- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
Radnix #131398 üzenetére
Ezt mondta Imi is az egyik BB rádióban, hogy ez kell, hogy jöjjenek a lájkok. Pucsítás, segg, csöcsök.
Imi amúgy az egyik legjobb arc itthon a gyúrósok között. Legutóbbi posztjában egy előtte utána képet dobott be. Hát jó beles volt(#131398) Radnix
Ez igaz a fácséra is.
(#131401) HussarF
Van sz*r a palacsintában náluk is. Izmos strandon egyszer nem láttam őket egymás mellett vagy valami. Mindkettő a saját kis sleppjével tengett-lengett.
-
Radnix
senior tag
válasz
Woodslave #131396 üzenetére
Biztos a csöcsös segges képekre több like jön, így szegény Imi inkább lemarad a fotókról
Egyébként ez az insta borzasztó cucc, mindenki heppi, mindenki izmos, mindenki szegszi, mindneki nyaral, mindenki mosolyog. Aztán a valóságban meg lehet hogy egy rohadt mosolyt nem tudnak magukra erőltetni és szanaszét frusztrálódnak a sok giccses beállított hamis kép miatt. Szóval szomorú na, inkább ne instázzatok, nem tesz jót az egészségnek meg az énképnek
-
Woodslave
félisten
beszélgessünk már testépítéssel kapcsolatos dologról.
Nézem a Bodó Dóri instáját és egy képet nem látok Imiről. Elváltak vagy mivan?
-
God Vazzeg
veterán
-
Zola007
veterán
válasz
God Vazzeg #131392 üzenetére
Én a noname és kis márkák hive vagyok.
2 kedvencem a klasszikus félautomata Ingersoll, amit még az angol Argosban vettem (nem éppen órabolt, illetve a kis 8e Ft-os quartz Helvetiam.
Nem akarnak másnak látszani, nem kihivoak, olcsok, pontosak, mi kell még?
Ettöl függetlenül részemröl mindenki azt hord amit akar, ha hamis Rolexet, az sem zavar, nem az alapján itelem meg a személyt. Nem helyeslem a hamisitást, de mivel
Több gyökér gazdagot ismerek akinek tellne igazira, mint gyökér hamis Rolexest, nincs értelme kizarolag ez alapjan itelkeznem -
Ribi
nagyúr
válasz
headhunter #131388 üzenetére
A tevén rosszul van a sapka...
-
aelod
veterán
válasz
headhunter #131388 üzenetére
Pfej de mocsok ronda. Mármint az óra. Ja és a ház is belülről.
-
szuszinho
őstag
Visszaolvastam.
Ha már csak erről lehet itt témázni, a cucc nem érdekel, de egy jó órát ajánlhatnátok, mind elromlott pár éve
-
whitezo88
nagyúr
válasz
God Vazzeg #131384 üzenetére
De azért "terápiás" céllal még megy a derekad miatt a kémia? hiszen írnak fel regenerálódás miatt...
Jut eszembe, amcsiban 45-50 évesen simán van terápiás céllal felírva teszto a férfiaknak, mikor már csökken a termelés. Tök jó dolog. Persze nyilván nem 500-750mg hetente, de mégis.
-
Jim-X
őstag
válasz
Woodslave #131378 üzenetére
Esetleg akad screenshot gyujtemenyed a nevezett felhasznalotol?
(#131380) Zola007: Shit Happens
-
Zola007
veterán
válasz
Woodslave #131376 üzenetére
Majd legközelebb megírom wordben és egyben rakom be, hátha akkor a lényegen nem változtat.
Azon biztos nem hogy annyira ráérsz, hogy 1 percenként frissíts
Tudod, könyvet se a metrón könyökölve írnak 2 megálló között, hanem van benne egy pár backspace és delete#131375) HussarF: nem csajoztál? ezek szerint rossz volt a kocsi egész nyáron?
-
Woodslave
félisten
válasz
aelod #131374 üzenetére
mondjuk guggolni szeretek. Jó én nem vagyok a vödörbe hányásig guggolok hc típus. Valóban lábazást annyiban nem szeretem, ha már bónuszokról beszélünk, hogy a bedurrant láb nem változtat annyit a fizikumomon, hogy jó(bb) érzés legyen edzés után tükörbe nézni.
és ahogy Zola levezette a szerkesztett
hszben, ha jól belegondolok meg kell próbálnom kevésbé szeretni úgymond mert meggyőződésem lassan hogy hátráltathat célok elérésében mert ha nagyon szereted akkor nem tudod elég ésszel csinálni.
-
válasz
Zola007 #131373 üzenetére
Akkor gondolom mégis csak igen a válasz, mert nem csajozás - azaz bónusz - nélkül végignyomtam egy fesztiválszezont.
(#131374) aelod
Úgy élvezi ezt Wood, mint a tábornok kutyája a viccben.A tábornok elutazik egy hétre, de szeretett kiskutyáját otthon kell hagynia. Magához hívatja Kovács tizedest,
hogy rábízza a kutyát, amíg távol van.
-Aztán szerezzen neki örömet, amíg távol vagyok.Két hét után arra érkezik meg a tábornok úr, hogy Kovács a póráznál fogva, a feje felett pörgeti az állatot. A tábornok elhűlve ordít:
-Mit csinál, maga barom, maga szerint így ennek örül a kutyám?
-Tábornok Úr, várja csak meg, amíg leteszem, annak hogy fog örülni! -
Zola007
veterán
válasz
HussarF #131372 üzenetére
most mondtam, hogy a testre gyakorolt pozitív hatás nem bónusz
Az edzésnek vannak pozitív edzéshatásai, ebből egy az egészségjavító/megőrző hatás.
Emellett lehetnek más közvetett (➕) hatásai, amit már lehet a bónusz kategóriába sorolni, mert nem elkerülhetetlen következménye a mozgásnak, hanem másodlagos.
Ilyenek a külalak, izomtömeg, forma, pénz, hírnév, reklám, verseny, mozgásanalízis
Magában a mozgástól nem lesz jó alakod diéta és kaja nélkül, nem lesz versenyforma
Marketing nélkül nem lesz hírnév, pénz, céges reklám belőle
Külső igény és eszközök nélkül nem lesz belőle mérés, cikk, kutatásViszont az edzésnek vannak negatív edzéshatásai is, mint a rossz kivitelezés, túlzott intenzitás és volumen, veszélyes gyakorlatok eredménye.
Nem egy embernél látni, hogy a (▬) hatások jóval túlmutatnak a (➕) edzéshatásokon, innentől kezdve már negatívba fordul a mérleg, hiába lenne magának a mozgásnak alapvetően pozitív hatása.
Addig érdemes csinálni, amíg pozitívban van a mérleg.Erősnek, izmosnak lenni egészséges test mellett pozitív mérleg
Erősnek, izmosnak és gazdagnak lenni kevésbé egészséges test mellett talán még mindig pozitív mérleg
Erősnek, izmosnak és gazdagnak lenni, de 26 vagy 46 évesen meghalni már (szerintem) negatív mérleg. -
Woodslave
félisten
válasz
Zola007 #131369 üzenetére
tekintve hogy az én testemre nincs pozitív hatással
(viccet félretéve úgymond esztétikailag qrvára mindegy lenne mert magasról lexarja mindenki) kijelenthetem hogy én azért járok mert szeretem csinálni (tudom akkor xarul csinálom) azaz szeretem eltölteni a teremben azt a 1-1,5 órát. Bár lehet csak azért mert nős vagyok és vannak gyerekeim
-
Zola007
veterán
válasz
HussarF #131367 üzenetére
Maga az alap tézis hibádzik.
Az edzés testre gyakorolt hatása nem "bónusz"
A testedzés a mai kor embere számára nem opcionális, hanem esszenciális.A 18. századi ipari forradalomig a termelés energiaigényének 30 %-át az emberi fizikai munka adta.
Jelenleg ez kevesebb mint 0.5 %
A régi kor emberének pihenésre volt szüksége nem mozgásra.
A mai kor emberének mozgásra van szüksége nem pihenésre. -
válasz
Zola007 #131365 üzenetére
Dehogy csinálnám. Te csinálnád? Ha igen, akkor szted egy racionális döntés lenne rengeteg időt és energiát áldozni valamire, aminek nincs hozadéka? Nem lenne akkor értelmesebb azt az erőforrást valami értelmes célra fordítani? A"bónusz" nélkül ez csak értelmetlen és felesleges fizikai munka. (Értem a bónusz alatt a testre gyakorolt mindenféle pozitív hatását).
Ha csak arra gondolsz, hogy az edzésnek nem lenne olyan eredménye, ami egy esztétikus fizikumot eredményez, csak pl. az egészség, akkor sem csinálnám ebben a formában. Akkor inkább otthon bohóckodnék, kisebb intenzitással, saját testúllyal. Ahhoz annyi is elég lenne.(#131366) rwin5
Az nem költség, hanem hálaadomány -
válasz
Zola007 #131359 üzenetére
Mintha a jól kinézéshez kevesebb időt kéne a teremben tölteni, mint máshoz...
Én úgy tetszek magamnak és az Alfa is azért van, mert nekem az tetszik, a többi már csak a bónusz, ami jár hozzá
Szépészeti beavatkozásért nem fizetnék, pedig attól is lehet jobban kinézni és nem vennék pl. BMW-t sem, pedig azzal is lehet nagyokat csajozni.
-
aelod
veterán
-
-
Jim-X
őstag
Mi a helyzet? Van ora elado? Patikai deca?
Leegett a hatam...asszony darabokban huzza le a bort rolam...
-
Zola007
veterán
válasz
aelod #131356 üzenetére
Tudom, hogy az eta2824 belépő szint, de azért egy 400 eurós órát ne soroljunk már a tescós android kategóriába
A Casionak aztán felettébb "sok" mechanikusa vanegy karórának alapvetően 3 funkciója van:
(1) ne essen le a kezedről
(2) működjön
(3) mutassa a pontos időtha ebből kettőt nem tud normálisan ellátni, lehet felőlem akármilyen drága.
Drágább órákkal is rendszeresen szívnak az indexes svájci topikban, szóval nem árarányos a megbízhatóság.
Én nem veszek többet mechanikust, mert nincs kedvem pátyolgatni.(#131357) HussarF: pont az mondja, aki azért jár edzeni és csak annyi időt tölt a teremben, hogy jól nézzen ki, illetve azért vesz Alfát, mert csajozós kocsi?
-
Kezdem érteni, hogy miért létezik az az öltönyben pózolós physique kategória
-
aelod
veterán
válasz
Zola007 #131354 üzenetére
Zafíros eta2824-em senkinek fel sem tűnt, cserébe garanciaidőn belül 3x járt szervizben. A másik mechanikus pozícióérzékeny, csak hátlapon szeret feküdni.
Ez pont olyan mint amikor valaki vesz egy alsó kategóriás android telefont és utána nem vesz többet mert, hogy sz*r az android. Nem a rendszer fos hanem a hw ami alatta van az alsó szegmensben. Nálam az óra az csak mechanikus. Mellesleg nem is rossz biznisz. Párom nagybátyjáéké a magyarországi casio forgalmazás. Ha itthon veszel órát azt tőlük veszed.
-
-
Zola007
veterán
válasz
Alpachino #131353 üzenetére
Az óra-hype is túl van tolva Béláim
Mindenki olyat vegyen, ami neki tetszik, kit érdekel más mit gondol róla.Zafíros eta2824-em senkinek fel sem tűnt, cserébe garanciaidőn belül 3x járt szervizben. A másik mechanikus pozícióérzékeny, csak hátlapon szeret feküdni.
"vajonmitadnakennyipénzért" alapon vett 9 dolláros aliexpresses órámat meg mindig megdicsérik, köszöni szépen megy hiba nélkül mióta megvan
Én mechanikust többet nem veszek, akkor se, ha annyi pénzem lesz, hogy KP-ra megvegyem az egész Breitling céget
-
Alpachino
veterán
-
aelod
veterán
válasz
BÁ Nutrition #131344 üzenetére
Az emberek mindig mutogatnak, hogy kinek "könnyű". Senkinek nem könnyű. Mármint annak aki megdolgozott a sikeréért stb. Sokan csak legyintenek, hogy kokszos, neki könnyű volt stb szarságok. Az ilyentől falnak megyek. Csináld utána baszki, de ha nem megy akkor kussolj.
-
KAMELOT
titán
válasz
BÁ Nutrition #131342 üzenetére
Ja pont ezt írtam. Általánosságban beszéltem a dolgokról, nem 1 emberre levetítve.
YT-ből meg ilyen szarságokból hosszú távon nem lehet megélni. Az csak ilyen kiegészítő ideiglenes kereset. Nyugdíjad nem lesz belőle. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
lacos001 #131331 üzenetére
nem bugyutasag az, csak rohadtul nem mindegy hol laksz.
az se mindegy h valszeg a nemet atlagfizunal jobban keresel(nyilvan magasabb beosztásban vagy olyan a szakma)
eleg sok oldalról meg lehet ezt vizsgalni, ne vonatkoztass a sajat esetedre, ill elmondhatod h ugy is lehet.
van aki magyarorszagon is megkeres 1 milliot ugy h nem jutyub meg rtlklub sztar, nem narko diler es nem politikus. szal normalis munkavallalokent. nem mondom h hemzsegnek de lehetseges. az o peldaja epp olyan mint a tied. de nem ebbol általánosítanék. -
lacos001
senior tag
válasz
aelod #131337 üzenetére
Pont ezt irtam....
250.000ft volt a pénzem havonta......lakás, amit béreltünk 115.000ft+rezsi...csillaghegy és békás határán egy "új épitésűbe"
Ahogyan nézem és olvasom ezek manapság ott 180-200K....panel 150K...OMG....
Kaja...feleségem most volt a gyerekkel anyósnál 1 hétig...mesélt....Balatontól 6 km-re.
Gyerekkel bement a boltba vesznek jégkrémet...magnumot...1darabért elkérnek 550 forintot?
Itt a dobozos, amiben 8 db van 3.50€...érdekes...
Haribo fél kilós gumicukor itt 1.50€..ott 420 ft a 20 dkg-os?...
Lidl perec 170ft darabja?itt 30 cent..=90 ft kb...
Sosem lesz vége ennek a hatalmas különbségnek.Kindergeld=családi pótlék...gyerekenként, 3 gyerekig...utána több 220€ körül...195€ ( most még...mert emelik mindig...) Bőven lefedezi a saját gyereked etetését, ruhaztatását és még nagyon sok dolgot. Ott még mindig 12K ha jol tudom?.....
És nagyon is szembetűnő a "leértétkelés" cimszó alatti átbaszás ott...
Akció-akció...csak most nike cipő 26.990 ft helyett 24.990 ft ...csekély mértékű...
Na itt a 170 euros cipot ugy lenyomják 50-60 euróra, mint a szél..
Police órámat vettem 69€-ért a 349 helyett...mert SALE volt
Fényév távolság sajnos....
De hetek kellenének mire az ember minden átélt/megélt dolgát tudatná az otthon élőkkel, hogy miben más, miben jobb.
Na de elég is... -
-
válasz
KAMELOT #131330 üzenetére
Nem értek ezekhez de elmondom azt ami a Hajdúböszörményi Európa kupán idén elhangzott.
A húzások előtt amíg beáll a súlypad elé a versenygép és éppen képben van/odafigyel a kommentátor is szokott mondani érdekes dolgokat.
Az egyik több ezer lóerős versenygép külföldi (nyilván
) tulajdonosa főállásban szakács, hobbija pedig a traktorpulling. Akár igaz akár nem, de legyen bármi a foglalkozása, megcsinálni egy 4.000-10.000 lovas versenytraktort, azt fenntartani meg kamionnal szállítani egész Európában versenyről versenyre az szép kis summa lehet. Persze vannak szponzorok is, de sztem mindent ők sem állnak.
Úgyhogy lehet eltúlzó a példa de sztem sokan élnének addig, mire egy magyar vállalkozó szellemű csak úgy belefog egy ilyen költséges hobbiba. Legyen az ápoló, szakács, vagy földtúró
-
lacos001
senior tag
válasz
KAMELOT #131330 üzenetére
Nem tudom hol élsz, merre laksz, de ezt hagyjuk sztem....bugyutaság....
Titok megosztás következik..figyelem...
Magyaroszágon kerestem 250K-t, feleségem 92K-t = 350K durván...H-P- napi 8 óra...ebből a kiadásunk volt lakbér, minden ami a lakáshoz ( 56nm) tartozik összesen 150K. Maradék 200K-ból fizettünk telefont, internetet, vásároltunk és maradt ami maradt...kb.60-80K.
Itt a németeknél keresek 2.200€-t. H-P-napi 8 óra ( remélem a langlétrán lépkedhetek és több lesz....bár minek
)
Lakbér minden ami a lakáshoz (98nm) tartozik 650€. Maradék 1.550€-ből fizetünk még biztositást, telefon-internet-autó, lett gyerekünk...most 4 éves... kirándulások, mit szem-száj meg kiván...sorolhatnám, de természetesen most blokkol az agyam igy nem tudok sorolni...
Durván, ha elég jol költünk akkor is meg marad 800€ ebből....és ez csak az én fizum...
Feleségemnek elég csak 4 órába dolgoznia, amolyan időtöltés gyanánt.... Ovi csak fél 2-ig van délután, ezért a 4 óra...további 650€- H-P-napi 4 óra...mi lesz később??....Számolhatsz, nem nehéz...a semmire a számlánkon maradt durván 1500€...
Akkor mire is céloztál? ezt sosem értettem és már ezer embernek elmagyaráztam.
Sajnos még a nyomorult, csóró Auslanderek közé soroljuk magunkat...és ezek csak anyagiak...a többit meg sem emlitem, ami fényévekre van onnan....Nettó összegeket irtam...
Tudom nem ide való, sorry érte...de ez " nagyobb fizetés, nagyobb kiadás. Hiába kapsz ott többet, ha a lakás bérleti díja az ottani lakáshoz képest itt kb. 170 euroval fizetek többet...kétszer akkora...stb.. 2-3x az itthoninak" azért nem igy van....velünk legalábbis!
Nem is értem.... -
Zola007
veterán
rossz topik
-
S e t h
nagyúr
válasz
Zola007 #131325 üzenetére
Mostanában olvastam valamelyik portálon az életéről, ha tévedek akkor utánuk teszem.
Én nem erkölcsi értelemben mentegetem, nehéz is lenne, a tehetségét ismerem el.
Hozzá képest Mayweather nálam még jobban az alja, mert boxolóként sem tartom sokra, emberileg meg annyira sem.( családon belüli erőszak, adócsalás vagy kerülés és pénzzel való pózolás lvl 100/ -
Zola007
veterán
válasz
S e t h #131321 üzenetére
Ezt kire írod?
Mert a McGregor gyerek a wiki szerint 2008 óta profi MMA boxoló
Azt írja elkezdett egy vízvezetékszerelő szakiskolát, de azért az nem ugyanaz. Gondolom beépült a marketingbe idővel a "hányatott sors" is, hogy meglegyen a kontraszt.
Nem nézem le a verekedési tudását, de az én szememben ezzel akkor se tett többet a világért vagy az emberiségért mint bárki más az utcáról, akármennyi pénzt is keres vele.
Majd ha nagy tételben elkezd jótékonykodni a sok milliójából, akkor átgondolom a véleményem. -
lacos001
senior tag
Velvet volt már a héten?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Zola007 #131315 üzenetére
Én kedvelem a boxot, amikor tehetem meg is nézem.
Egyébként a srác felismerte, hogy mire képes a média segítségével és négy év alatt munkanélküli vízvezeték-szerelőből multimilliomossá vált, ráadásul sporttal. A sport kurvája, de legalább tehetséges és nem faszpörgetéssel kereste a lóvét. -
Fred23
nagyúr
válasz
Zola007 #131315 üzenetére
Szerintem csak átlagos vagy.
A legtöbb hím vonzódik a fölényhez és a hatalomhoz, vagyis önkéntelenül példaképet lát abban, aki ezt nyíltan kimutatja, vagy akár csak jól imitálja. Példaképet, ugyanakkor potenciális ellenséget, elnyomót is. Ha nem esne pofára a nyíltan fölényes ember, mély csalódást is éreznénk, mert ebben az esetben nehezebben tudnánk racionalizálni a saját, kevésbé fölényes viselkedésünket. Másrészt bennem például ott van az is, hogy ha meg egyáltalán nem lennének ilyen emberkék, kihalna a világból egy szép idea is, amivel talán eljönne egy barátságosabb, ám szürkébb, unalmasabb, kispolgáribb világ. Vagyis valahol szerintem a legtöbb pasi azt is kívánja, hogy ne essen pofára. Tehát az ambivalens érzéseink normálisak. Akiben kevesebb a fölényre való törekvés, könnyebben tudja magát kivonni a hatás alól.
Megpróbálok ma guggolni, noha egy kerékpáros esés miatt még vacak kicsit a bal lábam. Kemény 30-40 kilóval fogom csinálni pont ezért. Szeptembertől igyekezni fogok, hogy hozzak jövő tavaszra valami nem túl izmos, de szálkás, szép formát!
-
aelod
veterán
-
Zola007
veterán
válasz
goodboy007 #131310 üzenetére
én csak azért néztem meg, mert irritál ez az ember a stílusával, ahol csak látom.
Elhiszem, hogy jó harcos, de olyan tartással sétál, mint aki szembe szélben visz két malacot a hóna alattKözben meg ugyanolyan egyszerű ember, mikor nem figyeli 200 kamera
-
D3W1L3
tag
válasz
KAMELOT #131303 üzenetére
élsportba nincs ésszerű "anyagozás" vagy haladsz a többiekkel vagy lemaradsz mint a sz@r. de tovább kéne már lépni innen ,hogy ki anyagozik meg ki nem. egyébként nincs olyan ,hogy ésszerű valaki jól bírja valaki meg beledöglik a minimumba is. ezt mindenkinek magának kell kitapasztalni lehet úgy állsz hozzá hogy ésszerű leszel de egy hét múlva besárgulsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!