Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Szia K1LLMy53Lf, irtam privit talpbetet temaban, mar ide nem akartam, mert off topic.
-
Milyen láberősítő (főleg vádli, de bármi más környéki izom) gyakorlat van, ami nem vagy alig terheli a talpparnakat? (harántsüllyedes es kezdődő bütyök a talp gyenge izmai miatt, ezért klasszikus vádli gyakorlatokatnemlehet)
-
válasz
Dorian
üzenetére
Én megismertem, Vecsésről hoztam el kocsival a csomagomat. Hiába az app, hiába a bármi, túlterhelt a rendszerük, rohannak a futárok, millió panasz. Ezért pl. nálam nem csengettek fel (szerintem) a társasházba, csak küldtek egy üzit, hogy nem lehetett kézbesíteni a csomagot. Mindezt kétszer, mikor otthon voltam. Áttenni sem lehet más helyre a kézbesítést..
-
válasz
thomasvold
üzenetére
Köszi, ez tetszene, de sajnos az ajtókat magasabbra terveztem, és a végső az ajtónyílás feletti rész gipszkarton, az nem bír súlyt. Az ajtótok meg kényes, arra sem lehet tenni. Ez újépítésű társasházi lakás, még szekrénynek is alig van hely. Van egy kisebb falrészlet, ahová még lehet tenni, de más nem. Végülis Doriannak igaza van, nem fogok én itthon muscle-up-ot csinálni.

-
Húzódzkodó rudat szeretnék otthonra, de csak 265 cm a belmagasság, nem tudom mennyire lesz jó ide a Corength. Hogyan tudnám kimérni, hogy milyen magasra fúrhatom fel, hogy ne nem üssem-e be a fejemet a végállapotban a plafonba?
Vagy esetleg ilyen húzódzkodó tornyot hol lehet kapni, amelyet gyorsan/könnyen kisebbé lehet tenni és elpakolni. -
válasz
Dazsar
üzenetére
Én is a Cisztatin-C-t nézettem meg (5300 Ft), mikor alacsony volt az EGFR (magas kreatinin, mert abból képlettel számolható). "A Cystatin-C egy cisztein-proteáz enzim inhibitor, melyet minden magvas sejt állandó sebességgel termel, és a glomeruláris filtráció révén távozik a szervezetből. Nem befolyásolja gyulladásos állapot, sem az izomtömeg, sem az étrend."
-
-
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Neked is halszagod van tőle? Én sokáig nem tudtam mire vélni, volt hogy kolléga is észrevette. Aztán valamelyik cikk írta, akkor leesett, mitől van.
-
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Ez még érdekesebb, és egyben megoldási lehetőség is, akkor célszerű a napi ivóvízbe keverni?
-
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Huh, érdekes, hogy erre nem találtam rá. Azt olvastam sok helyen, hogy akár évekig 10-20g/nap adagolással is biztonságos, amikor izombetegségekre adják. Nem egyértelmű az üzenet, de utánaolvasandó. Köszi!
-
válasz
kerepesig
üzenetére
Tápkiegben az L-carnitin segít a legtöbbet a fogyásban, nyugodtan 2-3g is mehet naponta. (nem kell acetyl-L-carntin, jó a sima) Izomépítéshez meg a kreatin, napi 5-10g. Ha bírja a gyomrod, akkor sima kreatin-monohidrát is jó alapozni. Minden más teljesítménynövelő, fogyasztássegítő tápkieg minimális hatású neked. Koffein csak kávéként legyen, ne mindig, jól jön majd a tartalékenergia a nehéz napokra edzés előtti gyorsítóban.
Legfontosabb: ne sérülj meg, ne kedvetlenedj el. -
-
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Mindig egy kis folyadékot teszek az aljára, aztán a por, kicsit kavarom, aztán a többi folyadék. Így nem tapad le, és nem lesz csomós, általában

-
A torso rotation gép milyen? Nem nyirja nagyon a gerinc csigolyák?
-
válasz
marked one94
üzenetére
Köszi a tippet! Két hónap alatt szinte teljesen elmúlt a vállfájásom a lógás visszavezetése után (heti 3-4 nap). Úgy kezdődött, hogy már egy mp-ig sem ment a vállfájás miatt, aludni sem tudtam oldalt, pólólevétel kész dráma, most megint 3x1 perc megy és csak kicsit fáj az egyik vállam.

-
válasz
Peaceliker
üzenetére
A kézi súlyos fekvenyomasnal nekem nagyon-nagyon számít milyen szogekben tartom a karom. Egyik módon nulla, kicsit elforgatva meg megy a 8 ismétlés.
-
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
A l-theanint hol veszed? Zöld tea vagy tabletta? Triptophan az nekem is hat. Gymbeam.hu most akciózik.
-
válasz
thomasvold
üzenetére
Rendeltem párszor ízesítetlen izolatumot, jól oldódott és enyhe, semleges íze van, ezért jól izesitheto. Lusta vagyok kevergetni (kakaó, plusz aminosavak), ezért előre kevertet veszek.
-
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
A taurint szedem már hetek óta, napi 2g, de semmit hatás. Volt valakinek pozitív tapasztalata a taurinnal?
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Sparos van nagyobb kiszerelésű, de árakat nem tudom. Azt is megettem pár nap alatt, ment is fel kis szalonna azon a héten, úgyhogy nem veszem. Majd bicikli meg gyalogturakon.
Ostrovitet nem próbáltam, úgy tűnik a tapkieg cégek mogyoróvajai sokkal rosszabbak, ezért már nem kísérleteztem vele. -
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Adtam el tápkieget már ott.
-
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Akkor ez szokványos esemény. Keringésem többféle mérés alapján is OK, úgyhogy akkor jó légzés, és csak óvatosan felkelni. Ilyen nehéz nyomás, emelés esetlén hogyan kell jól lélegezni?
-
Lábtolón jó nagyot nyomtam, rekord súly, de csak egy 8x sorozatot. Eztán majdnem elájultam vagy 8-10 mp-ig éreztem a furcsa érzést. Gondolom leesett a vérnyomásom, mert pulzus alig volt emelkedett. Ez szokványos, ha nehezet emel az ember, és lehet ezt valahogy elkerülni?
-
válasz
Cranium
üzenetére
Nekem hanyagtartasom volt vagy 40 évig aztán elmúlt gyogytornával. De addigra tönkrementek tőle meg az edzestől a nyaki porckorongjaim, kettő protézisre cserélve.
Azt gondolom, hogy pusztán a gerincferdules nem okozhat ekkora eltérést a kar, mell, váll és hát erőben. Előbb gyógytornásszal beszélnék, legalább egy röntgen után. Aztán edzenék. -
válasz
marked one94
üzenetére
Tényleg, hónapok óta nem lógtam. előtte szinte minden nap. Ezt is kipróbálom, köszi.
-
válasz
marked one94
üzenetére
Ez jó tipp, pár éve tettem rendbe a rossz tartásomat (előre esett váll, emiatt rossz fejtartás stb.) De ez a probléma sokkal újabb. Bár akkor is ez lehet, irodista vagyok. Akkor óvatos nyújtás lehet a megoldás? Valami kenőcs vagy egyéb varázslás? Neked mennyi idő után múlik el, ha előjön?
-
Milyen sérülésem lehet, ha csak a húzódzkodás közben fáj elől a vállam? Plusz még kellemetlen a klasszikus bemelegítő gyakorlat, amikor a karokat egyenes tartva, vízszintesen mozgatva nyújtom a mellizmot. Bár, ahogy most próbáltam, minden mellizom nyújtásnál fáj a vállam.
-
válasz
aelod
üzenetére
Én is ketpofára eszem a mogyoróvajat, ezért ritkán veszek, mert két nap alatt megeszem. Hatalmas különbség van ízre köztük, a gymbeam, biotech mogyoróvajak folyósabbak és rosszabb ízűek, mint a sima sparos. A "külföldiek" kicsit még jobbak.
Megjobb, a kenyeren vastag mogyoróvajas retegregre meggy lekvárt teszek. Ez a kedvencem, persze évek óta nem ettem, mert piszok sok kalória és nehéz leallni vele. -
válasz
vaakuum
üzenetére
Mi az, higy jobb? Ehető, de kevésbé édes, mint a cukor, nemolyan harsány. 0 kalória. De kis mennyiség esetén felesleges lecserélni a cukrot, ha többet eszel édeset, akkor meg úgyis annyi a diétádnak, mert több vacak ch is megy vele, vélhetőleg. De Pl túróba nem kell sok cukor, nem hiszem, hogy az számít. Esetleg felesbe tedd bele. Lb ezt szoktam tenni.
Számold ki, mennyi kalóriát spórolsz vele. Szerintem az edesitőszert csak sok üdítő ital ivásakor értelmes választás kalória spórolásra. -
válasz
sherlock82
üzenetére
Szerintem nagyon drága fehérjeforrás, desszertnek jó. Kicsit rágós, de jó ízű, éhes leszek tőle. A szárított tej olcsóbb!

-
Az miért van, hogy a negatív szakaszban egyes gyakorlatoknal, a legnehezebb sulynal "akadozik" a mozgás, nem tudom egyenletes sebessegel mozgatni a súlyt? Ez normális vagy vmi hiba van?
-
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Köszi, csak tejet kerülöm, meg a marhát. Öreg vagyok, a szójától tartok, vagy már nem kell?
Kipróbálom a puregold rizs/szólyafehérje + ostrovit ízesítő szettet. -
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Tejallergia jellegű gondok, a marhafehérje rém büdös volt, ezért keresek mást.
-
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nem ajánlom. Mintha bottal járnál. Nekem 50 évesen sikerült rendbe tennem a testtartasomat, tornával. Hanyag tartás volt, a vallam volt előre esve. Sajnos, nem tudom, mely gyakorlatok segítettek, azzal sok pénzt kereshetnek.
-
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Gymtronic Óbuda mennyire van tele 14-17 óra között?
-
Én a túros tésztába apró kockára vágott kápiát teszek, amivel mazsolás túró hangulata lesz (nem az íze, hanem, hogy egy homogén masszában van egy másik íz). A túrót kis sóval és/vagy parmezán sajttal teszem ízesebbé.
-
Folyton fáj az egyik vállam nyakból nyomáskor (egykezes súllyal). Sajnos, ezen az oldalon alszom is, érzem, hogy az sem jó neki, de néha nem tudok háton elaludni, könnyebben megy az enyhe fájás mellett. Milyen helyettesitő gyakorlat van? Mit lehet tenni az ilyen, már hónapok óta tartó vallfajas ellen? Tapkieg megy, kicsit javult, de nem múlik.
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nem a tapadási ponton massziroznak. Ha bpesti vagy, tudok küldeni masszőrt, aki elég jó ebben. A hengerezésről nem tudok okosat, valaki szerint nem jó itb szalagot nyújtani, valaki szerint, igen. A futókat nézném meg, nekik nagyon fontos.
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nekem évtizedeken át volt ez (Osgood-Schlatter szindróma), meg is nagyobbodott sípcsonton a tapadási hely. 50-es éveimre megszűnt, az állandó izomkötöttséggel együtt. Szóval, lazítani, lazítani. Masszíroztatással érdemes indítani (több alkalom), plusz hengerezés.
-
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Ez tiszta genetika. DE általában a vádli szokott lemaradni a legtöbb esetben.
-
Két kérdésem van. Milyen úton, gyakorlatokkal lehet elérni, hogy a lábam a fejemhez emeljem függeszkedve? Egyelőre vízszintesnél magasabbra esélyt sem látok. Másik, van valahol jó whey protein akció?
-
válasz
Dorian
üzenetére
Köszi, az ára remek, sok vevős, megbízhatónak tűnik. Mekkora a fal és rúd közötti távolság? Elfér a lábad?Egyéb tapasztalataid?
A másik, hogy nálunk 265 cm a belmagasság, nálad milyen magasan van a vizszintes rúd fogó része? (Ha alacsonyan van a rúd, leér a lábam, ha magasan, akkor meg a fejem verem a plafonba (185 cm vagyok). Erre kell vmi ideáélis méret.) -
Húzodzkodó rudat vennék, falra szerelhető, többfogásos, elég a 100 kg-ot bíró. A Deacthlonos CORENGTH-et néztem ki, van ezzel valakinek tapasztalata? Másik esetleg?
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Csak ezután a gyakorlat után szokott lenni. Vélhetően vérnyomás ingadozás, a hullámzó érzés a fura.
-
Az miért van és normális-e , hogy a hiperextention után kb 5 mp-ig hullámokban szédülök?
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ez hevy gymlog pont olyan, amilyet kerestem, köszi! Mire jó a pro előfizetés, mert úgy tűnik, a free is elég.
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Hát, én nem értem. Nekem az aprószemű zab azonnal puhul. Amúgy szoktam rizst is főzni az helyett, ami 13 perc, kicsit nagyobb térfogatra, de semmi hasbajt nem okoz.
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Jaj, az beef protein az tényleg a leírhatatlanabb volt, amit kóstoltam. Büdös.
Na, majd a tücsökfehérjék!
) -
válasz
persil
üzenetére
A csigolyák összecsavarozása pusztán sérv miatt, elég elavult módszer. Sajnos, a rögzített csigolyák közötti hajlast a többinek kell atvennie, ami azok sérvesedéset okozhatja. Akár pár éven belül. Nekem nyakba tettek kettő, minden irányban mozgó porckorong protézist két éve. Remekül mozognak, terhelhetőek hétköznapi szinten, de edzesnel figyelembe kell venni.
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Köszi, jónak tűnik, de jó hosszú kérdőív után látom csak, hogy előfizetéses, es nekem csak pár napra kell. Ingyeneset keresek.
-
Macrot mivel számoljátok? Egyszer kiszámolnám, de excelben marha macerás lenne, mert minden kaját ki kell keresni.
-
Köszi aelod az edzést és a tanácsokat. Nagyon hasznos egy külső szakértő szem, hogy jól végezzem a gyakorlatokat. Az erő legyen veled!

-
Vettem natúr wheyproteint, de sehogy sem tudom jól izesiteni. Milyen arányban tegyem hozzá a kakaóport és az édesítő? Nagyon natúr kakaópor ízű, valami lágyabb csokisat szeretnék kapni.
-
-
válasz
Louro
üzenetére
hahaha, igen, a GymBeam L-carnitne tabi az nem semmi, mert nagy és nem csúszik. Én a port veszem, az gyorsan oldódik, nincsen vesződés, tabi csak akkor, ha nehéz lenne a port vinni, pl kirándulás. Más: nekem levitte a koleszterin szintentet az L-carnitine 6 fölül 3,6-ra, ezért is szedem.
-
válasz
Woodslave
üzenetére
Ezek a remek tanácsok kezdőknek, nem kell tökéletes edzésprogram, csak elég jó ÉS ne sérüljön meg. Jó lesz neki lábra a kézi súllyal guggolas, kitörés, súly nélkül bolgár guggolas. Hasat is lehetne terhelni, lehetőleg nem dinamikus mozgással, hasprés, labemeles/tartas és nagy kedvencem a hollow body crunch.
-
válasz
tomisanzero
üzenetére
Ennél tuti van jobb gyakorlatsor, mert sem a gyakorlatok, sem azok végrehajtása nem tűnik ideálisnak. Az az állva nyakból nyomás nem ideális a vállnak, a bicepsz gyakorlatból hiányzik a súly forgatása, minek annyi és olyan vállgyakorlat fogyáshoz?, és lábat is meg kéne mozgatni.
Mindjárt ír valaki hozzáértő jobbat, már ne menj sehová.
-
válasz
attiati
üzenetére
Nem tudom. Össze lehetne rakni olyan táblázatot, amelyből világos, mi van benne, de láthatóan nem törekednek erre. Elengedtem ezt, mert nekem sem jött ki sosem. Mivel nem gyógyszer, ha jó közelítéssel annyi, akkor jó lesz.
Persze, így nehezebb megítélni, melyik az olcsóbb, emiatt bosszantó. -
válasz
HussarF
üzenetére
Úgy jön ki a matek, hogy a fehérjék szintézisekor, amikor két aminosav összekapcsolodik egy vízmolekula távozik kettejükbol. Tehát a két kezdeti aminosav tömege nagyobb, mint a dipeptid (két aminosav alkotta molekula) tömege. És ahogy nő a molekula, amelyet ha elég nagy már fehérjének nevezünk, minden egyes aminosav csatlakozásakor egy újabb vizmolekula távozik.
Emiatt nehéz számolni. -
válasz
aelod
üzenetére
Aleod, az aszkorbinsav molekula két formában fordul elő. D és és L, amelyek tükörképei egymásnak, és csak az L hatásos. Ha sima aszkorbinsavat veszel, amit pl. tartósítószernek használnak, akkor jó eséllyel a fele lesz a használható, L-forma. Gymbeam gyakran adja féláras akcióban, és amúgy is jó áron van náluk.
-
válasz
Dorian
üzenetére
Basmati rizst egye az, akinek a "rizs" felviszi a cukrát, mert alacsony a glikémiás indexe. Kicsit drágább, mint a szokásos jázmin rizs, de ez tuti jó, mert cukorbetegek is ezért eszik. ALDI-ban szokott lenni 5 kg-os kiszerelés, jóval olcsóbban.
-
válasz
Ogard
üzenetére
Szerintem is nagy változatok lehetnek azért. 52 évesen (17% zsír, 74 kilóval) Suunto mellkaspánttal mérve néha 190 max és 175-os átlaggal futom az olyan 3-4 km-t. És úgy éreztem, még ez sem a max. Most volt szív UH, semmi pozitív vagy negatív eltérést nem mutatott. Súlyzós edzésnél messze nem megy fel ennyire, igaz, nem teremben, hanem edzőpályán, saját súllyal. Kipróbálom a HIIT running-ot, amiket mutattál.
-
válasz
Louro
üzenetére
Ami segíthet a fogyásban, az az L-carnitine, ami zsírsavak felhasználását segíti. A te súlyodnál napi 2-4 g mehet. Nem kell aggódni, izompanaszok esetén a terápiás adag akár 20-30 gramm hosszú távon. Mellékhatásként csökkenti a koleszterin szintet.
DE, a döntő a helyes étkezés, kalóriadeficit. Okos edzés, nagy izmokat mozgatva, hogy sok energiába kerüljön. -
Kipróbáltam a Myprotein whey izolátumát. Természetes csoki ízű, egészen halvány csoki íz, nekem kevés. Emelett fura, hogy a weboldalon az van, hogy "Az egyik legtisztább tejsavófehérje kiegészítő a piacon, akár 90% fehérjetartalommal", míg a [csomagoláson] már csak 81%. Merthogy trükkösen írnak, és nem a termékben van 90% fehérje, hanem az összeállításkor! 90% a whey kerül bele. És csak az ízesítetlen lesz a végén is 90% fehérjetartalmú.
-
A myprotein most 3-at 2 áráért, vagy 5-öt 3-ért akciót ad, és közben most csak 333 Ft a kiszállítás. Általában drágább a myprotein, mint a scitec-biotech, de most hasonló árban vannak. Még sosem rendeltem tőlük. Jobbára izolátumot veszek. A scitec-biotech és az nem izolátum, de összetettebb ON 100% Whey Gold Standard-hoz képest milyen a myprotein? (tápanyag és íz)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Motoros topic
- Samsung kuponkunyeráló
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)