Hirdetés
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz AsakuraDave #263065 üzenetére
Ha a prores számodra fontos akkor nagyon, ha nem akkor semennyire.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz AsakuraDave #263065 üzenetére
“A prores tudtommal csak 256GB-tól működik 4K-ban alatta 1080p”
Nem emlékszek hogy a megjelenés óta bárki is írta volna hogy használja a prores 4K-t. -
dud998
őstag
válasz AsakuraDave #264937 üzenetére
Szerintem nem jársz rosszul vele. A 14 Pro majd szeptemberben lesz bemutatva, mire elkezdik forgalmazni október. Aztán megint chip hiány lesz vagy történik bármi. Amúgy is ilyenkor nagy a kereslet az új típusra, szerintem következő év eleje mire lesz belőle. Én a 13 Pro-ra is sokat vártam mire lett.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Wajk
addikt
válasz AsakuraDave #264937 üzenetére
igen, még annyit hozzá, hogy a 13-as széria baromi jó időben érkezett, éppen erős volt a forint, ezért majdnem olcsóbb volt az új széria mint a 12-es. Szerintem idén ez nem fog összejönni és erre jönnek még a globális dolgok. Szerintem is jóval húzósabb lesz idén már az induló ár.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
TheMarci
addikt
-
atiska007
senior tag
válasz AsakuraDave #265173 üzenetére
Kvázi bármilyen NEM noname usbC töltő jó hozzá...
[ Szerkesztve ]
Mittudomain!
-
kakuk.tamas
addikt
válasz AsakuraDave #265173 üzenetére
Én ezt használom: [link]
Így egyszerre tudom tölteni ha kell a telót meg az iPad-et is.
Szerintem megéri inkább ilyet (vagy hasonlót) venni, mint a gyári egy portosat.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
DGery
aktív tag
válasz AsakuraDave #265726 üzenetére
sajna nem, a képeket és a videókat is lerontja. keresni kell vmi alternatív megoldást a megosztásra...
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Rage47
veterán
oszd meg icloud linkként
-
Gsx-rr
veterán
Viber!
-
oszy
veterán
-
Rage47
veterán
válasz AsakuraDave #266924 üzenetére
Ez normális. Ha ennyire zavarnak a karcok, rakjál rá fóliát. Másik lehetőség a biztosítás/AppleCare+ és akkor nem kell vele törődni.
-
TheMarci
addikt
válasz AsakuraDave #266924 üzenetére
Hát, az autómban csak a szélvédő kerül annyiba, mint maga a telefon, és az is karcolódik.
Do You Dream?
-
R a y
senior tag
válasz AsakuraDave #266927 üzenetére
Az a kis láthatatlan por keményebb, mint amivel karcolja az üvegeket. Ne legyenek hiú ábrándjaid; az iPhone 14, 15, 16 is fog ugyan így karcolódni, mindaddig míg a kijelző 100% gyémántból nem lesz.
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
Rage47
veterán
válasz AsakuraDave #266927 üzenetére
Én nem fóliázok, de ha rákeresel itt a topikban sztem rengeteget beszéltek róla
-
veterán
válasz AsakuraDave #267029 üzenetére
2 percnyi kereső használattal itt a topikban kb 100találatot kidobott volna,nagyrészében a Spigent ajánljuk.
AlignMaster a full üveg (fekete keret,nincs notch kivágás),az Glas.tR EZ Fit pedig a notchnál kivágott.Árban és minőségben jó szívvel ajánlott mind2. -
veterán
válasz AsakuraDave #267031 üzenetére
Igen ez az,de ennyiért meg ne vedd!!!
[link] -
PuMbA
titán
válasz AsakuraDave #267081 üzenetére
Koszos a kameralencséd, nem? Jóval homályosabb képet csinál, mint a 12-es.
#267083 AsakuraDave: Akkor adhatod be gariba Tényleg úgy néz ki, hogy az optika el van csúszva vagy gyári hibás, mert borzalmasan homályosodik a kép erős fény esetén.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz AsakuraDave #267084 üzenetére
Ha ebben a helyzetben, a nap felé nem ilyen kiégett, homályos videót csinál, akkor viszont egyértelműen a képfeldolgozó algoritmus a felelős ezért. Akkor nem garis. Ez egyébként nem meglepő, mert az iPhone 11 például természetesebb képeket csinál éjszaka a 13-hoz képest, szintén a különböző képfeldolgozó algoritmusok miatt. De vidd be Apple szervízbe és megmondják
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Bár nem valószínű hogy ez okozza, de ha adott tárgyra kattintasz a kamera appban, akkor az AF/AE állítás lesz, tehát fényt is arra az adott tárgyra mér hangsúlyosabban és élességet is oda állít.
-
Rage47
veterán
4s jobb képet csinál. Ha nem piszkos a lencse, akkor szerviz szerintem. Carecenter, iStyle és társai…
-
PuMbA
titán
válasz AsakuraDave #267094 üzenetére
iPhone másolat? Lehetetlen. Akkor fel se engedne az App Store-ba, mert az Apple minden egyes általa gyártott telefon sorozatszámát tudja és kitiltaná őket Ma már szerencsére nem 20 évvel ezelőtt van.
Biztos mindent végigzongoráztál? Mert a Kisegítő lehetőségekben lehet állítani például az automatikus fényerőt és a fehér fény erejét.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz AsakuraDave #267096 üzenetére
Nekem is a 13Pm levitte Montenegróban a fényerőt mikor 32 fokban kirándultunk és a farzsebbemben volt. Fotóztam és nem láttam a képet rendesen a kijelzőn napszemüvegben. Ki kellet kapcsolni és vissza hogy észhez térjen.
-
Rage47
veterán
Az emag is ugyanoda küldi, ahova ezek a szervizek, csak körülményesebb lesz, meg tovább tart, mert az emag nem csak ezzel foglalkozik. 1 hét alatt szokták cserélni a dolgokat. Adnak munkalapot mindenről természetesen.
De ha nem akarod még bevinni, akkor hívd fel a magyar apple supportot és ők megnézik távolról, hogy van-e hardveres hiba a logokban. Nem mindig jön ki a logokban, de hátha, és akkor tuti szerviz. -
veterán
Én nem olyan régen iCentre-be (BP Infopark) vittem be garis javításra a 13Pro-t.
Kamera modult cseréltek (képstabi folyamatosan zizegett és vibrált a telefon is tőle).
Kellemesen csalódtam.
Pénteken délután adtam le a telót,kedden már jött az üzenet,hogy kész és átvehető. -
veterán
válasz AsakuraDave #267102 üzenetére
Tökéletes.
De komolyan!Se szerelési nyom,se semmi sérülés szerelés miatt,az új kameramodul is tökéletesen működik. -
AsakuraDave
őstag
válasz AsakuraDave #267211 üzenetére
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
MasterMark
titán
válasz AsakuraDave #267213 üzenetére
Annyira azért nem más az 1/1000 meg az 1/2000 csak egy fényértékre van egymástól.
Amúgy koszos a lencse (zsíros, ujjlenyomatos, stb) azért nem tud vele mit kezdeni.
Switch Tax
-
MasterMark
titán
-
oszy
veterán
Miért nem csak angolul írsz vagy csak magyarul?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
MasterMark
titán
Rosszul gondolod egyébként, a HEIC az jobb minőségű tömörítés mint a JPEG és kisebb is a fájlmérete.
Switch Tax
-
Topikgazda
válasz AsakuraDave #308437 üzenetére
Hali,
a minden adatodat tartalmazó biztonsági mentést iTunes-szal tudod elvégezni (jelszó kell hozzá).
Részletek itt: [link]Eladás előtti tennivalók: [link]
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz AsakuraDave #308437 üzenetére
Mi volt a gond a 15 Pro-val, hogy megválsz tőle?
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz AsakuraDave #308447 üzenetére
-
dud998
őstag
válasz AsakuraDave #308457 üzenetére
Nekem is rengeteg port összeszed a zsebemben. Teljesen mindegy mit csinálok. De mindig amikor hazamegyek, egy puha ecsettel leseprem és kész. 😉
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz AsakuraDave #310152 üzenetére
Kerülő megoldás van rá: [link]
-
burgatshow
veterán
Alapértelmezetten az %APPDATA% alá csinálja megfelelő folderbe ami ahogy írod is a C meghajtón van. Tudtommal nincs iTunes beállítás arra, hogy ezt máshova tegye, de Windows képességekkel "átirányítható" a mentés helye.
Keress rá Google-ben, hogy "Change backup location in iTunes on Windows", egy tonna leírást fogsz találni.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Nemsokára nyugdíjba küldi az Apple a Windows-os iTunes-t és lesz helyette különálló Music, TV és Devices app, utóbbi lesz kifejezetten az ilyen offline szinkronizálása kitalálva.
Egyelőre csak Windows 11 Preview Build vonalon lehet tesztelni.
Lehet most éppen nem segít ez még rajtad és a jó ég tudja, hogy a következő app engedi-e beállítani az eltérő mentési helyet (a Mac-es iTunes is kőhülye ehhez és az egy Apple mentalitás, hogy a felhasználó minél kevesebb dologról dönthessen önállóan).
Új hozzászólás Aktív témák
- Magától cselekvő AI-rendszerrel kísérletezik az energiaipar
- Spórolós topik
- Lexus, Toyota topik
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- EA Sports WRC '23
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- DIGI Mobil
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest