Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz Gabonetta #279104 üzenetére
Nekem nincs gyári töltőm. Kb full random töltöm. Van amikor egész éjszaka töltőn van amikor csak napközben valamennyit vagy full-ra.
Van, hogy IKEA töltővel, van, hogy Samsung/Google van, hogy a MacBook-ról, van amikor a MacBook töltőjével vagy ami éppen kéznél van.10 hónapos a 13 Pro Max és az akku 99%-on van.
A kábel mindig gyári viszont ami a dobozban volt.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
bbdzyx
senior tag
válasz Gabonetta #279104 üzenetére
11 hónapig 100%-on volt az akksi, mindig csak este töltöttem és reggelre akkuoptimalizálással az Alvás funkció ébresztésénél húztam le. Az elmúlt 1 hónapban több volt a melóm, néha 40-50% körül bedugtam a melóban is. Szerintem a rendszertelen töltés hatására, most a 12. hónapra hirtelen 5%-ot esett a kapacitás a Settings app szerint.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Gabonetta #288848 üzenetére
Szia ,
Én használok most 12 pro max-ot 13 pro max mellett és a 120Hz vs 60Hz kijelzőn kívűl nem nagyon van különbség.
Számomra annyi ,hogy picit kényelmesebb a kevesebb súly miatt és a kamera sziget is szolidabb a 12 pro max-on (13 pro -n hiába rövidebb de picit vastagabb és jobban belelóg a kijelzőbe - ez jobban zavar)
87% akkumulátorral 1,5 nap simán megvan aktív használat mellett.Szerk.
Bocsánat ,most láttam ,hogy sima i13 ,én 13 pro max-hoz mértem.
Visszalépés ?
Ne hülyéskedj ,ez inkább előrelépés![ Szerkesztve ]
-
Fritz Teufel
addikt
válasz Gabonetta #289888 üzenetére
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, a célnak tökéletesen megfelel. Manapság már nincsenek ilyen megkötések egyik gyártónál sem, megoldja az elektronika.
Az sem baj, ha nem a legmagasabb sebességen tölt az ember, kíméli az akkumulátort. Feltéve, hogy a töltési idő nem szempont.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Topikgazda
-
Biga123
addikt
válasz Gabonetta #290645 üzenetére
Akkor nem ha a híváslistában olyan sorra böksz amikor másik simről hívtad , mert akkor megint arról fogja hívni Bejövőnél nem tudom.
De ez így nekem értelmezhetetlen.Coleman.B : megvan amit írsz , de akkor is furi. Mert a kontaktnál tényleg beállítja azt a sim et DE lásd feljebb képernyőfotó SE 2022 megvan :
Képernyőfotó készítése a Touch ID-t támogató, oldalsó gombos iPhone-okonNyomja meg egyszerre az oldalsó gombot és a Főgombot.
Gyorsan engedje fel a gombokat.A képernyőfotó elkészítése után a képernyő bal alsó sarkában ideiglenesen megjelenik egy bélyegkép. Koppintson a bélyegképre a megnyitáshoz, vagy húzza balra az elvetéshez.[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
esbii22
őstag
-
-
M1995
aktív tag
válasz Gabonetta #303572 üzenetére
Force restart vagy app reinstall ilyen esetekben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest