- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radnix
senior tag
-
Jim-X
őstag
válasz
Woodslave #129781 üzenetére
Ez van... Van aki elso tren propi proviron utan buziversenyre megy, van aki 10 ev massziv kokszolas utan is csak egy nagy golem es van aki ranez a 45fontos tarcsara es olyan fizikumot mutat amirol a gyurosok 90szazaleka csak almodik...
Ja meg olyan is van aki napi ket kilos veknit eszik meg es no, mint a gomba
-
rwin5
őstag
válasz
gagyilovag #129789 üzenetére
Mondjuk amúgy sem érdekel, hogy ki mennyivel edz, de csigán kevésbé mérvadó.
-
Ati007
őstag
válasz
rwin5 #129787 üzenetére
Ha jól tudom ott is ezek a hoist gépek vannak [link] és a max súly a hátgépeken 295lbs ami kb 133kg . Még nem nagyon láttam bárkit is a hátgépen közel max súlyon bicepezni
persze a helyi adottságok (csepel) és Angel lehet megoldja ezt is. Meg aztán nem az első alkalom hogy a mesternek nem nagyon megy a matek
-
Angel2014
addikt
Na irány a mai nap második edzésre 45 perc kardióra!
Reggel 7 óra Váll:
oldalemelés 14 kg 5x10
előreemelés 18 kg nonnstopp 5x16
mellről nyomás 70 kg 4x10
nyakból nyomás 70 kg 4x10
ülve egykezessel 28 kg 4x10
állig húzás 60 kg 5x10
Kar : átmozgató heti 2. edzés!
Bicepsz csigán egyenes rúddal 120 kg 5x10
Bicepsz kalapácsos kötéllel csigán 80 kg 5x10
Bicepsz 60 kg 5x12 halántékhoz húzás
Tricepsz :
csigán egyenes rúddal fej fölött kitolás 120 kg 5x12
Csigán letolás egyenes rúddal 120 kg 5x12
Csigán kötéllel letolás 70 kg 5x12
Has :
Harangozás 120 kg 5x20
elhajlás 20 kg 40-40
csipőgép 80 kg 40-40 fordulás
hasprés géppel 160 kg 5x20
Kardió:
6,5 -ös sebességgel séta 40 perc
este 7 óra megint kardió 45 perc biciklizés !
Mára finish !
-
Woodslave
félisten
válasz
aelod #129780 üzenetére
de nem is első éves hülyegyerek vagy, hanem edzel már jó ideje. Mikor lesz ilyen a forma naturálban? Nekem csak ennyi ezzel a "problémám". Így elérhető úgy elérhető stb. aztán nem sok ilyen képet dobálunk be a fórumban.
nincsenek illúzióim.
de nem is érdekel, nyilván ezt poénból hoztam.
Zola: nem hiszem ha még ebből a "méretből" is lediétázok akkor max az a csoda lehet ami Hussarf emleget, de soha nem fogom megtapasztalni, mindegy gyenge xar vagyok
Na majd jövőre, legalább azt most tudom már, hogy az alapokat meg tudom csinálni (napi 4-5 kaja elkészítése és elfogyasztása
) már csak az extrákat kell elhagyni
-
aelod
veterán
válasz
Woodslave #129777 üzenetére
Nem is voltam tele mint a déli busz. Ennyi cucctól amit benyomott ez a srác sokkal de sokkal jobban kellett volna kinézzen a színpadon. Gondolom a vízhajtást meg a bogyó oldotta meg utolsó előtti napon....
Amit linkeltél az a csávó is tele van, hidd el nekem. Illúziókkal ne ámítsd magad. -
Zola007
veterán
válasz
Woodslave #129773 üzenetére
először nem hozta be a képeket, csak a szöveget
Nem olyan elérhetetlen forma, de azt is vedd számításba, hogy ott azért le volt kenve, színpadon, reflektorral, vízhajtva. Mondjuk ha ilyen hátszélben született arca van az embernek (eláll a füle), akkor nem biztos hogy jó ötlet az ecsethaj és az arányain látszik, hogy nem aputól örökölte
Amit te raktál be tangás képet arra csak egy szimpla "no way" a válaszomEgy versenydiétával benned is lenne potenciál, csak éppen nem biztos hogy 40 éves dolgozó családapaként érdemes fehérjézéssel/vízhajtással baszogatni a szervezetet.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Woodslave #129775 üzenetére
Egyelőre? Tavalyi formát se hozom (még) mert elmentem a szar kaja irányába, illetve melóhelyen kicsit megszívattak a beosztással. Lett két tetoválás is, újabb 1 hónap marad ki, bár már legalább a normális kajára visszatértem.
Viszont ha begyógyul a legutóbbi, akkor ráfekszünk megint.
Remélhetőleg utána onnan csak felfelé. Tavaly amúgy a felső 4 kocka simán megvolt, és az alatta lévő 2 is igen derengett, csak szerelmi bánatomban leszartam az egészet, pedig szálkásodtam rendesen már..
-
Woodslave
félisten
válasz
aelod #129776 üzenetére
persze. miért ne hoznál? Olyan nagy a világ, attól még hogy nem láttál valamit attól még lehet
Én erről a fazonról se tudom elképzelni, te meg erről nem.
ok elhiszem, mondjuk azért te se így néztél ki a színpadon, pedig azért edzel már egy ideje. Igaz te nem menfizikben indultál.
de tényleg hagyjuk ahogy nem látok 150-es nyomásokat nálunk ilyenek sincsenek (szerencsére
)
-
aelod
veterán
válasz
Woodslave #129773 üzenetére
Ilyen formát ami a képen van az életben nem hozol naturalként. Ez remélem csak poén akart lenni. Amit meg Angel linkelt azt el lehet érni kémia nélkül is. Elég vicces amikor a backstageben kihallod a kúrákat amikor mesélik, rájuk nézve meg egyből az jut az ember eszébe, hogy csak ennyi amit elértél vele?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Woodslave #129771 üzenetére
Ilyen alakot (vagy ennyi izmot, vehetjük így is)? Nem egy annyira kiemelkedő, hatalmas forma. Ehhez nem kéne még a tápkiegen kívül máshoz is nyúlni.
Amúgy baromi sok hasonló arcot látok a teremben.. ezzel nincs is baj, csak meg ne szólaljanak, mert akkor fogom a fejem.
-
Venyera7
senior tag
Tribulussal van tapasztalata valakinek?
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #129764 üzenetére
akkor miért van veled?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #129740 üzenetére
Ha csajoknak edzenék, 85kg lennék, teljesen shredded. Erőt lesz@rnám, és ecset hajam lenne. Ez kell most nekik. Szerencsére asszonykám más eset, Steve Austin meg Dwayne Johnson a kedvenc
-
fanti
addikt
válasz
aelod #129751 üzenetére
Hála Istennek semmi!
Teljes kardiovaszkuláris és endokrin kivizsgálást csináltattam tavaly, csak úgy kíváncsiságból (17 évig voltam infós egy megyei kórházban, úgyhogy könnyen ment az intézése).
Ismerek olyat, aki 80 kilósan az én dózisaim kétszeresét használta, még sincs baja neki, más meg tized ennyitől besárgult.
Embere válogatja kinél hogy...... -
Angel2014
addikt
válasz
Woodslave #129759 üzenetére
Hidd el sokat számít az alap gyermekkorban...
Meg kell tanulni tömegelni is és a szezonra vagy versenyre leszálasítani azt... és nem az irományokra alapozni mindent mennyi ch-át is mit ehetek mert így nem fejlődik az ember hanem az évek elteltével egy helyben toporog.
Aelod : Mi baj van vele...?? Az első kúrája és versenye volt....
-
Woodslave
félisten
válasz
Angel2014 #129757 üzenetére
nem elképzelhetetlen, csak az hogy az a faxi akit mutattál minden aktuális edzés nélkül nyom egy laza testsúly 2x. Mondjuk az is igaz ahol én edzettem idáig soha senkit nem láttam 150-ekkel se nyomni de ezek ilyen kis vidéki nem erőemelő termek, szóval akár még azt is mondhatnám ha nem lenne internet elképzelhetetlen lenne nekem
-
Angel2014
addikt
válasz
Woodslave #129747 üzenetére
1 ha figyeltél volna korábban Molnár Miklós említésére erőemelő volt...78 kilósan 185 -öt nyomott fekve állítva...ha nincs állítás akkor ment volna 210 is szerintem neki ...miért elképzelhetettlen számodra hogy egy 80 kilós ember 165 kilót kinyom?
2 a 80 -as években velem edzett a csepelben ő súlyemelő volt korábban...
3 a genetika is számít...a fia ugyan ilyen töketlennek néz ki és az első tren propi proviron kúrája után megnyerte a bady bajnokságot sőt nagyon erős ő is...pedig a csepelben footbalozik.
-
rwin5
őstag
válasz
God Vazzeg #129734 üzenetére
'na mivan meguntad azt a multkori hair stylet? mondtam én, hogy a kopasz jobb
-
Zola007
veterán
válasz
Jó a szín.
Bőrráktól nem tartasz egyébként? Szoktál járni szűrésre?Órából gondolom egy jó 50mm koronaméretet hordasz?
-
Zola007
veterán
válasz
fanti #129731 üzenetére
~90 percig stabil, utána rohamosan bomlik.
Többek között ezért nem érnek semmit a bolti nagy C-vitamin tartalmu gyümölcslevek és izotóniás italok, mert mire a polcra kerül addigra csak nyomokban marad belöle.
Savasra kevert folyadékban 2-3 órát stabil, én az étkez3senkénti feloldást javaslom, egyrészt mert kajával jobb a felszivodas, masreszt zöldség gyümölcs, magvak, kakaó és bizonyks zöldfuszerek mellé fogyasztva a flavonoid kérdés is joreszt megoldott -
fanti
addikt
válasz
aelod #129748 üzenetére
Hát, nekem itt voltak a genetikai határaim, alapban szar a genetikám izomzatilag, de a legnagyobb győzelem önmagadat legyőzni.
Gyulai Atlasban nőttem föl, Lovász György, Földi Attila, Ficzere Tomi erőemelőkkel, Barna Robi és Plumbás Ádi testépítőkkel. Erőemelő terem, bazi erős gépekkel, Atlaszos csigás hátgép pl. 120kg lapsúllyal, és még tárcsakampóval lehet rá tenni 2x25kg-ot is akár.
Imádom az edzést!
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition #129745 üzenetére
92-es. Naturalban is? Nem igazán foglalkozok ezzel csak érdekes kontraszt volt ezért tettem szóvá. Én elhiszem hogy Csepelen a melósok két csavaros kufli után 160-al maxolnak
-
Woodslave
félisten
válasz
Angel2014 #129726 üzenetére
komolyan nézek azért hogy milyen embereket ismersz.
És akkor itt van egy fiatal srác aki ezzel elég komolyan foglalkozik Creator and CEO of Candito Training, Jonnie Candito is one of the strongest pound for pound athletes in the World. Jonnie won the bronze medal in his division at the IPF World Powerlifting Championships in 2014, and the Silver medal at the 2015 World Championships in Finland. Candito Training is created to spread no nonsense knowledge of strength training. No gimmicks, just strength
éppen ma láttam a youtuben 84 kg-s testúllyal 166kg all time personal recordot nyomott nagyon örült. Erre azt mondod, hogy a 78 kilós haverod aki nem edz lemegy a terembe és 165-el maxol. Én elhiszem hogy a fizikai munkának van hatása az erőre, de ennél azért lesek
-
macera2
aktív tag
-
fanti
addikt
válasz
God Vazzeg #129738 üzenetére
Mert én tán esztétikus vagyok?
pl. 100 csajból 100 mondta, hogy hú de ronda egy ekkora izomtömeg....
De én 1986 december 5.-én kezdtem edzeni 16 évesen, 188 centisen voltam 73 kiló, és végtelenül gátlásos voltam, és egy valamire vágytam : egy buldózer alakra, mert én magamnak így akartam megfelelni
-
fanti
addikt
válasz
2005-ben 155 kilós-188 centis erőemelőként 225kg-os fekvenyomással (ruha nélküli) naturálként.
Ja, nem, éppen Naposim ment 3*4 tabi naponta, és hozzá heti hét ampulla galenikás szerb enantát, amit mivel elég sűrű olajos cucc volt, fölhígítottam egy 200-as görög dekával. És hétfőnként ment be ez a 9 mili koktél 10-es fecsiből egyszerre. Imádtam! Utána még felment a testsúlyom 160 kilóra is, na annál már a séta is szuszogtató volt, de sokan megbámultak
-
-
gergo5991
őstag
Sziasztok, nemrég kezdtem a "gyúrást" és lenne egy olyan problémám hogy így 1hónap után fekvenyomva 60 kiló a maxom. 3-4 napra rá próbáltam megismételni, de már nem ment csak 2 hét után. Szóval ez érdekelne hogy miért kell 2 hét pihenés ahhoz, hogy ujból kitudjam nyomni a 60 kilót?
Heti 3 edzéshez lenne valami ami ajánlott szedni? gondolok itt vitaminokra stb, nem szeretnék nagy költségekbe belemenni, lehet pár év mulva szeretnék egy mutatósabb formát, de egyenlőre csak egy átlagon felüli kondíció elérése a célom. Jelenleg 1000mg Cvitamin és 300mg magnéziumot szedek bár nem kondi miatt hanem más okokból kifolyólag. -
fanti
addikt
válasz
macera2 #129727 üzenetére
Vigyázz!
A C-vitamin nagyon instabil! Nem lehet egy napi adagot bekeverni, az úgy nem életképes megoldás!
Bár csak lehetne.....Az még úgy működik, hogy egy másfél liternyi vízbe elkeversz 2g aszkorbinsavport, meg egy nagy evőkanál kristálycukrot az edzés előtt közvetlenül, és azt iszogatod edzés alatt.
De az már nem működik, hogy reggel elkészíted a napi 3-4 liter limonádédat. -
Jim-X
őstag
válasz
Zola007 #129722 üzenetére
Egyetertek en is. De nattyban nem az aranyok a furcsak, hanem az amit utana irtal, Jo nem azt mondom, hogy a Johnny Bravo forma a jo, de valahol a ketto kozott
szerk.: Nem Janeszra gondoltam OFC
Az szep volt edzes utanra, labedzes utan meg ugye tokmindegy, minden egyes gramm ch a kiurult glikogent utantolti! A maradek meg instant izom
-
macera2
aktív tag
válasz
fanti #129706 üzenetére
Még egyszer kösz az infókat, és a javasolt bogyót. Én egyébként, csak olyat találtam, ahol 1000-1500 mg. C-vitamin és kb. 50-100 mg. flavonoid volt.
Szóval a csapott kiskanál, -és nem mokkás kanál- az kb. 1000 mg. aszkorbinsavat képvisel? A postai lehetőséget köszönöm, de ettől azért megkíméllek. Egyébként a módszerem: fazék zöld tea, frigi, ebbe megy a C-vitamin, aztán a nap folyamán elkortyolgatom.
-
Angel2014
addikt
válasz
BÁ Nutrition #129725 üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #129723 üzenetére
en meg megint tudtam nyomni 150 kilot fekve
egy picit mar jobban is megy mint serules elott -
Zola007
veterán
válasz
God Vazzeg #129723 üzenetére
Na látod!
Én a te képeiden mindig találok valami kivetni valót, szóval te tuti naturál vagy
Egyébként dobhatnál be egyet, lássuk milyen csoki barna vagy, azt szoktam irigyelni. Én még mindig a "téli színem" hordom, nem voltam az éven még se horgászni, se strandon, így egyelőre csak amolyan kamionosbarna vagyok, térdtől és könyöktől lefelé. -
Zola007
veterán
válasz
Venyera7 #129719 üzenetére
Nattyban ilyen furcsák az arányok.
Én azt szoktam mondani, hogy onnan tudod hogy valaki kokszol, ha első ránézésre tetszik a forma és nagy hirtelen nem találsz kivetni valót.
Ugyanis már évek óta egy irreális kép itta bele magát a terembe járók agysejtjeibe arról, hogy mi a "jó fizikum" és manapság már az a furcsa, ami egyébként a természetesnek kellene legyen.
- 100g kelbimbó
- 100g mexikói
- 250g burgonyasali
- 90g pogács
- 90 húsostáska
- 35g csokis whey
- 4dl tej
- 1 barackÉrzem, hogy ebből mind izom lesz
Úgy hogy gyorsan eszek még valamit, hátha abból is
-
Venyera7
senior tag
aelod
Nem sértésnek szántam... Egyébként szép munka, csak az arányaid furcsák.
-
fanti
addikt
válasz
macera2 #129711 üzenetére
Ne grammozzál!
sacc/kb.-ra csapott kiskanál, oszt jóvan.
de ha priviben elküldöd a címedet, küldök egy adagolókanalat, az egyik vége 1g, a másik meg 2g, aszkorbinsavhoz kaptam, amikor 12x500g-ot rendeltem akciósan, és minden fél kilóhoz hozzácsomagoltak egy ilyen kanalat
-
macera2
aktív tag
válasz
fanti #129709 üzenetére
A bőség zavara! Csak halkan jegyzem meg, hogy 2 500 mg. C vitamin, meg 500 mg. flavonoid. Jó kompromisszum, mert a meglévő aszkorbinom nem 100, hanem 200 napig lesz elég..
Grammos mérlegem van. De úgy látom, hogy előbb utóbb 0.01 gr.-osra is szükség lesz. Ezen a téren is tudnátok valamilyen bevált típust ajánlani?
-
Deck
titán
myprotein.com-on 25% kedvezmény van mindenre. 5kg-os csokis fehérje így pl: 16.000 Ft
-
fanti
addikt
Nem, az nem ugyanaz, alig van benne flavonoid, és most a flavonoid a hangsúlyos komponens.
A 400-500mg flavonoid tartalom már rendben van, de az ez alatti mennyiségek nagyon karcsúak....
A rutin meg egy nagyon erős érvédő.Más szempontból meg egy sokkal jobb készítményt írtál természetesen, ez vitathatatlan.
-
-
Fandango
veterán
-
macera2
aktív tag
válasz
fanti #129701 üzenetére
Kösz a javaslatot! A Supreme C-500 Complex, a vásárlói értékelés, ár/érték arány szempontjából is valóban szupernek tűnik! Ha a Biotech-nél már nem is kapható, máshol igen. A problémám, hogy még mindég van vagy fél üveg régebben vásárolt aszkorbinsavam. Ezt azért nem szeretném kidobni. E mellé kellene kiegészítésként valamiféle bioflavin készítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció