Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki42
őstag
válasz Totheground #273429 üzenetére
Sendanywhere
Ha jól emlékszem.Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Lali-213
senior tag
válasz markknight #273452 üzenetére
Aki 5G szolgáltatási területen én és tölteni ideje nagy részét az biztosan örül a plusz sebességnek. De szerintem abban egyetértünk hogy elenyésző arányról lehet szó.
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok! 13 Pró-n a videó felbontást 4K-ra állítom, majd a YouTube-ra feltöltve a max választható felbontás a 1080p mitől lehet ez?
-
jocoka75
tag
Sziasztok !
Telefont szeretnék venni a feleségemnek , eddig csak androidos használtunk úgyhogy abszolút 0 -ról indulnánk .
Az XS milyen telefon én ezt néztem ki érdemes e még azt venni mondjuk használtan új akkumulátorral ? 130e Ft -nál nem szeretnék többet áldozni rá .
Igazából nincs semmi extra igény megbízható teló legyen , youtube, Facebook, böngésző, a feleségem másra nem nagyon használná.
Viszont egy valamitől tartok ,hogy az ilyen letöltés pl zene vagy torrent oldalról filmletöltés nehézkes vagy nem is lehet .
Az Android -nál le lehet tölteni a filmet egy az egyben a telefonra van ilyen letölthető kliens a playáruházban .
Az iPhone -on van ilyen lehetőség?
Ahogyan fentebb is írtam teljesen vakon vagyunk.
Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Lali-213
senior tag
válasz markknight #273454 üzenetére
Ne is mondd, találkoztam a jelenséggel én is.
-
veterán
válasz jocoka75 #273459 üzenetére
XS teljesen jól használható kis telefon a mai napig a nem powerusereknek,de hosszú évekre ezzel már nem nagyon érdemes tervezni.
Közvetlen letöltés (se zene,se film) nincs,azokat max pc-ről lehet felrakni rá a megfelelő szoftverrel (iTunes,3utools,utóbbi egyszerűbb).
Teljesen más az ios,sokkal zártabb,tehát több dolog is van amiket droid után el kell felejteni.
Pl csengőhangot sem tudsz csak úgy letölteni és beállítani közvetlen a telefonon.
Vagy megveszed iTunes áruházból,vagy pl 3utools-szal kell csengőhangot csinálni pc-n.
Ugyanez igaz a zenére/filmre.Vagy megveszed,vagy pcről kell felpakolni mindent,filmeket pl a telefonra letöltött tetszőleges app alá kell közvetlen bemásolni. -
-
bigrock
addikt
válasz timelord1987 #273443 üzenetére
Én először 13-ra váltottam, de nem jött be a méret, úgyhogy 11 Pro-ra vissza. Imádom máig is. Megtehetném éppen, hogy fogcsikorgatva megvenném a 14 Pro-t, de nekem annyira kompakt a 11 Pro mérete és olyan jó fotókat lő (Canon M50 MII-vel pariba lehet tenni), hogy ez fog még sokáig maradni.
-
törölt tag
válasz jocoka75 #273465 üzenetére
Egérmozizni itt is lehet, csak nem úgy direkt torrenttel. Rámásolod előre, vagy ha olyan a mobilneted streamelős oldalak. Az nem opció, hogy női táskában minden elfér alapon megtartaná az Androidját filmezni, az iPhone-nal pedig lenne normál használatra egy megbízható készüléke?
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz burgatshow #273458 üzenetére
Én is ritkán vagyok olyan helyen mostanában ahol nincs 5G. Én is szeretem, itthon nem egy ász a vezetékes netem, annak az 5G a 8-10x-esét tudja letöltésben. Sokat fotózok a telefonnal, a képek és a videók feltöltése az iCloud fotókönyvtárba sokkal gyorsabb 5G-n mint 4G-n.
-
22balu
aktív tag
Sziasztok ,
Van valami ingyenes megoldás hogy valami szebb időjárás és óra v. naptár widgetem legyen ? ez a két négyzet a főképernyőn minden csak nem szép. Pl a zárolt képernyő tök jól néz ki azzal az órával
-
Gicz
addikt
válasz Gsx-rr #273472 üzenetére
Ó dehogynincs. pl tömegrendevényeken brutál hasznos. Aki tud felmegy 5G-re és lesz normális kapcsolata, és a többiek akik még nem 5G kompatibilisek, nekik is jobb lesz a kevésbé terhelt LTE layer.
BP 6. kerületbe várnom kellett már nem is emlékszem mire, kocsiban ültem egy fél órát, LTE-n nem volt hajlandó menni a YT mert csak 1-2 megám volt, 5G-n meg 300. Szóval végül simán tudtam youtubot nézni míg várakoztam.
Szerintem nagyon is hasznos, a 4G layerek már eléggé terheltek.
-
sharp4
őstag
válasz markknight #273452 üzenetére
Én pl azt használom. Még agglomerációban is elérhető, Budapesten meg főleg!
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
Hooper
őstag
válasz Sys85 #273470 üzenetére
Igen, papíron -és valószínűleg valóságban is. 11P-ről váltottam 13P-re és nagyobbnak tűnik nekem is a 13.. 1kézzel fogva átellenben már alig tudod átnyúlni - mondjuk megnyitsz egy imesssaget és bal oldalt a kamera ikonra képküldéshez... pont annyival nehezebb, kevésbé ergonómiukus h bizonytalanabb lesz ilyen manővernél a fogása. Biztos menő meg minden de az egész teló nekem kényelmetlen egyelőre.
-
Norbi887
aktív tag
válasz peugeotmate #273368 üzenetére
Hát a 48 óra az letelt ugyan, de szerintem mivel pont hétvégére esett a dolog, így emiatt nem történt különösebb változás a Függetlenítés kapcsán számomra. Megvárom a hétfő/kedd-et, sanszos hogy akkora fog történni valami.
Azért remélem Restore-ra nincs szükség ilyenkor, az elég kellemetlen lenne pont most.// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
7Heads Drago
veterán
válasz Tibee86 #273441 üzenetére
What?
Nem én állítottam baromságokat.
Nekem konkrétan 1 telom van csak. Nincs meg a teljes I11 sorozat. Nem érdekel a PRO meg a PRO MAX árai.
utángyártott gagyi alkatrészekkel dolgoznak horror áron
Ez csak találgatás. Eddig is volt rá ellenpélda. A lényeg hogy gyenge lábakon áll a szervizük. Kerülendő és kész. Témát én zártam veled.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
válasz lugosi #273471 üzenetére
Ha végig van mobil neted akkor gyorsabban készíted a képeket és a videókat mint ahogy a telo fel tudja tölteni? Sztem ehhez elég a 4G is. Valahogy nekem nem áll össze a kép.
#273474Gicz : Nah ez a felvetés viszont jogos. Ez sajnos tényleg megeshet a nagy tömeg miatt.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
kchris78
veterán
válasz 7Heads Drago #273481 üzenetére
Akkor ha nem DSS akkor az igazi. Viszont tomegrendezveny eseten felhuznak sokszor 3.5GHzes cellat, legalabbis Telekom megtette augusztus vegen Zamardiban. Az brutal volt .
-
jocoka75
tag
válasz peugeotmate #273483 üzenetére
A 130 -at én általánosságban írtam ez minden készülékre igaz legyen az Android vagy iPhone teljesen mindegy nekem többet nem ér, mivel úgysem használnám ki. Azért kíváncsi lennék, hogy aki 300-400eft ért vesz telót az mindenki ki is használja,mert szerintem nem. Persze lehet,hogy nincs igazam
-
kchris78
veterán
válasz jocoka75 #273485 üzenetére
mit jelent hogy kihasznalni? ha egy skoda oktavia helyett egy mercit vagy bmwt veszel vagy audit akkor azt lehet "kihasznalni"? nem fog feltetlen olyat tudni amit a skoda nem, csak adott esetben kenyelmesebb lesz mikozben elvisz a-bol b-be. mas az elmeny mikozben tekergeted a kormanyt.
sotetben fotozas stb lehet csinalni mas telefonnal is csak nem olyan lesz az eredmeny.[ Szerkesztve ]
-
jocoka75
tag
válasz peugeotmate #273483 üzenetére
Egyébként én a hardveraprón szoktam nézelődni 130 ért nem nagyon van iPhone 11 vagy ,ha van is akkor 77-80%akksival és igen csak használtan ami 100% akksival van és tényleg patika nagyon megkímélt az 189-210eft között mozog.
-
jocoka75
tag
válasz kchris78 #273486 üzenetére
Lehet, hogy nem jól közelítem meg a dolgot,de én kihasználtságon azt értem ,hogy egy telefon legyen megbízható,gyors ,jó aksi idő , mert mit csinál az emberek többsége a telefonnal Facebook, böngésző, youtube, ,fényképez ennyi szerintem . Nekem azért is nem ér többet,mert nem igazán tartják az értéküket ,de ez főleg az Android -os telefonokra igaz Pl nézzük a Samsung S22 most függetlenül 250-350e Ft között mozog a hardveraprón ez kb 1-1,5 év múlva 110-140e ft-ért lesz fent.
Hozzá teszem mint fentebb is írtam a feleségemnek nézném a telefont viszont mindketten teljesen vakon vagyunk az iPhone- nal kapcsolatban, igazából kicsit félünk az iOS rendszertől . -
kchris78
veterán
válasz jocoka75 #273488 üzenetére
igazad van, ilyen alapigenyt hoz az olcsobb telefon is. ha nezzuk az aksit, kiemelkedo a mostani pro max. Egy aksi idot ha mar ott a telefon az ember kezeben akkor nehez nem kihasznalni hiszen csak lemeriti az ember hebe hoba amikor ugy jon ki, ilyenre gondoltam. De abszolut racionalis lehet ugy donteni hogy nincsen az embernek telefonra ekkora szukseglete, ennyiert. Az arcsokkenessel teljesen egyetertek, ezt megtapasztaltam en is a sajat boromon.
-
-Skylake-
addikt
válasz jocoka75 #273488 üzenetére
szerintem ezt erdemesebb igy nezni :
egy frissen megjelent iphone a megjelenes napjatol minimum ket evig konkretan tokeletes , de inkabb 3. azaz egy ilyen eszkoz a vasarlas pillanatatol minimum 2 evig biztos, hogy le van tudva. namost tegyuk fel, iphone 14, 425ezer (azthiszem).
az azt jelenti, hogy a kovetkezo 2 evben napi ~ 582 forintert van egy hibatlan es teljesen up-to-date keszuleked, ami raadasul az a keszulek, amit altalanosaggban az emberek MAGASAN a legtobbet hasznalnak a keszulekeik kozul. ebbe bele sincs szamolva az, hogy mondjuk 2 ev utan eladod, legtrebb esetben ha 2 ev utan feldobod 200k-ert , INSTANT elviszik. onnantol a napi 582 forintod mar csak napi 308 forint.a kerdes szerintem az, hogy ad-e hozza annyit a mindennapjaidhoz egy telefon, hogy az megerjen 308 forintot minden egyes nap. es szerintem a legtobb esetben itt igen a valasz. nekem pl 12 van, nem fotozok, nem facebookozok (egyaltalan nem), se insta se tiktok, semmi ilyesmi. en 3 dologra hasznalok telefont : olvasas -hiroldalak, konkret szorfolos, csak keresgelek, olvasgatok , kommunikacio csaladdal/nagyon kozeli 1-2 barattal, illetve email - tehat osszesegeben kommunikacio - es kb utolso sorban zene (illetve ezzel fizetek, de mondjuk azt barmelyik tudna lenyegeben). de en ugy dontottem, nekem megeri ezt a napi 3-400forintot, hogy ez jol mukodjon. jovore, mikor cseres lesz (mert boooooooooooooosegesen van meg a sima i12be is 3 ev), akkor ugyan ugy uj iphone lesz, csak valoszinuleg pro max, mert mostmar az asztalim es a laptopom is 120hz+ es ugy dontottem megeri az a napi X forint, hogy amikor bongeszgetek es lapozok, akkor 120hz-el lapozzon. en akkor is megvennek egy iphonet ha konkretan nem is lenne benne kamera.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz 7Heads Drago #273481 üzenetére
“Ha végig van mobil neted akkor gyorsabban készíted a képeket és a videókat mint ahogy a telo fel tudja tölteni?”
Nem. És remélem ilyet nem is írtam. Viszont örülök neki, hogy gyorsan fent vannak a képek a felhőben, és nem lassan. Ez azért gondolom elfogadható. Mint ahogy az is jó, hogy hotspotként használva a telefont tudok dolgozni mobilneten a laptopommal úgy, hogy gyors a mobilnet.“Sztem ehhez elég a 4G is.”
Néha igen. De nagyon jól tud jönni hogy ugyanaz sokkal gyorsabban megoldható, illetve hogy a kisebb cella miatt akkor is van net, amikor 4G-n nincs (sok felhasználó egyszerre).
Emellett vannak bizonyos dolgok, amiket csak 5G-n enged a telefon.
”Valahogy nekem nem áll össze a kép.”
Nekem se. Mégpedig az, hogy egy tech fórumon meg kell magyarázni azt, hogy miért használom a gyorsabban a lassabb helyett, a technológiailag jobbat a gyengébb helyett. Egy ideje megfigyelhető tech fórum ide vagy oda ez a régifétis, elég a régi mindenből, minek az új, minek a fejlettebb. Én meg ezt nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz -Skylake- #273490 üzenetére
Tényleg semmi rosszindulat nincs bennem, de amit felsoroltál, arra elég vagy esetleg jobb is lehetne egy Galaxy A52s. Abban már 140 ezerért van 120 Hz. Két évig tökéletesen működőképes, de inkább tovább. Ha úgy vesszük, hogy 2 év alatt leírod nullára (50.000 úgyis fog érni), akkor 192 ft/nap (de inkább 123).
Mégegyszer hangsúlyozom, hogy nincs bajom azzal, hogy iPhonet használsz. -
-Skylake-
addikt
válasz xhege #273492 üzenetére
alapvetoen en apple okoszoszisztemat hasznalok (mac mini, mbp, mba, ipad) , tehat egyreszt adja magat, masreszt pedig : imessage. lenyegeben azert lett mac minim, hogy desktop tudjam hasznalni az imessage-et, mivel akikkel napi szinten (baratok, csaladom, parom ) beszelek azokkal szo szerint _mindenkivel_ ott.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
DonThomasino
veterán
Szeretnék egy használt iphonet venni,
vásárlás előtt le tudom kérdezni az első aktiválás dátumát ?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Clemi
veterán
Nem Iphone, hanem Ipad bajom van, pontosabban Safari. A lényeg az, hogy egy gyüjteményes oldalt használok arra, hogy a főbb híreket elolvassam. Kb a legutóbbi frissítés óta van az a hiba, hogy rákattintva a címre, betölti egy másik lapon az oldalt, de csak az első oldalt ami kifér a kijelzőre és ott le is fagy a lap. Nem minden weboldalnál, de elég soknál. Más böngészőből megnyitva ugyanazt az oldalt, az elején a "süti" elfogadás ablakot dobja be, de a Safarinál ez elmarad, viszont ott átváltva olvasó nézetre, görgethető az oldal, de visszaváltva megint nem és meg is fagy.
Próbáltam teljesen kikapcsolt bővítményekkel és egyenként visszakapcsolva, de semmi változás. Egyébként nincs sok bővítmény, csak a mate mint fordító és egy adblock.
Más találkozott már ezzel a hibával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest