Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMarci
addikt
Igen, csak egy restore-t kell rajta nyomni, és akkor olyan lesz, mint amilyennek most látod. Egyébként lényegtelen, hogy milyen simmel aktiválod, azaz olyannak kell lennie, mint amilyen függő a teló, egyébként mindegy, hogy utána egy másik simmel használod a telót.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
zaiczd
tag
Fontos kérdésem lenne! hogyha új apple terméket (ipad minit) vettem, akkor annak az akkumulátorát meg kell formázni ? vagy azt már megtették?
WonderWorks.hu | Termékfotózás | Ingatlanfotózás
-
mycso
veterán
válasz TheMarci #19601 üzenetére
Aha, köszi, picit körülményes, de akkor végül is megoldható.
Függetlenek egyébként.(#19604) erdoke: már írtam fentebb, hogy szeretném megnézni, illetve kibontani mindenképp ki kellett, hogy megvan-e mindene és bekapcsol-e (működik-e)
Nem piszkálni akarom.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Ragnar95
félisten
válasz zaiczd #19605 üzenetére
Az univerzális appokat elég egyszer letölteni, majd telepítésnél kiválasztja az eszköz saját maga,h melyik verziót kell felraknia belőle, letölteni letölti egyben az egészet.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Totheground
addikt
Megjöttek a Zoogue tokok.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Kommy
veterán
Jön az iTunes 11 az elkövetkező napokban? [link]
-
Topikgazda
válasz Totheground #19610 üzenetére
Nekem is, tesztet is írtam róla, de nem vagyok elragadtatva... sajnos az anyaga nagyon műanyagos nekem ott, ahol teljesen sima a felület. Persze, lehet egyedül vagyok a véleményemmel
-
Topikgazda
válasz Totheground #19613 üzenetére
Azért az oldalán a barázdák jók, ha rendesen fogod egy metrós kézből kikapást simán meg lehet úszni, mert nem csúszós ott, és biztosan meg tudod fogni a telefont. Csak lehetne "gumisabb" az egész. Viszont így van, az árát (ami kimerült a 10 dollár postában, 2 db esetén), megérte.
[ Szerkesztve ]
-
Stef@N
tag
Ilyet használ valaki esetleg? Tapasztalat? Mennyire feszes? Nem tesz kárt az éleken?
-
Játékos
addikt
válasz ittakary #19616 üzenetére
Köszi!
Lehet, hogy azzal csaptam be szegényt, hogy nem az alapértelmezett helyre állítottam a mappát...
De akkor se töltött le mindent, mert a telefonon sokkal több kép van az iCloudban, sőt, a telefonra sincs letöltve minden, amit eddig tárolt az iCloud!
Hogy lehet megnézni biztosra, hogy mik tárolódnak a felhőben?Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
privacy99
senior tag
Sziasztok! Van itt esetleg olyan, aki a Vodától rendelt iPhone 5-öt és már megjött neki? Ha igen, mennyit várt rá? Mert én 1 hónapja beszéltem velük, azt mondták, iratkozzak fel a várólistájukra, ezt meg is tettem már aznap, de azóta egy köszönjük a feliratkozásod e-mailen kívül semmi..És itt olvasgatom, hogy t-mobile-nál valaki megrendeli, és másnap reggel megkapja, vagy nagyon max. 1 héttel később.
Ui.: Talán többet érek, ha meg is rendelem a telót? Vagy amíg nincs, addig meg sem lehet rendelni?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Ti milyen ébresztő progit használtok?
-
Blaise
veterán
válasz Mela Kehes #19626 üzenetére
Azért faliórának használni egy iPad-et elég fura, pláne, hogy az akksinak se tesz jó hosszú távon.
-
DioKVP
tag
iPhone 5-höz milyen tokot ajánlanátok? Lehetőleg 10 ezer forint alatt legyen, designra minél egyszerűbb, "észrevehetetlenebb" és ami jó védelmet ad, nem karcolódik benne a teló.
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz DioKVP #19628 üzenetére
"Észre vehetetleneb" és "jó védelmet ad"...
Akkor már most mondom hogy, változtass az igényeiden, mert ilyen nincs..
(gondom ugyan ez volt, és mindenhol néztem nem találtam.)A te boltod: - LINK -
vagy is nekem ez lett a választásom, mert ez megtartja a formát, és "kemény" a pereme.. de nem fém.. tehát azért ne szálljunk el!Üdv.
[ Szerkesztve ]
"Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###
-
Onderon
senior tag
3 napos iphone 5 nagyon lassú wifi-n. rákerestem, úgy látom elég sok embernél van gond. 6.0.1es ios van fent, a DNS-t próbáltam már átírni 8.8.4.4 és 8.8.8.8-ra, semmi változás. nem tudom ez most hardveres probléma és vigyem garizni vagy szoftveres és így jártam?
-
Đ10Đ4
aktív tag
-
drosan
tag
válasz Stef@N #19617 üzenetére
Nekem ilyen van, csak "espresso" színben, minőségi, tartós darab, nagyon jól bírja, nem kopik, viszont az elején használhatatlanul feszes volt. Én benedvesítettem a bőrt és egy napra beleraktam pár bankkártya méretű műanyagot, így már kényelmesebben ki lehetett húzni belőle a telefont, lassan 10 hónapja megvan, de azóta nem tágult tovább.
-
Gordiann
őstag
Üdv!
iPhone 3GS akku idejéről honnan szerezhetek info-t? (persze ios verzió, meg notificationok sokat számítanak, tudom)
Az enyém ha csak watsapp meg fbmessenger van bekapcsolva értesítő (mobilnettel), alig bírja ki egy napot…
(iOS6-al, iOS5.1.1 még rosszabb volt…)Nem tudom eldönteni beruházzak-e egy új akksira..
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz Gordiann #19637 üzenetére
és nem is beszélsz, sms-ezel, játszol, netezel egyáltalán, csak és kizárólag az a két dolog van bekapcsolva és kész? a merülés nagyban függ attól, hogy be van-e kapcsolva a 3g, mekkora a térerő, eldobja-e néha ott a 3g-t ahol sokat tartózkodsz (nekem itthon pl az ebédlőből a konyhába átmenet rendszeresen elvesztette a 3g-t, még a telefonhívásaim is megszakadtak néha ). mennyit megy a wifi, gps. ha sokat kell keresnie a 3g-t, sokat világít a kijelző magas brightnessen, sokat használja a 3g-t mobilnetre, akkor merül nagyon. és biztos az akksi sem egy mai csirke, lévén a 3gs sem az.
-
Onderon
senior tag
válasz Gordiann #19640 üzenetére
gondolom jailbreakelve nincsen. anélkül nem tudom van-e rá progi, amivel meg tudod nézni, hogy mi újság az akksival. legutóbbit, amit ismertem letiltotta az apple appstore-ból, úgyhogy a fejlesztő kiadta cydiában. batterylogger plus volt a neve, azt hiszem van belőle lite ami ingyenes és a plus ami fizetős. nem emlékszem már pontosan, rég volt jailbreakelt telóm.
[ Szerkesztve ]
-
Đ10Đ4
aktív tag
Egy átlagos szervizelési időt tudna nekem mondani valaki?
Hibától függetlenül.. Köszönöm!"Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###
-
nord_
veterán
válasz bigdady #19622 üzenetére
Van olyan ébresztő, ami ezerszer jobb a gyárinál: Alarmed ~.
Miben jobb? Pl. ha a telefonod rezgés+csengetésre van állítva, akkor is csak a hang indul, a rezgés nem (a gyári ilyen, utálatos tulajdonság...).
Ennél be lehet állítani az ébresztés hangerejét, tudja az erősödő hangot, nem üvölt egyből a füledbe. Sőt, azt is te állíthatod be, hogy hány másodperc alatt történjen az erősödés!
Az ébresztőhangoknál a telefonra felvitt zenéid közül is választhatsz: de ez a progi abban is több, hogy nem csak egy zenét választhatsz ki, hanem akár egy olyan lejátszási listát, amit saját magadnak állítottál össze.
Sőt: itt meg lehet adni azt is, hogy a dalok lejátszása véletlenszerű legyen, ne mindig ugyanarra a számra ébredj.A gyári ébresztő egy szálkás fapad ehhez képest.
-
j.la
tag
válasz bendikeee11 #19582 üzenetére
Szia, én ugyanezzel a dologgal szenvedek 3GS IOS 6.0.1, csak úgy fogod rárakni, ha először úgy szinkronizálod le a telefont, hogy kiveszed a zene szinkronról a pipát, majd szinkron gombra nyomsz, utána újra bepipálod és felszinkronizálja. Nem tudom mitől lett ilyen, de rohadt idegesítő.
-
samgar
őstag
Még soha nem szinkronizáltam itunes-al a telefont wifin keresztül. Iphone 5-nél van valakinek tapasztalata?
Oppo Find X5 PRO
-
ittakary
nagyúr
Tudom h annyit er mint halottnak a csok de havernak kell: vlaki tudna nekem kuldeni egy adasbeteli szerzodes mintat amiben bennevan ez a letiltas garancias ize? Tudjatok ez a megteriti a vetelarat stbstb
Ha valaki lenne ilyen kedves szivesen fogadnam az ittakary@gmail.com -on
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest