Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CriticalHit
addikt
Lábtolás okosan és hatékonyan: [link]
Lehetséges. -
marked one94
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Van belőle mizo immun+-bol laktózmentes is de én simán eszek.
Erről a krémes túrórol beszélek [link]
-
headhunter
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Laktózmentes joghurt?
-
marked one94
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Én majdnem mindennap ilyet hozok a meloba uzsinak+ 1 db banán. Kicsit tömény cucc, de nekem az összes íz bejön belőle.
Másik jó cucc még a lidlben a zsírszegény krém túró, az is olcsó és fehérjében gazdag. Esténként azt szoktam nyomni 1 joghurttal+ kanál mézzel összekeverve.
Ja meg a csilis paradicsomos bab konzerv az meg tojashoz isteni
utána lehet rotyogni. -
headhunter
addikt
200g-ban 20g fehérje, "valós"?
Jelenleg 214Ft/db.
-
Dorian
félisten
Lehet, hogy inkább mégis inkább edzeni kellett volna menni
[kép]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
nekem is az alsó hasrészen van a legtöbb zsír... de szerintem a legtöbb embernek az a fő zsírraktár és onnan halad/telik felfelé... viccesen nézek ki szemből már emiatt... a felső kockák oldalsó részénél "lyuk" van... beesik a borda alatt...

mondjuk azért látszik, h teljesen más típusok vagyok (szerintem. majd dobok fel olyan pózról is képet, amit te fent hagytál, ha végeztem melóval).én is amúgy a folyosón csináltattam a fotókat, mert elég kicsi/zsúfolt a lakás, nem igazán van ilyenre máshol hely. referenciának nekem jó... meglátjuk fél-1 év múlva

-
Peaceliker
addikt
válasz
stickrs
üzenetére
Hát igen, sajna az a leglátványosabb
de a legtöbb embernél ez már csak ilyen
K1LLMy53Lf
Sok választás nincs itthon. Folyosón lenne még erős fény, de ott meg hely nem nagyon van
De amúgy annyira meg nem érdekel. Hátamat úgysem látom, progresszió meg van. Fogyás sem motivál már így 80 kiló körül, majd szépen lassan megy a rekomp mint eddig is, aztán ennyi
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Múltkor láttam valami reels videot, amiben mutatták a különböző fénybeállítások hatásait a fotóra. Azt hiszem széles, sötét térben, fej feletti, kis szórású, erős fényben a legjobb/-hatásosabb pózolni. Persze majd a hozzáértők kijavítanak, ha tévedek
(Az én fotóimnál a fényforrás ~3mre van tőlem, 2,5m magasan, nagy szórású) -
stickrs
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Én is oda hízok ahova te 😀 úszógumira megy a zsír nagyrésze
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
csaladi fotok a bal oldalon

-
Peaceliker
addikt
Na próbáltam ma hátam fényképezni. Hát küzdöttem, hogy fényhez képest hova álljak. Illetve fürdőben (amennyire hátra tudok nézni az én kötött tartásommal
) jobbnak tűnt
de most vagy ennyi vagy nem sikerültek jól a képek.
Hacsak nem az hogy 2-3 hete zabálok (3200-3500kcsl befigyelget sokszor) mint egy disznó és habár súlyom nem nagyon nőtt jött fel egy kis takaró
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[kép] [kép]Szerk: pózolni továbbra sem tudom hogy kéne, illetve ez lábnap utáni. Ahol picit ad hátra a deadlift, de felsőtest edzés tegnap volt
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nálam még ez sincs, mert semmi megerőltető, hanem ez meg azt megszerelni, kertészkedés, pakolás-rendrakás, jön az új hűtő, ilyesmik.
És ebédre sütök palacsintát
-
scdlsc
senior tag
Azaz. 37,5-es a legnagyobb kézi. Mondjuk én azt soha nem fogom használni, számomra elérhetetlen. A világítás sem fogja kiverni a szemed. Konkrétan néha félhomály van a terem egyes részein. Gobuda Fitness, ha valaki nagyon kiváncsi lenne. Google Maps-es értékeléseket és a tulaj arra adott válaszait is lehet olvasgatni. Szórakoztató. Viszont nagyon tiszta(!), rendezett, rendesen légkondícionált, a személyzet kedves, jók a gépek. Másik érdekesség, hogy a hely csak lifttel elérhető. Lépcsőn nem tudsz felmenni. Nekem két dolog nagyon fontos egy edzőterem esetén. Leszarom, hogy a gépek milyenek (értelemes határokon belül), leszarom, ha nincs az edzőtérben légkondi. Az öltöző és a zuhanyzó legyen tiszta és nyáron se rohadj meg ott edzés után.
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Tegnap ki kellett hagyni a lábnapot, és ma sem tudom pótolni. Akadt most a ház körül csomó teendő, de ez van.
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
A mondás véget ki szokták hagyni: "...vagy megnyomorít"
-
Peaceliker
addikt
Fujjjj.... ez a bolgár guggolás rendesen megöl, minden alkalommal
-
aelod
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ami nem öl meg
az erősítaz rádír 2 hónap múlva, hogy mizu?
-
Dorian
félisten
Nálunk van 35 meg 40 kilós, de minek. 25 felett nem 2,5 csak 5 kilónként nő a súly, szóval a 30-as már sima, de a 35-től meg összefosom magam
-
m3ss
veterán
válasz
OPiiPO
üzenetére
varjal, vicces poliszik vannak itt. ez az a terem ahol nem engedik, hogy sulyt akassz magadra huzodzkodashoz, tolodzkodashoz. nem viselhetsz ujjatlan polot sem ferfikent, nokent persze barmit.
es asszem az egykezes sulyzok is csak 3x kiloig mennek
viszont a gepek jok, mind uj fenszi nautilus, panatta. -
Peaceliker
addikt
Ezzel a súlymellénnyel a tolodszkodás egy teljesen másik gyakorlat
ugye az ha lábam között lóg a súly, az stabilizál is. Na így hogy fent van a súly marhára egyensúlyozni is kell
de jó lesz ez csak furcsa még. Vállam talán jobban szereti ezt így -
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
en is filoztam, de mivel soxor munkaidoben, ebedszunetben megyek, azert nem mindegy a z ido. ilyenkor bicoval azert gyors, de telen setalva megyek, az 500m-re meg ok, 1.5km-re mar mindig auto kellene. az meg macerasabb.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
-
m3ss
veterán
válasz
aelod
üzenetére
ez valszeg egy regebbi szeria meg, lehet az ujabbak jobbak. ez a pannatta. en azt a szurke keretet fogom a legtetejen, igy annyira engedem hatra amennyire csak akarom. durvan bedurran tole a szeleshatam, meg a tricepszem is, de hasam is. de tenyleg at kellene raknom az evezesek utanra, mert 14 repeket tolok bele maxon, oriasi rommal. amugy most elkezdtem vmi hoist lat pulldownt hasznalni, eleg jo az a gep. erzesre jobb, mint a naitulis lat pulldown. kicsit mozog az ules is a gyakorlat kozben. hoist-nak az incline press gepe is ilyen, hogy kozben mozog az ulespozicio, nem tudom hogy mondjam szepen...

ez amugy kecskemeten van a power gymben. budapesten a gobuda fitness-ben volt a nautilus. -
aelod
veterán
mar tobbszor irtam, hogy hasznalok ilyen gepet..
Rohadj meg
Hova kell menni ezért?utobbi elegge el van b*szva, gep keretet kell fogni hogy normalis rom legyen, konyoktamasszal partial a gyakorlat kb. plusz konnyeden maxolom a gepet
Próbáltam, nekem is ez volt a feelingje. Viszont a legutolsó ami panatta volt az kényelmes volt és jól szuperált.
-
m3ss
veterán
válasz
aelod
üzenetére
mar tobbszor irtam, hogy hasznalok ilyen gepet..

2 teremben voltam elmult honapokban, mind2ben volt. egyikben nautilus, masikban panatta. utobbi elegge el van b*szva, gep keretet kell fogni hogy normalis rom legyen, konyoktamasszal partial a gyakorlat kb. plusz konnyeden maxolom a gepet, szoval egy nagyobb darab nem natty emberkenek bemelegitesre se jo. a nautilusszal viszont rommal es terhelhetoseggel se volt gond. -
aelod
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Nem jó a link
-
aelod
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Csigás? Az milyen?
Nekem egy nautilus pullover gép kellene de itthon nincs szerintem egy teremben sem. Panattának van az nem rossz de az igazi a nautilus
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
kérd meg asszonyt, havert stb, hogy csináljon pár képet róla, ahogy én is tettem (meg szerintem mindenki más, mert szvsz senkiben sincs annyi bagoly gén...
(tudom, dupla tükörrel is megoldható a dolog)@tisn: én otthon szoktam pólót levenni/cserélni, ha jó idő van, tehát nem fenyeget, h megfagyok/-fázom az összeizzadt pólóban hazafelé... mer amúgy meg totál feleslegesen összeizzadok egy második pólót, ahogy hazatekerek a dombra

-
aelod
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Meleg, plussz a stressz bőven ki tud venni annyit, hogy szarul menjen az edzés.
-
Peaceliker
addikt
Edzések ritkábban voltak. Volt hogy heti 1 sem jött ki, 9 nap volt legutóbb kettő edzés között. Most ugye pénteken volt egy és ma a következő.
De idegrendszeri terheltségem fixen nem alacsony, mert hétvégén (és néha hétköznap is) tolom a melót rendesen kecónál. Mellé végtelen stressz befigyel ügyezések miatt.
Nem is vártam mást, mint hogy szarabbul megy majd.
Csak ma igen sokat segített preworkout és beugrott, hogy esetleg van valami kémiai háztartási háttere is a dolognak a fentieken kívül -
m3ss
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
jo cucc, erdemes csinalni. ami a guggolas az also testnek, az a pullover felso testre kb. hatizom, has, tricepsz kap rendesen es mell, vall is vmit.
#197839 Peaceliker mikor volt utoljara egy het amikor nem edzettel? nem vagy kicsit tuledzve, tulhajtva? ez a sulyzo elengedes is, alul motivaltsag is mutathat ilyen iranyba. de ezt neked kell erezned.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ma éreztem a motivációt is (habár megfordult a fejemben ma is hogy hagyom egy időre az edzést), de rátoltam egy preworkoutot. Na így elég faszán is ment.
Lehet valami hiányban vagyok? Fejtsék meg nekem az ügyeletes vegyészek lécci
-
vaakuum
addikt
Mi annak a gépnek illetve gyakorlatnak a neve, amikor ülő pozícióban az ember a könyökét betámasztja keretre, amely keretet fentről tudja húzni lefelé a csípőig úgy, hogy a felkar köríves pályán mozog a test előtt? Tehát fej felett könyököt feltámaszt párnára, és rásegítésnek kézzel rámarkol a keretre, és az egészet köríven nyomja le maga előtt?
Bocs, nem találok róla még videót sem, mert nem tudom, hogy keressem.
-
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
sajnos nalunk nem koedukalt az oltozo

-
K1LLMy53Lf
senior tag
Hja, az nálam is előfordul, hogy győzöm lefejteni magamról az izzadság miatt... Asszonyt szoktam megkérni, hogy segítsen, ha épp a közelben van
Amúgy szerintem még nagyon sok meló van a hátammal, eddig jutottam szűk 10 hónap alatt... Remélhetőleg lesz ennél sokkal jobb is... Azt nagyon sajnálom, hogy korábban nem csináltattam fotót róla, hogy lássam a változást
-
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
jo a forma

en mar vagy ket tech polot kinyirtam, amikor probaltam levenni. persze nem a sok izom miatt, hanem izzadtan nem jott le... -
Peaceliker
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Én most próbáltam valahogy megnézni a hátam... De nem sikerült, gőzöm sincs milyen lehet
-
Igazából kizártam mindent ami laktózt tartalmaz. Tudom hogy a laktáz tabletta nem gyógyszer, de elég nehezemre esne beszedni minden fehérje mellé így inkább váltottam Biotech vegan proteinre. Egész viselhető az íze így elnyalogatom ezt.
-
Sziasztok.
Nem tudom hogy saját hirdetést linkelni megengedett-e, ha nem akkor dobja ki az admin és előre is sry.
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey / BSN Syntha-6 / Biotech 100% Pure Whey
-
CriticalHit
addikt
71 évesen. A valódi szuper nagypapi.
[link] -
K1LLMy53Lf
senior tag
Jó, hát nem vászon meg selyem pólót kell venni...
Amúgy nincs olyan nagy hátam... még....
-
tisn
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Es ami szetreped a hatadon?

-
K1LLMy53Lf
senior tag
dehát ebben a sportban nincs is olyan, h túl kicsi póló, csak jobban/kevésbé testhez álló...
-
dnelb
veterán
myproteines trikókkal van tapasztalat? Mérettáblázatnál nincs hossz megadva(vagy csak én vagyok vak?) , így nem tudom milyen méret lenne jó , nagyon változó hogy mi jó rám

185cm 85kg vagyok, L-es jó lehet?
Mert láttam pár véleményt hogy a pali minden ruhája M-es, de ebből meg L kellett stb, más is írta hogy S-es helyett M kell, így nehéz
-
tisn
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
meleg is van, gondolom a hazban nem legkondival tolod az epitomelot

-
Peaceliker
addikt
Uhh nekem nagyon szarul megy az edzés. Ugye mostanság kimarad mert nincs rá időm kecó miatt, gondoltam most tolok egyet pedig motivációm nem volt túl magas.
De rettenetesen tré. Kisebb súllyal is alig tudom ugyan azt a repet. Pulzusom nem is nagyon megy fel, levegőt mégis kapkodom. Azt hiszem az van hogy idegrendszerileg vagyok offos
-
CriticalHit
addikt
válasz
CriticalHit
üzenetére
"the average volume required to maximize muscle growth is probably at least 20-25 sets per week (and potentially higher)"
-
Dazsar
aktív tag
Több edzés, több eredmény: Minden, amit az edzésmennyiségről tudni kell
-
Veszélyesek lehetnek ezek a foteldiagnosztizálások, még a végén valaki komolyan veszi őket . . .
-
Dare2Live
félisten
Amit írtál azaz pl szedsz rendszeresen MGt én kizárom az MG hiányt. Lehet próbálkozni még kálium+kalciummal.... is de kicsi esélyét látom. Ha mégis akkor komolyabb felszívódás problémáid vannak.
Inkább érszűkület, visszérbetegség... gyanus.Amit javaslok mert ha jó jó ha nem nem buktál semmit, hogy vegyél egy doboz Detralexet (nem vényköteles) kezd el szedni MGt persze nem hagyd el és nézd meg, hogy 1 hét szedés után elmúik e az északai görcs. Ha igen akkor meg is van az oka.
Ha bevállt vagy nem írd meg.

-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian
üzenetére
Értem. Mondjuk a kettlebell az nem igazán izolációs gyakorlatokról szól, ha jól tudom. Legtöbb esetben erősen core is. Így azért minimálisan több értelmét látom. Én dumbbell-el toltam vállból nyomást állva korábban, de már sok volt neki a többi mellgyakorlat mellett. Ezért maradt az oldalsó váll (meg 1-2 szett hátsó, pár hetente, ha épp kedvet kapok hozzá)
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Én a kettlebelles verziót csinálom, azt a kondis terminológiában inkább Arnold pressnek hívják. Ez első és oldalsó váll, de van benne némi mell is, meg mivel állva csinállja az ember,megfeszíted a seggedtől kezdve mindenes, hogy egy stabil alapot adj.
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Hátsóra én sosem csináltam, edzik azt éppen eléggé a hátgyakorlatok. Viszont vállbólnyomás mellé sztem az oldalemelés kihagyhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
utána lehet rotyogni.

de a legtöbb embernél ez már csak ilyen

ugye az ha lábam között lóg a súly, az stabilizál is. Na így hogy fent van a súly marhára egyensúlyozni is kell
Hova kell menni ezért?