- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
col
addikt
Tisztelt Hölgyek, Urak!
Már régebb óta használtam alkalmanként cigaretta és vape mellett az Iqost is, de most pár hónapja egészségügyi okokból a cigarettával kénytelen voltam teljesen leállni.
Korábban a Terea Mauwe Wave töltetet szívtam, ez ízlett a legjobban. Amikor bejött ez a "változás" (szigorítás) jó pár dobozt be is tároltam belőle, hogy legyen még egy ideig. Mivel lassan fogyóban volt a készletem, elkezdtem tesztelni és próbálgatni, mi lehet az a töltet, ami helyette nekem jó lesz. Természetesen mivel a dohánytöltetűek között már nincs "ízesített", így próbáltam a hozzá talán legjobban hasonlító egyéb (Levia) ízesített termékek között keresni. Kész katasztrófa röviden.A Levia tölteteknél szinte mindegyik olyan volt, mintha parfümbe áztatott valamit szívnék.
(Talán a legkevésbé rossz még a Satin Samba - ananászos "ízű" - volt, az összes többi, beleértve az új pattintós típusokat is számomra valami borzalom, pedig nem egy fajtát próbáltam.) A Delia tölteteket eleve ki sem próbáltam, mivel olvastam több helyen is, hogy azok talán a legrosszabbak.
Így visszatértem a dohánytöltetű Terea típusokhoz és talán a Türkíz és a Cloud Fuse még a leginkább szívható számomra, bár ez sem ízesített, de a mentolos jellege miatt még ez hasonlít a legjobban és ízre sem olyan katasztrófa, mint a Leviák. -
PedroPascal
őstag
válasz
PedroPascal #4552 üzenetére
Tegnap vettem Iluma i one-t Romániában. Próbáltam a profilomban az eszközökhöz adni de nem ment. Gondolom mert itthon még nincsen.
-
-FreaK-
veterán
válasz
SztiviVander #4551 üzenetére
Nem, hozzák vagy küldik
FB-n iqos, glo stb csoport, csak kell találni egy megbízható személyt, mert sok a csaló., de ha vissza olvasol szokták írni hogy ki az akit ajánlanak.
-
PedroPascal
őstag
Itthon lehet kapni iqos iluma i one?
-
-FreaK-
veterán
válasz
SztiviVander #4549 üzenetére
Én ilyet veszek folyamatosan, és Szlovákia mellett élek
most van két új íz is ráadásul, az egyik ribizlis, még nem próbáltam őket. A sakura wave vált be nagyon meg a pattintos gyümölcsök.
-
DM43
őstag
Szerbiában - mivel nem eu - kaphatók a "régi" ízek a Tereából. Ráadásul az áruk is kedvező, 380 dínár (kb 1320 Ft) / doboz.
-
ronin79
addikt
válasz
SztiviVander #4544 üzenetére
Igen mert csak egy vásárlásra érvényes de mondjuk ahol van több reg, most elég jól fel lehet tankolni megint.
-
zeon.hu
Topikgazda
-
ronin79
addikt
Szlovákiai új árak júl.1-től - Terea 5 €/doboz DE érdemes kihasználni a jelenlegi akciót "LETO25" kóddal 4 csík vásárlása esetén pl. 40€ kedvezmény úgyhogy 40€/karton az eddigi 47€ /mostani 50€ helyett…
2 karton – 10 %;
3 karton – 15 %
4 karton – 20 % -
-
ronin79
addikt
Aki Szlovákiában vásárol, július 1-ig tankoljon fel, kemény áremelés jön.
-
huztimar
újonc
Végül személyesen felkerestek, hoztak egy újabb dobozt és végre az IQOS ILUMA PLUS bluetooth - kábel kapcsolat működött. Hosszú vita volt, de eredményes lett.
-
qltsar
veterán
válasz
gurabli #4534 üzenetére
10secig, ha nyomvatartod a gombot es utana probalod?
Esetleg nezz korul a BT beallitasokban, hatha parositottad mar az eszkozt, ha igen, torold manualisan a tarsitott eszkozokbol.
Ezutan nezd meg, hogy megjelenik e az elerheto eszkozoknel, de ne parositsd.
Ha latszott az elerheto eszkozoknel, akkor lehet, hogy az appnal hianyzik az engedely a kozeli eszkozok meghatarozasahoz.
A legegyszerubb, ha ebben az esetben leszeded, es ujra felrakod.
-
gurabli
őstag
-
Érdemes az eszközt frissíteni ha maradtam a TEREA ciginél?
Jobb lesz valamivel? Vagy tök fölösleges kör és csak a LEVIA tölteteken segít? -
gurabli
őstag
Sziasztok!
Most kaptam egy Iluma-t. Regisztráltam, minden ok, firmware Windows alatt frissítve. De sehogy sem tudom Android telefonon az app-hoz párosítani BT-n keresztül. Hiába kikapcsolás (4 másodpercig tart) majd bekapcs (4 másodpercig tart), nem találja.
Hogyan kell pontosan? -
válasz
SztiviVander #4518 üzenetére
Hasonló érzéseim vannak. Nem is gondoltam, hogy milyen jó dolgom volt addig amig szívhattam a Blue Terreát
Már az is egy törés volt nekem mikor először mondták a dohányboltban, hogy már csak két hétig elérhető(persze előtte fél évvel legyintettem mikor mondták, hogy hamarosan megszűnik) Mintha elvágtak volna valamit egy tollvonással ami eddig masszívan az életem része volt.
Azthiszem az volt az indok, hogy a fiatalok dohányzását akarják visszaszorítani mert nagyon trendi náluk az izesített dohánytermékek. Ekkora baromságotÉs most egy kis OFF:
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy valamit elkezdek használni és beszűntetik?Elkezdtem enni a Vitalis műzlit, rá 3 hónapra megszűnt. [kép] Helyette van gagyi zabkása...
Covid idején mikor elkaptam alig bírtam aludni de az Otrivin orrtapasz segített: [kép] Helyette van DM saját márkás vagy más gagyi aminek egy pillanat alatt elenged a ragasztója...
Néhány éve vettem egy Lancome Hydrix férfi hidratáló arckrémet. Brutál jó cucc volt az arcot hidratálta, mattította a bőrt, és rendesen jól nézett ki tőle az ember... Persze rá egy évre ugyanott (Douglas) azt se tudták miről beszélek. Ők már nem forgalmaznak Lancome termékeket...Ezt az arckrémet még külföldön lehet kapni persze itthon nem és nincs normális alternatívája. [kép]
Itt azért tudtam szerezni eBay-ről de persze romlott volt...És akkor ugye itt a Terrea amit keveseb mint 1 éve szívok...
-
SztiviVander
addikt
válasz
nylontacsko #4517 üzenetére
Azert arra kivancsi lennek megkerdezte-e barki is ezt a sok kretent ott az olumposz tetejen, hogy ha vattaba/teafube rakjak a nikotint az mennyivel lesz jobb/egeszsegesebb mint a dohany volt es ugyan meseljek mar el megis mi a lfsz ertelme volt ennek. Azon kivul persze hogy jurgennek meg andrenak valami tenykedest fel kellett mutatni az eu egeszsegugyi bizottsagban az eurotizezres fizuker cserebe...
Mekkora szerencse hogy ott sokkal f.szabban mennek a dolgok mint nalunk, mert ott lathatoan csupa zseni hozza a torvenyeket meg szabalyokat, a sok okos bologatobirka meg siman megszavaz barmit amirol lovesuk sincs... -
nylontacsko
senior tag
válasz
SztiviVander #4513 üzenetére
Nincs a szlovákoknál sem.
Ott is a Levia-t nyomják.
Bátran kijelenthető, hogy az ízesített dohányalapú termékeket kivégezte az unió. -
-
válasz
SztiviVander #4513 üzenetére
Igen én is az 1 év haladék miatt kérdeztem rá amit korábban olvastam itt. Mondom van remény még, hogy Blue Selectiont vegyek. Hát így nincs
Alig várom, hogy rögzített /minőségbiztosítási/ vonalon felhívjanak a véleményem miatt
De mintha kicsit megkoptak volna ezek a hívások.
-
SztiviVander
addikt
válasz
ronin79 #4508 üzenetére
Na varjal... Nem az volt eddig a mondas hogy szlovakiaban maradnak a regi mentolosak (turkiz) valtozatlanul ev vegeig? Ez az elvetve akad a regibol dolog nagyon rossz hir lenne annak aki ki akar menni normalis teraert aztan ott jon ra hogy ugyanazt a szrt lehet ott is kapni mint Mo-n.
-
-
Üdv!
Jó, hogy van ilyen topik nem is tudtam róla
Egy kis segítséget kérnék...
Februárban a nagy pánikban szinte mindenhol kifogyott a sötétkék mentolos Terea. Egy hely volt ahol 125 kartonnal betáraztak. Először vettem 5 csíkot és az mikor elfogyott 1 hónap után( asszonnyal elszívtuk) 23 nap alatt és visszamentünk már csak 32 csík volt ebben a dohányboltban. Én megvettem ott helyben 30 csíkot.
Ebből mikor már csak 2 csík maradt félreraktam, azóta is úgy őrzöm mint a szent grált.
Most felváltva szívunk türkizt és Cloud Fuse-t. Vegyesek az érzéseim de még mindig jobb mint a Levia. Engem az se érdekelne ha finom lenne a Levia, miután szétkaptam egy darabot és megláttam, hogy mi van benne az életkedvem is elment. Eltüntették a dohányt belőle ugye teljesen... Az egyetlen dolgot ami miatt még olyan érzése volt az embernek, hogy valamilyen formában cigarettát szív...Mivel már nem fog javulni a dolog, ezért a Szlovák helyzetről érdeklődnék... Ott esetleg van még sötétkék Terea? Ha nincs akkor a türkiz az még a régi?
-
ginewer
újonc
Elvileg jön 3 új pattintós Levia 1-2 héten belül.
-
SztiviVander
addikt
válasz
-FreaK- #4501 üzenetére
Akkor kell amikor kell. En 2-3 hetente szokam, az azert nem a vilag vege. Raadasul a tuskes pulze (nekem meg az 1.1 van, de ahogy neztem ugyanaz a 2es is csak nagyobb akksival) kevesbe koszolodik mint a penges iqos one. Meg ezek a toltetek tomorebbek is mint a heets volt, ezert kevesbe is potyog ki beloluk a maszat.
-
-FreaK-
veterán
válasz
SztiviVander #4500 üzenetére
A Pulse-t kell rendszeresen tisztítani? Pont most néztem meg egy dohanyboltban, mert 5000Ft a készülék, és vannak hozzá ízesített, gyümölcsös töltetek, de a takarítást már nagyon nem szeretném.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Nintendo 3DS és DS topic
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - garancia 2026.08-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest