- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radnix
senior tag
Megkezdtem az ananászos impact whey-t és meglepően kellemes (de természetesen mű) íze van, pedig egy ismerősöm nagyon le akart beszélni róla.
-
Woodslave
félisten
válasz Dani82 #129290 üzenetére
Lehet nem voltam teljesen tiszta de zabot nem reggel eszek hanem edzés előtt du-n 2-3 edzés előtt. Négy kaja van +turmix edzés után. Két csmell egy tojás reggeli. Ez a zabos fehérje nem jó edzés előttre. De se húst nem akarok többet se mást. De ez a délelőtti turmix se túl jó. Mert kettőre qrva éhes vagyok
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zola007
veterán
válasz Dani82 #129290 üzenetére
ne hagyd ki, hogy macskád van
8 órás ablakban még lehet létezni, az hány étkezést takar, 3-at?
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz madle #129287 üzenetére
tipikus 2017-es gyúrós statisztika
macska:
gyerek:
csaj:
izom:
babetta: hitelkérelem elbírálás alatt[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
madle
őstag
válasz Zola007 #129255 üzenetére
Kössz a tanácsot! Hidd el ha működne bevállalnám még a liter forró zsírt is.
Jaa, most indulok lábazni, március 15 óta először, lehet elfeljtem az eddigi hibámat és ami a csövön kifér. Este meg kiülök haverommal rókára puffantani párat kis relaxációs gyakorlatként.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #129281 üzenetére
Ne idegelj már nem azt mondtad nincs is csajod...a kutyáddal élsz most nem?
Csak egy képet dobj fel amin csücsörítesz vele.
Na majd dobok fel normális képet az egyik legerősebb alkatrészem. Csak anyu fényképezte a kórházból most vittem be a Péterfybe.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
aelod
veterán
válasz MATEO6600 #129279 üzenetére
Az irományodban meg is válaszoltad magadnak a miértjét. Reggel ne egyél zabot.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
variáltam kicsit a kaján, mert tegnap is majdnem elaludtam a zabfehérje délutáni kajától edzésen.
Most annyi volt hogy 11 körül fehérje turmix, 2-kor meg most a csirke-zöldség annyi barnarizzsel amennyi a zab ch-ja volt (kemény 42-3 gramm mármint a rizs).
Azt vettem észre hogy a délelőtti fehérjétől is qrva álmos lettem, valszeg itt inzulin-vércukor történet lehet. Mostani kajától is érzem hogy tudnék aludni, bár annyira nem nyom el mint a zabosfehérje. Teszek még egy ugyanilyen próbát fehér rizzsel.. Mert valahogy ch nélkül nem akarok edzeni mostanában, igaz amikor reggel megyek hétvégén akkor csak tojás-bacon-uborka-kefír megy..
[ Szerkesztve ]
-
-
Nordbert
újonc
válasz Woodslave #129249 üzenetére
"A másik véglet a minden szögből való megdolgozás hülyesége... De mint kajánál is van köztes dolog a napi 1 étkezéses böjt meg a 8 kajás megoldás között itt is."
Szerintem a sokszori kaja és sok gyakorlat a profik miatt alakult ki.
Cuccal hatásos lehet egy izomcsoportra akár 6 gyakorlatot csinálni 12szögből. Enni pedig a pörgött anyagcsere miatt tudnak napi 7szer(Illetve nem mindenki tud beverni 200g rizst egyszerre).
A baj azzal van hogy ez került be a mainstreambe, így hobbisták, naturálok is ezt csinálják holott nem azon a "szinten" vannak.
Én semmi különbséget nem vettem észre miután átváltottam napi 6szori kajáról 4re.
Azon kívül hogy időnként éhes vagyok és jobban esik enni.(Van jóllakottság érzet) -
válasz aelod #129261 üzenetére
Zabot eszel, nyerítesz... Te vagy az, aelod?
-
rwin5
őstag
Nyilván aki eddig 20 ismétléses kábeles bohóckodást csinált és rárakjál egy erőre alapuló programra látni fog némi változást - Én 4x8-at toltam mellre mindig, most megy az 5x5-öt de ez sokkal jobban megdobott (nem csak erőben) szóval arra biztosan mondhatom hogy egyelőre mellre nálam ez a módszer a legjobb.
(#129239) Angel2014: amúgy bal? lábad nem dagadt? már nem zsíros értelemben, simán rámondanám arra a képre, hogy thrombosis gyanúja de lenti képen már nem látszik olyannak csak azon.
(#129254) Zola007: felőlem tagadhatják is, ők viszont pont azok az arcok akik átordítva mesélik hogy koxolnak mert menőnek gondolják hogy ki tol be több cuccot, súlyokat nem rakják vissza a helyére, csoportosan edzenek amire rátelepülnek az fél óráig tuti nem szabadul.
-
Zola007
veterán
a hammer curl a bicepsznek 2 funkcióját nem edzi
#129253) madle: nekem van egy jó módszerem. Egy fél kancsó (4-5 dl) hűtött hideg vizbe (2-4 fokos legyen) raksz egy kávéskanál sót, egy csipetnyi borsot, őrölt szerecsendiót, 0,5 dl citromlevet, 0,5dl ecetet és egy evőkanál cukrot. Alaposan keverd el, mert a hideg vízben nehezen oldódik, de egyszerűbb mint utólag visszahűteni.
Cukor helyett használhatsz étkezési keményítőt, a lényeg a megfelelő ozmotikus koncentráció
Közvetlen zuhanyzás előtt a legjobb, mert a zuhany élénkíti a véráramlást.Tehát beállsz a zuhanyba/fürdőkádba és lassan, mértékkel, de azért lendületesen pofánborítod magad vele.
Amint elkezdi marni a szemed, ráébredsz mekkora hülyeséget csináltál az edzésen és amíg nagy nehezen lemosod magadról a ragadós, csípős lötyöt és kikáromkodod magad, addig lesz időd végiggondolni, hogy 3 hónap kihagyás után soha többet ne csapj a lovak közé.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz rwin5 #129244 üzenetére
nem azzal van a baj, aki kokszol
hanem azzal, aki tagadjaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
madle
őstag
Van valami bevált praktika izomlázra? Héten elkezdtem újra edzeni március 15 óta nagyjából...Nem szaroztam, egyből bele a közepébe ahogy kell, gyakorlatilag most olyan fájdalmaim vannak, hogy pólómat nem tudom felvenni 3 napja. Nem vagyok PNC de ez már nekem is sok.
-
Angel2014
addikt
-
Woodslave
félisten
válasz rwin5 #129244 üzenetére
én nem tudom nekem elég egyenesnek tűnik hogy ne kamuzzon. Persze több dolog szól mellette, mert ellene csak ez.
Amúgy meg a módszere érdekes, annyit mutat, hogy ha megfelelő a terhelés és a volumen, akkor egy gyakorlat elég ahhoz hogy növekedést érj el. Annak ellenére, hogy vannak kifejezett tanulmányok, EMG mérések, hogy az izmok egyes részei bizonyos gyakiknál eltérő terhelést kapnak, ha megfelelő a volumen akkor tök mindegy. Pl. A mellizom felső része (ami nincs de mégis van ) lehet hogy ferdepadon jobban aktivizálódik, de ha nyomsz 6 sorozatot egyenes padon megfelelő terheléssel akkor már maximálisan stimuláltad azt is, felesleges ferdén is nyomni, nem adsz hozzá.
Vagy tipikus a bicepsznél a kalapács az egyetlen gyakikja, amikor egyértelmű, hogy a bicepsz egyik funkcióját nem edzi, így elméletileg alacsonyabb hatásfokú gyakorlat, de lásd fentebb már tök mindegy ha eleget csinálsz.
Szerintem amit csinál az egy végletes hozzáállás és valszeg ugyanolyan hatásos mint más és nem jobban akár, csak nem fogsz rajta maradni elég ideig egy átlagos hobbigyúrós hozzáállással. A másik véglet a minden szögből való megdolgozás hülyesége... De mint kajánál is van köztes dolog a napi 1 étkezéses böjt meg a 8 kajás megoldás között itt is.
Nyilván aki eddig 20 ismétléses kábeles bohóckodást csinált és rárakjál egy erőre alapuló programra látni fog némi változást, aki viszont komolyan vette az alapgyakikat és nem edzette túl magát ész nélkül nem hiszem hogy mágikus változást látna magán. Persze ezt úgy mondom hogy nem próbáltam ki, de azt gondolom hogy akkor fogom ha fizetek a Szulejmánnak hogy mutassa meg, mert anélkül nem Szulejmán módszer hanem valami elbaxott dolog lesz.
-
aelod
veterán
válasz Jim-X #129246 üzenetére
Aki nem képes egy átlagosan izmos testalkatot prezentálni, átlagos terembe járó létére csak cuccal az ássa el magát.
(#129247) Nordbert
Mégis mitől lettél volna kerek és telt? Hogy mi a jobb döntsd el te a célodnak megfelelően.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
aelod
veterán
válasz Nordbert #129241 üzenetére
Én biztos nem lennék képes így beszáradni kardió nélkül, akármilyen szigorú a diéta.
Ha így állsz hozzá akkor az egy gyakorlat/egy izomcsoport sem fog működni.
Pont ma olvastam Danybuilding írását ahol megvédte Szulit. Hogy miért kételkednek az ő módszerében hiszen működik és miért nem fogadják el. Amúgy néha ez a brigád magába is nézhetne mert amit mond azt nem alkalmazzák. Egyik posztukra reagáltam fácsén és letiltott. Ennyire toleránsak. Nagy a mellény szerintem. Ez az 500 lájk és írok még posztot mentalitás nagyon nem jön be. Érdemeld ki b@szod ne követeld.
[ Szerkesztve ]
-
Nordbert
újonc
Sziasztok!
Mit gondoltok a Team Suleimanról?
Egy izomcsoport, egy gyakorlat.Gondolkodok rajta hogy kipróbáljam e.
Szuli elég komoly szinten van.Gyanúsan
Én biztos nem lennék képes így beszáradni kardió nélkül, akármilyen szigorú a diéta. -
Zola007
veterán
válasz Fandango #129234 üzenetére
azt hittem megkérdezed, hogy merre is van Kivacs község?
-
Zola007
veterán
-
Dani82
senior tag
Van vkinek tapasztalata a GymBeam sajatmarkas termekeivel? Izre, allagra stb? Rendelt mar vki?
-
Angel2014
addikt
-
Zola007
veterán
-
Angel2014
addikt
Na most ez azért következet be [link] mert korábban velem guggoltak a srácok!
Iszom ezt a Blade Sport BCAA-t lehet azért mert vagy 10x es adagot iszom de olyan most mintha kokszolnák..pár nap alatt megnőtt a vállam ...
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Zola007
veterán
válasz pityaa23 #129221 üzenetére
Ha fáj, akkor ne eddz rá. A fájdalom sokkal régebbi evolúciós "találmány" mint a testépítés, okkal jelzi a tested, hogy valami nem phasza.
Ha szúró, minden mozdulatnál előforduló érzés, akkor valószínűleg becsípődési szindróma.
Ha égő, a mozgás teljes időtartamában fennálló érzés, akkor húzódás, szakadás
Ha tompa nyomó, inaktív állapotban is érzékelhető, akkor gyulladás
De ez így lutri, ahhoz kell egy reumatológus, de minimum egy sportmasszőr.
Nekem a trapézomban / rombuszizmomban van most valami gebasz, pedig a forma hibátlan volt, videóztam éppen, ráadásul a kedvenc gyakorlatom, elég korrektül végzem, de Shit Happens, ahogy a művelt székely mondja.
Keress egy sportmasszőrt vagy sportorvost, 1.5-2 kiló fehérje árát megéri szerintem.Lásd kivel van dolgod, megy a gyógyító kokszenergia :
[ Szerkesztve ]
-
pityaa23
senior tag
válasz Zola007 #129220 üzenetére
Ez egy váll / felsőmell gép, amit el lehet azzal b@szni, hogy te állítod az ülőke és háttámla részét, hogy mennyire legyen elöl vagy hátul, a dőlésszögét és magasságát is. Valószínű kicsit nagyon előre toltam az ülést és hátra voltak feszítve a vállaim. Pedig erre mindig figyeltem, ezer éve nincs nyak mögött nyomás és lehúzás sem. Most viszont gép nélkül is egykezesekkel a kb 60 fokos nyomás fáj, de csak kb 80-ig. A többi mozdulat megy szépen. 2x edzettem rá mióta fáj, kis súllyal egyre terhelve jól bemelegítve haladva a nehezebbig. Ilyenkor már kevésbé fáj, sőt a végére nem is érzem, de gondolom jót nem tettem akkor vele. Első körben kihagyom a gyakorlatot, ha nem javul, akkor majd valami doki lesz.
Mindenesetre tőled azért elvártam volna egy kis távgyógyítást!
-
Zola007
veterán
válasz pityaa23 #129219 üzenetére
Nem tudom. Nem ismerlek és nem láttalak edzeni
Bármilyen rehabilitációs tanácshoz kellene tudni, hogy mi a gond pontosanA váll a csípőízület után a 2. legösszetettebb ízület az emberi testen, csak sokkal sérülékenyebb, mert kisebb izmokból és ízületi felszínekből áll.
Ha csak egy bizonyos szögben való gépes nyomásnál fáj, akkor valószínűleg (A) rosszul végzed a gyakorlatot vagy (B) nincs meg hozzá a kellő mobilitásod. Vagy mindkettő.
Képzett edző nézze meg a gyakorlatvégrehajtást
Képzett orvos pedig az izomzat és ízület állapotát.Ha fáj valami, az rendszerint túlmutat Dr. Google hatáskörén, csak mindenki azt hiszi pont ő olyan qrva okos és tapasztalt, hogy majd fórumok és youtube videók alapján diagnosztizálja és kikezeli magát.
-
-
Zola007
veterán
válasz Shingen #129214 üzenetére
Mi lenne, ha egyszer megvárnátok míg egy sérülés meggyógyul pihentetéssel, ahelyett hogy továbbra is terhelitek ugyanúgy és várjátok, hogy majd elmúlik a drágán vett tápkiegboltos reménykapszulától?
-
Shingen
addikt
válasz Teasüti #129213 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de lehet sehogy.
Nekem is fáj a vállam voltam orvosnál, de semmit sem találtak, röntgen, ultrahang semmi, így nem is foglalkoztak velem tovább.
Én is szedem már több mint egy éve az izületvédőt és akkor sem történik semmi.Most már a könyököm is elkezdett fájni ugyan azon az oldalon.
風林火山
-
Teasüti
nagyúr
Üdv!
Van itt vki, aki benne van a fizióterápiában vagy hozzá tud szólni az egészségmegőrzés témájához?
Két éve kezdtem a súlyzós edzéseket, Athlean-X edzéstervet követek, elégedett vagyok magammal.
Viszont ami kezd zavarni, hogy a vállaimban kezd kialakulni "vmi".
Az egyetlen ízület, amivel eddig soha nem volt gondom, teljesen panaszmentesek voltak, még csak nem is ropogtak soha.
Újabban viszont ropognak és edzések után van egyfajta fura érzésem, semmi fájdalom vagy konkrét panasz. Csak "érzem, h van". Aminókat szedem becsülettel, meg glükózamint és MSM-et is.
Heti 4x edzek, a vállaimat szinte mindig használom, elvégre mindenhez kellenek a karjaim, ami felsőtest. De lábaknál is van, hogy súly van a kezemben.Vmi provokálja a vállízületem, de hogy tudnék rájönni mit csinálok rosszul? Vagy úgy amblok fel kéne hagyni a súlyzós edzéssel? 28 éves vagyok, alapjában véve egészséges.
Általában húzásnál érzem jobban, hogy nem szupi. Pl. ülve rúddal lehúzni (lats pulldown), olyankor ropog rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Venyera7
senior tag
Én azt olvastam, hogy ilyen hirtelen fogyásnál az egyik emlőben (nagyobbikban) tej kezd termelődni a hirtelen felszabaduló ösztogén hatására. Ilyenkor azt lehet tenni, ha nem akarsz izmot építeni, hogy mindennap megeszel legalább fél kg állati eredetü nyers herét. Ez majd segít a tesztoszteron fokozásában és a mell méreted is csökkenni fog.
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
Fogytam kb 26 kilót. Hetente háromszor járok kondizni, és utána aerob gyalogok 45 percet. Nem mondanám, hogy hatalmas kilókat emelgetek de szerintem jól is csinálom, nem bénáskodva azt hiszem. Ez mindegy is, nem izmos akarok lenni, hanem lefogyni. Na, az a helyzet, hogy még van rajtam kb 10 kiló felesleg amitől megválnék, most 78kg vagyok és izé, hát, ciki nem ciki az egyik mellem picit de láthatóan nagyobb mint a másik. Lehet vicces meg minden, felőlem lehet gúnyolódni. Valahol olvastam, hogy a ilyenkor fogyáskor nem mindenhonnan azonosan megy le a felesleg, ebben lehet realitás?
-
Zola007
veterán
válasz aelod #129204 üzenetére
ne csodálkozz ha nem megy át rajta a kép, a soros már rég elavult
ideje lecserélni párhuzamos portraMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen autót vegyek?
- Witcher topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- Worlde PANDA-61 Midi billentyűzet
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Air Jordan PSG Legacy 312 low trainers 45
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett