Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz Fred23 #188597 üzenetére
Én egyelőre kitűztem a testmagasság-100 kg +kockás has -célt. Ez nem tűnik elérhetetlennek.
De az izomtömeg meg kinézet csak az egyik dolog, én nem akarok nagyobb lenni úgy, h aztán meg lihegek ha felfutok a 3. emeletre, szóval a kardio/hiiit-re is hangsúlyt fordítok, a gyorsabb izomnövekedés árán is.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
addikt
válasz Fred23 #188597 üzenetére
Például egy idő után Zane fizikuma már nem is tűnik nagynak,
Ez szerintem szubjektív, hogy kinek mi a tökéletes fizikum. Nekem pl Zane az A fizikum. Efelett nekem már groteszknek hat a test, de van aki szerint meg Zane egy nyápic és a Hulk testű testépítőket preferálja.
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Fred23
nagyúr
válasz Dorian #188595 üzenetére
Ja, de könnyű elszállni, mikor már csinálod egy ideje. És ha nem is válik az ember izomdiszmorfiássá, sok gyúrósnak hamar módosul a fejében, mi számít szerinte izmosnak. Például egy idő után Zane fizikuma már nem is tűnik nagynak, és így a saját izomzatával könnyen elégedetlen lesz a haladó hobbista akkor is, ha amúgy szépen fejlődött egy külső szemlélő felől nézve.
m3ss: Nem akarom kimaxolni magam, túl nagy ára lenne +1 kiló izomnak a vége felé. Legyen egy olyan formám, amivel nagyjából elégedett vagyok, és mivel tudom, hogy mi a realitás, boldog leszek majd a 70-71 kilómmal, csak legyen meg hozzá a kockás has is. És számít az út is, nem csak a cél, mert ha lehet, élvezni akarom az utat is; és azért edzek erőemelősen, mert nekem az boldogságot ad. (Azt hittem persze sokáig, lehetek 75 kiló is kockás hassal, de nem, még az se reális, pedig annak azért jobban örültem volna.)
-
m3ss
veterán
válasz Dorian #188595 üzenetére
jah, realis celokat kell kituzni. egezseges eletmod iranyaba erdemes szerintem elmozditani ezt a testepitest mindenkinek, vagy legalabb a magunkfajta hobbistaknak. talan akkor a celok is kicsit elerhetobbek lesznek.
amugy fred ha ennyire ki akarod maxolni magad, akkor sztem kezdd azzal h elengeded a 3 ismeteleses sorozatokat es felmesz legalabb 5-re. ez kicsit olyan mintha felirna nekem az orvos 3 tablaettat de csak 2ot veszek be aztan meg elegedetlenkedek, hogy nem gyogyulok meg
amugy meg tobbiek plusz 1. ennel tobb izom nem nagyon kell legtobb nonek ha ez motival akkor jo is vagy..https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Fred23
nagyúr
válasz basaharc502 #188590 üzenetére
Én nem vagyok az összehasonlítgatások ellen, viszont azt károsnak tartom, mikor azt hangoztatják a testépítés világában, hogy szinte bárkiből lehet bajnok kitartással és odafigyeléssel. Könnyen jöhet aztán a csalódás. És tényleg nem is kell olyan messzire menni, hogy profi testépítés.
Hasznos lehetne, ha kezdő gyúrósok kitöltenék a linkelt kalkulátort még az útjuk elején, illetve lemérnék a testrészeik arányait, hogy az eredmény birtokában dönthessék el, mik legyenek a távlati céljaik, és hogy azért milyen áldozatokat vállaljanak majd be edzésben, táplálkozásban, életmód szigorításban, stb.
Megérheti ez a sport úgy is, ha nem jön össze valami sok eredmény, mert a kevés is lehet jelentős valaki szemében, de jó lenne, ha kevesebben kergetnének elérhetetlen álmokat, és a kezdő sportolóknak már az útjuk elején lenne egy számukra reális jövőképük, amit elfogadtak.python1: Szép, tricepsz is látszik, szóval a testzsírszázalék sincs elszállva. Ja, és elölről egész jó az én vállam is.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Köszi srácok, tényleg kedvesek vagytok, és én se mondanám azt, hogy rossz a genetikám, csak azt, hogy sosem lehetnék profi. Bármennyi és bármilyen edzéssel, bármilyen táplálkozással, de még szteroiddal sem, és akkor se, ha fiatalabb lennék. Ez szerintem tény, és a legfőbb probléma tényleg a csontozatom.
Érdekes téma ez egyébként, és akit jobban érdekelnek a saját lehetőségei akár csak elméleti szinten, töltse ki az ITT található kalkulátort, aztán nézze meg, hogy egy hozzá hasonló magasságú profinak milyenek a méretei akár csak egy jelentéktelenebb testépítő versenyen. A csuklót és a bokát mindenki a legvékonyabb ponton mérje le, és azt írja a kalkulátorba! Könnyű csalni akaratlanul is, elég hozzá az, hogy az ember rossz helyen mérjen, csukló esetén például ha közvetlenül a kézfej alatt mérsz, az +1 centi minimum; nem ott kell tehát. Bokánál meg sokan a csonton mérnek, és így nyernek +2 centit. Akiknek a megfelelő helyeken mérve kijön annyi, mint a profiknak, azoknak a csontozat vastagsága feltétel kipipálva a millió egyéb közül, ami még kell ehhez a szinthez. Nálam viszont itt rögtön bukta van, szóval ha az arányaim amúgy jók is lennének, a vázam csak a hobbista szintre elég, ami azért még bőven jelenthet még egy mutatós, szép fizikumot.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz Fred23 #188572 üzenetére
Ez akkora bs, hogy nem igaz. Vékony csontú. Kb olyan mint amikor a kövér ödönke megkapja, hogy vastag csontú.
Vállöv, csípő arány, végtagok hossza az ami meghatározó egy fizikumnál. De ez sem befolyásol semmit abban, hogy mennyi izmot tudsz magadra pakolni. Edzés technika annál inkább és a készség, hogy mennyit vagy hajlandó belerakni.
Am meg jó a váz.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Louro
őstag
Smith-keretben már próbáltam, igaz nem döntve, hanem vízszintesen, de valamiért csalósnak érzem. Még azért adok esélyt a hagyományos fekvenyomásnak. Ha nagyon nem megy, akkor marad a chest press és a Smith-keret. Azért lesérülni sem szeretnék.
Mess with the best / Die like the rest
-
Xelo
addikt
válasz m3tr0 #188581 üzenetére
én se értem válla kb kétszer olyan széles mint a csípője. a vékony csontúnak azt mondanám akinek hasonló az alap vállszélessége mint a csípő (mint pl nekem ).. de legalább a lábam relatíve vastag, így meg a kis finnyadt vállammal/felsőtestemmel starwarsos at-st lépegetőnek tűnök.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz Louro #188573 üzenetére
Viszonylag nagy terhelés mellett is lehet szerintem fókuszálni, írtam például, hogy én az 1RM-em 89%-án edzek folyamatosan. A jobb karom egy kicsit gyengébb a balnál, és ilyen intenzitáson is simán megoldom, hogy egy kicsivel több terhelést kapjon.
Dorian & tisn: Pár kilóval többet szerettem volna kihozni a testemből alacsony -12-15%-os- testzsírszázalékon, mint ami majd tippre nekem sikerülni fog, ennyi csak a bajom. De mások meg háborúkban lövik egymást, meg nincs mit enniük, szóval egyértelmű, hogy nincs okom picsogni.
Az alkarom és a vádlim szerintem kábé eltűnt. Legalábbis ezen a képen biztosan.
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz Fred23 #188568 üzenetére
szerintem meg alapvetoen problema van a gyakorlat vegrehajtasaval, akkor inkabb akar csak ruddal, vagy 50kg-al gyakorolja be jol a mozdulatsort, aztan ha az mar jol megy, nem faj semmi, nincs billeges, akkor lehet novelni a sulyt.
osszehoz egy vallserulest, hat het pihi, maris sokkal hatrebb lesz, mint ha ovatosan kezdi.
-
Louro
őstag
válasz Fred23 #188567 üzenetére
Push napon direkt a fekvenyomással kezdek, hogy ne fáradjak el előtte. Ezért a bemelegítő kör. Az fix, hogy egyik karom erősebb, mint a másik. Gyerekkoromban sok volt a kétkezi munka és nem volt nagyon váltás se favágás, se kapálás közben. Most már nagyon igyekszem figyelni arra az utóbbi 10 évben, hogy mindkét lábam, karom terheljem.
A gyengébb(nek) vélt karom érzem problémásnak. De lehet kisebb súllyal, sokkal jobban fókuszálva az egyensúlyra alapozok inkább. Nekem a fekvenyomás egyelőre kihívás. Más gyakorlatokkal viszont jól haladok és 2-4 hetente sikerül súlyt növelnem.@m3tr0: köszi a korrekciót. Nem jutott eszembe. Igen, mellbimbóra engedném a rudat, de olyan, mintha a vállam nem engedné. Emiatt is és a guggolás miatt is gondoltam elmegyek egy testépítőhöz, hogy segítsen a technikában.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz Tyler Durden #188570 üzenetére
Nem is kötelező fekvenyomni, ha talál az ember valami jobbat a maga számára.
Dorian: Még tán nem mondhatod biztosra. Millió tényezős dolog egy szuper genetika, de van néhány tényező közöttük, ami alapból nagyban csökkenti az esélyeid.
Nálam egyértelmű például, hogy kevés a váz, vékony a csontozat, és így sosem tudnék rengeteg izmot felpakolni:
Ezt lőtte rólam a feleségem hátulról tegnap, kivágtam egy nagyobb képből. Formás még lehetek, de a csontozatom egyszerűen túl vékony, vagyis sosem szedhetek fel annyi izomtömeget, mint egy vastag csontozatú ember, és ez a hátrány nem kijavítható.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Fred23 #188568 üzenetére
Én emiatt mentem át egykezes súlyzóra, jelenleg pedig gépen csinálom. /de itt is 1.25-ös tárcsával alátámasztom a két lábat, mert nekem ha teljesen padlóig megy, akkor már érzem, hogy vmi nem kóser/
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dorian
félisten
válasz Louro #188564 üzenetére
Nekem az eddigi 2 edzés tapasztalata az, hogy pont súly nélkül, a rúddal bemelegítéskor billeg összevissza, a súly pedig stabilizálja. Utána 40 kilóval csináltam 10-et, majd 60 kilóval még 4*10-et. Amikor az az utolsó szériában az utolsó kettőt nyomom amit már alig bírok, akkor megint billegős.
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Fred23
nagyúr
válasz Dorian #188562 üzenetére
Akkor még az se kizárt, hogy valami csoda genetikád van; majd meglátjuk, ha teszel be havonként egy-egy képet.
Louro: Nekem ilyen sose volt. Azt tudnám esetleg elképzelni, hogy mondjuk az egyik karod tricepsze jelentősen erősebb, mint a másik karodé, és még esetleg valami hasonló van a mellizmodnál is.
Anno emlékeim szerint én egyből 70 kilóval kezdtem a fekvenyomást minden bemelegítés nélkül, ugyanakkor tudtam bele nyomni tán hármat. De fejlődtem. A másik végletről indítottam kábé. Arra akarok kilyukadni, hogy szerintem túl sok a junk volumen. Mire eljutsz a 70-ig, már tán el is vagy fáradva, de minimum nem tudod a legjobb formád nyújtani. Szerintem jobb lenne bemelegíteni 6-8 db 60-65 kilós nyomással -ha már igényled a bemelegítést-, aztán kis pihenő után rámenni arra a 70 kilóra. Hiszen ha tudsz nyomni bele 6-ot, az nem egy veszélyes súly. De tudom, ez nagyon egyéni, és ezen a téren sokféle szokás van. Más majd talán mást mond.
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Fekvenyomás kapcsán lenne kérdésem. 40kg a bemelegítés, majd 10-esével emelem a súlyt és 70-ig bírok menni, ahol 6 épp csak megy. A 6. már necces. Sajnos valamiért az egyensúllyal küzdök. Még a legkisebb súlynál sem érzem, hogy hol nem billen jobbra vagy balra kicsit. Vagy ez megvan mindenkinél?
Ráadásul, ha leengedem az alsó bordákig, akkor már érzem, hogy a vállam szét akarna szakadni a feszüléstől. Pedig mindenhol azt írták, mondták, hogy le kell engedni. Próbálnám szabályosan csinálni.
-
-
Fred23
nagyúr
válasz Dorian #188560 üzenetére
Mivel nem vagy régóta gyúrós -tán mostanában jön még csak a második évfordulód-, fejlődhetsz viszonylag gyorsan, de tippre azért nem annyira gyorsan, hogy mondjuk felszedj akár csak havi 1 kiló izmot. Ha átlagos a genetikád, reálisabb a fél kiló, vagy még annyi se.
m3ss: Van tömeg rendesen, gratula!
python1: Jó a képeken látható forma, de nincs friss képed? Esetleg friss hátképed?
Rakhatnátok be pár hátképet, kiránduláson lőtt rólam a feleségem séta közben -éppen mögöttem gyalogolt-, és nem vagyok elégedett; meglepő modon nem a hátam lett rajta kicsi, az pont rendben van. De elfogyott a karom és a lábam. A vádlim szinte pálcika. És még 5 kilót kéne ledobni.
-
Dorian
félisten
válasz Fred23 #188519 üzenetére
Az elmúlt napokban (mindig reggel) voltam 72,2 amit írtam, aztán 73,3 majd 72,5.
Nem vagyok az a méredzkedős meg magamat fényképezős fajta, de most majd igyekszem pár naponta megmérni és abból vmi átlagot számolni.
Kíváncsi vagyok meddig tart ez a gyors gyarapodás, mert úgy tűnik a korábban megcélzott néhány kilót ebben a fázisban el is tudom érni.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
python1
veterán
válasz Peaceliker #188556 üzenetére
Én minden izmot egykezesekkel edzek kizárólag, nekem bejött, sokkal koncentráltabb a végrehajtás.
-
python1
veterán
Srácok!
Cash van mindig elég, de egészség az csak 1, +26+kupak, azt akad mindig csaj![ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
Na, hogy újra ON legyen a téma.
Mivel bicepsz gyakorlatok kézi súlyzóval jobban megtetszettek, mint egynes (esetemben farncia) rúddal, így elgondolkodtam, hogy mit lehetne még arra cserélni. Ahogy nézem az oh press is jobb ehetne, mert nem állnék görbén vagy ha szabályosan csinálnám (de sajnos nem), nem kéne a fejemet elhúzogatni a rúd elől. Most megnézem ezt is kézi súlyzóval.
Még ami beugrott az overhead tricepst extension. Az milyen lehet két darab kézivel rúd helyett? Előnye/hátránya?
Vagy egyáltalán általánosságban meg lehet határozni mikor jobb a kézi vagy a kétkezes rúd? Utóbbi kezdésnek azt gondolom tuti jobb, mert kontrolláltabb az egész.
Ti hogy látjátok, gondoljátok ezt a kérdéskört?"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz FeniX- #188553 üzenetére
Azért ha most úgy akarom ezt érteni, hogy csak a pénz számít a nőknek vagy a kinézet, akkor ez azért egy elég sovoniszta/incel látásmód szvsz.
Hogy vannak-e ilyen nők? Persze, hogy vannak. Ahogy férfiak is, akik mocskos felszínesek.És azt nem szabad azért szerintem keverni a golddigger hozzáállással, ha egy nő (megint fontos a foglalmi pontosság, lásd előző hsz-em) elvárja, hogy a párja ne legyen egy életképtelen valami. És ahogy halad az ember a korral, az egy mozira valótól (mondjuk 17 évesen) elmozdul abba az irányba, hogy van hol lakni és nem otthon él (40-45 évesen?). Szóval szerintem egy kortól igenis reális elvárás, hogy a másikat ne neked kelljen majd eltartani. És ez ha így nézzük nemtől tök független.
Szóval no offense, de azért nem minden fekete meg fehér, érdemes szélesebb látásmódokat magunkra erőltetni.
"Oh my Goa'uld!"
-
aelod
veterán
-
FeniX-
senior tag
Illetve mindig van egy - feltéve HA - kitétel. :-D
Hiába vagy izmos, HA nincs $ egy mai átlag nő aligha fog szóba állni az emberrel.
Ugyanez fordítva is igaz. HA van $, de nem vagy különösebben kidolgozott, akkoris lesznek jól kinéző nők, akik hajlandóak lesznek foglalkozni az emberrel.Szóval, a mágikus "$" egy olyan helyettesítő "szer", ami Janus-arcú és kitölti a hézagokat.
...feltéve HA.Persze tudom, itt csak és kizárólag normális nők vannak jelen és mindenki ismer legalább két ellenpéldát, amikor a "malteros-Józsi" (no-offense) kaliberű szomszéd fickóval összejött a Cindy Crawford (fiatalok kedvéért J.-Lo.) kinézetű nőci és boldogan éltek, életük végéig.
Az én ismerősi körömben több a negyvenes elvált (akár többször elvált) potens férfi, aki középszinten mozog és szenvedünk már egy ideje, hogy legyen normális partner.
A kinézet sosem számított, a visszajelzések alapján. Inkább az, hogy nincs (elköltenivaló) phéjnz, amit a nőre lehet locsolni.
[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
válasz aelod #188549 üzenetére
Vice versa.
Nekem eszem ágában sem lenne olyan 50 +-os nővel együtt élni, aki nem jár sportolni, de ez vonatkozik a páromra is, nála kritérium volt a jó fizikum, vagyis sportos alkat + ilyen életvitel.
Nyilván ez csak azokra vonatkozik, akik maguk benne vannak a sportban, de at öbbi engem nem is érdekel.
Ismerósi, családi körben mindenki edz, és nem is akárhogy, 50-es éveinket tapossuk. de heti 4-5 alkalom a teremben, és az életstilus is ilyen.
Szóval én igy gondolom, és ezt tapasztaltam idáig. -
perempe
veterán
Hatvani program, én már beírtam a naptáramba, valószínűleg
először fogok úszni idén. Bérlettel közlekedők előnyben.Ha tudtok ingyenes gyúrós programot, akkor írjátok meg!
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Qtya123
őstag
válasz python1 #188543 üzenetére
És valóban. Nálunk a feleségem kezdett el súlyzós edzéseket csinálni, pár évre rá, hogy én elkezdtem edzeni. Azóta ő is jár heti 3 alkalommal.
Annyi, hogy ő nem zsíros, mint én és tök jól tudja szabályozni a testsúlyát, mert van annyi akarat benne, hogy normálisan és normális mennyiséget eszik...Ez a csajozás meg... Igen, a sportos test hatalmas előny, de valahogy mindig a 35-40 feletti korosztály férfi tagjai pörögnek ezen.
Megnézed, hogy egy random brokkolifej nyikhaj vékony papucszoknis huszonéves milyen csajjal jár és csak nézel. Sportot meg súlyzót még képen sem látott húszas srácoknak sokszor tök jó csajaik vannak.
Egy 17-2x éves csaj nincs annyira rápörögve szerintem a sportos testre, lehet ez 35-40 körül jön a nőknél, hogy oda vannak érte, de azért, mert sok 40+ férfi azért eléggé szét van plöttyedve (nem beszélve a sok hülye iszákos majomról is) és felüdülés egy sportosabbat látni, aki nem a zsíros kaják és a sör középpontjában él.De egyébként az is durva, hogy egy most ~14-16 éves csaj miként néz ki. Sokszor segg, mell, minden megvan, szép nőies arc, stb... Én 2000-ben jártam ebben a korban és az akkori korunkbeli csajok kislányok voltak ennyi idősen. Jó, mondjuk sokat dob rajtuk, hogy feszülős naciban, miegymásban vannak. Az akkori csajokon legtöbbször meg volt egy alap farmer, aztán csá. Simk meg semmi, most meg komplett vakolat van.
[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
oda nezz. keanu reeves meg steve mcqueen szerelemgyereke aki 20 eve elerte a longevity escape velocityt azon csodalkozik, hogy be tud csajozni
ez a testepites sztem inkabb a melegeknek begyere. nattyorjuice redditen volt vmi poll es ott 40% a melegek aranya
noknek sztem ez kevesbe fontos. sikerult beledoomscrollolnom par ilyen videoba es egy atlag atletikus, kicsit izmos testalkat ami legtobbeknek bejon. de hollywood meg a fake natty hadsereg kozossegi mediakon azert dolgozik azon, hogy ez valtozzonhttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
python1
veterán
válasz Dorian #188542 üzenetére
Elmész te a ......
Jól tette, de megfigyelheő mindkét fél részéről, ha az egyik rámegy a sportra általában a másik fél is megy.
Társkeresős pályafutásom alatt rengeteg nővel vettem fel a kapcsolatot, helzyetelőnyben a többi velem egyidős sorstársammal szemben, kivétel nélkül panaszkodtak a siralmas férfi felhozatalra.
Én még most is szeretek páváskodni, de azt látom, hogy azért ha valakinek szélesebbek a vállai, vastagabb a karja laposabb a hasa ,azt azért mindig jobban szeretik a csajaok.
Nemhiába tudtam a legjobb csajok között válogatni mindig.
Egy férfinak ad gericet, tartást a testépités, megnyerőbb külsőt kölcsönöz, és általában rendezettebb és igényesebb egy ilyen férfi megitélése, akár munkahelyen is, nőknél meg főleg.[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
válasz Vitee #188535 üzenetére
nehez igy megmondani. kb. 16-18 eves korom kozott edzettem komolyan, akkor ugyanezen a testtomegen voltam, kicsit mas bodycomppal. de akkor 4e kcal folott kellett ennem, ahogy abbahagytam a zabalast visszaestem. 18-41 kozott meg edzegettem. neha kihagytam fel evet. 2 evente aztan voltak olyan evek is amikor csak eljartam neha futni es akkor huzodzkodtam, tolodzkodtam is. de ha csak annyit eszek mint amit kivanok, akkor 10 kg-mal kevesebb vagyok, mint most.. neha rakaptam megint vettem rudat, sulyokat aztan felmentem 4-5 kiloval utana megint le...szoval ilyen rapszodikus volt.
most meg decemberben, januarban kezdtem el komolyabban. azota jott vissza a kb. 12-13 kg.#188536 Dorian passz, talan a sulyzos edzes is gyulladast okoz es lehet a szervezet a szauna miatt maskepp reagal ra? de lehet hulyeseget beszelek, ra kell keresni. vmi ilyesmit hallottam regen. de en nem foglalkoznek ezzel...ezen nem fog semmi mulni
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
python1
veterán
Köszi!
Most is igy nézek ki, pár éves képek amúgy, 40 körülinek szoktak nézni pont a sportos alkatom miatt, meg sima bőr miatt.
Ja izületeimmel sincs baj, de az sem véletlen, minden nagyobb emelés előtt bemelegités a melóban is, a felhúzásokra nagy hangsúlyt fektettem mindig, imádom a kollagénben dús ételeket.
Majd dobok a nyáron jobb képet, mikor nem leszek ennyire fedett.[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
koszkosz
az szuper. pedig te sokat allsz gondolom meloban is. bar lehet pont ezert nincs bajodez a bacsi 98
-
python1
veterán
De, fáj mindenem, pontosan mint nektek az edzések után, de itt csak az izomlázra gondolok.
Egyébként izületek, gerinc, belső szervek minden ok, emésztés is f@sza, nincs még ráncom sem, köszönhető az aránylag egészséges életmódnak, sok sportnak.
Amúgy jó a formád b...meg, nem látok semmi problémát söt......Gratulálok![ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
válasz python1 #188527 üzenetére
te is most kezdted ujra? es nem faj mindened 5x evesen? mondj mar vmi biztatot, itt mindenki temeti magat 4x evesen
en meg talaltam egy labas kepet, termeszetesen felso test naprol, pump nelkul. tobbi az kb 1 honappal ezelotti. mondjuk azota nem igazan hiztam. most, hogy elkezdtem az upper, upper, lower bontast karom, vallam kicsit megindult, de ez a merlegen nem latszodik. de egy ingem ami 1 honapja meg jo volt mar szuk karban. mostanra osszes polom, ingem cseres lett
valszeg karomnak, vallamnak jobb ez a kevesebb piheno. na meg az atgondoltabb gyakorlat valasztas.
csinalok meg vmikor par kepet szauna meg pump utan aztan befejezzuk a public forumon kupiban magamutogatast[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz python1 #188516 üzenetére
Amit leírsz az a kivételesen jól diétázok csoportja szerintem. Legtöbben szerintem ennél jobban küzdünk, én még nem is a genetikára fogom, szimplán tróger vagyok. Tudom, hogy mit kell csinálni, de sokszor megszegem a szabályokat. /erre szoktam mondani sokszor egyszerűbb lenne az élet, ha kevesebb barátunk lenne, nem lenne minden hétvégén kísértés, főleg így nyár közeledtével /
-
m3ss
veterán
válasz python1 #188524 üzenetére
azt mondjak az okosok, hogy az elso 1-2 (vagy lehet kicsit tobb, mar nem emlekszem) evben fogod felszedni a lehetseges gainek kb. 90%-at. aztan utana evekig, evtizedekig izzadhatsz a maradek par kg izomert nattyban.
sztem ha szepen eloszlik es evente 2.5 kg-ot szed fel vki 4-5 even at akkor nem optimalis a piheno ido, intenzitas, volumen, technika stb. stb. azert csak annyi.
zendaya labakkal elkezd vki tisztessegesen labedzeni kezdokent az a 2.5 kg semmi egy ev alatt[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
-
m3ss
veterán
válasz python1 #188514 üzenetére
tobb tenyezos ez azert. en ennel joval tobbet szedtem fel egy honap alatt, bar izommemoria. 4-5 honap alatt 12-13 kg kb, foleg izom. ugyanez tizenevesen kezdokent 1-1.5 ev volt kb.
sztem ez inkabb edzettsegi allapot fuggvenye, meg nyilvan genetika is. kezdokent ennel sokkal tobb feljon egy ev alatt. minden gyuros spanom ennek a tobbszoroset szedte fel egy ev alatt. sztem kezdokent ez a evi 2.5 kg semmi. haladokent meg mar sok is.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
python1
veterán
válasz Fred23 #188519 üzenetére
Nálam a centi ami igazat mond, utána jön a mérleg, tükör az nagyon csalós tud lenni.
Párom néha mikor lefényképez, eléggé lehengoló tud lenni, tükörben mindig jól nézek ki, szerintem.
Ráadásul nagyon kiábránitó tud lenni, mikor strandon elengedett állapotban készit rólam képeket.[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
válasz Fred23 #188515 üzenetére
Kontrolálatlan étkezésekkel igen.
Nálam a vizfogyasztás adott, kaját is pontosan mindig egyforma mennyiséget tolok, makrókat is, mondjuk csak akkor térek el drasztikusan, mikor gyorsan szeretnék fogyni.
Volt, hogy éveken keresztül fél kilót ingadozott csak a súlyom, azért is tudok általában látványos eredményeket produkálni.[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz python1 #188514 üzenetére
~1 kilót mondjuk akár ingadozhat a súlyunk is egyik napról a másikra, szóval nehéz pontosan megmondani, mennyi a valós hozam. Három egymást követő napból kéne inkább mérni azonos időpontban (mondjuk reggel, wc után) egy átlagot, aztán hónapról hónapra megint ugyanígy, 3 napból egy átlag, és az azért már biztosan megbízhatóbb eredményt adna.
Engem például nagyon zavar, mikor feljegyzem a hónap elején a súlyom, amiből a következő hónap elejére le szeretnék adni x kilót, aztán 2 nap kalóriadeficites diéta után mérek egy hónap elején mért súly +40 dkg-ot.
Szerk.: próbálom én is egyenletesre belőni a kajálásom, de azérr néha csalok kicsit, illetve néha bezavar a sok futás is. (Elfogy a ch és a víz belőlem.)
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
A vállam eleje így is fáj ha megnyomkodom, gondolom ezek a gyakorlatok oda is hatnak vmennyire.
Meg a térdem elejét is érzem. Nem fáj, csak "érzem, hogy van" Jó lesz észnéllenni guggolásnál.Úgy tűnik az utóbbi időben izmot is szedtem fel. Korábban hosszú ideig stabilan 71 voltam, kb. 1,5 hónapja mértem utoljara, és most 72,2. Testzsír vagy maradt vagy egy kicsit csökkent.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
Újragondolva volt egeszen 2 óra, olyan 1 3/4, ebből az öltözködés lejön, akkor 1,5.
10 perc evezőgep, 10 perc gumiköteles váll atmozgatás bemelegítésnek.
5x10 guggolás, 5x10 fekvenyomás, 5x10 felhúzás, ezeket mind megmutatta, átbeszéltük. Aztan húzódzkodtam egy kicsit, majd hasizom 2 fajta 3 körbenKétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
addikt
válasz Dorian #188501 üzenetére
2 óra az respect, én a felét töltöm lent és bőven elég, igaz heti 4-5 alkalommal megyek. /nálam ez énidő is részben, szeretek lejárni, a heti 2 nem opció/
-
Dorian
félisten
Ma voltam másodszor a kondiban, egy majdnem 2 órás edzésen, hát azért jó fárasztó ez
Edző először megint minimal súlyokkal akarta csináltatni, aztán megfűztem, h azért rakjunk meg rá. Rakott, de azert meg a technikara is kell figyelnemKétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest