Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gagyilovag
aktív tag
Sok nyámnyila nagy ember

Attól a kicsi tűtől félni
-
rwin5
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
Amúgy meg ha ennyire nem akarsz vérvételt, kisebb dolgokra: EKG, éhgyomorra háziorvosnál reggel vérvétel ujjbegyből (vércukor) vese UH (bár ezt lehet csak maszeknál, panasz nélkül nem fogsz kapni) de a vérvételt is olyan tűvel csinálják, hogy meg sem érzed..
+ ha ahogy leírod egész komoly fazon lehetsz fasza vénával, tehát álmuk vagy azoknak akik leveszik
-
ldave
félisten
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a Váci úton, a Tesco melletti irodaház aljában milyen terem van (Tomori, Juta utca sarok)? Régen GymCity volt, de úgy látom azok weboldala alapján, hogy már nem az van ott.
-
Woodslave
félisten
válasz
brownus
üzenetére
addig se vagyok otthon
kell ennél jobb indok? Szégyen nem szégyen azért nekem qrva gyorsan elegem lett a gyerekből nem vagyok az a tutujgatós fajta. Már az elejétől járok edzeni. Most meg ha vinnem kell eltabletezik ott 1 órát a nagyobb úgyis ma edzésen lesz.mindig mondom ennyi erővel kocsmában is ülhetnék ez kevésbé káros
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aelod: ja tudom hogy csak átmeneti

-
brownus
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
oké, hogy nem bírod a kölyköt, mert balettozik ahelyett, hogy boxolni járna, vagy bjj, bármi, de azért gyíknak hívni

béka, azaz béke!!!

én mocskosul enervált vagyok az utóbbi időben, a gyerek 8 hónapos, nyűgös, jön a foga, és amúgy áldott jó gyerek. kis cuki és mosolygós. de nincs kedvem edzeni
annyi mozgás van az utóbbi hetekben, hogy bringával járok mindenhova, az irodában van pár egykezes, meg fekvőzöm meg hasazom néha... ha már egyedül vagyok bent, ofkoz...ti hogy a pitsába csináljátok ráadásul két gyerek mellett?????
-
Woodslave
félisten
tegnap elballagott a gyk az óvodából, este kajálás. Csevap tálat rendeltem, mondjuk egy csevap mellé egy kis pizzakenyér szerűség van összesen kb 10.... Meg ettem egy szelet pizzát meg némi szélét. Korábban egy kis süti, egy adag fagyi. Reggel +2kg

-
Apollyon
Korrektor
válasz
Woodslave
üzenetére
Thx guyz.
Az a helyzet amúgy, hogy még a vérvétel tudatától is szédülök és hányingerem van, de egyébként még a vércsoportomat sem tudom
Előbb akkor marad a háziorvosos beutalás, aki egyébként egy kellemes negyvenes milf, csak nem lesz gond
Közben beugrott, hogy 2010-ben volt valami üzemorvos téma, és az küldött el vérképre, mert túl magas volt a fehérvérsejtszámom vagy mi. Aztán az akkor még csak 30+-os dokinéni semmi érdekeset nem talált. Bár anno még nem toltam a kreatint csak vitamint, és nem is ettem rendes kaját, csak úgy össze-vissza ahogy az átlagember. -
Angel2014
addikt
Ezt nézzétek élőben ...[link] elmagyarázza mi a testépítés...

-
MATEO6600
őstag
válasz
KoVee84
üzenetére
Fittkaja, ahol minimum 5 napra lehet rendelni több étkezéses kaját... legalább is én így tudom.
Olyan hely kéne, ami normál cégként létezik, mint 1 pizzafutár aki 1 étkezést vált ki. Na ilyenről én se tudok, pedig hiánypótló lenne... és szerintem a kereslet se lenne alacsony rá. Persze 1 jó gyúrós mindig minden körülmény között kimért adagokkal készül a napokra
-
KoVee84
senior tag
válasz
theuprising
üzenetére
Fittkaja
-
Angel2014
addikt
válasz
theuprising
üzenetére
Most fog nyílni a chili 4 be étterem lehet szállítani is fognak.
Munkalehetőség!!!
Hamarosan nyíló üzletünkbe az alábbi pozíciókba keresünk munkatársakat;
- Szakács
- Pizza szakács
- Pultos
- Futára Futár ott van....szóval lesz szállítás is...
-
theuprising
tag
Sziasztok gyúrósok,
nem pont gyúrós kérdéssel fordulok hozzátok, inkább csak egy közel álló témáról lenne szó.
Tudtok Budapesten olyan éttermet/étkezdét aki szállít is (11.kerbe kéne) "gyúrós kaját"?netpincer.hu-n szoktam nézegetni, de már időrablónak érzem válogatni az étteremeket, számolgatni a kiszállítási díjat, időt... kéne egy-két tuti hely ahonnan tudok rendelni ha úgy van. Nem tudok rendszeresen hozni melóhelyre jó kaját, heti 1-2x simán becsúszik a rendelés, de csak a kínlódás van vele, bezzeg junk foodból dunát lehet rekeszteni.
Van ötletetek?
Köszi -
Shingen
addikt
Ma kar edzés volt, nem érzem, hogy atta volna...........
-
Freddycom
őstag
Papucsban, félmeztelenül, igényesssenszentimentálisan.

-
Kari1
aktív tag
válasz
HussarF
üzenetére
Ha szar a serpenyő le fog ragadni. (Ott max akkor lesz jó ha beolajozod). A cucc pedig kb olyan sűrű legyen mint az amcsi palacsinta (ami sűrűbb mint amit itt Mo-n szoktak csinálni). Kb addig kell sütni az első oldalt amíg kis buborékok jelennek meg rajta.
Amúgy meg ha nem megy nézz körbe YT-on biztos 1000+1 videó van erről. -
Egy kis segítséget kérnék a szájtekes Protein Pancake-hez. A leírás elég sok kérdést nyitottan hagy, hogy hogy is kéne megcsinálni, kb. az a lényege, hogy kísérletezz. Megpróbáltam teflon serpenyőben kisütni a vízzel bekevert port, de teljesen leragadt. Vannak bevált receptek rá, hogy hogy lenne a jó?
-
aelod
veterán
Sergio Oliva Jr. behúzta a NY prot- openben. Sajnos Kökény Béla nem ért el helyezést 212-ben (igaz első profi versenye volt). Nagy kedvencem a Ronny Rockel nyert a kategóriában. Pedig ő sem mai gyerek már...
-
Angel2014
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Köszönöm nektek a jelentést a moddiknak!
Nem bírtam a hszt javítani...de azért nézzétek meg ti is hányan írtatok a fekákról és romákról ....[link] szerintem ugyan olyan etnikum sértő. -
Angel2014
addikt
válasz
madle
üzenetére
Áááá kivégeznek idegileg... itt alszanak a fa alatt a többiek verik szét a tévéket stb...mondtam nekik ha nem hagynak aludni én is így fogom ütni a fejüket éjjel egy órakor...
A kikészítés időpontjai 2017.-ben:
V. kerület - február 24.
I. kerület - február 25.
XIII. kerület - február 26. - március 5.
VIII. kerület - március 6-12.
III. kerület - március 16-28.
XII. kerület - március 29. - április 2.
X. kerület - április 3-11.
XXII. kerület - április 18-27.
XV. kerület - május 7-17.
XXI. kerület - május 21 - június 1.
XIV. kerület - június 18. - július 2.
IV. kerület - július 3-16.
XVI. kerület - július 17-30.
-
lacos001
senior tag
Csak egészségesen minden nap........
Most ez után nekem is menne a 200 kg bicepszre.

-
Angel2014
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
De meg ám....itt töketlenkedett 60 kilóval a bicepszgépen két kézzel... felraktunk egy ismerőssel 200 kilót és félkézzel húztuk ezen a bicepszgépen...
-
KisDoc
csendes tag
Kóstolta már valaki Berry Blast ízű Myprotein BCAA-t? Mennyire vállalható az íze? 50% akció van rá, ha jó ízű akkor bedobok egyet a kosárba.
-
Angel2014
addikt
Mai nap karoztam Dezsővel brutáll forma lesz. [link]
-
szuszinho
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
Nálunk évente kötelező, ráadásul lehet jelentkezni mindenféle szűrésre. Véradásra is rendszeresen járok. Nem szoktam semmi extrát végezni/nem végezni vérvétel előtt. A legutolsónál is minden értékem tűréshatárokon belül volt. Igaz, se wejdert, se kokszot nem szedek
Wood:
A pizzériában muszáj félreenni?
-
Woodslave
félisten
válasz
Apollyon
üzenetére
szerintem első körben egy teljes sztk-s vérkép amit a háziorvos felír. Múltkor írt Zola hogy hackeld meg hogy átlagembernek tűnj, de én ezzel nem szoktam foglalkozni. Ha nem annyira idióta a háziorvos akkor ha mondod neki hogy edzel akkor tudja kezelni a dolgokat. Ha meg valami ennek ellenére nagyon durva érték (mert ok hogy van eltérés de annyira nem kéne mert nekem soha nem volt többszörös, legfeljebb határértéken felül) akkor meg rámész külön valami szakival.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
arra eleg oda kell figyelni h milyen állapotban mesz oda, mert a verkep olyanokat ki tud mutatni h el se hiszik hogy meg elsz es ott fognak sziv vese maj es agyatultetesen
csak h egy dolgot mondjak pl edzel faxat 2 nappal korabban es olyan hormonreakciok lesznek benned a sok mutans genaktivatortol h az orvosnak fog ketteallni a fule

meg ha mindenképp mesz akkor jobb tobbszor vizsgaltatni, vagy megjobb ha tobb orvossal, mert sajnos elofordulnak teljesen hibbantak is
aztán a vegen meg megszivod miatta -
Apollyon
Korrektor
Ti szoktatok néha magatokon teljes kivizsgálást végeztetni?
Arra gondoltam, hogy például csináltatnék vérképet, hogy minden rendben van-e stb. Csak ugye mivel már évek óta tolom magamba a kreatint meg vitaminokat stb. lehetnek kiugró értékek, amik a dokesz szempontjából torzítja az értékelést. Esetleg magánklinika stb. egy ilyen procedúra csak nem olyan drága, vagy igen?Azért is érzem indokoltnak, mert a családban van nálunk cukor- meg szívbetegség, agyvérzés meg stroke is volt már...
-
Woodslave
félisten
válasz
aelod
üzenetére
talán hogy nem esik ennyire a súlyom
sajnos egyszerűen a víz változás miatt nem tudom még mindig megítélni hogy mi merre hány óra. Kizárt hogy ennyi zsírt veszítsek, de nyilván izom se esik le ennyi 1 nap alatt pláne majdnem 200 gramm fehérje meg súlyzós edzés mellett..
Vagy xarjak bele amíg így megy és nem érzem magam zombinak?
-
Woodslave
félisten
na tegnap nem csaltam, 150 gramm ch-n meg 60 gramm zsíron 2000 kcal körül esett megint 1 kilót majdnem a súlyom..
Egyelőre nem megyek lejjebb 150-nél inkább jövő héten megtolom a kalóriát némi olivaolajjal. Mondjuk most több a hús is mert 1 kilót 5 kajára osztottam (amúgy 6-ra szoktam) De szerdán óvodai ballagás, utána pizzéria szóval lesz némi félrezaba.. De úgy néz ki ha a hétvégét nem baxom el teljesen akkor haladós a dolog. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Blackhole13
üzenetére
Nekem a következők vannak most: csoki-brownie, eper, sztracsatella. Teljesen jó, nem túl édes, zabos sütikbe is szoktam tenni.
(#128131) MATEO6600: Vagy edzés után a ch-s fehérjével. Mondjuk én ezt az edzés utánit elhagytam, csak simán fehérjét tolok be, hazamegyek, megy egy adag monodhidrát aztán étkezek rá egy rendeset. Nem érzek különbséget amióta így csinálom...
-
MATEO6600
őstag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Evés közben, után... a lófaszt.
Javítsatok ki ha tévedek, de a kreatint 10-20 perccel érdemes szénhidrátot tartalmazó étkezés előtt az inzulinrezisztencia miatt, és bő folyadékkal kb fél liter vízzel.
-
Blackhole13
senior tag
Myproteinről melyik az az íz, amiből 5kg fogyasztható hányinger nélkül? Mocsok drága lett az ízesítetlen...
-
Aventador91
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
ha a nők szeretik, akkor biztosan jó ízre

-
werszomjas
addikt
Sziasztok,
lifetilt tejsavó fehérjéről mi az általános vélekedés? Egész vonzó ízek vannak.Eddig biotech iso whey Zero -t toltam, de valahogy nem jönnek be az ízek, próbálnék vmi mást.

-
Shingen
addikt
Valaki rendelt már itt a Biotech olcsóbb márkájából ha jól emlékszem?
[link]Tudna nyilatkozni íz, és oldódás ügyben?
-
patex1983
őstag
Kreatint hogy érdemesebb szedni, ha napi 2*5 g az adag? Reggel éhgyomorra és edzés után, vagy edzés előtt és edzés után?
Szerk.: Edzés valamikor 17 óra környékén. -
aelod
veterán
válasz
HussarF
üzenetére
Én csak arról tudok nyilatkozni amit eddig a 3 verseny alatt láttam. Itthon szinte biztos, hogy nem trükköznek ezzel mivel nem olyan ügyesek a csajok akik fújnak, és idő sem lenne ilyen részletes munkára.
(#128115) kk831228
Ha ánhel megközelítéséből nézem a dolgokat (hiszem neki mindenki a barátja) akkor ennyi erővel nekem a barátom a Dundika is. CKM fotózáson a szünetekben beszégettem vele, vagy a Sipőcz Etu akivel a fitbalance regisztráció során trécseltünk, vagy a budapest éjjel nappal fosból a Dóri ésatöbbiésatöbbi.

-
válasz
Angel2014
üzenetére
Miért nem kérdezed meg a rengeteg gyerekkori barátodat, pl. a Vidát, hogy játszanak-e tónusok festésével? Biztos többet láttak már, mint aelod

(#128112) aelod
Ha nem is konkrétan izmok felfestéséről beszélünk, azért azt én is elképzelhetőnek tartom, hogy nem egyenletes felkenéssel jobban kiemelnek tónusokat. Pl. ha a hasizmon a kockát tetejét kicsit jobban megkened, hogy sötétebb legyen, egyfajta árnyék hatást adva, sokat dob a látványon és még csak nem is kell szembetűnőnek lennie. Sőt, annál durvább, minél természetesebbnek néz ki. -
aelod
veterán
válasz
rwin5
üzenetére
Nekem is megfordult a fejemben. Engem Vegas vonz a többi szarság egyáltalán nem. + még van egy nyomós indok ami miatt nem mennék. Jobban mondva inkább aki miatt, mert szinte biztos, hogy összefutnék vele amit nagyon nem szeretnék...
(#128111) Angel2014
1) Ha nem az engedélyezett barnítóval vagy lefújva nem mehetsz fel a színpadra. Egy ilyen procedúrát meg szerintem (ha már voltál versenyeken és láttad milyen körülmények uralkodnak) szinte lehetetlen kivitelezni. Meg a másik, hogy ezt ki lehet szúrni simán. Nem BKV ellenőrök ülnek a bírói székekben akiknek a lejárt bérleted próbálod meg feltüntetni érvényesnek.
2) Eddig is imádtak a csajok
Manapság meg nem divat izmosnak lenni amúgy sem. Apu test, vagy bojler (ez fakultatív), televarrt kar és egyen séró (ez már kötelező szinte), és milyen kocsival jöttél.
-
Angel2014
addikt
válasz
aelod
üzenetére
Aelod barátom feltehetek neked 2 darab kérdést?
Az első ..lehet szerinted versenyen maszkolni illetve árnyékolni a felkent színekkel ? Pl ha nekem nincs hasizmon akkor simán felfest egy jó izomcsoportot árnyékolva.
Pl egy ilyet simán fel lehet festeni 3D-ben...vagy szoktak így árnyékolni,hogy jobban kiemelje az izmokat?
A második....(#128103) kk831228 üzenetére azt válaszoltad láttál már jobbat...
Kérdésem mióta a versenyed megvolt rángatnak a csajok? Jönnek felkérések,hogy aludj velük?
-
Woodslave
félisten
a banános csokis stillmass is teljesen rendben van. Mondjuk annyi hibája van, hogy túl híg (azaz nagyon faxán vízszerűen keveredik) és nem annyira intenzív az íze szóval nekem zabhoz még mindig jobban bejön a minőségre egyébként nem ennyire jó pure whey...
-
GoTReX
őstag
Gondolom sokan tudjátok ,de aki nem annak most van egy elég jó akció Whey-re a Biotechben.2 veszel ,hármat viszel.Persze a harmadik nem full ingyen ha utánaszámolsz,de szerintem nem rossz deal, ízre fasza.
-
Woodslave
félisten
válasz
Aventador91
üzenetére
én a coke zerot kimondottan szeretem. Qrva jól tud esni mondjuk egy csirkemell-brokkoli-spenót ebéd után
(ha már olyan hülye vagyok hogy ezt eszek) De ettől függetlenül heti, kétheti egyszer fordul elő de még mindig jobb mint egy 250 grammos csokikrémes péksütemény (legalábbis kalória bevitel tekintetében) -
kk831228
addikt
"Weider Tribulus" : 👌[link]
-
aelod
veterán
[link] Amikor az asszony az Úr a háznál. Szerintem néha rájár a készletekre ő is
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- További aktív témák...
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.20
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kell ennél jobb indok? Szégyen nem szégyen azért nekem qrva gyorsan elegem lett a gyerekből nem vagyok az a tutujgatós fajta. Már az elejétől járok edzeni. Most meg ha vinnem kell eltabletezik ott 1 órát a nagyobb úgyis ma edzésen lesz.
oké, hogy nem bírod a kölyköt, mert balettozik ahelyett, hogy boxolni járna, vagy bjj, bármi, de azért gyíknak hívni 

Fasza!