Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- DPD tapasztalatok
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Két SIM-kártyát használok. A korábbi telefonomon (Huawei P20 Pro) részletesen be lehetett állítani, hogy mi történjen, ha nem elérhető az egyik szám (pl. átirányítani a másikra stb.). Az iOS-ben nem találok ilyen lehetőséget, csak szimplán átirányítást és hívásvárakoztatást. Valaki esetleg talált erre megoldást? Nekem ez akkor jelent problémát, ha beszélek a személyesen és a céges hívásom közben nem jelenik meg. Vagy ezt az iOS másképp kezeli?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerk.: Közben megtaláltam a választ, ha jól gondolom. Az iPhone-om nem tud aktív dual simet? Akkor kb. ennyi volt a pályafutása nálam.[ Szerkesztve ]
-
Gabonetta
aktív tag
Még egy kérdés vetődött fel. A helymeghatározást hogy lehet a leggyorsabban ki-be kapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
Gabonetta
aktív tag
válasz herdsman12 #265068 üzenetére
Sikerült a GSM kódokkal a hívásátirányítást beállítani. A helymeghatározás kikapcsolására nem tetszik ez a módszer, de köszönöm. Ha bekapcsolva hagyom, sokat mert a telefonon? Vagy csak akkor használja a telefon, ha valamelyik alkalmazás igényli?
-
Gabonetta
aktív tag
válasz Jakob.rabbi #274149 üzenetére
Akkor lehet, hogy én értettem félre valamit, de nem erre gondolt a kérdező?
-
Gabonetta
aktív tag
válasz Jakob.rabbi #274158 üzenetére
Így már értem én is, köszi!
-
Gabonetta
aktív tag
A fotók feltöltése az iCloud-ba fut a háttérben?
-
Gabonetta
aktív tag
válasz markknight #274540 üzenetére
Köszönöm!
-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Annak mi lehet az oka, hogy az iCloud szinkronizálás során néhány kép nem töltődik fel automatikusan?
G. -
Gabonetta
aktív tag
válasz Fritz Teufel #278091 üzenetére
Nekem egy 2021-es KIA Sportage-ben rendszeresen megszakad a kapcsolat. Nem kábelprobléma, mert több kábellel is próbáltam. Esetleg még az autó csatlakozója lehet a ludas, de nem hinném, mert az Android Auto ment rendesen.
-
Gabonetta
aktív tag
Szerintetek mennyire szereti az iPhone, ha nem a gyári töltővel töltjük?
-
Gabonetta
aktív tag
válasz Fritz Teufel #285722 üzenetére
Az instabilitás alatt azt érted, hogy eldobja a kapcsolatot?
-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek egy 12 Pro Max mennyire lenne visszalépés egy 13 után? Szeretem a 13-at, de így egy év után úgy érzem, kicsi, nagyobb összeget viszont nem szeretnék szánni a cserére. -
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Mennyire ellenjavalt nem Apple töltővel tölteni IPhone-okat? Telefoncsere történt a családban és maradt egy 25 W Samsung töltő. -
Gabonetta
aktív tag
Köszönöm a válaszokat! 😊 Egyébként a 13-am lecseréltem 14 Plusra, családon belül maradt a 13. Eddig jók a tapasztalataim. A méret miatt cseréltem egyébként.
-
Gabonetta
aktív tag
válasz Biga123 #290631 üzenetére
Híváslistában a névre koppintva arról fogja visszahívni, amin hívtak. Még akkor is, ha alapértelmezettként az adott kontakthoz a másikat állítottad be. Viszont ha nem a névre kattintasz, hanem a szélén a karikában lévő i betűre, akkor onnan tárcsázva már a beálított (vagy felül átváltod, ha mégsem jó az alapértelmezett) SIM-ről fogja hívni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
A szülői felügyeletben nem állítható be, hogy távolról lássam, milyen alkalmazásokat, mennyi ideig használt a gyermekem, illetve távolról korlátozzam ezeket?
MEGTALÁLTAM.
Köszönöm a válaszokat előre is![ Szerkesztve ]
-
Gabonetta
aktív tag
Meghülyült a billentyűzetem. SwiftKey-t használok, hiába kattintottam rá, mindig visszaugrott a gyárira. Letöröltem a gyárit, most már nem tudok visszaváltani SwiftKey-re, a földgömb ikon nem jelenik meg. Hogy tudom visszaállítani?
Más: a Messenger is meghülyült, nem kapok értesítést ismét.
14 Plus, 16.7.2.
Kezdem megutálni a telefont. -
Gabonetta
aktív tag
válasz esbii22 #303567 üzenetére
Egy szóval nem írtam, hogy a telefonnal van a gond, csak azt, hogy kezdem megutálni. Engem tökre nem érdekel, hogy miért nem működik, szükség van a Messengerre és bosszant, hogy nem működik, ennyi.
A billentyűzetet hozzáadtam újra, a földgömb megjelenik, de továbbra sem tudok átváltani a SwiftKey-re. Hiába kattintok, nem történik semmi.
Ez a SwiftKey hibája? Van valakinek javaslata, hogy mit próbáljak meg?[ Szerkesztve ]
-
Gabonetta
aktív tag
válasz werszomjas #303571 üzenetére
Köszönöm, ez még nem segített, de letöröltem és újra feltettem az appot, így jó lett.
#303571werszomjas: Feljött, igen, de nem állt át, egyik alkalmazásban sem. De közben egy második újratelepítés megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Nem találtam relevánsabb topikot, így itt tenném fel a kérdésem. Gyermekem készülékén be van állítva a szülői felügyelet. Már egy ideje nem tudom megnézi a helyzetét a Lokátorban, illetve a tevékenységadatokat sem. Azt írja, hogy győződjen meg róla, hogy az eszköz csatlakozik az internethez és be van jelentkezve az iCloudba. Megnéztem, csatlakozik és be van jelentkezve. A képernyőidőt tudom is szabályozni az én eszközömről. Valaki tapasztalt már hasonlót? -
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek milyen árban lesznek - nagyjából - a 16-osok? -
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől függ, hogy automatikusan mikor kapcsol be a WiFi vagy a Bluetooth? Gondolom, a felhasználói szokásaimat figyeli, általában hasznos, de néha idegesítő. Ezt valamilyen módon lehet szabályozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen processzort vegyek?
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Revolut
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest