Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceRedAn
csendes tag
válasz urbanjozsi #147550 üzenetére
Jaja, UPC
-
ceRedAn
csendes tag
válasz urbanjozsi #147552 üzenetére
Köszi, mintha valamivel jobb lenne.
Nagyon szépen köszönöm -
oszy
veterán
válasz urbanjozsi #147552 üzenetére
Érdekes, hogy azt a megoldást ajánlod. hogy kapcsolja ki a wi-free-t... Mintha nem azért találták volna ki, hogy kikapcsolja bárki is.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Astery
senior tag
válasz norberto_th #147558 üzenetére
sry
-
-Ben-
veterán
Az miért lehet, hogy az iphoneimei.info szerint a vásárlási dátum 2012 december, a terméket aki árulja, aszerint pedig 1,5 éves kb a cucc? Létezhet valami miatt eltérés, vagy kamu van a dologban?
-
törölt tag
válasz urbanjozsi #147561 üzenetére
A routeren szerintem ki sem lehet
kapcsolni.
Én másik routert használok, a upc-sen kikapcsoltam a wifit, de a wifree megy így is.[ Szerkesztve ]
-
töky76
tag
válasz B-L-A-C-K #147546 üzenetére
Nem, a telefonom küldte mint imessage üzenet, kézbesítve is van.
Pont ezért a legszarabb mert ki nézi hogy milyen üzenetet küld a telefon magától?
Csütörtök 22:38-tól csinálta péntek reggelig.
Péntek este küldeni akartam egy üzenetet és akkor látom hogy valami hosszú szám meg valami szöveg, mondom mi a jó isten. 100 db üzenet küldött el így.
Egyből megváltoztattam a jelszavam, de mondom a bankkártyám adatai ott vannak....
És én is csak nézek hogy ez hogyan...
Te mit csinálnál a helyemben?
Minden cuccom apple a telefon, a gép, a táblagépem jópár éve, sose találkoztam vírussal. -
w.simmons
csendes tag
Sziasztok! Olyan gondom van hogy telefonáláskor nem valami hangos a hangerő hiába van maximumon. Amikor még új volt a teló nem volt ilyen gond, az utóbbi időkben jött ez elő. Van erre valami megoldás???
-
StLui
veterán
Szerintem vagy whisky redbullba volt, vagy abba kéne tenni
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Ha szolgáltatónál leadtam a készüléket gariztatni, kb. mennyi idő mig megjön?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Masterboy84
tag
A "gyári" youtube appon hol látom a kommenteket?
-
Arcképgyáros
válasz Masterboy84 #147574 üzenetére
Hát letekersz a videó alatt aztán ott vannak a megjegyzések.
-
törölt tag
Sziasztok,
5s-t még érdemes frissíteni iOS10-re?
-
Diokhan
addikt
válasz #81999360 #147578 üzenetére
Szia.
Én frissítettem, semmi bajom nincs vele, teljesen jól és stabilan működik.
(#147574) Masterboy84: A javasolt videók alatt vannak a kommentek.
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
szombatitomi
senior tag
válasz func93 #147572 üzenetére
Nekem a 8. munkanapon jött meg múlt hét pénteken. 20-án, kedden beadtam, következő péntekre itt volt a kicserélt telefon. A munkalapra egyébként rá is írják a kiadási határidőt, ami két hét (Fórum Telekom).
Keress rá amúgy a sorozatszámra, ha azt írja, hogy ez egy kicserélt terméké, akkor onnantól 2 napon belül megérkezik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ittakary #147584 üzenetére
változnak az idők, nekem telefonon azt mondta az ügyintéző (2 héttel ezelőtt), hogy jelenleg sajnos megnövekedett a várakozási idő, általában 10-15 nap..
(#147572) func93: nem tudom melyik szolgáltató, de én szintén debrecen, vodafone, 1 hét volt mindkét alkalommal.. (először visszaküldték egy szoftver frissítéssel..)
[ Szerkesztve ]
-
Franky2Ster
senior tag
Hogy van ez az Apple music? Rámentem arra,hogy ingyenes 3 hónap erre levont a számlámról 1hó előfizetést és a 3hó ingyenest nem aktiválta!
-
Rage47
veterán
válasz Franky2Ster #147589 üzenetére
Ekkor írnod kell az Apple supportnak. vagy felhívni őket.
-
szupersanyi
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehet a legolcsóbban új, 64 GB-os iPhone SE-t venni? -
lacy86
addikt
válasz szupersanyi #147591 üzenetére
Itt nezz korul: [link]
vagy
HA!-n tudsz kifogni egyet joaron. -
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Hamarosan váltanék WP-ről iPhone-ra. PC-vel használnám. Lehet a Windows fájlkezelőjével képeket lementeni a telefonról, vagy mindenképp szükséges az itunes-szál szinkronizálni? Illetve van natív mp3 lejátszás?
Válaszomat előre is köszönöm!
-
dJ Peer
aktív tag
Sziasztok!
Ha már gariztatás..
20%-nál egyszer csak kikapcsol, és erő hiányra panaszkodva be sem tudom kapcsolni. Majd pár perc múlva 40%-kal bekapcsol.
Várhatom, hogy cserélik az egész készüléket? -
adorjant
őstag
Hali!
5s készülékem van, nemrég múlt 1 éves,és az a problémám vele,hogy közeli fényképet egyszerűen nem tudok vele csinálni,homályos a kép,nem talál fókuszt,hiába keres. kb 10-15cm-re kell lennie a tárgynak,hogy éles legyen a végeredmény. Korábban nem volt panaszom vele...Szerintetek lehet ezzel kezdeni valamit? Jótállás érvényesíthető ilyen probléma esetén?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz adorjant #147596 üzenetére
Jótállás érvényesíthető ilyen probléma esetén?
Ha hivatalos helyen vetted akkor szavatosság érvényes rá, így el lehet vinni ezzel a problémával...Viszont ha nem hivatalos helyen vetted akkor nincs rá szavatosság a garancia idő meg már lejárt, így nem tudnak vele mit kezdeni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest