- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
addikt
Nálam gyorsan kifulladt, nem tudok azonosulni ezzel az új buta univerzummal, nálam ez nem volt fresh restart hanem egy buta katyvasz, nálam az etalon az lett volna ,hogy ezzel a modern grafikával újra indítják az egészet az MK1 eredeti idővonaláról, mégha kis mértékben is máshogy de az alap lett volna ugyanez csak modern harcrendszer és grafika, ez a mostani irány szerintem tévedés, amit a számok is igazolnak.
-
kisbaniiiiii
csendes tag
én már jó ideje nem tolom, sajnos nálam kifulladt...
új MK filmet moziban terveztük megnézni egy baráti társasággal, de nincs opció eredeti hangra és magyar feliratra, ezért offoltuk...
hivatalos infót nem hallottam, de olvastam már, hogy a háttérben dolgoznak új játékon. nem vetném el teljesen, hogy nem új MK rész lesz (és jó is lenne), de (ahogy tl-x is említette) nagyobb hangja van az Injustice 3 érkezésének -
tl-x
addikt
Néha még igen, ha már 3 platformra is megvettem

Film érdekel, bár az előző sem volt az igazi. A 95-ös film a kedvencem.

Állítólag nem új MK játékon, hanem a Injustice 3-on dolgoznak.

-
GEIL
addikt
üdv srácok !
Toljátok még a játékot ?
Új MK filmet megnézitek majd ?
Hallottatok valami "hivatalos infót" egy esetleges következő MK játékról ?
-
tl-x
addikt
-
tl-x
addikt
-
GEIL
addikt
-
tl-x
addikt
-
GEIL
addikt
-
tl-x
addikt
-
tl-x
addikt
Elvileg ezek lesznek benne, meg talán vmi meglepi is

-
GEIL
addikt
Ha jól értem akkor a megadott 5 rész mindegyikéből lesz benne több verziós is ?
pl Mortal Kombat 1-ből Sega verziós parallaxos hátterek és árnyékok nélkül a hideg kiráz......minimum a PC-s verziókat szeretném, de azért az eredeti Arcade verzió a legfullossabb.
-
tl-x
addikt
-
Renok
senior tag
-
KROK640
nagyúr
-
GEIL
addikt
-
Renok
senior tag
-
GEIL
addikt
-
Renok
senior tag
-
Milán13
tag
-
Renok
senior tag
-
Milán13
tag
Sziasztok!
PS5-n 03-27-ig 11k HUF az MK1+Khaos Reign.
H az MK9-XL tetszett, de a 11 kevésbé, akkor érdemes lehet beszzerezzni a legújabbat?
Köszi előre is!
Üdv,. Milán -
tl-x
addikt
És egy Johnny Cage!
-
tl-x
addikt
-
GEIL
addikt
Azért lassan már várnék egy kósza infót vagy pár sejtető sort vagy kis célozgató bejegyzést egy esetleges "új MK2"-ről....
-
tl-x
addikt
-
tl-x
addikt
Ha lesz is MK2, az nem az az MK2 lesz.
Tudom csak nyomokban esetleg, ez se az az MK1 amit 4 floppy-n vittem haza a 486-os PC-be
-
kill_switch
senior tag
-
tl-x
addikt
-
Renok
senior tag
-
tl-x
addikt
T1000-es után nem lesz semmi új tartalom? Jön majd az MK 2?
-
tl-x
addikt
"A 2023 szeptemberében megjelent ' Mortal Kombat 1' már több mint 5 millió példányban kelt el. Ez növekedés a 2024 augusztusában jelentett 4 millió darabhoz képest. Ed Boon, a sorozat társalkotója és a játék rendezője a Twitteren osztotta meg ezt a mérföldkövet"
Akkor csak veszik az emberek.
Ebből én voltam 4x
(PS5, Switch->eladtam, Deck, újra Switch digitálisan) -
tl-x
addikt
Nekem Deck-en is megvan, nem értem miért tölti be minden egyes indításánál a shadereket. Régebben csak akkor volt ez ha állítottam a felbontáson vagy a részletességen.
-
shapphire
aktív tag
Tehát engedjem el.
Vagy vegyek ps, xbox konzolt, hogy tudjak játszani vele.Szerintem ez továbbra is egy vicc. Van egyébként bejegyzés ilyen problémára még a 2024. évben is,
menu loop, slow szavakkal.Csak tovabbra se értem miért én hajtok a pénzemért. Vagy miért azok akik ebben csómakban vannak? Steam supportnál köd van? Vagy mit nem lehet azon érteni, hogy bizonyíthatóan kuka?
Van x kiadás ami ezt nem produkálta a múltban.
Valamit csináltak a fiúk az utolsó updatenél mert töksimán eljut a menüig ha kivárom a shaderek betöltését. Már-már álomszerű, és ott se laggol.
-
tl-x
addikt
-
GEIL
addikt
-
tl-x
addikt
Switchen megint van valami hiba, Conan csak megvásárolható. Nem jelent meg ingyen a csomagban.
-
tl-x
addikt
-
Renok
senior tag
finoman mondom: Egy nagy fostömlő az összes ilyen kiegészitő karakter.....a hátamon áll a szőr a John Cena, Omni man meg Homelander meg mittudoménmi olvasására......ezek injusctice-be való karakterek esetleg.....de Mortal Kombatbe nem....már az XL esetén is húztam a számat a mozifilmes "hősöktől"....gyilkosok, vérengzők...stb, de nem MK világba valók.....
Pedig szerintem ezek most nagyon jók lettek, és írom mindezt úgy, hogy alapvetően a vendég karakter koncepciót nagyon nem kedvelem, mert normál MK karik elől veszik el a helyet.
-
HussarF
addikt
finoman mondom: Egy nagy fostömlő az összes ilyen kiegészitő karakter.....a hátamon áll a szőr a John Cena, Omni man meg Homelander meg mittudoménmi olvasására......ezek injusctice-be való karakterek esetleg.....de Mortal Kombatbe nem....már az XL esetén is húztam a számat a mozifilmes "hősöktől"....gyilkosok, vérengzők...stb, de nem MK világba valók.....
Ez csak a te véleményed. Nem mindig találják el, de vannak nagyon jó vendégkarakterek. Az által kiemelt két szuper(anti)hős pl. kiválóan passzol az MK-ba, igazi véres pszichopaták. Na meg nem mintha az MK nem egy szatíra lenne, amibe amúgy elég sok minden belefér.
-
GEIL
addikt
-
tl-x
addikt
-
tl-x
addikt
Conan már elérhető?
-
gabor7th
addikt
Lesz-e Season 9? Lesz-e még invázió?
-
tl-x
addikt
Láttam egy videóban classic Cyrax és Sector skineket. Ezeket hol lehet megszerezni?
-
GEIL
addikt
-
tl-x
addikt
mondjuk ha a nagy képet nézzük, akkor 4 évente belefér

oh te konzol és steam között "ugrálsz"? ez amúgy gyönyörűen ki van találva, hogy véletlenül se lehessen normálisan accountokat összekapcsolni, hanem vegyél meg valamit 2x...
Igen ezt én se csípem bennük. PS5-re és Switchre rendeltem elő. De a Switch verzió annyira felbosszantott, hogy eladtam a játékot és vettem egy SteamDeck-et és arra megvettem az MK-t.
-
kisbaniiiiii
csendes tag
mondjuk ha a nagy képet nézzük, akkor 4 évente belefér

oh te konzol és steam között "ugrálsz"? ez amúgy gyönyörűen ki van találva, hogy véletlenül se lehessen normálisan accountokat összekapcsolni, hanem vegyél meg valamit 2x...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Star Wars rajongók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Építő/felújító topik
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- A HMD majdnem minden komponense érzi a Vibe-ot
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 15 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Dell Inspiron 15,6"/i5-1235U/16GB/480GB/magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Majd akciósan megveszem SteamDeckre a kiegészïtőt.