Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mbenyo97
aktív tag
Okés, értem.
Köszönöm a segítséget !! -
zzeN
aktív tag
Apple oldalán is várni kell rá, nem hinném, hogy találnál bárhol is Pesten.
Nincs házhoz szállítás költség, én tőlük rendeltem.
-
Agostino
addikt
sziasztok
lassan az agyvérzés kerülget. feleségem iphone 4s-én az icloud az agyamra megy. 1 fotó van fent. ez valós. de szerinte a fotók által elfoglalt hely 4.2 GB. sehol sem találok semmi rejtett anyagot fent. gépre itunest, icloudot felraktam, semmi... ötletem sincsen merre induljak.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
ittakary
nagyúr
válasz lugosi #146892 üzenetére
kristálytisztán leírtam hogy utángyártott KAMU tokot akarok venni, erre leírod hogy vegyek eredetit 20-25ezerért...
nem tudom hogyan írjak legközelebb PHra hogy MINDENKI megértse, hogy mi az amit mondani akarok (lehet töltök fel kézzel lábbal mutogatós videót, meg rajzolok is hozzá, mint az activityben) -
norberto_th
aktív tag
válasz Agostino #146906 üzenetére
Én is belefutottam ebbe a hibába, most pedig másodjára. Ez egy banális hiba amit az apple nekem nem tudott megoldani. Egyetlen megoldása van, kikapcsolni az icloud photo könyvtárat és megvárni míg 30nap múlva automatikusan törli a rendszer. Nagyon bosszantó hiba és szomorú hogy még mindig nem tudták megoldani. Tőlem olyan dolgokat kértek pc-n, hogy hihetetlen, aztán eljátszották azt a műveletsort 3x amivagy 45 perces telefonálgatás, negyedjére megmondtam a supportnak hogy nem vagyok bohóc, hogy 100x megcsináljam azt amit már sokadjára ceináltunk, mert mondom akkor minek kellett megcsinálni eddig ugyanazt ami nem vezetett eredményre. Nem egyedi hiba és vicc hogy nem foglalkoznak vele. Nincs kedvem megint kikapcsolni a fotó könyvtárat mert használom minden eszközömön, a képek szinkronizációja addig meg nulla.
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
Gsx-rr
veterán
Hogyan lehet a sok felgyulemlett elmentett email-cimet torolni?
Gondolom az Icloud menti el ezeket.
Gondolok arra amikor be akarok irni egy email-cimet es az elso par karakter utan felajaln email cimeket. -
Mukucs
senior tag
Halihó!
Írnátok páran véleményt a i7 ről, mennyivel "jobb" a 6s hez képest!? Elsősorban annak a véleménye érdekel, akinek már a tulajdonában is van. Mennyire lőttek mellé a mechanikátlan" home gombbal?
-
Roland93
aktív tag
iPhone SE készülék háza meghajlott (1 hete lett vásárolva t-ben), semmilyen külső hatás nyoma nem látszik rajta (pl. karc vagy repedés). Szerintetek érdemes be vinnem? Van rá esély, hogy kicserélik?
-
majestic
őstag
Megtudná nekem mondani valaki, hogy az iPad Pro esetében, hogy zajlik a garancia? A képernyő közepén átlósan, úgy 7-8 centiméter vastagságban egy a képernyő többi részétől sötétebb sáv látszik... A kérdésem az lenne, hogy ugyanúgy kicserélik egy újra vagy javítják? Az iCenterben vettem tavaly novemberben, számla, doboz, minden megvan hozzá.
Előre is köszi!
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
l.sebestyen
senior tag
Eltűnt az akkumulátor menüből az értékek kijelzése , hogy mennyi időt ment az utolsó feltöltés óta, amikor lehúzom töltőrol egy ideig mutatja de utánna csak vízszintes vonal van a szám helyèn. Valaki tapasztalt hasonlót ?
-
Astery
senior tag
IOS10 alatt a normál ébresztés beállításakor ki lehet venni, hogy ne rezegjen?
-
dreizwanzig
tag
sziasztok!
A céges iphone-om (6s, ha ez számít) át kell adjam másik kollégának. Hogyan kell róla letörölni mindent (az apple ID-t is)?
bocs a noob kérdésért.[ Szerkesztve ]
-
Astery
senior tag
válasz buvartacsko #146925 üzenetére
Pici rávezetést kérhetek? Még nem találtam meg.
-
Arcképgyáros
válasz dreizwanzig #146926 üzenetére
Beállítások -> Általános -> Visszaállítás -> Összes tartalom, beállítás törlése
-
Agostino
addikt
válasz norberto_th #146909 üzenetére
szia
köszönöm a válaszod! számomra hihetetlen, hogy itt tartanak. sejtem mi lehet a gond, de megoldani nem tudom, mert fizikailag nem látok sehol semmi fájlt. azt sem értem voltaképpen mire jó a icloud 127 megás telepítője, ami ilyenkor csak a karját tárta szét tanácstalanul. felrakom nejemnek a onedrive-ot, azt amúgy is ismeri és legalább bugmentes nekem. bár lumiás vagyok, szerintem lényegtelen a mögöttes hardware.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
agabe
addikt
válasz Totheground #146918 üzenetére
Csoda, hogy meg egyaltalan kabel nelkul tudod hasznalani
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Astery
senior tag
válasz buvartacsko #146929 üzenetére
Köszi. Nem mondom, hogy el van dugva. Figyelmetlen voltam.
-
Mota333
újonc
Sziasztok!
iPhone 6s plussz gondom lenne. Az iTunes nem látja a telefonomat, előtte nem volt vele gond, simán látta. Már mindent próbáltam, amit én gondoltam. Régi prg-t tettem fel, így sem működik. Most mindenből a legújabb van, de nem látja. A telefonon kellene valamit beállítani? -
heim
tag
-
lugosi
MODERÁTOR
Írta már más is, de én most csodálkoztam rá, hogy a Térképek app mennyit fejlődött. Nagyon jó és használható lett, ahogy integrálva lett bele a foursquare az pedig funkcióban nagyot lendített rajta.
-
jani70
aktív tag
A beállításokban,a telefon menüben nem engedélyezi a telefon számom mentését!Se +36 se 06-al kezdődően!
Valami ötlet? -
TigerCat
nagyúr
Ma megérkezett az új i7, de erősen rózsaszín a kijelző. Ilyenkor mi van?
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TigerCat
nagyúr
válasz marinea2 #146945 üzenetére
Még ott nem tartok, épp csak bekapcsoltam és mellétettem az i6-nak. De melléraktam két másik i7-et amit a múlt héten hoztak ki, az is melegebb tónusú kicsit, de nem ennyire rózsaszín. Egyébként ezüst i7, 256GB-os lett, sajnálnám, ha vissza kellene küldenem. Erre végre ráfér minden zeném amit magammal akarok vinni...
-
TigerCat
nagyúr
válasz marinea2 #146947 üzenetére
Tudom mi az, de mivel a készülék még nincs beállítva, nincs is bekapcsolva. Egyszerűen rózsaszínbe hajlik a panel színe. Az i6 jóval fehérebb volt. De mindegy, egyelőre marad így... Majd visszaírnak és meglátjuk mi lesz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest