Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhettoChild
tag
Hi !
Új iphone-t vennék, eddig 4s volt most az 5s v. az SE érdekes számomra az ár miatt főleg.
Szóval érdemes még 5S-t venni v. SE jobb volna ?
Esetleg tudja valaki hogy Mo-on hol lehet legjobb áron már az SE telót megvenni ? Független 64es érdekel.[ Szerkesztve ]
-
GhettoChild
tag
Helló !
Olyan kérdésem lenne hogy lehet valami bukta olyan vásárlásnál hogy fútárral, utánvétel a Mobil Design boltból, előre imei szám megadva a készülékről mert már regisztrált, szóval ez így korrekt ?
Valami szerződést, számlát kérjek, vagy arra ott a szállító levél ?
Bocs ha amatőr a kérdéseim.
IMEI: 355421072687188
Ez egy space gray teló, bár a csekkolásnál fehér az Apple oldalán, az gáz ?[ Szerkesztve ]
-
GhettoChild
tag
Helló !
5S készülék vajon mennyire "friss" telefon még ?
A frissítések miatt kérdem, hogy van már félni valója v. még sokáig gyors marad és napra kész ? Mivel az i6 hardverbe nem sokkal veri és még elméletbe 4s és az 5 is játékba van.
Akkor még nincs félni valója annyira v. igen ?Újonnan 5S 32 130ezer annyira nem vészes, a 110ezres használtakhoz képest az ára...
Vajon elég erős még a gép hogy ne lassuljon a 10-es-től ? -
GhettoChild
tag
válasz Tibee86 #135618 üzenetére
4s számomra is lassú volt 9-el, azt tudom. SE-re is gondoltam, de a 16 (ami a valóságban 11 kb.) az nagyon karcsú számomra, bár árba elfogadható..., 64 meg árba sok, ezért gondoltam hogy egy 32 gigás 5s esetleg...,árba és memóriába pénztárca barátibb, bár tudásba már lehet jóval el fog maradni...
[ Szerkesztve ]
-
GhettoChild
tag
válasz den89 #135621 üzenetére
Köszönöm nagyon a véleményedet és meggyőztél !
Mivel van min játszanom(xo) , filmet néznem(mb), filmet felvenni (gp4s), igazából lehet nem is használnám annyira a tárhelyet, max hang anyagra.
De akkor is fura a 16giga mikor mindennek már hatalmas tárhely kell... "lassan" már az 1terra is kevésnek fog tűnni...Kösz a többieknek is !
[ Szerkesztve ]
-
GhettoChild
tag
Hi!
Hogy tudom működésre bírni a handoff-ot?
Bluetooth kapcsolat is kell v csak közös hálózat ?
5S-mbr 2014[ Szerkesztve ]
-
GhettoChild
tag
válasz GhettoChild #136266 üzenetére
Mindegy.
-
GhettoChild
tag
Hi! 5s-be nem lehet jelszóval védeni a jegyzeteket ??? 😟😮
-
GhettoChild
tag
Tényleg ! Ott az új összes funkció !!!
Köszi !!![ Szerkesztve ]
-
GhettoChild
tag
Hi ! Ki milyen billentyűzetet használ ?
-
GhettoChild
tag
HI!
Van ez a M4 Sport app, aminek a live stream-je csak magyar ip-vel működik.
Szóval én külföldről nézném a meccset és gondolom kell egy vpn app.
Az lenne a kérdésem melyik vpn appot töltsem le vagy egyáltalán hogy kéne beállítani valaki próbálta már ?[ Szerkesztve ]
-
GhettoChild
tag
Helló !
Olyan kérdésem lenne, hogy 10m/s letöltési sebességű mobil net is elég a facetime, skype-hoz ? -
GhettoChild
tag
Kiváncsiságból.
Másnak is írta már ki hogy melege van az iphone-nak le kell hűteni, addig nem használható ?
Nem pontosan ez volt, de a lényege ez. -
GhettoChild
tag
Szerintetek az hiba ha az egy hónapos 5S-em a jobb felső sarokba a kijelzőt be tudom nyomni és recseg is ?
Más részén a kijelzőnek nincs ilyesmi ...[ Szerkesztve ]
-
GhettoChild
tag
válasz GhettoChild #139709 üzenetére
Mennyi idő a csere ha leadnám ?
Mo.-on vettem de most Ausztriába vagyok a garancia itt is ugyan úgy meggy mint otthon ? -
GhettoChild
tag
Hi !
Felemelem a telefont felébred funkció 5S-be is elérhető ? -
GhettoChild
tag
Hibátlan. Nyugodtan felteheted.
-
GhettoChild
tag
válasz tepenzed #142201 üzenetére
Helló ! Kérdésem lenne garanciával kapcsolatba. Én úgy tudom hogy a hivatalos helyen vásárolt termékre 1év gari és plusz egy év szavatosság van, de az istyle-ba lerendeztek annyival hogy 1 év van minden apple termékre ozt csoki !
Most akkor mi ez a szavatosság ? Van, nincs ? Milyen szolgáltatás vehető vele igénybe ?[ Szerkesztve ]
-
GhettoChild
tag
Helló !
Ha cserére leadom a telefonom előtte itunes-al a gépre érdemes csinálni mentést és utána az egészet gyárira vissza kell állítani és így kell leadni ? -
GhettoChild
tag
válasz Ragnar95 #149142 üzenetére
Köszönöm.
A másik még, hogy azt mondták a médiába, hogy nem vagyok szavatosági garanciára jogosult, mert Németországba vettem és a plusz egy év magyar termékekre vonatkozik csak, de azt mondta azért elküldik max nem csinálnak vele semmit ...Most ez nem úgy van hogy magánszemélyként unióban vásárolt apple termék 2 év garancia és nem csak az adott országba ahol vettem ???
-
GhettoChild
tag
Hello !
Ha a kijelző sarkába van egy kis hajszál repedés akkor ugrik a garancia ?
Mert gondolom ezért nem cserélik és ha más gond van akkor rá mondhatják hogy mar leesett és mást se javítanak, vagy nem ?[ Szerkesztve ]
-
GhettoChild
tag
Helló !
Most jött meg a csere teló és én az előzőről lőttem egy bizti mentést gépre, pár hete, de úgy emlékszem az még nem a legfrissebbről op.-ről készült. Szóval most nekem fel kell frissíteni a legújabbra akkor biztos vissza fogom tudni tolni a biztonságit, ha mondjuk az egyel korábbi volt ?[ Szerkesztve ]
-
GhettoChild
tag
Helló ! Az természetes hogy a "új" cserés telefon 96%-os az akku ??? Ez rosszabb arány mint a lassan két éves Mac-em.. !!!
[ Szerkesztve ]
-
GhettoChild
tag
Hihetetlen ez az istyle csaló lehúzó banda !!!
100ezer forint ért akarták megjavítani a garanciás 5s-em !!!
Persze nekem volt igazam és kaptam egy újat... -
GhettoChild
tag
Helló !
Kíváncsiságból érdekelne, hogy valaki vásárolt már ebből a boltból v. nem ajánlatos ?
Elég olcsó, meg az is fúra hogy van olyan opció hogy 1 év gari v. apple gari...
Köszönöm előre is a segítséget.
[link][ Szerkesztve ]
-
GhettoChild
tag
Hi ! Ha aki airpods elromlik akkor az iPhone garanciajaval be sétálok a boltba és intézik is a garanciás dolgokat, amennyiben a telo garancias ?
-
GhettoChild
tag
Hali !
Garancias segítséget szeretnek kérni.
Van egy behalt
EarPods fullesem, múlt héten múlt 1eves, szóval bevittem és azt mondtak az mm-ba hogy nincs garancia már rá. 😱
Eddig minden Apple hibás termekemet másfél év utan is intézték garanciában.
Most meg azt mondja, hogy csak egy év van a kiegészítőkre, mert iPhone fullese.
Szóval igaza van a dolgozónak ?
Köszönöm előre is. -
GhettoChild
tag
válasz GhettoChild #161376 üzenetére
Mondjuk amikor egy iStyle-ba se ismerik a garanciális eu-s jogszabályokat..., egy MM-os eladón már meg se kéne lepődnöm
-
GhettoChild
tag
Hello !
Frissítettem a VOX lejátszót és azt vettem észre hogy már nincs YouTube-benne ? 😧
Vagy az én keszulekembe van a hiba ?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest