Hirdetés
- Bambanő háza tája
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
válasz vzsryl #212433 üzenetére
Nekem is van ilyen.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
sethi
senior tag
A mostani ios frissítés után frissítette a szolgáltatói beállításokat is ez mit jelent? Mi változik ilyenkor?
-
veterán
-
bigdady
nagyúr
Nalam frissült a telenor 40.0-ra. Ez már volte?
-
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #212459 üzenetére
Automata ügyfélszolgálaton is bekapcsolható, vagy kezelőn keresztül?
-
Killing
addikt
válasz szabogabor10 #212459 üzenetére
VoWiFi működését hogy veszed észre iPhoneon? Vodánál van rá esély egyátalán?
Nálam vodafoneHU 40.1 a carrier most[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
-
veterán
válasz lugosi #212463 üzenetére
Vandánál nem próbáltam, weboldalon meg appban nem lehet. Kezelőn keresztül lehet csak szerintem.
Killing: berakod repülő módba a telót, és pár mp múlva “WLAN Call” szöveg jelenik meg bal felül. Egyébként a kiírást a szolgáltató határozhatja meg, a Telekom ezt írta be a konfigba.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
Na hát az a helyzet, hogy belenéztem a Voda 40.1-es bundle-jébe, és hivatalos VoLTE támogatás van benne.
Ez azt is jelenti, hogy elvileg automatikusan aktiválva lesz a bundle frissítés után.[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz szabogabor10 #212467 üzenetére
Igen, mostmár a VoLTE bekapcsoláskor nem írja ki az eddig szokásos nem biztos hogy hiba nélkül működni fog szöveget Ezeknek a bundle leírásoknak hol lehet utána nézni?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
veterán
válasz Killing #212468 üzenetére
Van egy folyamatosan frissülő xml, amiben benne van az összes ipcc fájl. Letöltöd valamelyiket, adsz neki egy zip extension-t, kicsomagolod, és kapsz egy package-et, amibe viszont csak Mac-en látsz bele.
-
MasterMark
titán
válasz szabogabor10 #212466 üzenetére
Ezt valahol kell külön engedélyezni? Nálam nem írja ki, és hívni se tudok repülő módban.
Vagy van ennek valami hálózati követelménye is?
Switch Tax
-
veterán
válasz MasterMark #212470 üzenetére
Ha aktív az előfizetéseden, akkor a hívásbeállításoknál is engedélyezni kell, alapból nem aktív.
-
MasterMark
titán
válasz szabogabor10 #212471 üzenetére
VoLTE az aktív olyan van is a beállításoknál. VoWifit külön engedélyezni kell a telekomnál is?
Switch Tax
-
veterán
válasz MasterMark #212472 üzenetére
Igen. VoLTE és VoWiFi külön szolgáltatások.
-
MasterMark
titán
válasz szabogabor10 #212473 üzenetére
Ezt lehet valahol az appban vagy a weblapon? Vagy ügyélszolgálat tudja bekapcsolni?
Switch Tax
-
veterán
válasz MasterMark #212474 üzenetére
Nem találtam opciót webes felületen és appban se. Telefonon kezelőnél nálam gyorsan ment, nem kérdezett a srác semmit, csak bekapcsolta és ennyi.
-
Gsx-rr
veterán
válasz pecccccccca #212432 üzenetére
sikerult a temahoz erdemben hozzaszolni.
Remelem mas nem kezdi el beirni melyik banknal milyen kartyaval megy ha a K&H es Mastercard volt a kerdes[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
válasz szabogabor10 #212475 üzenetére
Feleségemnek nem kellett, mondjuk nincs 1 hónapos a kártyája.
Ellenben a Beállítások - Infóba be kellett lépni, hogy frissüljön a Carrier Bundle. Utána egyből meg is jelent a VoWifi opció.
-
lugosi
MODERÁTOR
Vowifi bekapcsolása
Csak telefonos ügyfélszolgálaton működik, se app, se sms kód, se weblap. Ügyféljelszó kell hozzá.
Helyes sorrend:
- ügyfélszolgálat hívása, bekapcsolás
- értesítő sms megérkezik
- vowifi bekapcsolása a menüben (Beállítások / Telefon / wifi hívás)
- telefon újraindítása vagy repülő mód be/kiha sikerült akkor a szolgáltató neve mellett, vagy a neve helyén megjelenik hogy “WLAN Call”.
-
-
pecccccccca
őstag
válasz Gsx-rr #212476 üzenetére
Az utolsó mondatára reagáltam. “Vmi rossz vagy még nincs pay?“
Azt hittem erre a mondatra, hogy általánosságban kérdezi az apple pay-ről, hogy még nem működik.Különben meg én vettem a fáradtságot és válaszoltam. Lehet faszságot, de írtam.
Én bekérdeztem ide, le sem szarta senki. Egy nyomorult baszd meg-et sem kaptam. Miért nem arra írtál te is mondjuk? Ja, mert büdös? Csak baszogatni tudsz másokat?Humorban nincs helye tréfának!
-
divan
őstag
válasz FIREBLADE78 #212428 üzenetére
Nekem működik. Mikor kijött a 13-as, az erőszakoskodott, hogy vigyem be a kártyámat, akkor megpróbáltam, bár tudtam, hogy nem fog működni, ki is írta, hogy nem támogatott kártya. Aztán el is feledkeztem róla. A múlt hét közepén, mikor jött a hír, hogy elindult a szolgáltatás, beléptem a Walletba, és már csak a Security kódot kérte, beírtam, azóta működik. Többször is fizettem vele.
-
Laca1212
őstag
Elvileg csak Mastercard-al működik.
-
galaxys80
veterán
válasz szabogabor10 #212467 üzenetére
Ez így van. Frissítés után nálam is bekapcsolt automatikusan a VOLTE.
Híváskor már nem vált le 3G-re. -
Tibee86
nagyúr
válasz ILLDisPozed #212486 üzenetére
Tudja már, csak az iPhone-okhoz nem aktiválja.
-
ittakary
nagyúr
Hivatalos Apple minősített viszonteladók és kereskedelmi partnerek
innen mikor került le az alza.hu ?? emlékszem rá, 100% hogy itt voltak...
(az itt felsorolt üzletek azok, ahol ha vásárolsz, a szavatosságot garanciaként kezelik a hivatalos APR szervizek (iStyle stb)
[ Szerkesztve ]
-
rkristof
tag
tegnap frissítettem 13.3-ra, de érdekes módon a telefont nem találta a frissítést, de iTunes igen....
Ilyennel találkozott már valaki? -
koma106
senior tag
Sziasztok! iPhone X-hez tudnátok ajánlani jó ár/érték arányú lightning adaptert, ami lehetővé teszi a jack dugós fülhallgató használata mellett a vezetékes töltést?
Belkin 3,5 mm-es Audio + Charge RockStar megoldásánál kicsit olcsóbbat keresnék.
-
-
addikt
válasz lugosi #212478 üzenetére
Kedvesek voltak, mikor felhívtam őket. 20 perc alatt megmondták, hogy bekapcsolják, de kell a voLTE is hozzá, mondom rendben.
Ezután közölték, hogy ha bekapcsolják, akkor az sms értesítő szolgáltatás globálisan (tehát mindegy, hogy gsm, vagy wifi hívás) nem fog működni.
Duál simesként sajna nekem már a voLTE is porblémás mindkét kártyára, de az sms értesítés nélkül nem tudnám, hogy kerestek a másik számomon.
Egy darabig marad ez is technikai kuriózum.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
herdsman12
őstag
Mitől lett “Fejlesztő” funkció a 6 Plus-omon?
Nagyon nem rémlik, hogy ez régebben is itt volt.
A 3uTools szerint van 12.4.4 frissítés.Szerk: TestX vagy TestM miatt lehetett, 3uTools szemét törlés eltüntette.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz herdsman12 #212496 üzenetére
nem véletlenül, tegnap kijött a 12.4.4
-
bigdady
nagyúr
Ma kaptam meg a KH maestro-t probléma nélkül beregisztráltam apple pay-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest