Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
addikt
Sziasztok,
Sok év androidos pálya után elgondolkodtam, hogy újra iOS vonalra térjek: iPhone 4S, később iPad felhasználó is voltam régebben, tudom, rengeteget változott azóta az iOS.Android vonalon nem elsősorban a rendszerrel van gondom, hanem a gyártói támogatottság rövidségével. Segítségeteket szeretném kérni, mi lenne az optimális választás, hosszú távra terveznék.
Első körben egy XR-en gondolkodtam, habár az XS hardveresen erősebb, nem tudom, hogy hosszabb távon ezt megérezném-e a belefektetett plusz összeg fejében. Minden véleményre kíváncsi vagyok, ha azt mondjátok, hogy egy 8 vagy egy X jobb választás lenne, a mostani felhozatalból, azt is megfontolom.Előre is köszönöm
-
dptrsk
addikt
válasz TheBikerider #198164 üzenetére
XS és XR méretileg biztos belefér, XS Maxról csak személyes találkozás után merek nyilatkozni. Képek alapján már túl nagy az XS Max.
Az XS Max akkuban az XRnél jobb? -
dptrsk
addikt
válasz markknight #199312 üzenetére
Otthon wifin vagy? Mobilhálózaton nem fog frissíteni szerintem.
Régebben az alkalmazásoknál lehetett állítani, hogy autoupdate-elhető, nem tudom ez még most is benne van-e. -
dptrsk
addikt
válasz szabogabor10 #199699 üzenetére
csak az Erste-nél indul kint?
-
dptrsk
addikt
válasz Fox Mulder #199720 üzenetére
Unicredit, Erste?
Inkább Gránit, OTP, BudapestBank, K&H - ők lépést tartanak valamennyire, van NFC fizetés régóta, az általad említett 2 bank jelenleg nem nagyon van az élmezőnyben...
ApplePay kapcsán eddig OTP és Gránit nevét hallottam, mint esélyes.
-
-
dptrsk
addikt
válasz batai15 #200242 üzenetére
Régen volt cserekészülék, amikor még nem volt 2-3ezer forintért butatelefon, ami arra az 1 hétre kisegít.
Ha te egy teljesértékű backup készüléket akarsz, az lehet most is drága, de régen nem volt olcsóbb alternatíva.Mosni/hűteni/TV-t nézni is máshol lehet csak, ha nincs tartalék darabod...
-
dptrsk
addikt
válasz Poc81 #201859 üzenetére
Ha a Telekom hozta forgalomba, de függetlenített, akkor sem, mivel itt az történik, hogy a bluemobile szervere tiltja a Telekomon keresztül forgalomba került IMEIket.
Tehát nem a készülék mondja érvénytelennek, hanem a hálózat nem engedi a telefont felcsatlakozni, mert blokkolva van az IMEIje.
BlueMobiltól kérd az IMEI blokkolás feloldását.
[ Szerkesztve ]
-
-
dptrsk
addikt
válasz herdsman12 #211087 üzenetére
Én rendszeresen használom
-
dptrsk
addikt
válasz anderledani #212143 üzenetére
A hangszórók minőségromlásának sok esetben csak a takarítás hiány az oka
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
válasz scarabeus86 #213112 üzenetére
Beállítások-Fotók- legalul tedd az Eredeti megtartása opcióra a másolási tulajdonságot.
-
-
dptrsk
addikt
válasz szabonagyur #224560 üzenetére
SIM/készülék cseréd volt mostanság?
Nekem akkor dobott ilyeneket, híváslista törlés megoldotta, gondolom a régi SIMen akarna hívni. -
dptrsk
addikt
Hello,
Minél vékonyabb, plüss belsejű tokot szeretnék, tudtok ajánlani?
Gondolkodtam teljes készülékházat (oldalát is) védő (átlátszó) fóliáról, ezekről esetleg van tapasztalatotok?
-
dptrsk
addikt
válasz hemaka #237254 üzenetére
Dbrandből nem láttam átlátszót, pedig jó lenne, de eltakarni nem akarom a készülék saját kinézetét, védelem lenne a cél.
Pitakaból vegyes a tapasztalat:
- van akinek semmi bajt nem okoz
- felgyűlik a por a gombszigeteknél, s az levételnél karcolhat
- le/fel helyezésnél az oldalsó kávát is karcolja(11 Pro széria)
- talonba teszem, tok esetén első körben inkább ragaszokodom a plüss belsőhöz. -
dptrsk
addikt
válasz bnorci71 #241070 üzenetére
Nem hallottam még ilyet.
Amit érdemes kipróbálnod:
1. Megcserélni a 2 SIMet, ha így OK, akkor az egyik készülék beállítása bekavar valamiben. (Ha csere előtt a droidban volt a multiSIM, akkor lehet a 2es tipp is összefügg ezzel (esetleg a fő SIM jól kezeli a fallbacket))2. kikapcsolni a 4G-t a droidos telefonon(csak 2/3G), ha így OK, akkor szerintem nem VoLTE képes a dridos készülék, és mikor fallbackel, akkor van valami hiba.
Ha ezeket kipróbáltad, írd meg a tapasztalatokat.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
válasz bigdady #242724 üzenetére
Például a haveibeenpwned oldalt is használja, ha jól emlékszem.
-
dptrsk
addikt
válasz adnoctum18 #250405 üzenetére
Ha a bal felső sarokból húzod le, az értesítési központba jutsz.
-
dptrsk
addikt
iOS 15 esetén nektek is csinálja bizonyos appoknál, hogy egy pillanatra megnyitódik, majd eltűnik, másodjára már OK.
14.8->15 verziók közötti OTA frissítésre gyanakodtam, de az új készüléken is jelen van ez a bug. (új készülékként lett beállítva, nem mentés/áttöltés)
-
dptrsk
addikt
válasz KubanitoS #251610 üzenetére
Nekem 13 Pro Max van, ahhoz ilyet vettem: Glas.tR SLIM EZ Fit
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ford topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest