Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
matehajagos
tag
válasz Big_Boss #308399 üzenetére
Velem is rendszeresen előfordul ez, illetve az is, hogy pl. a metróban olyan helyeken nullára esik a térerő, (pl. Ferenciek tere - itt nem tudtam a BKK bérletet megnyitni az appban, Nagyvárad tér) ahol korábban simán működött. (Telekom) Rémlik, hogy tavaly nyáron volt valami hálózati mókolás, mikor néhány 4G-s tornyot 5G-re cseréltek, érzetre olyan, mintha azóta állnának fent ezek a hibák.. Bosszantóak ezek nagyon egy 600K-s telefonnál, meg egy olyan szolgáltatónál, ami évről évre ráveri a fogyasztókra az inflációs díjkorrekciót, csökkenő színvonal mellett…
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz matehajagos #308402 üzenetére
5G-s előfizetésed van?
-
vadkörte
addikt
válasz Forgo74 #308386 üzenetére
Vigasztaljátok magatokat, hogy nem iPhone sajátosság.
Voda-s vagyok, az android-os Moto G60-ammal - ami azért új korában sem volt iPhone árszinten - 4G+-on tökéletes térerő mellett nincs mobilnet, előtte 1 perccel volt, mobilnet ki/bekapcs után helyreáll. Vagy nem... 2G-n maximális térerő mellett véletlenszerűen ledob a hálózat, de nem jelzi semmi. Üzeneteket több órás késéssel kapok meg, hívók panaszkodnak, hogy elérhetetlen voltam. Én meg nézek nagy barna bociszemekkel, mert sem DND-ben, sem repülőben nem volt a telefon.
Nálam a 3G hálózat leállítása óta vannak ezek az anomáliák. Voda szerint természetesen minden a legnagyobb rendben. Otthon mobilnetem van, 10+ éve Voda-s volt. 2023. év első felében a sebessége 4G-n konstans 200-300 kbit/s volt. Ha épp hajlandó volt működni. Áttéve 3G-re ment rendesen. Miután leállították a hálózatot, lényegében megállt az élet.
Voda válasaz, tegyem olyan helyre a router-t ahol nem zavarja semmi a "kilátást", vagy költözzek el. ANYÁTOK! Yettel lett belőle. Ez sem szaggatja az istrángot, de legalább működik.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
tuzpenge
őstag
válasz trobi28 #306021 üzenetére
15 Pro -> szintén csinálja, de totál random....sokszor wifiről simán átvált mobilnetre, de van mikor az autóba gyorsan megnéznék valamit és a safariban semmi...ilyenkor tudom hogy a k*rva életbe megint nincs net -> repülő mód ki/be és egyből van net. Nagyon dühítő mert nem tudod, hogy mikor tudott és mikor nem átváltani wifiről mobilnetre..
Voda fizikai + yettel esim.ˣ
-
tuzpenge
őstag
válasz burgatshow #308401 üzenetére
Sajna egyik sem működik...
Az appon belül nem is találok nyelvválasztási lehetőséget...ˣ
-
veterán
Kérdés:
Két simmel használom a telefont. (céges és saját) Az egyik yettel 50gb nettel a másik telekom korlátlan. A mobilhálozat/mobil-adatforgalom belül van egy olyan kapcsoló, hogy mobiladatforgalom-váltás. Ez mi alapján kapcsolgat és milyen gyorsan? Otthon a yettel 5g ami jó nekem, de a munkahelyen a yettelnek csak 4g van a T-nek meg gagyi 5g, de az is gyorsabb. Céges wifit nem használnám, mert logólájk.
Érdemes ezt használni, gyorsabb lesz a net, vagy maradjon a kézzel állítgatás? -
burgatshow
veterán
válasz INGJOKE #308408 üzenetére
Kapcsolat minősége alapján. Szóval ha elfogy az 50 gigád de fullba van térerő nem fog a másikra váltani.
"Ha azt szeretné, hogy az iPhone mindkét előfizetés mobil adatforgalmát használja a hálózati lefedettségtől és elérhetőségtől függően, kapcsolja be a Mobiladatforalom-váltás engedélyezése funkciót."
[link][ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Sordoran #308355 üzenetére
Egyszerűbben a kérdés, hátha valaki tud segíteni:
Ha kijelentkezésre nyomunk iPhone-on akkor törlődik valami automatikusan, vagy másik fiókkal belépve is megmaradnak az appok, beállítások stb.? Csak pár perc erejéig akarunk belépni másik fiókba, és jó lenne ha ezután megmaradna minden, és lehetne probléma nélkül tovább használni.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
veterán
válasz burgatshow #308409 üzenetére
Az értem, ha elfogy akkor nem vált, (még sosem fogyott el) de hiába kapcsolom be itt a cégnél marad a lassabb yettelen.
-
Luigi2006
lelkes újonc
válasz INGJOKE #308408 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül. Iphone 13 Pro esetén nekem is fennáll ez a probléma. Alapból a céges netet használom. De ha a céges sim átvált Edge-re, mert annyira rossz az elérés (Vodafone), akkor sem vált át a magán simre, pedig az 4G-t mutat Telekom-ra.
Teljesen rosszul működik ez a funkció. -
addikt
Van valakinek tapasztalata ilyen kontrollerekkel?
Backbone
Gamesir G8A kommunikáció dugón keresztül megy vagy bluetooth-on?
Gondolom ezek nem szoktak tok kompatibilisek lenni (masszív Ringke Fusion X tok), pedig fél óra játék miatt nem szándékoznám mindig kifeszegetni a telefont a tokjából, de ha bluetooth-on megy a kommunikáció, akkor engem az sem zavarna, hogy a tok miatt nem tudna rendesen csatlakozni a Type-C, mert játék közben úgysem tölteném, egyedül csak maga a telefon befogatása lenne a kérdéses tokban lévő állapotában.[ Szerkesztve ]
-
x64emulator
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék Lightning - HDMI képküldés kapcsán. Valaki használta már az IPhoneját külső monitorral? Most gondolkozok rajta hogy néha kiküldeném a képét nagyobb monitorra viszont hallottam olyanokat hogy az újabb verzióknál már ez nem működik megfelelően?
Azt feltételezem hogy ami DRM védett azt át se engedi tükrözni, de ez is érdekel (pl. Netflix)Illetve akkor egyáltalán megéri még IPhone 13-hoz venni ilyen Lightning - HDMI adaptert, ha igen akkor számít a márka vagy sem?
Előre köszi a segítséget!
-
Sordoran
addikt
válasz tuzpenge #308411 üzenetére
& fery02: Köszönöm, valóban úgy néz ki minden megmaradt. Egyelőre inkább hagyom is, hogy használja ezt a fiókot, úgyse veszi igénybe az apple szolgáltatásokat.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
Bondix
tag
Van egy ilyen vezeték nélküli töltőm. Még asszem i11 pro max-hoz vettem irodába.
Ezt gondoltam iPhone 15 pro max -hoz este erre tenném rá vagy ez kevés lenne neki?Ami nagyobb adapter az van de C csatlakozós
Viszont a termék mikro USB csatis.
USB C - mikro USB kábel viszont nem igen van töltésre
Van egy c kábelem aminek a vége usb ahoz vettem egy otg átalakító usb - mikro usb persze otg ami adatkabel... Tehat bumm...
De van olyan usb c kábelem aminek mind két fele C egyik menne a adapterbe másik vége pedig a kérdés usb c mikro usb a alakító létezik ami jó?
De!
Ha pl van egy mikro usb kábelem amin ugye van egy doboz adapter hirtelen nincs meg a neve és az menne a 220ba hosszabbítóba az jó? De azok általában 1A ami kevés lenne neki...[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz matehajagos #308421 üzenetére
Akkor nem ott van a hiba, ahol gondoltam.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
i15-nél hogy lehet beállítani, hogy Kép a képben módban a youtube videót ne a notchba tegye mijibe, hanem értékelhető méretben, ahogy a régebbi modellek? Amit aztán szabadon mozgathatok ha útban van...
-
-
GeryFlash
veterán
Sziasztok!
Ismerősöm elhagyta az egyik (jobb oldali) airpods pro fülesét (1. generációs). A kérdésem az lenne hogy hogy lenne érdemes pótolnia? Mi a legolcsóbb megbízható bolt ahol lehetne pótolni új termékkel. Én 43ezres terméket találtam, van ennél jobb új opció? Illetve érdemes lenne esetleg használtpiacon szétnézni?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
AsakuraDave
őstag
Hali,
Eladás előtt iPhone 15 Pro -ról, hogy tudom a legjobban lementeni az összes adatomat, egyrészt, hogy meglegyen egy esetleges másik iPhone telóra illetve, hogy az új user véletlen se tudjon hozzáférni valamilyen adatomhoz? Ergo factory reset (anno droidos telómon ez működött) + minden adat lementése mondjuk PC -re, lehetséges?
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Topikgazda
válasz AsakuraDave #308437 üzenetére
Hali,
a minden adatodat tartalmazó biztonsági mentést iTunes-szal tudod elvégezni (jelszó kell hozzá).
Részletek itt: [link]Eladás előtti tennivalók: [link]
[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
Helló!
Olyan problémám van hogy én vagyok a család szervező a lányom meg az egyik tag. Ha valami alkalmazást szeretne letölteni a store-ból, akkor engedélyt kell kérnie amiről idáig jött is szépen az üzenet az én telómra és jóvá tudtam hagyni vagy elutasítani. Sajnos egy hete akárhányszor próbálja elküldeni az én telómon semmi nem jelenik meg és így letölteni se tudja az appot, csak ha én a képernyő időn belül kikapcsolom az app telepítés jóváhagyását, amit nem szeretnék kikapcsolni.
Szóval mi lehet a megoldás?[ Szerkesztve ]
ˣ
-
TechN7ne
nagyúr
Beszámoltam egy 12 pro max ot ami Vodafone os ,2 éves múlt nem rég…
Van lehetőség a függetlenítésre ,vagy csak az eredeti tulajdonos tudja kezdeményezni? -
trobi28
addikt
válasz TechN7ne #308440 üzenetére
Részlet a Vodefone ÁSZF listájából:
"Határozott idejű Előfizetői Szerződés lejáratát követően amennyiben a hálózati zár feloldását nem az Előfizető kéri, a hálózati zár feloldásának díja bruttó 10.000,- Ft."
[Forrás]
#308439tuzpenge:
Próbáljatok meg ki majd visszalépni az iCloud-ba (a lányod telóján is) hátha megoldja.[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
dud998
őstag
válasz AsakuraDave #308437 üzenetére
Mi volt a gond a 15 Pro-val, hogy megválsz tőle?
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
KoviBenyo89
friss újonc
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék tőletek kérni.
Van egy Iphone 12 pro maxom.
Az utóbbi időben azt vettem észre hogy éjszaka random felvillan a képernyő és egy picit rezzen a telefon. Ezt többször is megteszi egy éjszaka alatt, nem ugyan abban időpontokban. A fókusz bevan kapcsolva hogy ne kapjak értesítést. Nem is jön semmi értesítés mikor megnézem. Vezeték nélküli töltőn van egész éjszaka. Találkozott már valaki ilyen jelenséggel? Minden tanácsot szívesen elfogadok.
Köszönöm szépen!
Bence -
MasterMark
titán
válasz KoviBenyo89 #308443 üzenetére
Ez akkor van ha kikapcsol a töltés aztán újra bekapcsol. Akkor felvillan és rezzen.
Switch Tax
-
Topikgazda
15 pro maxra talált már valaki olyan üveget ami ha sima akkor rendesen kiér a szélére (spigen ezfit pl. épp egy kicsit kellene még, hogy jobban kiérjen és tökéletes lenne), ha pedig fekete keretes, ne takarjon ki a szélén pixeleket a kijelzőből?
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Amikor nem használom az iPhone 15 Pro telefonom, akkor visszateszem a dobozába. A kamerán lett egy nagyobb és több kisebb porszem, valamint a telefon hátulján is megjelent néhány porszem. Ezek a porszemek okozhattak karcolást a kamerán vagy a telefon hátulján? Hogy szedjem le, hogy ne legyen karcos?
-
HARDVERAPRÓD
válasz timelord1987 #308448 üzenetére
De miért rakod vissza? Tegyél rá lencsevédőt, meg szilikon tokot, és használd. Használati tárgy. Fújd le, majd ecsttel tisztísd át, majd kendő, utána tok rá. Lencsevédő spiegen 2db-os kb 8k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest