Hirdetés
- potyautas: Törpilla
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HThomas: Outcast
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Kiraktam két újabb híreket a játekról.
-
Ez érdekes.
Amúgy már kijött a b99.3 as frissítés is.
-
ledgeri
nagyúr
Én csak azért írok, mert egy streamernél nézegetem (mert mással játszik... de mindegy az a lényeg, hogy láttam)... És ha ezt meg lehet csináln
[link]
akkor ennél már csak akkor lehetne jobb, ha egy beamNG féle motor lenne alatta!
(mikor azokat a kocsikat akasztotta meg, amik állnak, a linkelt idő előtt, akkor a mozgó vonatnál csak hátrament, fizikai szétkapcsolt, majd légrendszert lezárt, majd légrendzsert szétkapcsolt szétkapcsolt, majd jó időpontban csak kinegette a rendszerből a levegőt.
Ha ez így megoldható, egy átgondoltan megírt, realisztikus játékról beszélünk!(voltam már arrébb ütött vonat mellett szóval van tapasztalatom)
-
Megjelent a B99 es frissítés.
Nagyon sok hiányzó dolgot hozott. Viszont optimalizálást kevésbé.
A grafika egyértelműen szebb lett. Viszont kegyetlenül eszi a gépet.
I5-1245H és RTX 4060 8GB a proci olyan 40-50 % körül a videókártya fullon megy. a 16GB ram fullon és a 8GB VRAM is 90% on. Nagyon durva... és jó esetben 60 fps... -
-
totron
addikt
válasz
Lalikiraly
üzenetére
De a bővített beszámoló, az mikor jön.

-
November 21.- én jön az új frissítés.
-
Na végre valakit érdekel a téma. Hát nagyon erősen csak karcolgattam a játékot. Írhatok róla egy bővebbet simán

De várnék pár napot, mert elvileg a b99 es óriás frissítés most jön ki hozzá. -
-
totron
addikt
Tudom ajánlani a Trans-Siberian Railway Simulatort, hangulatos, jó. Szépen ötvöz akciós és vonatos küldetéseket. Írj még a Derailról, ha van kedved.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell - U2715H / 27" / UHD: 2560x1440 / 60 Hz / IPS
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest