Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz -Skylake- #275451 üzenetére
Szerintem nem az összeg a gáz, hanem az elv, hogy én rohangáljak, meg keresgéljek, hogy miszart kellene venni, hogy egyáltalán tölteni tudjam a telefont…
Mondom lefosom ezt a párezer Ft-ot amibe az új gyári adapter, kábelek kerültek, csak ne magyarázzuk meg milyen bazi jó arc ebben a dologban az Apple…"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz Fritz Teufel #281404 üzenetére
Egyszerű, gyors szerkesztésekre, kiigazításokra szerintem a Snapseed bőven jó telefonon.
[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
-
BloodRay
veterán
válasz bodorjanos #284351 üzenetére
Hozzá kell adni mint új parancsot.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz bodorjanos #284353 üzenetére
Lényeg hogy akkor meglett.
-
BloodRay
veterán
válasz xhege #284357 üzenetére
Pardon, csak most olvastam. Pontosan ahogy Astery is írta. Mondjuk valóban nem értem én se miért nem tud egyből ki is kapcsolni a kijelző?... Gondolom nem azért zárja le az ember, hogy a zártképernyőt nézegesse alapvetően...
-
BloodRay
veterán
Félted az Apple részvényeid, vagy neked mi bajod?
Tényleg vicc az időjárás app ahogy "működik". Nem csak most, alapvetően is van baja...
Lehet fényezni a szart, de attól még nem lesz jobb.
Mellesleg mióta megvan a 14 pro több problémám van vele mint az androidos készülékeimnél az utóbbi 7 évben...
Tudom: "Akkó nem neked való az Apple!"..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
Ofc, lényeg te jobban érzed magad attól, hogy így gondolhatod...
Sza_Sa -> Igen, mióta megvan tapasztalom én is a sok jót a fostos droidhoz képest...
Gyengébbek kedvéért pedig: Megvan még a droidom is emellett(hála égnek) és marad is. Ez pedig a pár jó tulajdonsága, a kíváncsiság és az alternatívák hiánya miatt marad.
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
Aha... Gondold így...
Én meg úgy tapasztalom, hogy az iphone felhasználók 90% azért van csendben, azért elégedett mert fogalma sincs mennyi minden sokkal fejlettebb már droid oldalon, plusz meg van győződve róla, hogy itt minden úgy jó ahogy van. Ha szar az is jó csak meg kell szokni...
De gondolom nálad még a gyári időjárás is szuper..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
Nem vagyok rászorulva, hogy eladjam...Van mellette másik, lassan 4 éves androidos, akkori csúcskészülékem mint már írtam is... Plusz kapok majd még egyet jövő hónapban...
De tudom ez a megoldás errefele, ha valakinek valami nem tetszik menjen innen, pfejj...
Azért tartom meg egyelőre a 14 pro-t mert még mindig nem találtam olyan alternatívát ami megfelelne NEKEM, a sok kreténsége mellett is vannak pozitívumai számomra.
Ha lesz számomra megfelelő droid egész biztos lehetsz benne, hogy cserélni fogom..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz 30z.Samu #288097 üzenetére
Aha... iOS csak működik és hibátlan...
Időjárás app persze kivétel (tölts le másikat, rosszul fogod...), Igaz néha ki kell lőni a háttérből appokat mert elkezd forrósodni a készülék mint a franc(pedig nekem aztán nem sok app van telepítve...) és a lassan 4 éves Honorommal ellentétben ezen már fagyott le gyári app...
Imi1981-hez hasonlóan még kivárok, de amint lesz szimpatikus droid menekülök is vissza.Shyciii -> +1 pontosan leírtad.
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
válasz Razzul #291571 üzenetére
Normális alatt azt értem, hogy nem egyetlen, utoljára kimásolt szöveget képes a szerencsétlen rendszer minimális ideig a memóriában tartani, hanem időben visszafele menve is újra előhívható a jópár legutóbbi anyag... Lásd Samsungok, vagy kb bármelyik android...
Esetleg több értelme lenne mint a 2863-ik új transziemojinak, vagy 3d effektnek..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz M1995 #291599 üzenetére
Tudom, persze megoldható, csak olyan mint zokniban... Érted... Vicc...
A debil emojik meg csak példa volt, hogy minden fassággal előbb foglalkoznak, mintsem a produktivitás legyen a cél...
Írhattam volna a 85-ik csillánpóni, parasztvakító effektet egy alapfunkcióhoz...
Tudom szemét vagyok, mennyekinnen, jóvanazúgy..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
válasz Oldman2 #291914 üzenetére
Képernyő zárolása a neve. Nemrég került be a funkció.
Én ezt a hátsó dupla koppal együtt használom. Mert a kopp rendesen lezárja ha működik. Ez meg mindig működik, cserében lezárja a telefont, de a kijelzőt ébren tartja még pár másodpercig... Ne kérdezd miért, zseniális..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz lugosi #293015 üzenetére
Ja hogy a hírek nem jellemzőek tehát az appstore jobb...
Mindkét app store-ban le lehet tölteni a trágya alkalmazásokat, a különbség talán, hogy a play store jóval relevánsabb találatokat ad egy keresésre..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz bigrob #308491 üzenetére
Ne félj engem is őrületbe kerget ez... Akárhogy állítom ebben a szerencsétlen rendszerben, hogy a swiftkey legyen az elsődleges, nekem is rendszeresen feldobálja az idióta naponta többször a gyári fostaligát normál szövegbeviteleknél (nem, nem jelszó, meg highsec...)
Lassan úgy vagyok vele, hogy meg kell szokni... "feature"...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest