Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz plejik #272338 üzenetére
Céges vásárlásnál alapból feltételezhető a nagyobb igénybevétel/gyorsabb elavulás, az ebből eredő gyorsabb kopás, elhasználódás.
Egyszerű példa, ha veszel az irodába, gyárba egy kávéfőzőt, meg veszel egyet otthonra. Melyik használódik el gyorsabban, amit használnak 15 -en egy nap, vagy 4-en? -
Rossi
addikt
válasz icecave #272349 üzenetére
Éjszaka nem töltöm, otthon szükség szerint reggel, vagy este szoktam.
Napközben kapja rendszertelenül, sokszor autóban (bár vezeték nélküli a carplay, de meríti rendesen), laptopra csatlakoztatva képek leszedéséhez, ilyesmi.
Nekem 5W-os fejjel az előző telóm (12 Pro) a fenti felhasználással 1 évig tartotta a 100%-ot, utána 10 hónap alatt (mostanáig) leesett 93%-ra.
De köszönöm az infót, akkor bátran használom a magsafe-fel meg a 20W-os adapterrel.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Victory99
csendes tag
Szinkronizálási problémáim vannak. Az Iphone 13-ra másoltam át fotókat itunes-on keresztül, viszont a fotók alkalmazáson belül megtartotta a telefon a "Mac-ről" (egyébkét windows pc-ről) másolt szekcióba a szinkron mappát is. Na most ezt sehogy nem engedi törölni, de még a képeket sem belőle egyenként. Itunes-on próbáltam ki-be kapcsolgatni a szinkronizálást, ez nem segített Valakinek valami ötlete? Vagy amíg használom ott marad az a szinkron mappa?
-
Keef_Lee
senior tag
Ilyet még nem is láttam: sms nem megy el és piros felkiáltó jellel üzeni, hogy nincs kézbesítve. A főképernyőn is az ikonon látszik egy piros felkiáltó jel.
(yettel) -
Noxy
veterán
válasz Victory99 #272354 üzenetére
Megkeresed a PC-n a mappát, ki másolod a képeket, majd az összeset töröld. Ezután szinkronizálsz az iPhonel-l. Mivel 0 kép van a mappában, 0 képet fog a telora szinkronizálni és üres lesz a telon a mappa.
Ezutan próbáld meg a mappát is törölni a pc-n, és szinkronizálni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
atees
őstag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani megsafe-es külső akksit ami nem a gyari áron van és még jó is?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #272362 üzenetére
iOS 16-ban már engedélyezve van, hogy óra nélkül is használjad a Fitness appot, lépéseket egyebeket mérve vele, sőt, lehet 3rd party appok adataid is szinkronizálja magának.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Gáben81
senior tag
válasz icecave #272349 üzenetére
Szerintem az számít főleg, hogy valaki mennyire használja a telefont. Akármilyen telefonom van nekem szinte soha nem bír ki egy napot. 12 Pro Max volt a mostani 14 Pro Max előtt és a másfél év alatt 80 %-ra vittem az akkut. Azért mikor a nyári melegben egész nap túrázok, rengeteget fényképezek, napsütésben melegszik, szerkesztek Raw-okat Lightroom-mal, valamint egy sima hétköznap is reggel tulajdonképpen hajnali 4-5tól streamel vagy Radio1-et vagy Spotify-t egész műszakon keresztül, az kitudja nyírni. Próbáltam én már mindenfélét, nem igazán változtatott rajta, egy dolog amit észrevettem, hogy ne melegedjen az a lényeg. Márpedig amiket felsoroltam dolgokat azoknál igencsak izzani szokott.
Nem egyszer több százalékot zuhant egy két hét alatt az akksi, mert annyira nem bírta a terhelést. -
i400
senior tag
Előállt egy furcsa helyzet egy iphone 12-vel. A töltést nem veszi fel az appokat nem nyitja meg a beállításokra bökve csak fehér képernyő van. Aztán kikapcsolt azóta se kép se hang. Töltést szintén nem veszi, gépre kötve is süket. Kényszerített újraindítás meg egyéb apple supporton leírt vajákolások sem segítettek.
Ez így akkor kuka/szerviz? -
-
Ádám16
addikt
Tudom, jósgömböt kellene linkeljetek, de
Mivel az iPhone 14 tavalyi procit és ugyanannyi RAM-ot kapott kapott, várhatóan 4 évig még idegösszeomlás nélkül használható lesz egy 13 mini?
Akad egy kis lelkifurkám, mert vettem egyet, még kerek 300-ért sikerült az eMag-tól pár napja, de lenne S22 is 225-ért.
Ott viszont tudom, hogy 2-3 év után úgy be fog lassulni, hogy inkább ráfizetnék 80-at most, ha tovább tudom stabilan használni az iPhone-t. -
Noxy
veterán
válasz Kbali #272370 üzenetére
Én sem, meg már nem is engedi mert az iCloudba ment.
Régen valahogy így működött az iTunes szinkron, ha a pc-ről akart valaki képet felrakni az iPhone-ra.
Most csak be kell másolni az iCloud for Win-ben upload mappába.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
Ádám16
addikt
mindenkinek, akkor jövök majd pár kérdéssel. SE2016 óta biztos változtak a dolgok az iOS háza táján.
Tibee86: ops. Mondjuk így sem venném meg azt a készüléket jelenleg +100-ért a 13 ellenében, de ez már legyen az én bajom.
-
Imi1981
veterán
A főképernyőn a widgeten hogy lehet kikapcsolni, hogy ne legyen benne az általam beállított widgeten kívül más? Mindig rak hozzá automatikusan és nagyon idegesítő!
Most látom, hogy a widget javaslatok be volt kapcsolva. Akkor már nincs kérdés mert megvan miért volt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ma safariból kimásoltam egy számot és a telefon appba is megkérdezte, hogy engedélyezem-e a beillesztést. Szóval nem csak a külső appokból másolásnál van. (16.1)
-
Lali-213
senior tag
Ma volt egy eddig ismeretlen probléma a telefonnal, mégpedig az hogy 4G-n nem volt adatkommunikáció. Csak a repülő mód be és kikapcsolása oldotta meg, pár pillanat alatt.
A telefon egy XS, iOS 16, Telekom fizikai SIM. Nálatok jött elő ilyesmi? Nekem új volt a jelenség. -
Imi1981
veterán
A gyári iOS billentyűzet is javítja a szavakat ? Azért nem használtam eddig mert azt hittem nem tud ilyet . Pedig sokkal pontosabb a gépelés vele mint más billentyűzettel . Ha számsor is lenne és több karaktert megjelenítő billentyűzetek nagyon jó lenne de még egy vesztő vagy pont billentyűzet sincs a főoldalon . Na mindegy most használom egy kicsit mert tök gyorsan tudok vele írni .
Tanul is szavakat ? -
Lali-213
senior tag
-
Imi1981
veterán
-
SharpSA
veterán
Na akkor már rágottalmáék is elismerték a vágólap engedélykéréssel kapcsolatos hibát: [link]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz Imi1981 #272388 üzenetére
Esetleg próbáld ki a diktálást. Jobb alsó sarokban (hacsak nem SE telefonod van) látod a mikrofont és rendesen el tudod diktálni neki magyarul, hogy nagy betű, szóköz, írásjelek. Szerintem nagyon brutál, tönkre szeretem, igaz, néha néznek rám hülyén mikor kábé diktálom, hogy pont pont vesszőcske, de én tökre szeretem, hogy nem kell nyomkodni
-
Lali-213
senior tag
válasz HoldfenyLuna #272393 üzenetére
Egyébként mennyire érzékeny a hangerőre? Akkor is veszi az adást, ha épp a telefontól 3 méterre beszél valaki?
-
Imi1981
veterán
válasz HoldfenyLuna #272393 üzenetére
Erről láttam videót youtube-on Tech2 Laci és AnonimInc közös videójában. Már akkor nagyon tetszett! Most lett másfél hete iPhone-om de tök elfelejtettem kipróbálni. Kösz, hogy eszembe juttattad!
-
lugosi
MODERÁTOR
Nem tudom hogy jel látom-e, de mintha javult volna a fotók feldolgozásának az algoritmusa ios 16 alatt. Mintha nem látnám azt a túlzó élesítést.
-
senior tag
Sziasztok. Újabb észrevétel… ios 16 13pro és watch 5 watchOS 8…
0 értesítés jön az órára. Telefon azt írja h kapcsolódva, óra szerint néha kapcsolódva néha nem. Frissíteni nem tudlm telefonról csak pörög a karika a frissítés keresésnel. Óránál feldobja a szoftverfrissitest de a végén kiírja h fogadjam el a felhasználási feltételeket telefonról amit szinten nem tudok megtenni mert nem kommunikál az oraval. Valami ötlet?
iPhone 13 Pro 128GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest