- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
python1 #188543 üzenetére
És valóban. Nálunk a feleségem kezdett el súlyzós edzéseket csinálni, pár évre rá, hogy én elkezdtem edzeni. Azóta ő is jár heti 3 alkalommal.
Annyi, hogy ő nem zsíros, mint én és tök jól tudja szabályozni a testsúlyát, mert van annyi akarat benne, hogy normálisan és normális mennyiséget eszik...Ez a csajozás meg... Igen, a sportos test hatalmas előny, de valahogy mindig a 35-40 feletti korosztály férfi tagjai pörögnek ezen.
Megnézed, hogy egy random brokkolifej nyikhaj vékony papucszoknis huszonéves milyen csajjal jár és csak nézel. Sportot meg súlyzót még képen sem látott húszas srácoknak sokszor tök jó csajaik vannak.
Egy 17-2x éves csaj nincs annyira rápörögve szerintem a sportos testre, lehet ez 35-40 körül jön a nőknél, hogy oda vannak érte, de azért, mert sok 40+ férfi azért eléggé szét van plöttyedve (nem beszélve a sok hülye iszákos majomról is) és felüdülés egy sportosabbat látni, aki nem a zsíros kaják és a sör középpontjában él.De egyébként az is durva, hogy egy most ~14-16 éves csaj miként néz ki. Sokszor segg, mell, minden megvan, szép nőies arc, stb... Én 2000-ben jártam ebben a korban és az akkori korunkbeli csajok kislányok voltak ennyi idősen. Jó, mondjuk sokat dob rajtuk, hogy feszülős naciban, miegymásban vannak. Az akkori csajokon legtöbbször meg volt egy alap farmer, aztán csá. Simk meg semmi, most meg komplett vakolat van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- GC24 - Bemutatkozott a Dying Light: The Beast
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- PlayStation 5
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Update 06.06. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged