- Asszociációs játék. :)
- Csataálca
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ég veled, KEndre! :(
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
őstag
"A 2023 szeptemberében megjelent ' Mortal Kombat 1' már több mint 5 millió példányban kelt el. Ez növekedés a 2024 augusztusában jelentett 4 millió darabhoz képest. Ed Boon, a sorozat társalkotója és a játék rendezője a Twitteren osztotta meg ezt a mérföldkövet"
Akkor csak veszik az emberek.
Ebből én voltam 4x
(PS5, Switch->eladtam, Deck, újra Switch digitálisan)
-
GEIL
addikt
bruuuhhh
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
tl-x
őstag
Switchen megint van valami hiba, Conan csak megvásárolható. Nem jelent meg ingyen a csomagban.
-
-
GEIL
addikt
finoman mondom: Egy nagy fostömlő az összes ilyen kiegészitő karakter.....a hátamon áll a szőr a John Cena, Omni man meg Homelander meg mittudoménmi olvasására......ezek injusctice-be való karakterek esetleg.....de Mortal Kombatbe nem....már az XL esetén is húztam a számat a mozifilmes "hősöktől"....gyilkosok, vérengzők...stb, de nem MK világba valók.....
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
tl-x
őstag
Conan már elérhető?
-
tl-x
őstag
-
gabor7th
addikt
Lesz-e Season 9? Lesz-e még invázió?
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
tl-x
őstag
Láttam egy videóban classic Cyrax és Sector skineket. Ezeket hol lehet megszerezni?
-
GEIL
addikt
Bruuh ?
-
tl-x
őstag
válasz
kisbaniiiiii #701 üzenetére
Igen ezt én se csípem bennük. PS5-re és Switchre rendeltem elő. De a Switch verzió annyira felbosszantott, hogy eladtam a játékot és vettem egy SteamDeck-et és arra megvettem az MK-t.
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
válasz
kisbaniiiiii #699 üzenetére
Hát ez a baj vele ha rajongók vagyunk
. Majd akciósan megveszem SteamDeckre a kiegészïtőt.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
De akkor gondolom ezzel kifizetted az "új karaktereket" is és kb fullos lesz a játékod ?
-
GEIL
addikt
Még nem jutottam odáig, hogy a story mód menübe belépjek.....fiammal ütöttünk párat sima 1v1-ben....megnéztük az új pályákat mindkét variációjukban...de kb ennyi.
Az "új story" mód rész gondolom fizetős ?
-
tl-x
őstag
Hát ezt az új story módot 3-4 óra alatt ki lehet pörgetni. De nem is vártam mást, jól szórakoztam. Kb az összes ellenfél a khaos variációban punk hajat visel
-
GEIL
addikt
válasz
kill_switch #691 üzenetére
jah
-
GEIL
addikt
üdv mindenkinek !
Megérkezett egy elég "nagy méretű frissités"....72+ Gb.
Változott a játék ikonja is......."Khaos Reign" szöveg jelent meg...stb.
Még nem inditottam el a játékot, mert éjjel frissitett és reggel csak teljes leállitást nyomtam a PS5-ön, de ennyit láttam belőle. Délután lesz a próba.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
atainprison
senior tag
válasz
shapphire #688 üzenetére
Nem írtam, hogy engedd el.
Biztos én is ki lennék akadva hasonló helyzetben.
Arra próbáltam finoman utalni, hogy ez nem tömeges, hanem specifikus probléma, kétlem egy fórum vagy akár steam support tudna ebben segíteni.
Az, hogy másik játék produkálja-e ezt a jelenséget, nem releváns.Valószínűleg refunddal próbálkoznék valamilyen módon.
-
shapphire
aktív tag
válasz
atainprison #686 üzenetére
Tehát engedjem el.
Vagy vegyek ps, xbox konzolt, hogy tudjak játszani vele.Szerintem ez továbbra is egy vicc. Van egyébként bejegyzés ilyen problémára még a 2024. évben is,
menu loop, slow szavakkal.Csak tovabbra se értem miért én hajtok a pénzemért. Vagy miért azok akik ebben csómakban vannak? Steam supportnál köd van? Vagy mit nem lehet azon érteni, hogy bizonyíthatóan kuka?
Van x kiadás ami ezt nem produkálta a múltban.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz
atainprison #686 üzenetére
-
shapphire
aktív tag
A jó hír, hogy játszani lehet vele így. A rossz, hogy nem tudsz kilépni szabályosan, mert menübe érve beáll, így az összes mentés kuka.
2024. Mk1. Állva taps. -
shapphire
aktív tag
Nem tudom, ez valami nagyon beállós dolog. Valami beakadt, valami kompatibilitási vagy sw dolog lehet. De konkrétan hivatalos support nélkül ez nagyon reménytelennek tűnik. De hálisten nyitott rá a Steam meg WB. Ja, nem.
Mondanám, hogy az uj hw (ssd), de hdd-vel se volt jó, max nem 30 perc volt hanem 40. Meg el se jutott addig a pontig.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz
shapphire #676 üzenetére
nem a géped hardverénél van a gond.....pár hete láttam sógórnál PC-n és full hibátlan volt.
Win10 alatt / legújabb nvidia driver (experience nélkül !)
i5 7700
16 Gb Ram
GTX1660
1Tb SSDFull röccenémentesen futott és minden betöltés kb ugyanúgy zajlott mint nekem PS5-ön.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
shapphire #678 üzenetére
Szerintem a shader betöltés nélkül nem futnak a játékok rendesen, nem értem miért lehet megszakítani.
Amúgy találtam 1 ilyet, nem tudom ezt nézted-e már.
Ha Steam-en van a játékod, akkor egy "Verify intergrity of game files" műveletet még meg lehet próbálni, vagy egy teljes reinstallt, ha nem volt még.
Illetve új Nvidia driver telepítése is megérhet egy próbát, ha nagyon régi lenne fent.
-
shapphire
aktív tag
A sorrend kb.:
Sponzor, engine motorok logója képernyő, WB, NR logó, sharderek betöltése (meg lehet szakítani), user agreement elfogadása, kontraszt beállítás vagy hdr megjelenítőtől függően, valami egyéb beállitás feliratra, intro video, sárkányszigetes menüszerű gombok nélkül, majd pihi képernyő, fagyás nincs, zene változik.[ Szerkesztve ]
-
shapphire
aktív tag
R5600
3060 12GB
16 GB DualVan igen sharder betöltési képernyő, de ha kivárom, hanem kuka.
30 perc után eljutott a pihi képernyőig (random vs fight), de nem reagál gombnyomásra.
Egyébként frankó, hogy WB supportnál is pont nem érdekel senkit a story.....hihetetlen, de most nem amiatt van a probléma, mert nincs meg a 60 fps, hanem konkrétan egy aknakereső használhatóbb. -
válasz
shapphire #674 üzenetére
Csak ilyen alap kérdések jutnak eszembe, hogy a gépigény rendben van? Felteszem igen, ha a FH4 jól fut.
Sajna nincs több ötletem, ezt a játékot PS5-ön tolom, mert a Mortal Kombat-ok PC portjai megjelenéskor nem szoktak jók lenni, de mivel megjelenés óta eltelt már nem kevés idő, így már rendben kéne lennie.
Amúgy mit jelent pontosan, hogy nem jutsz el a menüig? Esetleg nem shaderek-et töltene le a játék, és azt nem vártad/várod ki? Bizonyos játékoknál ez akár 2-10 percbe is beletelhet.
-
shapphire
aktív tag
Üdv újra!
Most már ssd-n van a játék, de egyszerűen nem jutok el a menüig. Olvastam már driver és win updatről, steam cache törlésről, fájlok újra ellenőrzéséről, rgb billentyű egér hibáról, appdata fájlok törléséről, reinstallról, de nem megy. User agrement, hdr beállítás, kezdő video, eddig jutok el. Nem igaz, hogy nincs erre semmi megoldás. Most akkor ez egy x euros bukta?Nincs valakinek ilyen jellegű tapasztalata?
Vagy most kinek irjak? Steam supportnál le se s@#rnak.[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
ahh...akkor ezt megmondom fiamnak is, mert eddig azt hittük csak azok kapják meg ingyen akik pl a másik kettőt megvették a shopból.
-
GEIL
addikt
üdv mindenkinek !
A kombat pack 2 "totál hidegen hagy", a kombat pack 1 sincs meg és nem is érzem hogy nagyon szükségem volna rá annyi pénzért.....majd 2-3 év múlva jó olcsón esetleg behúzom őket.Aminek viszont örülök:
Mortal Kombat film (1995) ninja skinek:
Sub Zero (500 dragon crystal)
Reptile (500 dragon crystal)
Scorpion (ingyen !?)Nagyon jól néznek ki és főleg azok fogják értékelni, akik régi motorosok és szerették a klasszikus MK filmet.
(Az ultimate MK3 "pici cicafüles ninja skinek" már számomra inkább viccesek....azokat 1 az 1-ben kihagyom.....MK3-ból az alap változat tetszett annak idején....a Trilogy-t se tartottam hivatalos résznek és nem is játszottam vele.)
[ Szerkesztve ]
-
shapphire
aktív tag
Sziasztok!
Pc-n akartam játszani először a játékkal, de valami irgalmatlan lassan tölt be a menüig. Tulajdonképpen nem is értem el odáig. Csak pár ablakra tudtam okézni, meg sharder betöltésig, a sárkányos szoborig jut, le persze nem fagy, aztán feladtam másodszorra. Csak ssd-vel használható(?), mert hdd-re van telepítve. Bár hol van leírva, hogy min req lenne az ssd?! -
válasz
atainprison #665 üzenetére
Maximálisan egyetértek.
Ez lesz az 1. MK kieg, amit nem pre-orderben veszek meg, hanem majd leértékelve.
-
atainprison
senior tag
Igen, a csaj robotokkal csak két gond van. Hogy csajok és hogy nem robotok
.
Elvileg ezt a genderswapot azért lépték meg, mert nagy volt a hiszti a KP1-nél, hogy nincs női karakter benne. Mondjuk azoknál is komoly probléma lehet, akik emiatt hisztiznek.
Na mind1. Megvenni biztos megfogom, de az is biztos, hogy csak valami komoly leárazást követően, 30 eurónál többet tuti nem adok érte.
A vendégkarakterek meg nagyon bénák, egyedül a T-1000-es érdekes számomra, Conan és Ghostface a legkevésbé sem érdekel. -
válasz
atainprison #663 üzenetére
Eléggé. Az MK11-hez érkező Aftermath 12500 Ft volt PS-re, ez a Khaos Reigns 18800 Ft lesz. Tartalom mennyiség ugyanaz kb, ez így elég meredek emelés..
A csaj robotok nagyon bénák szerintem, de mikor a sisak alól előkerültek azok a "gyönyörű" arcok, hát az volt mindennek az alja..
Ghostface teljesen komolytalan ebben a játékban, a többi karakter elmegy. Noob Saibot szerencsére fog normális skint is kapni.
-
atainprison
senior tag
Egy kis sztori plusz 6 karakter 50 euró. Warnernek van rendesen bőr a képén még mindig.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mortal Kombat 1: Khaos Reigns Official Announcement Trailer
Kombat Pack 2 DLC karakterei:
- Ghostface
- Noob Saibot
- Sektor
- Cyrax
- Conan
- T-1000Live-Die-Respawn
-
hogabesz
aktív tag
Én, sajnos, mert a premiumot vettem meg…
-
GEIL
addikt
Megvette valaki esetleg az "újonnan bekerült" játszható vagy kameo karaktereket ?
-
GEIL
addikt
válasz
kill_switch #656 üzenetére
Kibirnám nélküle.....a játékon már nem nyomna felfelé pár új karakter sem....
-
gabor7th
addikt
válasz
kill_switch #656 üzenetére
Kösz az infót!
-
gabor7th
addikt
válasz
kill_switch #651 üzenetére
És te tudod mikor jön Story DLC?
-
válasz
kill_switch #653 üzenetére
Pedig meg lehetne csinálni ezt úgyis, h. izgalmas legyen és a jutalmaknak is legyen vmi értelme, de kb. annyi erőfeszítést tettek ebbe is, mint a skinekbe.
-
kill_switch
senior tag
Igen, túlhúzták a survival részeket, mert az első szezonban teljesen értelmetlenek voltak, annyira könnyűek voltak. Olyan mintha csak a két végletet ismernék...
Ugyanez a secret vagy ambush fight, az első szezonban unásik nyomták, tele kellett legyen az inventory maszkokkal, mert máskülönben minden harmadik lépés fölösleges ambush fight volt, ami nem csak az időt húzta, de még XP-t is kevesebbet adott mint egy alap fight. Utána ez is változott arra, hogy szinte már nincs is, a 3. szezonba 1 maszkot vettem és sose kellett használnom.Bár semmi meglepő, az egész invasion totál fölösleges itemekkel meg talizmánokkal van tele, amiket semmi értelme használni, így már a maszk is az lett.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
kill_switch #651 üzenetére
Szép összefoglaló, egyetértek mindennel.
A karakter mastery szintezés tényleg 1 rossz vicc, nekem is 2 maxos kameóm és majdnem 2 maxos fő karim van, és ennyi.
Dettó szintén 1-1 karival toltam a seasonöket, de nekem 2 season kellett, hogy 1 kari maxos legyen, ált-ban csak a daily quest pipálásáig játszottam per nap.Engem jelenleg csak a fő Mileena skin motivál, hogy foglalkozzam az invasion móddal, de amint az meglesz, el sem fogom indítani a játékot.
Az irritáló survive pályákat meg továbbra is erőltetik, tudom-tudom rohadt béna vagyok (viszont nem vagyok ezzel egyedül, twitter hozzászólások alapján), de engem néha komolyan megakasztanak. -
kill_switch
senior tag
Arra amire te használod okés, mivel működik a játék. Kanapén ismerőssel pár kört bohóckodni... de mint solo játékos?
A live service játékoknak az lenne a működési elvük, hogy minél tovább bent tartsák a játékosokat, hogy pörögjön a játék és vásárolgassanak. Ehhez tartalom kell. Itt pedig nincs.
Az invasion az első szezonban még okés volt. Untam már a felétől de mondom oké, újdonság volt...
A másodikban még végigbohóckodtam, a harmadikban már csak végigszenvedtem, most pedig már nem vagyok hajlandó elindítani sem miatta a játékot.
A rewardok ruppótlanok, képtelenek arra, hogy motiváljanak és késztetést érezzek, hogy de jó lenne megszerezni. Az 5. ugyanolyan maszk, amiben annyi az extra, hogy felcserélt színvariációval operál nem a must have kategória. Egy normális játékban ez úgy működne, hogy megszerezted a cuccot és kapsz egy csúszkát mellé, hogy olyan színre rakd, amilyenre épp jólesik, itt pedig az nekik a content, hogy az egyik szezonban pirosat, a másikban meg kéket kapsz ugyanabból.A karakter szintezés szerintem botrány módon el van cseszve, 3 season alatt kettő (2!) karakterem van, ami ki van maxolva és 2 kameo, pedig igyekeztem az amúgy is unalmas játékot még unalmasabbá tenni azzal, hogy 1 karakterrel vittem végig az adott invasion season-t, hogy legalább a karakter szintezés menjen. Aki tele van arany skinekkel, az azért van, mert hajlandó volt az életéből nem kevés órát arra pocsékolni, hogy 1 meccset pörgetett folyamatosan, mert épp ott adta a legtöbb xp-t.
Az online bohóckodást kipróbáltam, meghagyom annak aki élvezi a két kombós játékélményt, de ott is voltak problémák, amik megint csak nem motivációt erősítették.
Nem tudom, szükséges kitérni a shopra? A "mikro" tranzakciókra? Hogy olyanért is pénzt kérnek, amit más játékban ingyen adnak ajándékba, mert hát, mégis ki kérne pénzt a karácsonyi ajándékért? És nem is akármilyen pénzt kérnek érte!
Boldog karácsonyt, itt fizetheted ki a fatality-t.Vicc kategória.
Ahogy láttam, most van egy új design, sok karakter kap tarajos Joker stílust.
Jelenleg semmivel sem motivál a játék, hogy elindítsam, majd ha jön a sztori DLC, akkor újra előveszem, mert az átvezetők minősége meg a koreográfiák azok nagyon szépek!Ha mélyebben is érdekel a dolog, akkor szerintem nem kell messzire menni Youtube-on, hogy találj róla anyagot, elég sokan hasonló véleményen vannak.
De itt egy Steam chart, ez is szépen mutatja a helyzet alakulását és ez csak a steam, szerintem konzolon ennél még rosszabb a helyzet.Nem véletlen, hogy szerencsétlen játék csak azért volt nevezve a Game Awards-on, mert valamivel ki kellett tölteni a helyet... Pedig ha valaminek, akkor a Mortal címnek lett volna lehetősége mindenkit lemosni maga mellől.
[ Szerkesztve ]
-
Pl. a szánalmasan gyenge aktuális Season skin-ek.
Sehogy sem illenek a Mileena témába, és szinte csak újraszínezések vannak. A fő Mileena boss skinen kívül kb. mindegyik teljesen felejtős.Ami engem Single player játékosként nem érint, de elég nagy a balhé miatta, h. a cross-play csak limitáltan jelent meg, pl. a king of the hill játékmódban egyelőre nem elérhető még.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz
kill_switch #648 üzenetére
Mesélj róluk !
-
GEIL
addikt
válasz
gabor7th #645 üzenetére
A fórum kb halott.....pedig maga játék az elég jó még így fél év távlatából is.
fiammal és haverokkal jól elvagyunk vele és pörgetjük rendszeresen (heti 2-3 nap tuti elindítjuk és aprítunk pár menetet, akárcsak a 11 és XL részekkel is még mindig).
Street Fighter 6 és Tekken 8 mellett is simán elfér és nincs szégyenkeznivalója.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
gabor7th
addikt
Elég döglött ez a forum, de azért megpróbálom...
Tud valaki valamit Story DLC-k érkezéséről?
-
GEIL
addikt
üdv mindenkinek !
Következő patch-csel bekerül (végre) a crossplay lehetőség......
szóval PC (steam és epic is) , Xbox, PS5 platformok nyomhatják együtt.....
a Switch-ről nem olvastam, de lehetséges hogy benne lesz az is a mókában.[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Besz@rok a Mortal Kombat mobilon... még a Black Friday-osnak nevezett cuccok se olcsóbbak mint a többi dolog normálisan. Pont ugyanazok az árak. Mitől Black Friday? Kiábrándító.
-
Döglött Róka
veterán
Nem futott ki csak most mással játszok amíg ebben a szezonban beáll a ranked ladder. Ilyenkor várok 3 hetet, majd kipróbálok egy új karaktert.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
GEIL
addikt
üdv !
Valakinél már "kifutott" a game és inkább játszik mással vagy esetleg visszatért a 11-hez (XL-hez ?)
-
válasz
kill_switch #634 üzenetére
Már a 11-ben is az volt ,hogy 5-6 valódi skin változata volt egy karakternek, abből úgy lett 50-60, hogy mindegyiknek volt még 10 különböző színezése.
-
markknight
veterán
válasz
kill_switch #636 üzenetére
Nekem is fura volt, de szerintem ebben ennyi van. Most ugye kiszedték ezt az öltöztetős, színezős részt a customizálásból és cserébe beszervezték őket invision alá. Én nem használom ezeket, nagyon nem érdekel.
Viszont maga Omni-man nagyon jó. Szinte automata a karakter
-
kill_switch
senior tag
válasz
atainprison #635 üzenetére
Ha a teljesen új alatt azt értjük, hogy a régi játékokból szedik vissza a skin ötleteket akkor igaz, most megint a deadly alliance-ig mentünk vissza.
Amúgy azokkal még nincs is gond, de amik a szezonális shop-ban vannak, az a legmegúszósabb megoldás amit csak csinálhattak. Pláne, hogy ez kéne, hogy játszassa az emberekkel az invasion-t.[ Szerkesztve ]
-
atainprison
senior tag
válasz
kill_switch #634 üzenetére
Nem tudom mi a problémád. Van pár teljesen új skin a shopban, csak 1000 kristály/darab
.
-
kill_switch
senior tag
Bakker, tényleg ennyire effortless ez a skin system, hogy mindig a meglévő 2-3 alapskinjét színezketik szezonálisan a karaktereknek?
Ez olyan borzasztóan csöves, hogy még farmolni sem érdemes értük.
-
atainprison
senior tag
-
kwzatz
addikt
válasz
markknight #630 üzenetére
Azok igen, de itt 12 játék van a pakkban, amiből némelyik önmagában sem volt még olcsóbb vagy valahol a pakk teljes árának közelében volt.
Hát... rapper és Disney-hercegnő lehet, hogy (még) nincs, de Megan Fox már van. Ráadásul milyen "zseniális" színészi játékkal.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Döglött Róka
veterán
válasz
kill_switch #623 üzenetére
Hat nalam nem ennyi:D
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
markknight
veterán
Az Arkhamoká ingyé is voltak Epicen. Amúgy ha más stúdió csinálná ott is ez menne. Addig örüljünk míg nem jönnek a rapperek meg a disney hercegnők mint a többi trash multiplayer játékokba.
COD-ba ol van egy gorilla arcú operátor aztán bumm 7 ezer forint
Amúgy fatalityre biztos nem adnék pénzt mert minek? Csak egyszer üt, multiba meg inkább nem is használom mert csak viszi az időt.
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
addikt
válasz
De ha az 5900-asat veszed meg, akkor CSAK kb. 8$-ra jön ki!!
Ne feledjétek:
The more you buy...Vicces, de HB-n a WB szinte a teljes AA-AAA katalógusát is nagyjából ennyiért dobálja most az összes Arkham játékkal, Injustice 2 Legendary-vel, MK XL-el, MK Ultimate-tel, Mad Max-szel, Mordor játékokkal, stb.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
gabor7th
addikt
És mind az Injuctice mobilban és a Mortal Kombat mobilban is ott van már az új Scoorpion. Most majd sorba jöhetnek oda az új karakterek.
-
gabor7th
addikt
válasz
kill_switch #621 üzenetére
Egyetértek. De amúgy amit a mobil vonalon csinálnak... ez semmi ahhoz képest. Egy karakter 7 csillagos, és még kell hozzá ruházat stb. amit hordanak. Egy legjobb "legendary" karakter csak négy csillagon tán olyan 38 ezer forint... mint a teljes PC játék. Ez egy lengendary karakter, csak négy csillagon, "ruházat" nélkül. Ez az injustice
A Mortal mobiljátéknál meg egy karaktert 11-szer kell megszerezni ( nemrég óta mégtöbbször ) és ha simán megnceszed akkor egy karakter ára egyszer ott több mint 7 ezer forint.
Persze meg lehet szerezni játékkal is nagyon lassan a karaktereket és persze az se kívánság műsor, hogy mit kapsz.
Bár igazából sok fizetős opció se garantálja, hogy megkapod a karaktert, csak megnövelt esélyt ad.
[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
válasz
atainprison #625 üzenetére
Fortyognak a külföldiek is ha szétnézel kicsit a neten. Nem tudom honnan van ez a felfogás, hogy külföldön 10-esekkel törlik a seggüket, de ez Amerkiában sem így megy. Ez az összeg nem csak nekünk pofátlan, nem azért sok mert nem tudjuk kifizetni.
És de, ez pont, hogy csak így fog működni... ha nem veszik meg az emberek, akkor nem fognak ilyenekkel dolgozni. Ingyen senki nem dolgozik. -
atainprison
senior tag
válasz
Ez a ne vegyétek meg, mert akkor abbahagyják dolog nem fog működni soha játékoknál. Mindig lesz elég vevő ezekre, hogy megérje nekik. Egy csomó mindent próbáltak már bojkottálni, egyik se vezetett eredményre.
Főleg, hogy ez az összeg nekünk sok, a legtöbb országban viszont ez lópikula, egy szakaszjegy a metróra.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem pofátlanság, amit művelnek.[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz
A Mortal 11-es halloweenhez képest azért nem sok amit adnak. Bár ott skinek voltak kb itt meg fatality franc tudja melyiket több munka összerakni. Engem ezek a tematikus dolgok nem vonzanak. Oké van 4-5 napod, hogy menőzz vele de utána mi lesz? Nem gondolnám, hogy bárki használná halloween után.
-
kill_switch
senior tag
válasz
Döglött Róka #622 üzenetére
1200DK-ba kerül, az 9.99$ (persze marad 50 DK ami semmire nem elég).
-
Döglött Róka
veterán
válasz
De nem 10 dollar.
-
tl-x
őstag
válasz
atainprison #619 üzenetére
Kár pedig így megvettem volna
-
tl-x
őstag
YouTube-on láttam a halloween kivegzeésnél, hogy Smoke-nak scaryface skinje van. Azt hogy lehet megszerezni?
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz
Döglött Róka #613 üzenetére
https://www.youtube.com/shorts/kgrk8FjPgkA
De azóta már látom, hogy 1200 dragon crystal, vagyis meg lehet szerezni úgy, hogy játszod a játékot.
-
gabor7th
addikt
Hallom van 12 dolláros fatality. Idáig jutottak...
-
válasz
atainprison #608 üzenetére
A survival meg jó irritáló lett, nekem nem is megy le.
A Titan harc rendben volt, még ha picikét nekem is hosszabbnak érződött.Ez az 1200 dragon crystal-os fatality meg ultra nagy pofátlanság, haragszom rájuk, és ez tuti kimarad, nem veszem meg.
[ Szerkesztve ]
-
atainprison
senior tag
válasz
markknight #609 üzenetére
Nekem is annyi volt kb, de az már nálam sok egy invasion fightra
-
markknight
veterán
válasz
atainprison #608 üzenetére
Hosszú? Nekem nettó 3 perc volt. Lehet alapból nem tápos a karid?
-
atainprison
senior tag
Berakták a shopba a halloween fatalityt, "csak" 1200 dragon crystal, van bőr a képükön.
Van egy új helyszín is invasionbe, csak két új harc van benne, az egyik survival a másik titan battle, amivel megszerezhető az eddig elérhetetlen titanos acsi. A harc jó hosszú és fárasztó.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
atainprison #606 üzenetére
Szerintem nincs, az imba lenne nagyon.
-
atainprison
senior tag
válasz
Döglött Róka #605 üzenetére
Jogos, erre nem is gondoltam (végülis csak Liu Kanggel rankedezem
), csak arra, hogy van-e alap mid, de az asszem nincs.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
atainprison #604 üzenetére
Pár karakternek van low projectileja, de olyan hosszú a startupjuk, hogyha azt nem veszed észre akkor nagy baj van
-
atainprison
senior tag
Az összes zoning projectile (remélem jól mondom és nincs kivétel
), high attack, ami azt jelenti, ahogy írod, hogy ha leguggolsz és nem védekezel, akkor nem talál el. Ezért írta Döglött Róka is, hogy nem érdemes védekezni, mert így a chip damage-t is elkerülöd.
Azonban ezeket a támadásokat fel lehet erősíteni (enhanced special move) egy super bar használatával és akkor highból mid támadás lesz, amit már guggolva is védeni kell, különben eltalál. Tehát erre is figyelni kell, hogy az ellenfél felerősíti-e a támadást vagy sem. Ezt lehet látni, van egy bizonyos effektje. -
Döglött Róka
veterán
válasz
kill_switch #602 üzenetére
A felfogás nem változtat a végeredményen
-
kill_switch
senior tag
válasz
Döglött Róka #601 üzenetére
"A quit a te kudarcod, nem az ellenfél gyökérsége."
Attól még egy gyökér akinek ennyiből áll a játék, függetlenül attól, hogy ő nyeri a meccset, vagy a másik.
Kudarcnak meg max akkor élném meg, ha komolyabban foglalkoznék a játékkal.
Így csak szimplán kiléptem és játszottam mással. -
Döglött Róka
veterán
válasz
kill_switch #595 üzenetére
Sub tudja a legjobban Reikot szivatni mert a slide az a projectile alatt megy. Amúgy ne blokkolj zoningban.
Most látom hogy Baraka és Sub a kameo... értő olvasás egyes.
Mindegy, annak is van projectile alatti attakja. Pont Baraka tud darabokra szedni egy Reiko-t és ott nincs is más esélye csak a zoning.
UI: A quit a te kudarcod, nem az ellenfél gyökérsége. Azt néztem online hogy rengetegen végletekig políroztak két 40+ százalékos kombót de az alapok teljesen hiányoznak. És ha széttöröd a játékukat jön a rage. Nyilván nem engedek közel egy Mileena-t mert olyan pressuret tol. Sareena-t ha lehet nem engedem levegőbe mert kicsinál, Johnny ellen csak a zoning jó mert szintén egy pressure szörny. Baraka meg, na ő egy imba szar online mert olyan rövid startupjai vannak.
Néha viszont belefutok egykét olyan emberbe, akik úgy szétszednek mint a huzat, és nem azért mert jól begyakorolták a kombót hanem mert jól olvassák a játékot. Ott meccsről meccsre változik az összkép és a végén még meg is dumáljuk pár üzenetben.
@Geil: Egy profi-t nem lehet egy fajta lövéssel zónázni. Ahogy Sareena dupla bumerángja is csak elsőre ijesztő.
Én ha zónázok váltogatok az eszközök között hogy minél jobban kiidegeljem az ellent és a végén már közel engedjen magához.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360
- Playstation 5 Slim
- Sony WF-G700NB - INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 1 év gari
- DELL LATITUDE E5290 HD CORE I5 8250 4 MAG LAPTOP 16GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- BESZÁMÍTÁS! - Új Intel LGA1851 Processzorok & Alaplapok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest