- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
válasz
zoltan6 #4477 üzenetére
Ez így ebben a formában nem igaz
erről most a Markos-Nádas ugrik be [link]
Iluma kb. 1 vagy másfél év után volt kapható Mo-n mint Szlovákiában. Lil solid detto.
Tehát nem csak azért jött vlki szlovákba vásárolni, mert olcsóbb, de azért mert nálatok nem volt kapható a cucc
Miből volt nekem anno 18000 pontom az Iqos clubban, 4-5 kamu fiókban is, h majd két évig nem hogy a bolti ár tizedeért vettem online házhoz szállítással a Heets/Tereát kartonostul de még hordtam magyarba is barátoknakTe is tagja voltál a már azóta törölt FB csoportnak ahol az ajánlási kódom osztottam anno
Amúgy a baráti ár most is játszik, Iluma One I pl. 14,90€ (ami nálatok Magyarországon ugye még nincs forgalomban ) mert mostani akcióban új reg/vagy meglévő érvényes szlovák fiókkal jár hozzá 2db Terea +1 Delia, Levia (amiből csak két fajta van Szlovákiában nem).
-
ronin79
addikt
válasz
ronin79 #4475 üzenetére
Kiegészítés: ma délután Rimaszombat Tesco Tabak Press vagy Geco Tabak, mind1 dohánybolt. Kérdezem a csajtól (természetesen szlovákul) akarok egy Iluma One I-t venni, kell hozzá regisztráció? Mondja igen mert akkor nem.kapom a Tereakat hozzá.....de nekem nem kell az ajándék csak készüléket akarok venni, így is kell regisztrálni? Akkor NEM, melyiket kérem?
Tehát, ügyfélszolgálattól ott a chat screenshot + megerősítve helyszínen, személyesen is hogy ha nem akciósan akar valaki vásárlolni semmilyen regisztráció nem kell, dettó mint korábban.
Úgyhogy légyszi ne terjesszetek itt álhíreket, inkább tanuljatok meg szlovákul
-
ronin79
addikt
Neharagudj enyhén kevered a szezont a fazonnal
1. Pontgyűjtő az Iqos Club tagság, ott vannak a kedvezmény kuponok, stb. az iqos pass egy vonalkód h ne keljen tel.számot ill. keresztnevet diktálni amikor (kedvezményesen is) vásárolni akarsz.
[kép] ha nincs iqos pass ezeket a kuponokat egyenként kell bediktálni2. Józan parasztésszel is hülyeség amit mondasz, de nyilván nem te találtad ki csak ilyen infót kaptál. Párkány/Billa ...... inkább no comment...
Elmúltál 18 éves, megveszed a készüléket, nem akarod regisztrálni helyben, csókolom.
Iqos.sk oldalon jobb alsó sarokban chat, kérsz egy operátort és íme a válasz
Lényeg, h simán vásárolhatsz, csak reg nélkül nem jár hozzá az akciós szett ( a 3 doboz Terea, stb.) + hol van a kutya elásva? ha regisztráció nélkül vásárolsz az iqosos csajszi nem kap utánad províziót
kapisi?
-
tothbe
addikt
válasz
ronin79 #4467 üzenetére
Sajnos nem így van.Már a nem akciós készülékeket is be kell regisztrálni vásárláskor a garancia miatt. És regisztrálni pedig csak szlovák számmal lehet. És már meglévő régi regisztrációval sem tudsz új készüléket felvenni csak ha szlovák számod van. Kell mindegyikhez az SMS kód. Meglévő eszközt, ami regisztrált, azt lehet szervizeltetni kint.
Az IQOS pass pedig csak gyűjteni jó szlovák szám nélkül, mert az ajándékot nem tudod beváltani. Legalábbis nem IQOS store-ban biztosan nem megy. Majd megnézem még Szerdahelyen vagy Pozsonyban ha megyek arra, hogy rendes IQOS shop-ban mi és hogyan megy. -
ronin79
addikt
Ha van regisztrációd ott az IQOS PASS. Írtam már fentebb is. Olyan mint a digitális állampolgár app de inkább mint egy hűségkari. Eladó szkenneli a vonalkódod és nem kell semmilyen tel.szám, név, adatot megadni sőt látja azt is hány gyűrűd van (nem az ujjadon
).
Iqos club menüben letölthető, egyszerűen klikk Add to Apple Wallet.Gyűrűket kapod automatikusan minden hónapban, 3 ezüst után jár egy arany, 8 arany után egy Iluma.
-
ronin79
addikt
válasz
zoltan6 #4466 üzenetére
Nem egészen, regisztrációhoz csupán az akciós készülékek vásárlása van kötve ami 5 db egy személyre.
Most akarnál venni egy Iluma One I-t, simán kifizeted a 29€-t, kapsz számlát és csókolom.
Iqos Pass márciustól (vagy esetleg reg) akkor kell, ha akciósan akarod megvenni. -
tothbe
addikt
nos, tehát van új One is Párkányban. Ma mondjuk pont nem volt ott az IQOS-os szöke hölgy, de tényleg igaz az, hogy már semmit sem lehet csinálni szlovák telefonszám nélkül.
Regisztrálni pedig tényleg tudsz ha veszel ott egy simet, de azt életben is kell tartani, mert bármit akarsz később, mindenhez kell egy kód, amit a regisztrált telefonszámra küldenek csak ki. És ez igaz pl. garanciális javításra is. Megoldást az tud adni, ha miután megvetted, akkor átregisztrálod az IQOS.hu oldalon Magyarországra a készüléket és akkor lesz magyar garanciád rá.
És valóban, a One nem tudja a pause funkciót, csak a másik kettő.p.s.: Veev van kint, de hogy az pont van-e azt nem néztem.
-
Pocpet
tag
Közben más forrásból ist azt láttam, hogy sajnos a One nem tudja a megállítást.
Egyépként, az iqos veev one-t próbálta már valaki? Ez kapható Párkányban? -
Pocpet
tag
válasz
ronin79 #4460 üzenetére
Az az érdekes, hogy miután en vásároltam mar készüléket Párkányban, így kapok szlovák iqos hírlevelet és ott egyértelműen mást írnak róla:
"Forradalmi újításokkal bővült az IQOS család ! Az új IQOS ILUMA i ONE és ILUMA i készülékek automatikus indítást, szünet üzemmódot, érintőképernyőt és új dizájnt tartalmaznak"
Ezt úgy értelmezem, hogy mindkettőre vonatkozik, ami írnak. Vagy nem jól értelmezem? -
zoltan6
addikt
válasz
ronin79 #4460 üzenetére
Egy kis plusz infó a Szlovákia vásárlásokhoz. Párkányban az Iqos-os hölgy múltkor azt mondta,hogy magyarországi telefonokra nem tudnak a közeljövőben regisztrációt csinálni.Tehát nem tudjuk igénybe venni az aktuális kedvezményeket. (Meg gondolom akkor így készüléket sem tudunk venni) Viszont elárult egy kiskaput,mégpedig hogy a szomszédos postán kb.5 euróért kell venni egy Szlovák Sim kártyát,aztán azzal már be lehet regisztrálni az új készülékeket.
-
ronin79
addikt
Szüneteltetés az iqos.sk oldalon lévő tájékoztató alapján nem került bele, mint az érintő kijelző és többi ficsör sem.
Egyedüli különbség az autostart és 20 szál kapacitás a korábbi One szériához képest, na meg az új színek.
Amúgy ha nem sürgős a vétel, helyedben várnék 3 hetet, most ugye 29€, május második felében akciósan meg tudod venni 14,90€-ért -
Pocpet
tag
válasz
SztiviVander #4456 üzenetére
Én is úgy érzem
-
Pocpet
tag
válasz
SztiviVander #4454 üzenetére
Igen, de a teljes igazság az, hogy elhagytam az egyik one-t és kéne vennem egy másikat helyette és akkor már értelemszerűen nem akarok régit
-
Pocpet
tag
Sziasztok!
Ha jár/járt valaki Párkányban, írja meg legyen kedves, hogy lehet-e már kapni az új Iluma One I-t -
ronin79
addikt
válasz
Domikaaaa #4407 üzenetére
Lehet hamarosan, Szlovákban 29€ és állítólag ma kapták. Volt mind az 5 színben. Tescos dohányboltban álltam meg vlmi Tereat venni, mert a betárazott Briza kezd elfogyni, Leviat meg már nem próbálgatom, nálam olyan mint a Delia anno, h ment három doboz próbára azt talán fél évig állt autóban.
-
-
zoltan6
addikt
válasz
Salamander #4447 üzenetére
Van vagy 6-8 eur/doboz állítom.
-
Innen még megoldom a mentolos dohányt, de nagyon fogy ez is. -
Pocpet
tag
válasz
SztiviVander #4444 üzenetére
Nem tudom mennyire árulja a tiltás ellenére, ott van a mentol íz. Ahogy írtam, ez nem csak a saját véleményem. Nem tudom az közre játszik-e de én felváltva szívom a bronz-al. Számomra egyértelmű, de nem vagyunk egyformák.
-
SztiviVander
addikt
válasz
zeon.hu #4438 üzenetére
Akkor segitek, Lila és piros leviat se vegyel, egyik sz.rabb mint a másik. A lilanal borzalmasabb barmit konkretan meg eletemben nem szivtam, ilyet csak az vegyen aki durvan buntetni akarja magat... Ez a levia vonal szerintem akkora buko lesz igy hogy par ev mulva ez lesz a rossz pelda a kereskedelmi iskolak tananyagaban. Vagy mindenki at fog allni ukran/szerb csempesz tereara, vagy elfbarra.
Unio ismet remek munkat vegzett, az ellenorzott termekek kiirtasaval mindenkit atterel szepen az ellenorizetlenre -
zoltan6
addikt
válasz
SztiviVander #4441 üzenetére
Ebben a hozzászólásban volt róla szó. [link]
Minden hónapban járunk ki fizetéskor,és megvesszük a havi adagot, febr.10. voltunk,akkor volt bőven belőle,rendes régi mentolos volt,most fogyott el 1-2 napja. -
Pocpet
tag
válasz
SztiviVander #4437 üzenetére
Én régebben szivtam türkizt, tudom milyen a mentolos. Én ezen az új cloud fuse-on egyértelműen érzem a mentolt, és igy van ezzel körülöttem néhány ember még. Hidd el, nem beszélünk be semmit magunknak.
. Az kétségtelen, hogy nem annyira mentolos, mint a régi türkiz, de az. Megjegyzem, pont ezért nekem hosszútávon jobb is így.
Arról továbbra sincs senkinek infója, hogy az iluma one-ból mikor jön az i változat? Lesz egyáltalán? -
SztiviVander
addikt
válasz
zoltan6 #4439 üzenetére
Ez 1000% hogy ott lehet a régit kapni? Mert potyára nem mennék, de ha van akkor ráveszem magam egy fél napos túrára és hozok vagy 8-10 csíkot (vagy amennyit adnak) és akkor 2-3 havonta elég lenne kimenni. Pesthez a párkányi billánál lévő dohánybolt van a legközelebb igaz? Van ott másik dohánybolt is ha esetleg a billásnál nincs készlet?
-
zoltan6
addikt
Jövőhéten kimegyek Szlovákba,veszek jó kis mentolos türkízt. Mert ott még év végéig haladékot kaptak rá. Ez az új magyer szörnyű,mintha hegyi levegőt szívna az ember. Ráadásul így 1,5-2x több is fogy belőle.
-
zeon.hu
Topikgazda
válasz
SztiviVander #4437 üzenetére
Sokan gondban vagyunk, mire váltsunk és a keresgélés sokba kerül...
Cloud Fuse nekünk se jön be, de legalább el lehet szívni, nem úgy, mint a Leviát. -
SztiviVander
addikt
Köszi a cloud fuse ötletet, vettem. Majd elajándékozom a türkizzel együtt vki kollegának
Voltak is erős kételyeim hogy ha a türkizből kiszedték az ízesítést akkor ebbe vajon hogy maradhatott volna meg (már ha korábban ez egyáltalán mentolos volt, sose vettem ilyet). Nyilván egyszerű a válasz: sehogy, ennek sincs semmi mentol íze. És a hangsúly az ízen van, nem az illaton. Nem bántásból mondom, de lehet az illat miatt (amit én most taknyosan nem érzek, de párom szerint van némi mentolra hajazó illata ennek is meg az új türkiznek is) hozzáképzelitek az ízt. Az agyat sokféleképp lehet megvezetni. De persze az is lehet hogy nekem nincs ízlelőbimbóm és azért nem érzek ízt az amúgy ízesítés nélküli tereákban
Perpillanat sajnos csak a leviáknak van íze is. Egyúttal ha már dohányboltba voltam vettem a múltkori green sonata (fodormentás, az eleve nem a kedvencem) és a glacial beat (nekem ez már nagyon erős, elnyomja még a kávé ízt is, kb mint a kék terea volt) mellé most egy-egy bright sonata-t és zing beat-et. Előbbi olyan mintha enyhe mentolos akác(?)virágot rágcsálnék (nem tudom ez vajon kinek jön be), utóbbi viszont egész tűrhető ízű. Talán ez a zing lehetett volna az új türkiz, ha nem lenne az az enyhe citromos mellékíze. De még így is talán ez eddig a legvállalhatóbb. Kipróbálom még a lila meg a piros bogyóst is, bár sose szerettem ezeket a gyümölcsöseket, de hátha valamelyik megfog. Addig is legalább próbálkozom hátha megszokom valahogy ezt a tea vagy gyomnövény vagy a tökömtudja miből készült töltetet.. -
-
valóban van azért valamennyi mentolos érzete, de nekem is nagyon halovány. itt van mellette egy 2 hete bontott régi doboz 3 szállal, hát nagyságrendekkel mentolosabb az aromája.
ízre össze se lehet hasonlítani, az újnál talán még a Cloud Fuse is intenzívebb, pedig az sem viszi túlzásba. -
qltsar
veterán
válasz
SztiviVander #4423 üzenetére
Mar sajnos a sokadik doboz miota kijott az uj variacio, moat megszagolgattam egy megbontott dobozt, en tovabbra is erzem a mentolt.
-
Tangerine
senior tag
válasz
SztiviVander #4423 üzenetére
Ha ennyire vágynék a mentolra akkor vennék mentol kristályt a gyógyszertárban és kipróbálnám ezeket:
1. kiszedni a dobozból szálakat egy légmentes zacskóba tenném egy hétre és mellé 1-2 mentol kristályt.
2. mentolos oldatot csinálnék, és rácseppentenék 1-2 cseppet az alsó szűrőre. -
Pocpet
tag
válasz
SztiviVander #4417 üzenetére
Próbáld ki a cloud fuse-t. Ennél érezhető a mentol, szerintem nem rossz.
-
SztiviVander
addikt
Vagy csak ugyanazon a gépsoron készül az új ahol eddig a régi fajta és a gépekre rakódott mentolból még került valami minimális az új dobozokba is
De amit én vettem annak konkrétan zéró mentol íze van. Van még egy doboz bontatlan turkiz heets-em, meg egy pattintos sienna heets, meg egy fél doboz kék terea. Most azokon élek
Ez a levia borzalmas, szabályosan rosszul vagyok tőle. Lehet valami allergia a nemtudni milyen növényre amiből készül.
-
SztiviVander
addikt
válasz
zeon.hu #4418 üzenetére
És ezt hol írjak? Mert én ilyen levelet nem kaptam. De az lenne a minimum hogy a dobozra rányomnák hogy "megváltozott, izesitetlen termék", nem? Nem. Az a fontos hogy ne nyeld le (csak vedd meg és dobd ki), mert nyilván 18 év felettieknél akik eleve megvehetik ez egy valós veszély... De ugye akkor be is ismerik hogy változatlan csomagolásban, figyelmeztetés nélkül árulnak egy teljesen más terméket. Remek. Ennél kevesebbért is százmilliós büntiket szoktak osztogatni a fogyasztók megtévesztéséért.
-
trebrona
Topikgazda
Betettem az összefoglalóba az elérhető variánsokat.
-
qltsar
veterán
válasz
Valamennyi maradt benne szerintem. Számomra továbbra is ez maradt a fogyasztható változat, nagy fingorgással még az Amber.
-
zeon.hu
Topikgazda
válasz
Én ezt a szöveget imádom:
"Örömmel értesítünk, hogy a TEREA Turquoise variáns megváltozott ízzel, de ugyanazzal a csomagolással változatlan áron továbbra is marad.
A megváltozott TEREA Turquoise megfelel a vonatkozó előírásoknak.
Tájékoztatunk, hogy a jellegzetes ízesítési tilalom után forgalomban maradó minden TEREA, LEVIA és DELIA variáns esetén - így a TEREA Turquoise esetén is - a hátoldalon szereplő szövegek és azok megjelenítése (a jobb olvashatóság miatt) módosul."
Örömmel... -
SztiviVander
addikt
Volt korábban kérdés hogy vajon mi lesz a türkiz tereaval, hogy maradhat meg, csökkentik benne a mentolt vagy mi. A mai hírlevél után (amiben az enyhe dohány ízek közt volt) már gyanús volt de mivel elfogyott a régiből az összes tartalékom így vettem egy új csomagolásút. Jó hogy csak egy dobozt és nem csíkot ahogy korábban szoktam.
A válasz: teljesen kivették a mentolt, ez is sima levegő lett mint a többi "dohány" ízűnek titulált sz.r. Nem is értem hogy merik ezt megtenni, mintha egyik napról a másikra az étolajos flakonba fantát töltenének és árulnak tovább mindenfajta figyelmeztetés nélkül hogy majd otthon derüljön nem az van a dobozban ami eddig. Nem a fogyasztó szándékos megtévesztése kategória ez? Mindenesetre aki mentolra számít NE vegyen ilyet és ne dobjon ki 2e ft-ot a kukába. Balra a régi doboz, jobbra az új hegyilevegős. -
huztimar
friss újonc
Legyen szíves válaszolni, ha valakinek sikerült PC-n vagy mobilon kapcsolódni (usb kábel - Bluetooth) az IQOS applikációval és tudta szabályozni a készüléket.
-
qltsar
veterán
válasz
zeon.hu #4410 üzenetére
Aki IQOS-os ismerosommel beszeltem, kivetel nelkul mindegyik lehordta a Levia-t, szerintem is katasztrofa.
Kettot probaltam, koszonom eleg volt. Ha e-cigi izt akarok erezni, akkor megtoltom a liquidesemet, ami szerintem meg talan jobb is, es szignifikansan olcsobb.
Kivancsi leszek ra, hogy mennyi ido utan lesz full buko ez a szeria, mert szinte biztos, hogy nem fogja tulelni.
Tetelezzuk fel, hogy az itt leirt tapasztalatok vannak mindenhol, es senki sem veszi a Levia-t. Ilyenkor a dohanybolt nyeli le a koltseget, ha nem tudjak eladni?
-
a héten elkapott engem is egy Iqos-os srác a dohányboltban, kérdezte, mi a véleményem a Leviákról... hát, nem tette zsebre
a csajok majd kiestek a pultból úgy röhögtek, szerintem nem én voltam az első aznap aki lehordta a sárga földig amiket mostanában kiadtakpróbálta azért védeni a mundér becsületét, de nem túl nagy meggyőződéssel...
-
Domikaaaa
újonc
Sziasztok!
Van már valami hír arról hogy mikortól lesz elérhető az
Iqos Iluma I one? -
SoundBox
aktív tag
Sziasztok ritkán dohányzom eddig zöldalmás tereat vettem, de ügye megszűnt próbáltam két felé Levia-t de iszonyatosan kaparja a torkom ritka rossz íze van.
Ha maradnék a Tereánál melyik az ami közelít a Kék Pal Mall cigihez?
-
tothbe
addikt
válasz
ratcache #4399 üzenetére
A cold fuse as enyhe mentolos. Én már azt szívom egy ideje mint megmaradt opció, és amúgy Wind Fuse néven már tavaly óta elérhető Szlovákiában.
A zöld az elvileg almás akar lenni, de szerintem csak vacak. Anno amúgy körtésnek reklámozták a szlovák bevezetéskor, de már ott is átírták almás jegyekre.
A Blond fuse pedig eredetileg mangós íznek lett tavaly Szlovákiában bereklámozva, de ma már csak "enyhe dohányíz krémes ízekkel" a leírása, azaz kb bármi is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest