Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
-
Kommy
veterán
válasz D@niel #19400 üzenetére
appshopper, van belőle app is, ingyenes.
-
Blyan
félisten
válasz D@niel #19400 üzenetére
Töltsd le most , és holnap is meglesz akkor. De az is elég, ha elkezded letölteni, de a letöltés elindulásakor törlöd, tehát nem szedi le mind a 1,x gigát. Ez után már a Purchase fül alatt megtalálod a cucaid között.
Holnap meg letöltöd a telefonodra.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Kommy
veterán
válasz Scoobyka #19405 üzenetére
Nézd meg az aláírásomat, amúgy igen letiltottalak (ponst az aláírásom miatt, ne aggódj mással is megteszem), mert már elegem van a rengeteg privát üzenetből amit a fórumon is fel lehet tenni, ráadásul amikor 10 perc késéssel kerül fel ugyan az a kérdés, mert addig nem válaszoltam meg.
-
szilrobi
aktív tag
Asphalt 7 jól fut i4-en, azt hittem lassú lesz meg élvezhetetlen, de tetszik Megyek is töltőre, akkut nem kíméli
-
asuspc96
őstag
Helló!
Valaki próbálta/megcsinálta már azt, hogy a retore-val egyből updatel ?
Egy újabb (mint a jelenlegi ios) SHSH File-t adok az itunesnak ?
Mert levenném a JB a telefonról és egyből 6.x.y-ra frissítenék aztán majd rá a JB ha kijött...Mi a véleményetek ?
-
samgar
őstag
Letoltenem az Asphalt 7-et de azt irja ki egy felugro ablak, hogy nincs eleg hely. Ez viszont baromsag mert van. Ilyenkor mi van?
Oppo Find X5 PRO
-
r3dsnake
nagyúr
válasz samgar #19414 üzenetére
Mennyi van? Először leszedi az IPA-t, aztán ki is kéne csomagolnia valahova (ami lehet nagyobb, mint a letöltött IPA), és csak utána törli a az IPA fájlt. Tehát sztem legalább 2x annyi tárhelyednek kéne lennie, mint az app. Gondolom én, hogy így működik. (Persze, ha nem, javítsatok ki kérlek.)
-
vadászcsiga
félisten
Appshopper 601 alatt miért nem dob át appstore-ba? Másnál jó?
-
ittakary
nagyúr
válasz vadászcsiga #19416 üzenetére
Senkinél sem jó. Valami gebasz van :S
-
spykedd
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb app arra, hogy online tudjam hallgatni a saját zenéimet (ha van egyáltalán ilyen)? Arra gondolok h otthon feltöltöm a számokat valami "felhő lejátszóba" és út közben ugyanúgy tudom hallgatni őket, mint a beépített zenelejátszón. Csak mert már elegem van az iTunes-féle zeneszinkronizációból...
-
DioKVP
tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy ide írok, egy iPod Touch 2.gen-em van, fel akartam rá tenni a BPMenetrend appot, meg is kaptam a fejlesztőtől az ipa fájlt, mivel a storeban fent lévő verzió csak 4.3-as iOS felett megy, nekem meg ugye csak 4.2.1 lehet. Amikor behúztam ituntesba nem akarta felrakta az ipodomra, mivel a gépem nincs feljogosítva, ezt megtehetem az Áruház fülnél bla bla. A bökkenő csak az, hogy ez már megtörtént régen, szóval most hiába kattintok rá, ott meg azt írja, hogy az 5-ből 5 gépet feljogosítottam már, köztük ezt is. Ilyennel találkozott már valaki? Hogy tudnám felvarázsolni azt az appot?
Előre is köszi -
maathe
senior tag
Tudnátok ajánlani olyan fóliát ami azért jó minőségű de nem 2k darabja? Vettem angol eBayről 10 db-ot, de kb. 3 nap után annyira karcos lett, hogy le kellett cserélnem. Illetve keresek még olyan dokkolót, ami tokkal is működik. Valami ilyesmit: [link]
-
erdoke
titán
válasz HUTCHDB #19336 üzenetére
Én is tapasztalom egy ideje, hogy a 3G sebessége jelentősen romlott sok helyen a T hálózatán, köztük Debrecenben is. Csak találgatás, de elképzelhető, hogy az LTE-re átcsoportosított frekvencia miatt van így, és javulni fog, amikor az LTE-t (rövidesen) engedélyezik az azt támogató okostelefonokra, pl. az iPhone 5-re. Egyrészt akiknek ilyen készüléke van, más ligában focizik majd, másrészt levesz némi terhelést a "csonkolt" HSPA hálózatról.
A legjobb aláírás a héten
-
krain
tag
Sziasztok! Nem is oly rég szó esett a naptár szinkronizációról névnapok ügyében. Én is megcsináltam, de csak most vettem észre, hogy a telefon normál naptárában többször szerepel a névnap egymás alatt...bosszantó nagyon. A telin nem tudom kitörölni, Google naptárban kell valahogy? Segítsetek plz.
-
Kicsirics77
veterán
válasz erdoke #19430 üzenetére
lte-nek semmi köze hozzá azt ha jól tudom akkor a régi már nem használt frekvenciákon illetve a 2100MHz feletti részen fogják kialakítani pont azért,hogy a mostani frekvenciákat ne terheljék ezzel is
ezért nem lehet itthon használni az ámerikai lte készülékeket mert ott pont más a frekvenciasáv mint ami itt eu-ban van/lesz használva[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
zaskar
senior tag
válasz erdoke #19430 üzenetére
Ezt megerősítem. Tavaly váltottam T-re Vodáról (félig-meddig a kedvezőbb áru i4 és az ikon 200 miatt), és feltűnt, hogy az i4 sokszor lassabban tölti be az oldalakat a T-nél, mint az előző Motorola Defy-m vodával. Jelenleg is ez a helyzet, a munkahelyemen Debrecenben nagyon rossz a 3G, többnyire nincs is, csak edge ( a város szélén). Tehát az i5-öm gyorsabb letöltési sebességét nem nagyon tudom egyelőre kihasználni.
-
vadászcsiga
félisten
Új iTunes sehol? Kicsit kiestem a mókuskerékből.
-
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #19440 üzenetére
"Coming in November"
Még van 10 napjuk
-
manchester85
veterán
válasz Totheground #19442 üzenetére
Jaja, jó lesz, remélem sikerül jó áron megrendelni egy iPad-et.
i6 Silver
-
Blaise
veterán
Azért ne úgy képzeld el, hogy a kiadás előtti utolsó pillanatokban is csiszolják a kódot, nem jelent semmit, hogy most pár nap szünet van náluk.
-
DanielK
addikt
Pénteken meg akció a store-ban. Pl mindent ingyen kiszállítanak (nem csak bruttó 33.500 felett)
-
vadászcsiga
félisten
válasz DanielK #19445 üzenetére
Kisbetűs rész alul:
A vásárlási akcióban érvényes árak kizárólag 2012. november 23-án érhetőek el.Gondolom néhány százalék hasznot ráraknak az árakra, nehogy jól járjunk. Van ezeknek eszük. Undorító
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #19447 üzenetére
de még azt se tudjuk, hogy mi lesz akciós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest