Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimhun
senior tag
Az Itunesban ha rakattintasz egy zeneszamra jobb gommbal majd Ramesz hogy Get Info ott az egyik ful az lesz hogy Lyrics ha oda berakod a dalszoget akkor utana az Ipod lejatszoban meg fog jelenni mikor hallgatod a zenet(illetve amikor hallgatod akkor raboksz a albumboritora is megjelenik a szoveg).
Egyebkent van valami Itunes plugin ami megcsinalja hogy a dalszovegekre rakeres neten es bemasolja oket a megfeleo helyre nem kell neked szorakozni vele. En igy egyszer feltoltottem az osszes szoveget, de sajna elfelejettem mi a neve. Google-ben probald megkeresni.
-
samgar
őstag
-
__H4X0R__
senior tag
Így elég nehéz megoldást mondani. Milyen hibaüzenetet kapsz?
Ha valamilyen hibaüzenetet kapsz, akkor írd be ide és megtalálod a megoldást.
iTunes hibaüzenet keresőwww.kristofnagy.com
-
megema
őstag
Lehetni talán lehet, csak kérdés, hogy érdemes-e. Ki tudja milyen minőség és egyáltalán működik-e vele a telefon... Home gombot 5 ezer Ft körüli összegért szoktak cserélni. Akár Hardveraprón is keresgélhetsz szakikat, de tapasztalatom egyikkel sincs. Én magamnak szoktam szerelgetni.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Én mindig ráteszem dokkra, ha este 50% alá süllyedne. Ha neked nem megvalósítható a minden nap töltés, akkor meg kell egy külső töltő, ahogy tanácsolták. Egyik oldal állandóan milli akkukat tesztel, érdemes kigoogle-zni, melyik a számodra megfelelő.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
szentkuti11
addikt
-
szentkuti11
addikt
Persze, csak akkor majd a Copy to PC opció helyett a Copy File to Device opciót kell választanod. És ezzel a módszerrel a Jegyzeteidet is le tudod menteni.
Az elérési pontok:
SMS:
/private/var/mobile/Library/SMS
itt az sms.db fájlt kell keresned
Jegyzetek:
/private/var/mobile/Library/Notes
itt a notes.db fájlt kell keresned
Viszont azt elfelejtettem mondani, hogy ehhez a művelethez Jailbreakelt iPhone kell.
[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
válasz zaiczd #10009 üzenetére
addig míg az apple aláírja addig vissza lehet tenni elméletileg,bár ez downgrade
shsh-t menteni kellene mindenképpen,egyébként nemhoz annyival többet a ios6 hogy elájulj tőle
főleg nem sima i4-en..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Ragnar95
félisten
-
Kicsirics77
veterán
válasz zaiczd #10015 üzenetére
32bit xp-n mentettem anno,elméletileg rendszergazdaként el kellene...
ragnar95 na ez eszembe sem jutott,mert utoljára valamikor áprilisban mentettem...
[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Ragnar95
félisten
-
Kicsirics77
veterán
válasz zaiczd #16214 üzenetére
Error -1: a restore folyamat 60%-a körül kapod, legtöbbször iPhone 4 esetén, amikor az aktuális firmware-t, vagy baseband frissítés nélküli verziót akarsz feltenni. A hiba eredményeként a baseband nem kerül megfelelően frissítésre, így hibás marad. Ha van újabb verziós firmware, amiben így a baseband is frissebb az aktuálisnál, akkor az helyrehozhatja. Ilyen például, ha 4.3.5-öt tettél volna vissza, de a végén hibát kaptál: ezt egy gyári 5.0.1 helyrehozhatja, mert az 5.0.1-ben már újabb a baseband, így az újraírja a hibás frissítést.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kommy
veterán
válasz zaiczd #16217 üzenetére
rakd DFU módban és úgy nyomjál rá restore-t. Melyik firmware-t akarod felrakni, 4.1-el és 6.0-val próbálkozzál, ezeket írja alá az Apple hivatalosan. 4.1-nél biztos, hogy 1015-ös hibát kapsz. Ha iPad baseband van rajta akkor 6-nál is 1015-ös hibát kapsz, de az nem gond , mert az csak annyit jelent , hogy újabb baseband van rajta mint a firmware-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz zaiczd #16478 üzenetére
Downgrade-elés közben kaphatjuk, valami oknál fogva képtelen végrehajtani a műveletet. Próbáld meg egy másik kábellel összekötni iKészüléked, vagy dugd be újra a számítógépbe a meglévőt, és indítsd újra a gépedet. A probléma lehet az is, hogy a feltelepített iTunes túl régi.
Üdv: Csabee.
-
Onderon
senior tag
válasz zaiczd #16505 üzenetére
aham. csak mert akkor is szokott ilyet csinálni, ha ipad bootromos és firmware-t cserélnek. főleg 4.1-5.1 vonatkozásban szokott előjönni, de sajna annyi mindentől lehet, hogy így hirtelen a bootrom lett volna a tippem, de akkor nem az lehet valami rossz shsh beállítás, régi itunes vagy tinyumbrella, ha használsz, nem átírt host file, meg persze lehet a telefon hibás. próbáltál 5.1.1-et felrakni?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Politika
- Azonnali játékos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest