Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Tehát, valaki fizet 19.99 dollárt havonta és csak 100 órát játszhat?
Megyen!
-
erer1000
őstag
válasz CptAdamica #1 üzenetére
ne tessen annyit játszani, amikor van annyi szép dolog az életben, mint például kimenni a kertbe. Sőt, még hasznos is lehetsz, ha nem csak kimész, hanem kapálsz is.
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
Acélfarkas
senior tag
Ejnye, ebből az a bizonyos eset lesz /Tátott száj és f@szerdő/.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
JulianSinulf
senior tag
válasz CptAdamica #1 üzenetére
Fizetsz 20 dodót havonta, majd 100 óra fölött minden +15 órára még 6-ot.
Ez aztán ám az üzlet. -
Pikari
addikt
Amikor a gazdaság hanyatlik, akkor a gazdasági szereplők mindent megtesznek azért, hogy termékek eladása helyett inkább előfizetéses modellre váltsanak át, előfizetéses konstrukciókba csapdázva az ügyfeleket. (lásd még: előfizetéses ülésfűtés)
Amikor egy gazdaságnak jól megy, és a gazdaság egészséges, akkor ilyenre nincs szükség.
Most a félmillió forintos vieókártyák korszakát éljük. A kapitalizmusban minden annyit ér, amennyiért el lehet adni. Viszont ezeket a videókártyákat széles körben nem lehet eladni, a GPU piac, az eladások számát tekintve, kb negyede-ötöde annak, mint amekkora évtizedekkel ezelőtt volt.
A kissebb eladási számok miatt nagyobb haszonkulccsal kell dolgozni, így történik meg az, hogy egy 20 centis műanyag tégla annyiba kerül, mint egy használt autó.
Tényleges használati értéke viszont ezeknek nincs, ezek ma már luxustermékek. Igen, biztos van valahol egy ember, aki bejelentni, hogy neki meg a vállalata számára AI-ra kell, de azért nem ez az általános - és ez a szolgáltatás sem nekik szól.
Mindenesetre azok, akik meg tudnak engedni maguknak a havi 20 dollárt ilyen felesleges baromságokra, azok valószínűleg meg tudják maguknak engedni azt is, hogy vegyenek inkább megfelelő hardvert maguknak, és azt játszák, amit akarnak, addig használva, ameddig akarják.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Alogonomus
őstag
Hogy az a 100 óra sok vagy kevés, az főleg attól függ, hogy milyen típusú játékkal játszik valaki. A fix történetet végigkövető játékok esetén tényleg bőven elég lehet a havi 100 óra akár több játék kijátszására is. A sok game as a service játékban viszont el lehet tölteni akár dupla annyi időt is havonta, és még csak nem is tartozik vele a delikvens a függők közé.
-
Pikari
addikt
válasz Alogonomus #8 üzenetére
Simán lehet, hogy valaki futtatja folyamatosan a játékot háttérben, közben dolgozik, és mondjuk 5 percenként ránéz a játékra. Ilyen típusú felhasználással mondjuk a hónap feléig se fog kitartani az időkeret.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Alogonomus
őstag
válasz Acélfarkas #5 üzenetére
Nem feltétlenül jön ki ebből rosszul Jensen, mert akár az is reális forgatókönyv, hogy a felhasználók 3 dolláronként további 15 órákat vásárolnak, és végül a korábbi havi 10 dollár helyett mondjuk havi 40-et költöttek el a platformon, de az egyenként 3-3 dollárokat ugyanúgy bevállalható költségnek érzik majd a játékosok, mint sok játékban a lootboxok árát.
-
ripla
addikt
Ha fizetek valamiért, akkor nekem senki ne mondja meg hogy mennyi ideig használhatom az adott szolgáltatást. Szép is lenne ha mondjuk a Netflix is megmondaná, hogy havonta 10 filmet vagy sorozatot nézhetek meg, aztán letilt következő hó 1-ig, abban a pillanatban mondanám is le a szolgáltatást. Újabb példája a saját magától totálisan elszállt Nvidia-nak. Napról-napra egyre unszimpatikusabbak.
-
Alogonomus
őstag
válasz flashpointer #12 üzenetére
Vagy a mindenféle Truck/Farming/Flight/Hospital/Tavern és egyéb szimulátorosoknak a városépítőkkel együtt, vagy bármelyik MMO játékosnak, vagy bármelyik RTS játékosnak, és így tovább.
Lényegében csak a történetvezérelt single player játékokhoz elég a havi 100 óra, mert az olyan játékok általában 40-70 óra alatt végigjátszhatóak, és még marad is a hónapra valamennyi idő egyéb játékhoz. -
devast
addikt
Valószínűleg az van, hogy tetőzött a geforce now-ra előfizetők száma. Aki akart, annak már van előfizetése, többen nem lesznek már. Így a következő lépés, hogy elkezdik őket fejni, szépen lassan. Első lépés ez. Lesz majd még további is, pár éven belül
-
-
Pikari
addikt
válasz Lacielvtárs #17 üzenetére
értem. ez esetben ez a szolgáltatás gyakorlatilag egy értelmetlenség
-
-
ledgeri
nagyúr
Hát a világ legértékesebb cége most azt mondja, hogy a havi díj az nem hónapra szól.
Kíváncsi lennék, hogy aki pont átállt full geforceNow-os játéklétre mit mond most.Nekem még a konzolos "fizess a netelérhetőságárt" is már picit sok...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
herion
tag
A GN az időtemető online multi lövöldékhez gyakorlatilag használhatatlan. Magas ping, mikrolagok elég gyakran. Ellehet lenni így, de kell idegrendszer hozzá, hogy elviseld azt, hogy nem a saját balfaxságod miatt halsz folyamatosan hanem a technikai koráltoknak köszönheted.
Single játékokhoz meg bőven elég sztm. a havi 100 óra.Who Let The Dogs Out?
-
Amacs
aktív tag
amúgy ezt használja valaki, valamint még inkább, fizetnek is érte. nem mondom, minden egyes alkalommal, amikor felröppent róla valami fontosabb hír, kipróbáltam. és persze megnéztem, hogy miként fest a max grafika, teljes részletesség, de így kb ennyi volt minden alkalommal. én egy single fps-ben se szeretném azt a késést érezni, ami itt jelen van.
-
hapakj
senior tag
de azért mégiscsak egy korlátozás a jelenlegi végtelenhez képest.
- A havi időkeret nem lehet végtelen -
Lokii
aktív tag
Netrefluxot , Skygroundtimeot , HBU MINt stb akkor se néznék ha fizetnének érte , csak a DVB , ennyi , Broadcasting Inkább mint a streaming .
Alogonomus : GTA online is jópár biznisszel és ott vagy TV vagy biztonsági kamerával lehet,Final Fantasy XIVban ilyen afkolos dologról nem nagyon tudok. Sherwood dungeon még de az csak semi afk mert kuldetesbol jön az XP nagy része , mob érdekesen skalazodik. See MTAn a farm meg akkor is növekszik ha nincs bejelentkezve az ember
GTA5/Social club: Dunna8 , Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
Alogonomus
őstag
Még csak nem is kell, hogy online játék legyen, amivel simán lehet 100 óránál többet eltölteni egy hónapban.
Én például simán el tudok tölteni egy teljes hétvégi napot akár például az Anno sorozat valamelyik kiadásának, vagy a Settlers sorozat valamelyik kiadásának egyik pályáján. De a Cities: Skylines is rengeteg órát elvihet. -
Lokii
aktív tag
válasz Alogonomus #26 üzenetére
Tényleg, Imperium Roma um és Caesars is , Imperiumban a negyedeket magára hagyhatod ha van hentes , prefektúra pékség és Szabó meg oltár esetleg Herbalista, és ránézel hogy-hogy halad a város néha meló közben , vagy akár steam linkrol, ha saját PCrol fut, vagy moonlight
Need for speed worldben 3 órás limit van , de az 3 óránkénti újraindítást takar, Itt meg FFXIVben max sima afk van , nem "haladnak maguktól a dolgok" úgymond
GTA5/Social club: Dunna8 , Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
ricsip
addikt
Novemberben jó dolog ám kapálni. Vagy januárban a fagyott földet. Macskát alig bírtam eltemetni a kert hátuljában, olyan betonkemény volt a föld. Csákánnyal is alig ment.
Sírásók is géppel ásnak ilyen hidegben, emberi erővel egy hét lenne megásni akkora gödröt.[ Szerkesztve ]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Fontos, hogy az életbe lépő limit nemcsak az ingyenes, de a fizetős ügyfelekre is vonatkozik, az utóbbiak annyi könnyebbségre számíthatnak, hogy náluk 2026-ig még marad a végtelenség."
De csak akkor december 31-ig előfizetnek. Legalábbis ezt én így értem.
"thank the GFN community for joining the cloud gaming revolution, GeForce NOW is offering active paid members as of Dec. 31, 2024, the ability to continue with unlimited playtime for a full year until January 2026."
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Doink
aktív tag
A geforce now baromi jó egyébként de ez az irány követi a tipikus szolgáltatói szektor fogyasztó ellenes magatartást.
Külön üdvözlöm a mobilszolgáltatók 3 illetve 30 nap után elvesző megvásárolt adatkereteit. -
félisten
ha fizetsz akkor nem mondja meg :
"Az Nvidia a meglévő előfizetői bázis számára egy kedvezménnyel is előrukkolt, amelynek értelmében mindazok, akik 2024. december 31-én, illetve az azt megelőző időszakban rendelkeztek/rendelkeznek aktív előfizetéssel, mentesülnek a fentebb említett 100 órás havi játéklimit alól, azaz számukra ez a korlátozás 2025 folyamán még nem lép életbe"
Az mellett továbbra is megmarad a ingyenes verziója a szolgáltatásnak.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
ledgeri
nagyúr
Ha valaki tökön fog rúgni, és az mondja: nem most, majd jövőre, majd szerződéses körülmények közt meg is teszi, akkor megmondta előre, vagy nem?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
MIért rúgna tökön bárki is? Ha nem tetszik vagy úgy érzem nem éri meg a pénzemért nem fizetek rá elő, ennyi a sztori. Irigylem azt, akinek havonta több mint 100 órája van játszani.
Amúgy a HBO max is FHD lett, mikor MAX lett, csak úgy ezért 10 év után lemondtam. Ugyan ezt megteheti bárki aki előfizető rá 2026 tól a GF Now-val is ha nem elég neki a havi 100 óra.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
ledgeri
nagyúr
Nem a miért a lényeg a fentiben, hanem a fog és a fog-nak a bejelentése vs a te "ha fizetsz akkor nem mondja meg"-ed, és idézetes alátámasztása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One S 1TB
- Sony WH-1000XM3 aktív zajszűrős bluetooth fejhallgató
- Dell G15 5530: Az új erőmű a kezedben! 32 GB változat
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Lenovo Thinkpad T470 / I5 7300U / 8GB Ram / 250 GB SSD / 2-3 órás akku / Világító bill. / Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest