- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
basaharc502 #193472 üzenetére
Semmi célom nem volt vele, igazaból hirtelen ötlet ( mar befejeztem az edzést,a felesegem meg ezzel a húzódzkodógéppel próbálkozott, gondpltam kipróbálom mar milyen ez de ha mar -27 kilón van. Akkor egykézzel. Ha meg az egyik kézzel, akkor már a másikkal is
Nem fogott meg a gyakorlat, gépen húhódzkodni amúgy is buzis -
Dorian
félisten
válasz
basaharc502 #193406 üzenetére
Úgy tűnik nálunk gépe válogatja. Lábtoló nálunk rendben lehet. Csak 1x próbáltam, 200 kicsit kevés volt, mert 20-at toltam, de 250-nél gondolom összeszrnám magam (szabadsúllyal 95-tel guggolok 9-10-et). Hack guggolót sosem próbáltam, szeretek rúddal guggolni.
Nekem az egomnál nagyobb a lustasagom, sokkal jobb ha kevesebb tárcsát kell fel-le pakolni
Fekvenyomó gépre azert van szükségem, mert a fekpadok nálunk vmi elképesztően elbszott kialakításúak. -
aelod
veterán
válasz
basaharc502 #193406 üzenetére
Hát igen nem mindegy az áttétel / erőkar. Egy athlas ülő feszítő gépet nem láttam még nálunk kimaxolni ellenben volt olyan terem, hogy rá kellett tennem az összes lapsúlyt és még egy 25ös tárcsát a gépre de még így sem közelítette meg az athlason használt beállítást.
Isntan szoktam látni mell gepeket 5-6 20 kilóssal nyomkodnak vele oldalanként és a forgás ponttól a fogantyú kilométerekre van így kell is rá annyi súly. Annó két 20 kilóssal a vasil gym karos mell gépen oldalanként egy állat volt valaki a régi teremben.
Kedvencem a hoist Scott pados ego bicelsz gép. Akrár 150el is bicepszezhettél. Volt egy fűrész gym nevű edző terem ahol a francia rögzített rudas scott pados lapsúlyos gépen ha 2 lapsúllyal nyomtam már beszartam olyan nehéz volt....
-
python1
veterán
válasz
basaharc502 #190362 üzenetére
Igen, valahogyan én is így képzelem a következő lépcsőt, de az őszi vagy inkább a téli időszakban, heti 3x edzek meg minden izomcsoportot, de mégis csak heti 3 napban, hogy hogyan?
Teljes testes edzéssel, igaz nem lessz annyi gyakorlat minden izomcsoportra, de mégis csak 3 napot vesz el a hétből.
Egy éve ezzel száltam vissza a ringbe, ezt nyomtam kb fél évig, aztán jött az izomcsoportonkénti szétszedett edzés, ami heti 1x /izomcsoport edzés, ez nekem semmi, legalábbis nagyon kevésnek bizonyult, aztán jött a heti 2x megdolgozott izomcsoportok a jelenlegi, egyelőre ez megy különösebb megterhelés nélkül úgy, hogy heti 2-3x van kiadós úszás is, így tulajdonképpen mindennapra van valami mozgás, ez ami a legjobban bejön. -
Dorian
félisten
válasz
basaharc502 #190359 üzenetére
+ magnéziumot és későősztől tavaszig D vitamint
-
válasz
basaharc502 #190362 üzenetére
Én a heti 4et faragtam le 3-ra most azzal, hogy külön nem edzem a hasat, hanem elosztottam a 3 edzésnap között. Elégnek érzem, hogy ennyiszer megyek, persze amit írsz nem telefonozással meg majomkodással ütöm el az időt.
Más: nemtudom, hogy vagytok vele, nekem a nyaralás vagy bármilyen kihagyás után az első 1-2 edzés szenvedés. Az a típus vagyok aki ha nyomja, akkor nincs semmi gond élvezem stb, viszont ha van pihenő, akkor 1 hét alatt simán ki tudok zökkeni, és noszogatnom kell magamat, hogy lemenjek a terembe. Most is nyaralás után az első edzésen kb 5 percenként néztem az órámat, hogy mennyi van még hátra..
-
Peaceliker
addikt
válasz
basaharc502 #190288 üzenetére
Ja, persze, ha van hozzá hely akkor faja lehet. Én sem nagyon kentem ki mióta ilyen dög meleg van.
Vagyis talán tegnap vagy azelőtt voltam.... Esőben nem leszek ilyen vizes, mint ezután a 11km után -
python1
veterán
válasz
basaharc502 #190288 üzenetére
Pedig a zene az alap, főleg jó csapatós.
Én TV-t szoktam nézni spinning közben, van vele szemben egy bazi nagy TV beállítva, motivációs videók mennek rajta. -
Dorian
félisten
válasz
basaharc502 #190230 üzenetére
Heti 2x van időm menni, bele kell férnie mindennek.
2 óra meg épp belefer elfárásidailag -
Peaceliker
addikt
válasz
basaharc502 #190177 üzenetére
Nekem az első gondolat az volt, hogy amire azt mondta, hogy nulla idő, abban már volt edzés bőven. Ha nem is durván sok de jó pár hónap legalább. De aztán fene tudja
-
aelod
veterán
válasz
basaharc502 #190177 üzenetére
Pedig simán lehet hozni ezt. Nem akkora durranás ez szetintem. Newby gainz plusz a srác fiatal.
-
Pitterix
őstag
válasz
basaharc502 #190151 üzenetére
Aham.
Engem a laktózmentesség miatt érdekel a dolog.
Rendeltem onnan vitamint, s ugye adtak ajándék fehérjét.
Nem puffadtam tőle, finom is volt.
De tényleg baromi drága. -
tisn
addikt
válasz
basaharc502 #189877 üzenetére
ahova most jarok ott 12-17k volt eddig a berlet (epp milyen akcioban tudom megvenni), de ez fancy uj terem
szeretem a kozponti szelloztetorendszer miatt, ami nekem gep kell az van, amikor en jarok (reggel-delben) akkor nincsenek sokan, elferek.
-
tisn
addikt
válasz
basaharc502 #189874 üzenetére
ennel meg a jo oreg berci konditerem is szazszor jobb. es oda meg mindig 5500ft a havi berlet
-
CriticalHit
addikt
válasz
basaharc502 #189801 üzenetére
-
CriticalHit
addikt
válasz
basaharc502 #189794 üzenetére
Az őstermelőtől vásárolt élelmiszer, garantáltan gén módosító adalék, hozam fokozó hormon, mesterséges aroma, szín és festék mentes. A vadhús, vadlazac, makréla, szardínia, hering pedig még természetétől fogva BIO is. A kistestű tengeri halakban nem halmozódik fel a higany ellenben például a tonhallal. A mikró műanyag szennyezés egyenlőre sajnos kiküszöbölhetetlen.
-
python1
veterán
válasz
basaharc502 #189794 üzenetére
Ez is lehet igaz, sőt.....
De azért vannak biztos források, most én a sajátra értettem, amiket mi termelünk, semmilyen vegyszert nem használunk, műtrágyát sem, komposztálunk stb...
Vannak egyébként ilyenek, egyre több kerül piacra is, szerencsére, feldolgozott húsokat meg felvágottakat kerüljük, nehéz megvalósítani tudom, de aki teheti próbáljon minél tisztább forrásból meríteni.
Azért a társaság 50 feletti, egyik fele ma is aktív sportoló, maratoni futó, mi néhányan edzünk, kb 40-eseknek szoktak nézni minket, és ezek csak a külsőségek, dokihoz még nem járunk.
Rengeteg barátomat sirattam már el a helytelen táplálkozás, stressz, 0 sportolás miatt.
Na, én biztosan nem adok esélyt ilyen értelmetlen halálnak, vagy betegségek miatti életminőség romlásnak.
Lényeg a lényeg, kerülni, minimalizálni a szemét kajákat! -
python1
veterán
válasz
basaharc502 #189790 üzenetére
Igen, ez mind igaz, azutóbbi időben mondjuk az utóbbi 20-évben rengeteg ilyen szukralózos cuccot toltam, egy évvel ezelőttig bezárólag, azt tulajdonképpen csak a protein maradt meg napi szinten, amiben pont szukralóz volt.
Na most találtam natúr proteint, de ez nam valami frankó, az ezelőtti proteinem mindenben ok volt, könnyen oldódott, nem puffadtam tőle, tulajdonképpen nagyon kevés volt benne a szukralóz is.
Egyszerűen nem tudom most ezt hová tenni, egyik szakértő azt monja, hogy méreg, a másik meg hogy nem kell vele foglalkozni.
Na most döntse el az ember, hogy mi az igazság. -
scdlsc
senior tag
válasz
basaharc502 #189777 üzenetére
Én nem is tudtam, hogy van többféle.
Google ezt dobta ki:
https://vitaking.hu/fahej-tudtad-hogy-nem-egyformak/
és
https://gyogyfuveskertem.hu/fahej-mindegy-hogy-ceyloni-vagy-cassia/Másodikban cikkben: "A cassia fahéj nagy mennyiségben tartalmaz kumarint. A kumarint vérhígító, májkárosító hatású, nagyobb mennyiségben kerülendő fogyasztása."
-
válasz
basaharc502 #189727 üzenetére
Én nem szoktam vizet vinni magammal az edzésre, de most egy fél literes kulacsot kénytelen voltam, illetve amit írsz van, hogy hosszabb pihenőt tartok két gyakorlat között.
Este meg ment a szokásos gyaloglás az ebbel, hát megmondom őszintén, akkor se volt hideg, illetve a hőség mellett még légmozgás se volt, így még rosszabbnak érződött a meleg. -
tisn
addikt
válasz
basaharc502 #189727 üzenetére
nekem fix 24 fok van a teremben, megis csokkentett minoseguek az edzesek megis majdnem meghalok. futas is alig megy, mint a mosott sz@r ugy erzem magam.
mindig birtam a meleget, ugy latszik az oregedes durvul
-
python1
veterán
válasz
basaharc502 #189696 üzenetére
Én is így vagyok ezzel, szeretem a meleget, de nem bírom, viszont télen soha nem fázom, nincs is nagykabátom, télen csak max egy pulcsiban vagyok, svédben használtam csak kabátot, egyszer fáztam is -30 fokban.
De igazán egy nyári estén fáztam életemben a legjobban, lehettem vagy 18-éves, tisztán emlékszem, egy trikóban diszkó után egy lánnyal sétálgattam, nem volt nálam zsepi, azt ki kellett csapnom az orrom is. -
Lajmund
őstag
válasz
basaharc502 #189684 üzenetére
Semmivel se voltak átlagba hüvösebbek a nyarak. A tél változott a nyár semmit max öregebb lettél.
Amugy aki kardiozik az meg se érzi. Én ugyanugy edzek mint hüvösbe. Kb jobban megizzadok de ennyi.
-
scdlsc
senior tag
válasz
basaharc502 #189667 üzenetére
Én többek között ezért fogok most termet váltani. A gépek között nem zavar, ha meleg van, de az öltözőben is meg lehet rohadni. Értem én, hogy a 70-es években nem volt még klímaberendezés, de 2024-et írunk. A társaság egy része nem használ törölközőt és le sem törli a padot maga után. A múltkor megint kiszúrtam valakit, aki nem használt váltócipőt. Szóltam a személyzetnek, hogy mi a helyzet. Az volt a válasz, hogy ő már nem szól, mert úgyis felesleges. Ugynakkor 18 500 forint a havi bérlet. A lóf@sznak is van vége, szóval én lépek egy másik helyre.
-
python1
veterán
válasz
-
aelod
veterán
válasz
A korábbi pince terem ahová jártam, ott sem volt semmi: se klíma se venti (utóbbi jobb is mert olyan por volt meg retek, hogy jobb volt ha nem fújja a pofámba feleslegesen)
33 fokok voltak. Edzést letoltam ahogy kellett mindig.
Viszont ha rosszul vagy közben akkor hagyd a fenébe annyit nem ér. -
Dorian
félisten
válasz
basaharc502 #189325 üzenetére
Azzal csak az a baj, h pl. a tükörkepem mindig tetszik magamnak, akkor is így volt amikor 15 évig nem edzettem
-
tisn
addikt
válasz
basaharc502 #189091 üzenetére
A havi átlagom 300-400k között mozog. Ha közelebb vagyok a 400k-hoz, akkor szó szerint egész hónapban tudatosan nyomtam a sétát mindenhova, sőt még azokon a napokon, amikor se meló, se edzés akkor is lenyomtam legalább 10k-t, ami kb. 8km séta
nekem pl. ugy jon ossze az 400k koruli lepes / 4 het, hogy minden nap futas (5km, max 10) vagy foci van. es persze setalok is.
-
persil
nagyúr
válasz
"akkor szó szerint egész hónapban tudatosan nyomtam a sétát mindenhova"
En pontosan ezt csinalom, irtam is.
Plusz futok, edzek heti 3x es ritkan kis joga is akad. Nem vagyok az a kanapen baszodos tipus. Az 500k valoban nagyon sok, de amelyik honapban nincs meg a 300 ezer, az nalam kb. a nem csinaltam semmit kategoria. -
válasz
Saját magamról tudok nyílván csak nyilatkozni. Nálam úgy néz ki, hogy a teremben nem cardiózom semmit. Lemegyek reggel, edzés, haza indul a meló. Mikor végeztem, akkor megyek el sétálni a kutyával, ez egy átlagos napon 5.2km. 10:20/km az avg pace, relatíve tempósan. Ettől eltér mikor hétvégén megyek, akkor van, hogy 7-8-10 km-t is megyek de ez is változó. Nekem így az átlag lépésszám 11.600 /hozzáteszem HO-ból dolgozom, 1 napot megyek be irodába egy héten/.
Ezeket a sétákat ugyanúgy okosórával mérem, mint az edzéseimet. Amit írsz az időről azt nagyon adom, nekem ennyi fér bele, így is van, hogy ha hétvégén elmegyek 8-10km-re, ami már 2 óra, akkor asszony csipog, hogy jó lenne ha nem tűnnék el állandóan. Szóval a közeljövőben én nem tervezem ezt növelni, sőt, ha bulkolás lesz, akkor vagy marad ugyanez és többet ehetek vagy csökkenteni fogom a km-ek számát. -
Pfiucska
aktív tag
válasz
Ezek a számok számomra elképzelhetetlenek. Az átlag lépésem nincs 4.000, de ezt feljebb tornászni csak úgy tudnám, hogy ha konkrétan elmennék naponta sétálni. Reggel felkelek elmegyek edzeni vagy munkába (edzésen nincs nálam teló ami mérje; bejutásra nincs más opció tekintettel a távolságra), majd este hazaérek 6 és 8 között valamikor a lakásba. Nap közben néhányszor megjárok 2 emeletet mert a földszinten dolgozom és mindkét emeletre járok valamiért (meeting, ebéd, az osztályom stb). Ja, bevásárolni általában gyalog megyünk (ha elfér 1-1 táskában + szatyorban és ez általában elég is), a kocsihoz a 2.-ról a -1-re szintén gyalog megyünk meg vissza is. Hétvégente lehetne feljebb tornászni, ami valamennyire tud működni is, de ~minden hétvégén eltöltök egy napot tanulással.
-
Fred23
nagyúr
válasz
basaharc502 #188590 üzenetére
Én nem vagyok az összehasonlítgatások ellen, viszont azt károsnak tartom, mikor azt hangoztatják a testépítés világában, hogy szinte bárkiből lehet bajnok kitartással és odafigyeléssel. Könnyen jöhet aztán a csalódás. És tényleg nem is kell olyan messzire menni, hogy profi testépítés.
Hasznos lehetne, ha kezdő gyúrósok kitöltenék a linkelt kalkulátort még az útjuk elején, illetve lemérnék a testrészeik arányait, hogy az eredmény birtokában dönthessék el, mik legyenek a távlati céljaik, és hogy azért milyen áldozatokat vállaljanak majd be edzésben, táplálkozásban, életmód szigorításban, stb.
Megérheti ez a sport úgy is, ha nem jön össze valami sok eredmény, mert a kevés is lehet jelentős valaki szemében, de jó lenne, ha kevesebben kergetnének elérhetetlen álmokat, és a kezdő sportolóknak már az útjuk elején lenne egy számukra reális jövőképük, amit elfogadtak.python1: Szép, tricepsz is látszik, szóval a testzsírszázalék sincs elszállva. Ja, és elölről egész jó az én vállam is.
-
jerry311
nagyúr
válasz
basaharc502 #188402 üzenetére
Fuggosegnek ezer arca van, nem csak cigi, alkohol, meg kabitoszer...
Van az a szint, ami felett a testepites is fuggoseg. -
S e t h
nagyúr
válasz
basaharc502 #188390 üzenetére
Kőgolyókat pakolni?
Traktorkereket forgatni? -
válasz
basaharc502 #188390 üzenetére
Miért, úgy en bloc annak, hogy jársz egy terembe vasakat felemelni aztán lerakni, annak van bármi értelme?
-
Dorian
félisten
válasz
basaharc502 #187059 üzenetére
Pont az összetétele miatt veszem, mert ebben van egy csomó glicin, ami ugyan nem izomepítő aminosav, de a kollagén fő alkotórésze és kb küldeni kevesebbet fogyaszt nelőle mint kellene. Meg kell púpozni a merőkanalat, aztán lesz benne elég izomépítő alkotórész is.
Egyedül az nem tetszik, h szukralóz van benne.Íze meg tökmindegy, csak leborítom.de mindenből amúgy is csak csokisat veszek, azt nagyon nem tudják elbszni. Íz szempontjából meg azt úgyis hiába várom, h kihozzák a füstöltlazacos meg libamájas ízeket
-
m3ss
veterán
válasz
basaharc502 #187059 üzenetére
kifejtened? mi a baj az osszetetelevel?
nekem az izevel, allagaval sincs bajom. csokis pg compact. elotte belga csokis pg whey volt.
mondjuk a gymbeam vanilias szoja utan barminek jo ize lesz.bar gyumolcsos smoothieban el tudom azert fogyasztani a szojat is.
-
válasz
basaharc502 #186819 üzenetére
Nahh nekem ugyanez a tapasztalatom, nyílván nem az az 1.000 huf vág a földhöz, de, hogy többet ilyet nem veszek az tutti. A régi PEAK GYM-es az van vagy 2 éves, de tökéletesen működik a mai napig.
Woodslave: ez egyén függő, nálam ezzel szerencsére nincs gond. Órám monitorozza is az alvásomat, 7 órás alvásnál általában 5 óra deep sleep megvan, ami durva, hogy a pulzusomra van, hogy beszól, hajnalban van mikor beesik 40 alá
-
scdlsc
senior tag
válasz
basaharc502 #186819 üzenetére
"amíg bele nem folyatod a táskásba a cuccot"
De hogy? Te a vízzel összekeverve berakod a táskádba? De miért? -
Dorian
félisten
válasz
basaharc502 #186805 üzenetére
3-4 ezerért van tökéletes, jól záródó shaker, be kell ruházni egy olyanra.
Épp akarok venni. Melyek ezek?
-
aelod
veterán
válasz
basaharc502 #184370 üzenetére
"fel van ütve"
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
basaharc502 #184369 üzenetére
100 g-ra vetítve a 3,7g-al több kb. hibahatáron belül van, cserébe csilivili, profi csomagolása, olcsóbb és úgy néz ki hogy ilyen ár mellett valahogy telik marketingre is némelyik cégnek.
-
aelod
veterán
válasz
basaharc502 #184363 üzenetére
-
Viktor77
titán
válasz
basaharc502 #183942 üzenetére
Plusz 2x20 perc meditáció.
-
Lajmund
őstag
válasz
basaharc502 #183938 üzenetére
Érzem igen hogy reagál a szerveztem. Te nem? De midneki azt csinál amit akar de tényleg nyomassátok azt amit eddig ha az jó nektek. Tisztában vagyok mik a határok a viz témában hidd el de szerntem te nem
-
Lajmund
őstag
válasz
basaharc502 #183922 üzenetére
Többet olvastam a témában nem vagyok ilyen felületes mint itt sokan. Látszik magadból indulsz ki.. Vedd a szart nyugodtan és gondolj amit akarsz. Nem a gyártom. Csak egy jó megoldás a hulladék helyett. A koncentrátumok és izolátoumok meg hydrok közt is van különbség mint ahogy nem csak benzines meg dizel autok vannak hanem ezen belül rengeteg minőségi különbség van csak hogy egy jól érthető egyszerü példával jöjjek.
Rivaul:
Tisztitott csapviz meg alap nem csak turmixhoz hanem mindenhez. Ez nem hokuszpokusz hanem tény hogy jobb.Janaboy:
Probáltam mindkettőt. Végigjártam ezt a szamárlétrát az első hónapokban és sok emberrel beszéltem élőben meg hivásban is. Ezek a nagy cégek a legsilányabb szart veszik és eladják drágán a profit érdekében. Gondolom nem árulok el nagy titkot. Nem lenne gond az árral ha jó minőségű lenne a cucc. De nem az. Már az alapanyag is gagyi. -
Rivaul
addikt
válasz
basaharc502 #183922 üzenetére
Nem akarok nagyon belefolyni. A desztillált vizes turmixnál el is veszettem a fonalat. Viszont a tejporos fehérje messze az eddigi legjobb amit fogyasztottam. Íztelen laktózmentes. Semmi nem kell hozzá, nem puffaszt, fosat, telít vagy csömörlesz meg tőle. Egy ok miatt jelenleg nem azt veszem. Mert szép kártyát kapok és azon tudok mást venni, amivel az asszony nem foglalkozik hogy pénzt költök. Még annak ellenére is hogy most ugyan azt lehet vele venni a boltban... Női logika, de hagyjuk. Viszont aki nem próbálta, tényleg érdemes. Ár/értékben a Pure Compactnál biztosan jobb.
-
Lajmund
őstag
válasz
basaharc502 #183909 üzenetére
Nem az izesités hanem az alap amiböl csinálják gagyi alapanyag és drágán eladják csillivilli csomagolsába . Amit az általam linkelt fehérje [link] megadja 11-ért azt csillivillibe 15-25-ért veszed meg kb. És nem mindegy mit iszol és hogy hasznosul nagyon nem mindegy.
Én holland kakao port szorok bele desztilált vizzet öntök rá plusz méz és fürj tojás. Alap a tisztiott viz de ebbe nem megyek bele.
Most nézem amit linkeltél az sima tejsavo fehérje 12 egy kilo 80% fehérje tartalommal aminek jo ezetben 100-105 a hasznosulása amit én linkeltem elsö osztáju izolátum 92%os fehérje tartalommal aminek 155-165 a hasznosulási indexe és ez csak 11 ezer ft. Na erröl beszélek de te szó nélkül belinkelted hogy háá mindegy.. Egyétek ezt a hulladék also polcos szart drágánBocs de annyira ordit most is a különbség hogy nem birok szebben fogalmazni..
-
IntelKiller7
veterán
válasz
basaharc502 #183896 üzenetére
Én sem rendelek már ilyen extrém ízeket. Anno amikor elkezdtünk edzeni vettem egy sima csokisat kezdésnek. Aztán mogyoróvajast, az még jó volt, aztán meg a tököm tudja mit, de nagyon rossz volt.
A gymbeam csoki kegyetlen fos volt, aztán azóta csak MP vagy Biotech-et vettem. A múltkor annyiszor dobta már be facen hirdetésnek a Pure Goldot, meg itt is láttam sokan írták, meg hát Király Laci is ettől lett ekkora(
), rávettem magam, hogy megvegyem. A rízspudingost azért vettem csak(1kg), hogy hátha olyan mint a tejberizses Biotech, de olyan messze áll tőle mint Makó Jeruzsálemtől.
De ez a belga csokis meglepően finom. -
aelod
veterán
válasz
basaharc502 #183865 üzenetére
Ez a kémia nem kémia lerágott csont. Ha szar vagy kémiával is csak egy izmos szar vagy
-
stingy2
senior tag
válasz
basaharc502 #183865 üzenetére
Nálunk a teremben van egy edző, aki régebben Men’s Physique kategóriában versenyzett. Nem kicsi volt az a kémia amivel "rásegített"
.
-
benfolds
őstag
válasz
basaharc502 #183771 üzenetére
fenntartom a korábbi véleményemet, hogy nem egy rocket science a személyi edzősködés, nálunk enyhén szólva túlértékelt, de persze a szépség / egészség / gazdagság ígéretével bármit el lehet adni, bármennyiért. és az is igaz, hogy ez egy olyan jellegű termék, amire minél magasabb árcédulát teszel, annál kívánatosabb lesz, mert nagyon egyszerűen lehet vele azt üzenni, hogy drágább = jobb. ha olcsó lennél, nem kellenél senkinek. én is végzek alkalmanként olyan munkát, ami 4-5 órámba kerül. korábban úgy gondoltam, hogy 4-5 óra munkáért korrekt összeg a 30-40 ezer ft-t, amit kérek érte. hogy arányban van az elvégzett munkával. tudod mi a vicc? mások ezért 170-et kérnek, és többször volt olyan, hogy nem én kaptam meg a munkát a 40 ezres ajánlatommal, hanem az, aki 170-et kért. olyan jellegű munka, hogy két kimenetele van: elvégezted / nem végezted el. nem olyan, mint egy szobafestés, hogy jól is meg rosszul is meg lehet csinálni. megtanultam a leckét, azóta, hogy árat emeltem, több a munkám.
szóval csak oda akartam kilyukadni, hogy hiába gondoljuk mi úgy, hogy nem ér ennyit a személyi edző munkája, muszáj neki drágának lennie, hogy komolyan vegyék. legszívesebben azt mondanám, hogy hülyék az emberek, de igazából érhető és természetes ez a gondolkodásmód. viszont annyira már nem logikusak és okosak, hogy saját magukat fülön csípjék, hogy mi is veszi rá őket arra, hogy kiadjanak 60-70 ezret ezekért a "felhalmozott óriási tudásokért és tapasztalatokért, amik sehol máshol, senki mástól nem elérhetőek". egy embert ismerek, aki az ilyeneket egy pillanat alatt átlátja. pl. ha a gyúrást vesszük, sosem szedett az illető semmilyen kiegészítőt, sosem próbált ki semmilyen fancy gyakorlatot (csak az összetett alapgyakorlatokat csinálja), míg én jártam a fölösleges köröket, ő 5-ször jobban haladt. ugyanez csajozásban, mindig tudta rögtön, hogy kibe érdemes energiát fektetni, kibe nem, míg én évekig "reménytelenül szerelmes" voltam egyvalakibe, a ziccereket meg kihagytam közben. pénzkeresés szintén, mindig tudta, hogy milyen irányba kell mozdulni, merre a legkisebb az ellenállás, legjobb a költség/haszon. 40 évesen van nettó 2 milliós fizetése egy állami cégnél, nyugdíjas állásban + kb. 1,5 milliós passzív jövedelme. hallom, ahogy az elszállt személyi edző árakra is azt mondja, hogy "fizessen csak a sok madár"...de tudom, hogy 100-ból 99 ember nem olyan két lábbal a földön járó, tök tisztán és egyenesen gondolkodó ember, mint ő. hát akkor fizessenek.
-
aelod
veterán
válasz
basaharc502 #183771 üzenetére
Ilyenkor nagyon sokan azt felejtik el, hogy itt nem azt kell nézni, hogy a megfizetett munka + az adott személyt érintő belefektett idő = az online edzéssel. Legjobb esetben a szakértelmet fizeted meg és nem azt, hogy mennyit foglalkozik veled az adott edző. A világ legjobbjai vagy akár a hazai viszonylatban is sikeres edzők időt (éveket) fordítottak annak a tudásnak a megszerzésére ami jelen példádban csak egy excell tábla visszaküldéséből áll.
Online edzés témakörben pedig sokan még mindig inkább a személyes jelenlétet preferálják de én úgy gondolom, hogy elég nagy a piac, hogy az ember el tudja dönteni, hogy kihez és milyen módon tud és akar edzésre járni.
A világ felgyorsult. Azonnal mindent is el lehet érni. Szerintem nem gond az ha ezt online teszi az ember (távolságok leküzdése, kliens kör bővítése) ugyakkor szükséges a megfelelő és személyes kapcsolattartás is emellett.
Ha pedig naturál vonal érdekel szívesen tudok segíteni
-
válasz
basaharc502 #183769 üzenetére
"Szemlyi edzés szinte már a földbe állt, mindenki online nyomja." - lehet rossz terembe járok, de itt 4 személyi edző van személyes jelenléttel, és hát eléggé jól pörög nekik az üzlet, rendszeresen látok új kuncsaftokat. Párhuzamban akár 3-4el is foglalkoznak ahogy látom.
-
aelod
veterán
válasz
basaharc502 #183769 üzenetére
Mindenkinek ott a lehetőség online edzéseket tartani.
-
benfolds
őstag
válasz
basaharc502 #183766 üzenetére
és ezt így kerek perec kiadja utasításba az edző? akkor biztos úgy is lesz.
-
aelod
veterán
válasz
basaharc502 #182904 üzenetére
Összetevők hasonlók. Pure gold magasabb cht ez meg több zsírt tartalmaz. Végülis mindenki azt vesz amit tud és bejön neki.
-
aelod
veterán
válasz
basaharc502 #182902 üzenetére
Nekem nincs bajom vele, egyik legjobb a piacon ezen az áron. Anno így adták a citrom sajttorta ízt is "ne add fel" dobozban. Bejött.
-
Viktor77
titán
válasz
basaharc502 #182876 üzenetére
Ez jól hangzik, elsőre kipróbálom ezt. Árban is tetszik.
De köszi, az ajánlásokat.
-
neophyte79
tag
válasz
basaharc502 #182570 üzenetére
Igazat is adok. Az alap tejsavó ugyanaz (ha nem adnak hozzá a nitrogén tartalom növelése miatt egyéb haszontalan aminosavat), az íz más kérdés.
Kicsit felkúszott (👀) az ára mostanság, így igyekszik az ember jobban járni anyagilag és az olcsóbb terméket preferálni. Főleg, hogy kénytelen vagyok egyelőre így megoldani a fehérje bevitelt.
Emlékeim szerint...ezt el is találtad, mert a rizspudingos nem a legjobb. 😅
A sütis/pités/vaníliás eddig hibátlan. 👏
-
Rivaul
addikt
válasz
basaharc502 #182570 üzenetére
Detto. Blade eper is szörnyű. Nutriversum mint ha csincsilla homokot öntöttek volna a számba. A víz lement, zacc maradt. Mhn nagyon gej. Én a szép kártya miatt próbálgattam minden xart. De most hogy megint lehet rendesen boltba is költeni. Jön vissza a wheyprotein-es laktózmentes. Elég volt a szenvedésből. Ami olcsó, az valamiben de biztosan vacak is.
-
neophyte79
tag
válasz
basaharc502 #182566 üzenetére
Az íz számomra majdnem mindegy, nyilván ez nem azt jelenti, hogy szar ízű legyen (szó szerint).
Ha már veszek valamit, akkor némi élvezeti értéke is legyen...de az értékelések alapján sem túl bíztató a mogyoróvaj.
Majd kiderül, ha eljutok oda.Ha tejsavó (márpedig az), akkor ennyi pénzért nekem bőven megfelelő.
-
aelod
veterán
válasz
basaharc502 #182566 üzenetére
Alsópolcos de az ára is az.
-
Rivaul
addikt
válasz
basaharc502 #182412 üzenetére
Az hogy placebó lenne erős kijelentés. Sok olyan cucc van ami nem jutott el eddig hozzánk ide a “Balkánra” de attól még máshol alapnak számít. Főleg az ashwa amit rommá kutattak már. Nem mondom pl a tongkatot elhagyta, mert nem győzött meg hogy valóban lenne értelme. De ez teljesen más. Itt akinek vannak problémái az csak ideig óráig tudja a placebó nyugalmat fenntartani. Nem hónapokig.
-
Xelo
addikt
válasz
basaharc502 #182412 üzenetére
Mar tobbszor kifejtettem hogy engem special egy sokeves panikbetegsegbol huzott ki a ksm ashwa, el tudtam hagyni a nyugtatokat es teljes erteku eletet elek panikrohamok nelkul. Nyilvan nem csodaszer, nem mindenre jo, de a kortizolt kutatasok alapjan is csokkenti nem csak ugy bemondasra. Akinek nincs baja, nem panikbeteg, nem stresszeli szet magat stb annak nyilvan nincs ertelme szednie.
Nem veletlen lett popular, a rohano modern vilagunkban az emberek nagy resze feszult, es ez egy sokkal baratsagosabb segitseg a nyugtatokkal es antidepresszansokkal szemben.
-
benfolds
őstag
válasz
basaharc502 #182365 üzenetére
viszont mindig lesznek, akik elhiszik, hogy van ilyen.
a csodamódszerekről jutott eszembe, hogy egy haverom kb. 15 éve vett egy ilyen kütyüt, ami arra lett "kifejlesztve", hogy a tv előtt fekve tudj "gyúrni". felnyomta a tapadókorongokat a mellére, ami elektromos impulzusokon keresztül így pár másodpercenként összerántotta az izmot. kb. fél évig úgy nézte a barátok köztöt, hogy közben baszatta magát az árammal, de nem jött be.
-
Dare2Live
félisten
válasz
basaharc502 #182287 üzenetére
xilox az vszeg én voltam.
Az fontos, hogy csak akkor terhelj érdemben ha elhagytad ~24hja és még mindig nem fáj, nincs gyulladás. És persze fokozatosan. És ha 2nap után nincs érdemi javulás nem érdemes tovább szedni.~2hete hallottam egy storyt átjött beteg hogy szarul érzi magát de azért heti 3* gyúr mert az azzért kell. Nagyvérkép CRP, sejtszétesés... masszívan magas. Hogy a fenébe edzett ilyen vérkép mellett heti 3*. Hát a "hülye" tolja hetek(lehet hónapok) óta nem kicsit az algopyrint. Vérkép átnézés után akkor most irány korház. Erre a válasz kb annyi volt hogy van háziorvosa elmegy. Elment. Az beküldte kórházba bent is fogták azonnal és ha nem megy orvoshoz hanem tovább tolja pár hétig/hónapig az algopyrint csúnya vége lett volna.
És az ilyen nem ritka. Dolgozni kell mert pénz, du gyerek.... ahogy a reklámban van "Nincs idő a fájdalomra"Szóval fájdalomcsillapító, lázcsillapító, gyulladáscsökkentőt... csak átmenetileg. A xilox pl szuperjó és rengeteg mindent megold de ha nem oldja meg 3nap után akkor irány az orvos. Hosszú távon a problémák elfedése nagyon káros.
-
S e t h
nagyúr
válasz
basaharc502 #182134 üzenetére
Nekem gurtni segített a legtöbbet. Hiába pihentettem csak nem akart javulni, majd alacsony terhelésű edzéssel kiegészítve látványos javulást értem el.
-
Biqci
aktív tag
válasz
A Warmup! -ot próbáltad? Évekkel ezelőtt vettem a ShopBuilder-en állítólag Kathi Béla ajánlásával. Nekem nagyon bejött, arthrozisra műtötték a vállam, de a műtét előtt ezzel simán tudtam edzeni, nélküle semmi esélye nem volt. Nem tudok most linkelni, de talán a Google neked is a barátod...
-
thomasvold
őstag
válasz
Nekem is kb. 1 hónapja fáj a bal könyököm. Ugyanezen gyakorlatoknál, bicepsz, oldalemelés, a legjobban pedig archoz húzásnál 2 kézisúlyzóval, mikor kimegy két oldalra a könyök. Érdekes, hogy a jobb könyökömnek semmi baja. Izületvédőt szedek, súlyokon egyelőre nem csökkentettem,mert még el tudom végezni a gyakorlatokat.
Jó ötlet a jegelés, azt még nem próbáltam.
-
python1
veterán
válasz
Èn most jöttem ki belőle, de nem kímèltem, annyi, hogy kicsit könnyebb súllyal edzettem a bicepszem , oldalemelèseket.
Izületvèdőt szedtem, aztán 1;5 - hónap múlva szèpen elmúlt. -
Cs1csó
titán
válasz
Semmi, reménykedj az októberi időpontban. Valami gyógytorna? Gyulladáscsökkentő jó lehet persze nem tartós (1-2 héten túli) használat.
Esetleg jegelhetnéd: kb. 3 percig jegeled majd 10 perc szünet aztán megint 3 perc jegelés, ezt vagy 5-6x.
A forró vízben kádban fürdést (ha van ilyen) hanyagold helyette zuhanyzás. -
aelod
veterán
válasz
basaharc502 #181976 üzenetére
Hát itt az volt a gond, hogy nem keretben guggolt mert ott van mondjuk safety bar pont erre ha nem tudsz már felállni vele nyugodtan lent maradhatsz. Bár sokan ha keretben is csinálják kisétálnak a súllyal Makóig...
Észt nem mindig osztanak az ampullák mellé...
-
Rivaul
addikt
válasz
basaharc502 #181931 üzenetére
12-3 éves voltam amikor először lementem terembe. Azért raktam a rúdra az 1,25 tárcsákat, hogy legyen rajta valami mert kellemetlenül éreztem magam. Mondjuk így utólag, marhára mind1 volt hogy üres vagy két fánk rajta
Aztán kemény lettem. Heti 5x napi 4 órát edzettem. Olyan túledzés és sérülés hegyek lettek mint a xar. Csodás idők voltak
-
stingy2
senior tag
válasz
basaharc502 #181505 üzenetére
És azt se felejtsük el, hogy egy jó edzővel több hónapnyi "mellékvágányt" lehet megspórolni azáltal, hogy nem saját magának kell kikísérletezni, mi a legoptimálisabb módszer a fejlődéshez, hanem a testalkat, erőszint, izomzat stb. alapján egy edző be tudja lőni az irányt. Szóval lehet, hogy az a 20-40 e FT sok hónap feleslegesen megvásárolt kondibérlet árát hagyja a zsebben. Nyilván fogggalmam nincs, mit tud ez a srác, a jó edzőkről beszélek úgy általában. A kockázat abban van, ha nem ért mások edzéséhez akkor kidobott pénz, sőt még árthat is. Az nagy tévedés, hogy ha vki jó vmiben (testépítés, erőemelés pl.) akkor edzőnek is jó
...
-
_NCT
addikt
válasz
Nincs ezzel baj, ha valóban olyanok coach-oskodnak, akik értenek is hozzá, és ezzel sok felesleges sérülést, későbbi ízületi problémákat meg tudnak oldani, megmutatják a helyes végrehajtást, nyújtást, alternatív gyakorlatokat etc...Ne adj isten, még fejlődik is tőle a páciens. Csak sajnos sokszor senkiháziak kezében van a popszakma.....
-
python1
veterán
válasz
Diplomatikus válasz.
-
aelod
veterán
válasz
basaharc502 #180475 üzenetére
Én már vettem ilyen ízben is. Benyomtam. Eddig egyet nem tudtam jó ízzel meginni az a krémbrülé. De ha már pénzt adtam érte legyűrtem.
-
F34R
nagyúr
válasz
-
python1
veterán
válasz
Jó tudni.
Gaspariról vélemény?
Sógor tól belőle 8kiló/hó mennyiséget, valami tömegelő tápjából, ő erre esküszik, de próbálom más véleményét is kikérni. -
Darren
lelkes újonc
válasz
basaharc502 #179678 üzenetére
Szia!
Igen,én is érzem hogy valami még mindig nem jó.
Nem lennének nagy elvárásaim,de abban bíztam hogy ennyi idő után valami látszatnak lenni kellene azért talán.
Ezért is próbáltam és próbálok itt segítséget kérni az edzéstervvel kapcsolatban. -
Speeedfire
félisten
válasz
basaharc502 #179258 üzenetére
Akkor nézd meg jobban az összetevőket, és a kötő anyagokat. Illetve olvass utána ezeknek. Konkrétan a scitec, biotech és társai vitaminok a WC-be valók.
-
Cs1csó
titán
válasz
basaharc502 #179258 üzenetére
6 hónap alatt fogytam 16kg-ot, simán kalóriadeficittel.
-
ztoldy
senior tag
válasz
basaharc502 #178826 üzenetére
Régóta piacon van a gyártó emlékezim szerint, évekkel ezelőtt találkoztam vele. Ha számodra az összetétel megfelelő, akkor nem rosszabb, mint bármi más, de itt is vannak mutatóba belerakott összetevők. A már itt is ajánlott Compact Whey a Puregold-tól ebből a szempontból talán jobb egy picivel.
-
válasz
basaharc502 #176636 üzenetére
Ha lenne egy gomb, amit megnyomok és utána ugyanígy néznék ki edzés nélkül is (meg ugyanaz az erőszint, állóképesség), nem csoffadnék össze, akkor soha többet a terem felé sem néznék. Pontosan, amit a barátod is elmondott. Időmilliomosság, rengeteg energia átcsoportosítása valami másra, stb.
Volt már én is, hogy abbahagytam egy fél évre, csak aztán már nagyon elkezdett zavarni a tükör. Kezdtem úgy kinézni, mint... mindenki más (a maradék
)
Nekem ez egyrészt esztétikai kérdés, szeretek jól kinézni, másrészt egy megkülönböztető faktor is. Ez egy olyan dolog, amit alapvetően nem tudsz megvenni pénzért, mint pl. egy kocsit. Ebbe mindenképp időt és energiát kell fektetned. Amire sokan nem képesek. De én igen. És ez látszik kívülről is, már első ránézésre. Más első benyomást tudsz kelteni
#176655 Woodslave
Kis siker is siker
Nekem az egyik legnagyobb sikerem az volt, amikor ráhajtottam egy csajra és azzal koptatott le, hogy "te túl izmos vagy nekem". Hát sokkal boldogabbá tett, mint ha összejött volna a dolog -
benfolds
őstag
válasz
ismerek egy csávót, aki a 90-es években kezdte, és most is csak akkor hagy ki edzést, ha beteg. nem tudom, hogy hogy csinálja. mondjuk 15 éve ismerem, pont ugyanúgy néz ki azóta. (jól, de nem egy izomkolosszus). nagyon ritka lehet az ilyen.
-
g4mer
senior tag
válasz
nálam volt ilyen, abbahagytam a terembe járást pár évre, de azért edzettem itthon egykezes súlyzókkal, fekvőzés stb.. azért az terhes torna szint egy normális edzéshez viszonyítva ugyebár
mondjuk én mellette építőipari melót csináltam, azért más érzés azután lemenni, mint egy egész napos home officeozás után.
Ami szerintem fontos, hogy ha kezdesz ráunni, válts termet. Új társaság, új környezet. Esetleg lepd meg magad új edzőcuccokkal.
És ami a legfontosabb, ne hasonlítsd magad koxmátyásékhoz, a legtöbb úgyis eltűnik a süllyesztőbe pár kúra után.
-
marked one94
őstag
válasz
Most járok kb a 2 hónapban hogy terem közelébe se mentem. Kezd mar hiányozni neha, de ha vissza is terek csak lazán es a versenyzést hagyom egy ideig. Nehéz volt magamnak bevallani de kiégett az edzés, és emiatt belevittem magam egy hülye sérülésbe amivel a hétköznapokban is szopok.
-
aelod
veterán
válasz
basaharc502 #176576 üzenetére
Melyik város?
Én ahová járok most emeltek bérlet árat. A havi az 12e. Még nem kaptál meg a gáz számlát (eddig átalány volt), pont tegnap beszéltem az üzemeltetővel erről. -
g4mer
senior tag
válasz
basaharc502 #176576 üzenetére
Diákként engem se fenyegetett volna nagyon ez a helyzet, mert volt nálunk pince konditerem az iskolában
Ha lenne egy felesleges szobám berendezém otthoni konditeremnek, de sajnos nincs elég hely így se.
-
aelod
veterán
válasz
basaharc502 #176143 üzenetére
Szerintem pont jó
mondjuk én a belga csokoládét rendeltem most.
-
b4lukapitany
tag
válasz
basaharc502 #176006 üzenetére
Nálunk úgy néz ki a terem, hogy a női és a férfi öltöző egymás mellett van és a hátgépek mellett nyílik az ajtajuk. Mindegyiknél az öltözőben van a zuhanyzó rész is. Jár le egy hirtelen kurva sokat fejlődő.. (
) 40 körüli faszi, aki rászokott arra, hogy 20 perceket zuhanyzik, majd kinyitja az öltözőajtót, dől be a pára a terembe, és még úgy ücsörög meztelenül/félmeztelenül egy 10-15 percet nyitott ajtónál, hogy mindenki megcsodálhassa. Volt olyan, hogy amikor én mentem le edzeni, ő akkor kezdett zuhanyozni, és hamarabb végeztem az edzéssel, mint ő az öltözőben.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
basaharc502 #175997 üzenetére
Hogy korlátozod le? A pultoslány ott áll majd stopperrel a zuhanyzó mellett és kizavar, ha lejárt az időd?
-
ilyennincs
tag
válasz
basaharc502 #174529 üzenetére
Csak 3 napra megyek, üzleti célból, nem igazán lenne időm rá sajnos hogy vásároljak.
Ugyanez igaz a kajával kapcsolatban is, pont ezért akarok bedobni 1-2 tasakkal.Xelo: Köszönöm, ez megnyugtató. Természetesen veszek tasakosat, hogy redukáljam a kockázatot.
-
aleister
veterán
válasz
basaharc502 #174529 üzenetére
Sokkal egyszerűbb otthon bedobni 2-3 db kis tasakot, mint egy idegen helyen ki tudja meddig bóklászni utána.
-
Cs1csó
titán
válasz
basaharc502 #174141 üzenetére
Én sehonnan.
-
Tamas1982.1
tag
válasz
basaharc502 #170589 üzenetére
Nehéz ez, sokan tapasztajuk ezt. 15-16 éves korom óra edzek, naturálon. Vicces, amikor huszéves kölykök teleszúrva kérdezik, hogy te mióta nyomod és utána az a lenézö tekintet, hogy hát te nagyon elrontottál valamit haver, mert én 2 éve nyomom már és 3x akkora vagyok. Vagy amikor odajön a taknyos koxos, hogy rosszul csinálom a gyakorlatokat, biztos azért “nem fejlödök évek óta” (tartok egy átlagemberhez képest jó, egészséges formát egész évben, sok-sok éve). Aztán kioktat mit hogyan kéne, hisz ö már 5 éve edz, neki már edzö papírja is van, adhat tanácsot. Jót nevetek amikor az ilyen koxmatyik még a gyakorlatok neveit sem ismerik, hanem bemutatják nekem miközben mondják és hadonásznak a kezeikkel
Qtya123 igen, jóval fiatalosabb az ember ha egészségesen csinálja. Engem néznek sokszor huszon-közepének-végének. Nem rossz ez, föleg majd még 10 év múlva. A sok túleröltetett dolog miatt tényleg sokan az apjuknak néznek ki pár év után.
-
Qtya123
őstag
válasz
basaharc502 #170589 üzenetére
A piedesztára emelést is le kell sz@rni. Mindent le kell sz@rni!
De tényleg.
Nekem is van kollégám, aki alapban jó fizikummal rendelkezett, gyerekkora óta evezett, majd nekiállt edzeni, lett egy tök jó forma. Évekig nem használt szereket, de ahogy beszélgettem vele, láttam, hogy egyre inkább csodálattal beszél a koxos spanjairól akikkel a Mecca gym-be jár edzeni. Mondtam is neki, hogy rossz társaságba keveredtél, egyre inkább a látszat megy, a vége az lesz, hogy Te is szúrni fogod magad. Ááá nem.
Aztán eltelt egy jó év és a srác most leszálkásodva másfélszer akkorára nőtt, mint amekkora korábban volt. Na mondtam is neki, hogy látom mégiscsak beálltál a sorba, de persze ő vigyorogva tagad. Engem aztán nem zavar az ilyen, pedig kesereghetnék, hogy 1 év alatt a szemem láttára akkorát fejlődött, amekkorát én soha az életben nem tudnék szerek nélkül. Pedig alapban masszívabb testalkat vagyok tőle és bármiből bármennyit meg tudok enni, de ilyen dolgokkal nem lehet felvenni a versenyt és nem is akarom.
Én jobban szeretem magamat annál, minthogy bármit magamba nyomjak. Egyszerűen lelkileg nem tudnám elviselni a terhét annak, hogy én ezzel esetleg épp most teszem tönkre a májamat, vagy borítom fel akár egy kicsit is a szervezetem működését. Ér minket enélkül is rengeteg káros hatás az életben a kipufogógáztól elkezdve a vegyszereken át a stresszig. Hülye vagyok én, hogy erre rátegyek még egy lapáttal?
A másik, hogy sok ilyen embert nézz meg, hogy néznek ki. 25 évesen 38-nak, 35 évesen meg 45-nek néz ki soknak a feje. Hulló haj, a sok szoláriumtól megöregedett bőr, koravén ráncosodó pofa. Én ezt sem akarom. Örülök neki, hogy 35 évesen még az a legnagyobb gondom, hogy szakállat kellett növesztenem, mert anélkül -10 év a fejem és teljesen kölyök képű lennék. Persze ez genetika is, de azért sok túlszolizott gyurmásnak tényleg olyan feje van, mintha megrágta volna kétszer az élet.
-
válasz
basaharc502 #170582 üzenetére
Számomra ez a sport az egészséges életmód egy részét jelenti. Tisztelem és elismerem magasszintű testépítőket de soha nem hittem azt hogy úgy fogok kinézni mint ők azért mert rajta vannak a fehérjés dobozon .
-
aleister
veterán
válasz
basaharc502 #170582 üzenetére
Van egy nagyon szimpatikus urológus (volt)ügyfelem. Épp a minap beszéltem vele a tesztó szintről, étrend kiegészítőkről, stb. Ő mondta, hogy a világ minden kincséért se nyomassak külső forrásból tesztót, mert nem egy páciense volt már ilyen, és a 40-es éveik derekán már csak fél 6-ot mutat nekik az óra.
Szóval ne, ne sajnáld, ha neked minden egyes gramm izomért vért kell szenvedned.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest