Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9788) Ijk válasza meroly (#9781) üzenetére


Ijk
nagyúr

Testépítésben az egyik nehézség az arányosság elérése, megtartása, elmaradt izomcsoportok edzése. Ki kell alakulnia az agy-izom kapcsolatnak hogy megfelelően meg tudd dolgozni az adott izomcsoportot. Persze kell hozzá egy megfelelő tömeg, egy 50 kilós pokémon teljesen feleslegesen végez izolációs gyakorlatot, leginkább csak azért mert kényelmes számára.
Kevés, vagy talán nincs is olyan ember aki arányosan fejlődik. Mindenkinek vannak domináns izomcsoportjai amelyek csak nőnek, miközben egyre jobban elmaradnak testrészek. Tipikus dolog hogy sok gyúrósnak egyszerűen nincs "teste", miközben a karja fejlettek. Aztán van aki a mellével, van aki a vállával szenved. Megfelelő eszközökkel és tudással azonban jól lehet korrigálni, tudást neked kell megszerezni, viszont megfelelő eszközeid otthon nem lesznek.

Másik hogy otthon úgy is megrekedsz egy szinten, nincs akitől tanulnál, nincs aki motivál nem látod mások hogy dolgoznak. Teljesen más már akkor is ha egy jó ideig edzett valaki teremben és utána csinálja otthon, mert megtanult már edzeni. Otthon nem lehet megtanulni rendesen edzeni.

/人◕ ‿‿ ◕人\

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.