Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
üdv
windows 7 (64) alatt usb-re rádugom a telefont, hogy töltsem, el is kezdi tölteni, majd amikor a rendszer felismeri, kiírja, hogy charging is not supported with this accessory. mit lehet ez ellen tenni? töltse csak szépen, nem kell ismerkednie vele...
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
sziasztok
lassan az agyvérzés kerülget. feleségem iphone 4s-én az icloud az agyamra megy. 1 fotó van fent. ez valós. de szerinte a fotók által elfoglalt hely 4.2 GB. sehol sem találok semmi rejtett anyagot fent. gépre itunest, icloudot felraktam, semmi... ötletem sincsen merre induljak.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz norberto_th #146909 üzenetére
szia
köszönöm a válaszod! számomra hihetetlen, hogy itt tartanak. sejtem mi lehet a gond, de megoldani nem tudom, mert fizikailag nem látok sehol semmi fájlt. azt sem értem voltaképpen mire jó a icloud 127 megás telepítője, ami ilyenkor csak a karját tárta szét tanácstalanul. felrakom nejemnek a onedrive-ot, azt amúgy is ismeri és legalább bugmentes nekem. bár lumiás vagyok, szerintem lényegtelen a mögöttes hardware.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest