Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #129897 üzenetére
Nekem nincsenek ilyen nagy igényeim a szemkontaktus tekintetében.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz Zola007 #129896 üzenetére
Te is arra vársz, hogy így nézzen rád a csaj, amikor beszél veled?
-
Zola007
veterán
válasz aelod #129894 üzenetére
Én is az igazira várok, de addig a kis hamisokkal is beérem
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #129886 üzenetére
Winklaar Ramy meg nem ember. Én nem tudom, hogy él még az. Borzalmas lehet ekkora testben élni.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #129882 üzenetére
Pont erre gondoltam én is. Irdatlan pénz van most ott az O2-ben. Brandon Curry az aki nagyot fejlődött. Egy éve sehogy nem nézett ki (nyilván túlzok értsd jól) a Molnár Peti nagyobb és formára is jobb volt nála a muszklibícsen. Most meg nézd meg mekkora benga lett.
(#129884) HussarF
Azok genetikailag defektesek, eleve sérült a miosztatinjuk
És az csak úgy megsérül magától mi?
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz aelod #129881 üzenetére
Nem, azok sima GMO tenyésztés során megtermékenyités előtt genom szinten myostatin gén módosított vagy knockout állatok.
Emberben utólagos kezeléssel érhető el hasonló eredmény, csak itt nem DNS-szinten ütik ki vagy módosítják az adott gént, hanem vagy transzkripciós szinten a DNS-ről fordított messenger RNS-t interferáltatják mi/siRNS darabokkal vagy transzlációs szinten az mRNS-ről képződött fehérjét inaktiválják vagy okoznak benne poszttranszlációs szerkezeti módosítást.
-
Woodslave
félisten
válasz fanti #129880 üzenetére
érdekes. Mondjuk el se tudom képzelni, hogy ki finanszírozna egy ilyet és stb. Talán kínában olimpikonok esetében igen, de egy amerikai testépítő..? Vagy lehet ezt csinálják kuwaitban is most? eléggé nőnek akik ott edzenek..
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
fanti
addikt
válasz Woodslave #129877 üzenetére
Persze!
Egy bizonyos szintnél a myostatin visszaszabályozza az izomépülést, tudja azt a szervezet, hogy meddig az addig, és ilyenkor kell őkegyelmét egy jó kis myostatin-antitest génszekvenciával meglőni....jó kis kísérleti szer állatoknál, emberi kísérleteket eddig nem engedélyeztek tudomásom szerint.
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #129877 üzenetére
Igen tudtommal ő volt az első fecske.
(#129870) Aventador91
Butaságokat írsz. Aki ilyent tud (vagy legalább alap szinten tisztában van azzal, hogy mi az az aktin, miozin, troponin és funkciójával) az nem kitapasztalja meg érzni, meg stb. hanem tudja mi mitől van miért működik, hogyan csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
-
AMD Power
titán
válasz God Vazzeg #129868 üzenetére
Van felesleg Kb 7-8 kg.
Venyera7 Lesz mellette gyúrás is. 19 év után meghülyülnék nélküle.
-
fanti
addikt
válasz Zola007 #129871 üzenetére
Köszönöm a pontos magyarázatot!
Nem tudok hozzáfűzni semmit, csak annyit, hogy amit leírtál az tökéletesen igaz, és nagyon örülök a szakértelmednek, amit nagyra értékelek!A legnagyobb öröm tölt el, amikor olyan emberekkel találkozom mint Te, aki molekuláris szinten tisztában van az izomépítés hátterével!
-
fanti
addikt
válasz HussarF #129865 üzenetére
Amúgy én tényleg értek hozzá.
Képzeld el, hogy a növekedési hormon ÚJ IZOMSEJTEKET ÉPÍT!
Nahát!
A myostatin blokkolására persze hogy nem tápkieg boltokban kapható blokkolókra gondoltam, azok hatástalanok. A genomodba mesterségesen bejuttatott génszekvenciára gondolok, ami antitesteket gyárt a myostatinra, képzeld el!
Ja bocsi, nem a scitec gyártja -
Zola007
veterán
válasz HussarF #129865 üzenetére
Ő nem a tápkieggyártók ötezerkétszáz forintos miosztatin blokkoló csodabogyóira célzott, hanem RNS interferencia alapú gátlásra.
Egyébként nem helytálló amit írsz.
A differenciálódott myociták már nem tudnak újra belépni a sejtciklusba, de a szarkolemma közelében vannak inaktív mioszatellita részben differenciált őssejtek, amik igen.
Sérülést vagy mikrotraumát követő izomregeneráció során ezek képesek újra osztódni ugyanolyan differenciálódási lépéseken keresztül, mint a magzati izomfejlődés során.
A nagy dózisú növekedési hormon és a durva edzés képes ezeknek a szatellita nyugvó sejteknek a reaktiválására.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Aventador91
őstag
válasz rwin5 #129869 üzenetére
látom vannak itt szakértők is kár hogy a legjobb testű emberek általában egy szót se értenének belőle ugyanúgy mint mi, csak tudják, kitapasztalták mire hogy, mit edzenek, kajából mikor mennyit mit egyenek. stb. szokták mondani, hogy aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja
-
-
-
válasz fanti #129862 üzenetére
Amúgy te tényleg értesz, ahhoz, amiről beszélsz? Van orvosi vagy hasonló területről diplomád vagy képesítésed? Vagy csak olvastál innen-onnan egy csomót és rád ragadt néhány idegen szó, amiket elpuffogtatsz, ha úgy jön ki?
Új izomsejtek nem jönnek létre (hiperplázia), legfeljebb, ha sérült a miosztatin gén, ez egy születéskori genetikai rendellenesség és nem lehet utólag elérni. Ezért kamu az összes ilyen miosztatin blokkoló.
Minden izomnövelési technika a sejttérfogat növelésen (hipertrófia) alapul.[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz Fandango #129861 üzenetére
Egy gyógyszercsoportól tudok, ami az anabolikus szteroidokkal ellentétben nem csak izomsejt hipertrófiát okoz, hanem ÚJ IZOMSEJTEKET hoz létre. Ez a növekedési hormon.
Na ez az a szer, amit már nem mertem bevállalni. Egyszerűen félek a lehetséges mellékhatásaitól.
Pedig tesztoszteronnal, inzulinnal, tiroid hormonokkal karöltve igen brutális és száraz izomtömeget hozhat.
Van ugye a pl. humán alapanyagú Litván, meg a rekombináns DNS technológiával előállított változata, a Jintropin nevű Kínaitól a méregdrága de megbízható gyógyszerári Humatrope-ig minden.
És ugye ami efölött áll mindenben az az IGF-1, azaz az inzulinszerű növekedési faktor, és a csúcs a géndopping, azaz a Myostatin-t blokkoló génszekvencia (Ronnie Coleman), de ezek már más dimenziók. -
fanti
addikt
válasz Fandango #129854 üzenetére
Ugyan!
Ez genetika.
Nagyon jó izomformája van alapban, nézd meg a bicepszét, szép hosszú izom, jó a formája és kellően telt is, van "hasa" a bicepsznek. Ez adottság. Ezt nem kell agyonedzened azért, hogy látványossá váljon!Olyan jókat röhögök, amikor pl. a koncentrált bicepszet javasolják bicepsz csúcsosításra.....
Hogy a büdös francba lehetne egy izom alakját befolyásolni?! Az adott.
Maximum a méretét lehet növelni, és eltüntetni róla a zsírt, de egy jó fos genetikás bicepszből (mint pl. az enyém) soha nem lesz szép esztétikus bicepsz izom, maximum jó nagy hús.kk831228
Megnéztem a linket, hááááát hallod.
Nagy az Isten állatkertje! Vagy csak alacsony a kerítés.....[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
19 eve gyurok. Viszont fogok valtani boxra.Szeretnek egy kis mozgasbeli valtozast, + a tomeg es az ero melle utoerot es az ehhez valo technikat is. De mellette szeretnek gyurni is. Milyen edzest javasoltok box melle?
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Fandango
veterán
válasz lacos001 #129853 üzenetére
Én egy ilyen fazonnal teljesen elégedett lennék.
De ettől qrva messze vagyok!
[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
-
Angel2014
addikt
Így nyomja a Csepeli öreg... [link]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz D3W1L3 #129847 üzenetére
18 megy egy raklapra amíg a darú fordul van időd pihenni...ha előre dolgozol csak a villát akasztgatod a darúba...szóval aki profi be tudja osztani az erejét.
Venyera7 : Pénz az karcsú de amit hazahozok kávét és cukor mennyiséget az van vagy 20 ft mellé naponta. szóval napi 30 ft azért nem rossz...
[ Szerkesztve ]
-
Venyera7
senior tag
válasz rwin5 #129842 üzenetére
Igazából mérni kellene a tesztoszteron szintet. De érzésre jobban ment a nap, mert kb. reggel 5-kor tudtam elaludni és 9.40-pedig keltem. Azt hozzá kell tennem, hogy teljesen fáradtan ébredtem és reggeli mellé vedtem be 1db-ot és utánna pár órával már sokkal jobban éreztem magam. Edzés előtt még egyet bevettem és nagyon rendben voltam. Egyébként nekem nem sok elvárásom volt ezzel kapcsolatban. Nyilván a szintetikus cuccoktól messze van. De ismerem annyira a testem, hogy tudjam mennyi pihenéssel milyen edzésre számíthatok.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz S e t h #129840 üzenetére
Ejnye, bejnye!!!
öltönyre pazarolni azt a jó munkásember fizikumot......
-
rwin5
őstag
válasz Venyera7 #129835 üzenetére
Szerintem csak placebo, de nem én akarok lenni a megmondóember. Ezek a természetes fokozók nem ütnek be 1 nap alatt, sőt szerintem később se De legyen úgy ahogy te mondod és ne okozzon csalódást
Mondjuk 1x Csuhai Jancsi valamelyik videójában nyilatkozta, hogy ilyet vagy ilyesmit szedett 2x-es dózisban és az dobta meg ennyire, dejót nevettem akkor
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
Egy pár gyúróst megnéznék nap végére hogy bírná a munkát ... Egy uszály 78000 cukros zsákot vagy kávét tartalmaz...legalább 15 méter mély az uszály alja ...napi norma 2000 zsák/ember ...első zsákokat földről kell felszedni és lépcsőzetesen letörni az aljáig....közepén fej fölött kell kinyomkodni...ilyen 40 fok melegben a vasuszályban van vagy 70 fok meleg ...
6 évig csináltam minden nap....!
MUNKALEHETŐSÉG HETI FIZETÉSSEL
Alkalmi munkára keresünk a Csepeli Szabadkikötőbe munkatársakat hajórakodásra.
Délelőttös és éjszakás műszakba, heti kifizetéssel.
Délelőttös műszak: 06:00-14:30 (nettó 900 Ft/óra)
Éjszakás műszak: 22:00-06:30 (nettő 1035 Ft/óra)
Feladatok:
Hajóról lerakodás
Hajóra felpakolás[ Szerkesztve ]
-
Venyera7
senior tag
A tapasztalatomat szeretném megosztani ezzel kapcsolatban. Nos ma érkezett meg reggel és kezdésnek vettem is be 1tabit. Most edzés előtt még egyet. Azt kell mondanom, hogy sokat dobott a teljesítményemen már most. Zsákolok és nagyon érzem magamon, pedig ma csak 4 órát aludtam...
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz Angel2014 #129830 üzenetére
Kaszparov edzéseire még én is emlékszem.
Jó fizikumban kell lenni ha egy kézzel akarsz megemelni egy fekete lovat és egy akkora paraszot...[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz D3W1L3 #129822 üzenetére
Már meg is fejtettem mi a lényeg....Csepel rengeteg Olimpikon sportolót adott...birkózás, box, cselgáncs, atlétika, kajak -kenú, súlyemelés, sakk...
Egy központi csarnok volt ahová mindenki bement edzeni...gyerekként mindenki látta hogy edzenek a nagyok és mindenki a nyomdokaiba akart lépni...na így szerezte mindenki az alapokat gyerekként....és ez viccen kívül nagyon sokat számít a ma napig.
-
Angel2014
addikt
válasz marked one94 #129811 üzenetére
Mert az èn erőmhöz ès az àllókèpessèghez ìgy èrzem az edzést..ha többet tartanèk nem èreznèm az adott izomcsoport edzèsèt.Meg ìgy is tanìtotta a fàma anno a 80- as èvekben.
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #129819 üzenetére
Örülj neki
Az lenne aggasztó, ha elsőre észrevetted volna....Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
Zola007
veterán
Inni és fingani is kell valamikor
-
Woodslave
félisten
azért jó mert így fokozatosan csökken a teljesítményed és tutira nem tudsz a következő szériákban annyi ismétlést csinálni, vagy ha igen akkor az első (pár) az nagyon könnyű volt.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
lacos001
senior tag
Igy adja....igy szálasodsz.... ennyi idő alatt le tudsz nyomni 0,5 l vájdert...és még talán 3 szekrénnyel is fel tudsz futni a 8. emeletre...
Sokan átveszik ezt a szokást, terjed, mint az influenza....
[ Szerkesztve ]
-
marked one94
őstag
Ez a 40 másodperces pihenõ mi a fenèèrt jò?
You'll Never Walk Alone
-
-
Zola007
veterán
válasz -Ben- #129803 üzenetére
A glutaminnak nincs szaga, szóval én inkább megívelném.
Vagy elvinném a Chili 4-be és kitenném rá az INGYEN GLUTAMIN táblát mellé pár műanyag pohárral[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Találkoztatok már kurva büdös glutaminnal? Iható ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest