Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
válasz sirszevenap #19251 üzenetére
Instant get!
-
Blyan
félisten
válasz sirszevenap #19251 üzenetére
Minden végetér egyszer, bármennyire is elképzelhetetlen. Az iPhone es az Android hype is majd egyszer, vmi más veszi át a helyét.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Bling95
őstag
azabaj hogy szerintem a többi rendszer olyan lemaradásban van hogy ezt nagyon nehéz lesz megdönteni, szegény WP is küszködik rendesen
-
TheMarci
addikt
Elég szerintem a nokiára gondolni, pár éve elképzelhetetlen volt, hogy ne nokia okostelefont vegyen az ember. Aztán megálltak az újításokkal, és hipphopp lekörözték őket..
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
Napi érdekesség, Androidéknál nincs December. Elképzelem, hogy fordított helyzetben, mekkora oltogatás lenne...
http://www.engadget.com/2012/11/18/android-4-2-bug-omits-december-from-the-people-app/
Do You Dream?
-
PredatorNo1
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ami a 30 pin-es Apple csatlakozókban található, réz érintkező lapkákat honnan tudnék szerezni, amire rá tudok forrasztani kábelt!? Hol lehet külön venni ilyen?
Köszi!
-
bigdady
nagyúr
válasz PredatorNo1 #19260 üzenetére
mire kell?
-
-
bigdady
nagyúr
válasz PredatorNo1 #19263 üzenetére
nem könnyű
-
turbobusa
senior tag
Maga az a csempés séma az ami hamar unalmassá válhat, személy szerint nekem nem is tetszik. Programok terén nagyon nagy a lemaradottság és a készülékek, amivel elérhető e platform se valami szépek.
Ahogy mondod, Android-nak a rendszerfrissítéssel vannak problémái.Ha nem fejlesztenek ios rendszerében se semmit akkor az is lejjebb fog csúszni a létrán. Egyelőre még nem nagyon lehet ezt felvetni, egyedüli dolog amit hiányolok s ha lenne teljes értékben ios-be akkor részemről hibátlan lenne. Ez nem más, mint a fájlkezelés a készüléken, ergo ha le akarok tölteni egy megosztóoldalról egy fájlt, amire van mondjuk egy direkt link akkor nincs Safari-ból jogom rá, ami app meg erre van az elég laggolós még mindig...
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
6.01 alatt, kikapcsolt 3G mellett lezárt képernyőnél párszor felvillan a 3G felirat...
Oppo Find X5 PRO
-
kristee
tag
válasz PredatorNo1 #19265 üzenetére
Miért nem kapsz szét egy 300Ft-os kábelt vagy egy ~1500as dokkolót és máris meg van minden alkatrész
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee
-
-
ittakary
nagyúr
Megint leállt az iMessage, mintha csak menetrendszerű lenne. Ráadásul még ha ki is kapcsoltátok, hogy SMS-ként küldje, egy hiba miatt ilyenkor mégis megteszi. Ha nem akarsz fizetni az SMS-ekért, akkor most ne küldj iPhone-ról.
-
Blyan
félisten
válasz turbobusa #19266 üzenetére
Én egy év alatt sem untam meg, amit igen az, hogy nem volt elég jó az alkalmazás kínálat. Ha ez változik a WP8-cal - mert a lehetőség már adott - akkor én simán veszek újra.
Wp és az iOS az okostelefon használóknak van, akiket a tartalomfogyasztás érdekel, akik már közel pc-s közeli élményre vágynak, azok meg menjenek Androidra.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Malachi
addikt
válasz ittakary #19270 üzenetére
erről jut eszembe, olyan előfordulhat, hogy én iMessage kékben látom elmenni az üzenetet, de SMS-ként küldi valójában? mert a múlt havi számlámban szerepel 70 SMS amit tuti, hogy én nem küldtem el, ugyanis kizárólag a barátnőmmel tartom így a kapcsolatot és vele csak iMessage-dzsel.
T-ben azt mondták nézessem meg szervizben a telefont, de arra csak legyintettem.
-
kristee
tag
válasz PredatorNo1 #19269 üzenetére
És azt hogy fixálod egymáshoz képest?
Szerintem ezért érdemes meghagyni a csatit "egyben".Egyébként működnie kell.
(elküldenéd a kapcsolási rajzot?)
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee
-
r3dsnake
nagyúr
Appshoppernél nálatok is azt csinálja, ha egy adott appnál rámentek, hogy "Get", hogy csak forog egy karika rajta, de nem dob át appstore-ba? Kb tegnap óta ilyen nálam, és eléggé zavaró.
-
erdoke
titán
válasz r3dsnake #19277 üzenetére
Igen, valami az appshopper.com-mal van, nem megy a https oldal, amire a link mutat. Http-vel működik (működne). Más okokból se ártana már a proginak egy frissítés (pl. i5 támogatás), de mostanában nem nagyon csipkedi magát a fejlesztő.
Amíg nem javítják a linkelést, talán a legegyszerűbb a megosztás gombon és a Safarin át közlekedni az AppShopperből az AppStore-ba.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
leroyclub
senior tag
Hali!
Már multkor is kérdeztem hogy tudtok e ajánlani valami jó divx lejátszót ami kezeli a feliratokat is és max 1 dollár. Most letöltöttem a playerextreme-t de olyan furcsa a kép. Mintha 16bit lenne vagy nem tudom. Tudtok ajánlani valami jot? -
SteveJobs
őstag
válasz PredatorNo1 #19269 üzenetére
Lehet kapni olyan kábelt amit szét lehet csavarozni és lehet forrasztani is.
-
sirszevenap
addikt
Hihetetlen, hogy közel 3 hét elteltével sem képesek a megrendelt telefont átadni... Ez már vicc.
A Store-ba oké, hisz írják is, hogy 3-4 hét. De a Voda azt ígérte 1-1,5...Bankkártyával? Hát persze!
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz sirszevenap #19285 üzenetére
Rendeltél egy készüléket amit még mindig nem vittek ki??
Állítólag készlet hiány van belőle országos szinten..
[ Szerkesztve ]
"Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###
-
N-vidi-A
őstag
Hali.
iPhone 4S 6.0 szoftverre nincs még JB?
üdv
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Az iphoneom nem akarja elfogadni a tel.számom facetimenál és imessagenél. Azt írja, hogy waiting for activation... (T-mobile-os) Illetve ha ez sikerül, akkor facetimie wifiről ingyenes? Hogy tudok imessage beszélgetést indítani iphone-nal vagy ipod-dal?
-
samgar
őstag
Ezt nem értem
Tegnapi napon váltottam pár imessage-t fiammal és pár sima sms-t, ppen hol volt wifi, hol nem.
Ma reggel ráírtam, nem jelzett vissza. Felhívtam és azt mondta nem kapott semmit (otthon wifin van most)
Mondom az lehetetlen, hiszen nekem azt mutatja, kézbesítve. Nézegetem az smseket és egyszer csak jön tőle egy üzenet, de nem abban az ablakban amiben tegnap írtunk, hanem egy újban, természetesen ugyanarról a számról. Most kétszer szerepel a neve az sms kezelőben egymás alatt és a tegnapira hiába írok, nem kapja meg, pedig ott van az összes régi buborék.Oppo Find X5 PRO
-
M@te
senior tag
tegnap ugye volt az imessage leállás este, nekem be van állítva hogy ne küldje el sms-ként, ha sikertelen, de mégis elküldte. ez miért van?
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Keksz
senior tag
Milyen "olcsóbb" iphone/ipod dokkolós kihangosítót ajánlotok, hálóba kellene néha zene és nem üvöltetném a nappaliban lévő cuccot :-D
De lehet vmi airplay-es egyszerűbb cucc is, ami vmi úton fel tud lépni az Itunes könyvtáramba, bár ezt kétlem. Akkor inkább benyomom az iphone -t és a gép iTunes-ből játszok le wifi-n...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Sorozatok
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest