- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Norbi update termékeiről mi a véleményetek?
Tényleg egészséges? Kamu? Drága? -
Shingen
addikt
Betegség után meg majdnem 2 hét edzés kihagyás nélkül lementem a terembe.
nyomtam egy teljes felső testet mell-hát, bic-tric, 3 gyakorlat mindenből.
El kell kezdeni visszaszoktatni az izmokat. -
-Ben-
veterán
válasz
aelod #126289 üzenetére
Azzal semmi baj nincs, hogy fejlődik a technológia. Én is örülök, hogy ma egy középkategóriás okostelefon nagyjából mindenre elég. A baj azzal van, hogy túl sok a függő ember, akik nem a megfelelő dolgokra használják az efféle cuccaikat.
Mondjuk ez nem az én bajom, de sok emberre rossz ránézni... Ülnek egymás mellett a haverok és nyomják a telefonjaikat...
-
aelod
veterán
válasz
-Ben- #126287 üzenetére
A nagy öregek megmondják a tutit.
Ez VR sem ütött akkorát mint amire számítottak. Mondjuk elég hülyén néznek ki az emberek VR-el a fejükön.Én speciel a mobilnak örülök, hogy szinte mindent el tudok rajta intézni. Gépet alig használok otthon. Elég a melóban napi 8 órát görnyedni előtte.
-
Angel2014
addikt
-
aelod
veterán
válasz
Shingen #126276 üzenetére
Olyan. Keresztapámék amikor a magyar expedíciós csapattal megmászták az Aconcuaguát, Peruban ettek nyárson sült tengerimalacot. Érdekes íze volt azt mondta. Mondjuk én már ettem elég sok mindent ami itt a Kárpát medencében fellelhető. A legérdekesebb a medvéből készült kolbász volt
-
aelod
veterán
válasz
BÁ Nutrition #126265 üzenetére
Ja pont az alma, az NSA botrány után...
Droig meg pláne... -
válasz
BÁ Nutrition #126265 üzenetére
Erről annyit, hogy a cégnél pont most váltottunk mobilszolgáltatót. Az androidos telókhoz venni kellett egy kódot, amivel kiütöd, hogy kártyafüggetlen legyen (ugye ez a legális módja, nem a hardveres kisütés), míg az iphone-oknál ezt központilag beállították. Biztos kva biztonságos, ha csak úgy messziről belenyúlnak és beállítják rajta a kártyafüggetlenséget...
-
aelod
veterán
válasz
BÁ Nutrition #126262 üzenetére
Linux alatt nekem a ph-ra is kiírja ezt...
Telón csak otp bank megy. -
válasz
BÁ Nutrition #126262 üzenetére
Én ilyenekre inkább csak gépen lépek be, telón nem szívesen
-
BÁ Nutrition
addikt
Olyan mitol lehet h bankolos oldalon kiirja a telom h a kapcsolatom nem privat/biztonsagos, igy nem javasolja a belepest mert ellophatjak a jelszavam. Mindezt ugy h nem wifin vagyok neten. Eddig nem irt ki ilyesmit
-
válasz
Woodslave #126192 üzenetére
Nem néztem végig de sztem a fele szabálytalan.
Fekvenyomásnál amikor legutóbb kerestem a maximumot, kiment a 60kiló simán, utána pár perccel szabályos módon már nem. Egyébként meg 50kilóval kivégzem az egészet úgy ahogy van. Súlyon nem röhög, újrakezdő vagyok és aprólékosan haladok
-
Angel2014
addikt
-
Angel2014
addikt
válasz
#74018560 #126252 üzenetére
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK
/100g
RBÉ*/100g
Energia / Energy:
2140 kj / 518 kcal
26%
Zsír / Fat:
48,6 g
69%
ebből telített zsírsavak / of which saturates:
19,9 g
100%
Szénhidrátok / Carbohydrate:
34,1 g
13%
ebből cukrok / of which sugars:
4,5 g
5%
ebből poliolok/ of which polyols:
25 g
--
Rost / Fiber:
3,4 g
--
Fehérje / Protein:
9,4 g
19%
Só / Salt:
0,04 g
0,6% -
törölt tag
Ti ha édeset akartok enni, mit esztek?
-
sutyesz96
őstag
válasz
bigmasterg #126243 üzenetére
Gondolom akkor ez 100%-os étrend követéssel értendő, 0 csalás.
-
-
sutyesz96
őstag
Diétára mennyit kell rászámolni szerintetek? Én 2 hónapra gondoltam.
Igen, strandra készül a fazon.
-
kk831228
addikt
válasz
BÁ Nutrition #126240 üzenetére
Szerintem csak a kokszot nem nindegy hogy kitől veszed...
Kiegek-ből tök mindegy...
-
-
Angel2014
addikt
válasz
Woodslave #126237 üzenetére
Ha úgy állnék most anyagilag küldenék de sajnos anyút műtik 24.én a szemével és úgy néz ki hasi ér elzáródása van és teljesen leállt a keringés a jobb lábában és azt meg 26. án műtik most nagyon kell a pénz...
De felfelé csövelek majd küldök ...napi 7 kapszula és 5-6 liter folyadék mellé naponta!!!
Tényleg amikor szedted a tiedet mennyi folyadék ment mellé naponta?
-
-
Zola007
veterán
válasz
rwin5 #126230 üzenetére
Azt nem tudom, hogy más mit talált kajákban, én 3 esetről tudok beszámolni:
1, két faluval arrébb működő pékségtől vettük hetente 2x a kenyeret. Abban találtam egyszer egy 13-as villáskulcsot.Valószínűleg szereltek valamit a dagasztógépben és bent maradt, aztán simán belesütötték a kenyérbe. Nem gáz, csak kiment a kés éle, mikor szeleteltük
. De azóta is megvan, bringaszereléshez használtam sokat
2, szintén kenyérben találtunk egyszer belesütve valamilyen 3 centis bogarat.
3, gimiben kollégiumi ebédhez adott fejessaláta egyszer csak megmozdult. Kis aranyos csiga mászkált a levelet közt. -
rwin5
őstag
válasz
Kari1 #126224 üzenetére
Meglepődnének az emberek, hogy a húsiparban milyen körülmények között megy jó pár dolog, és nem kell elmenni a garázsüzemekig, de lehet böngészni NÉBIH videókat, biztos lesz most húsvét alkalmával jó pár ínyenc dolog. Amúgy jó pár éve a monsterban is találtak egeret, azt asszem az is kamu volt, nem mondom erre hogy nem lehet igaz mert 10 millióból 1x nem hiszem, hogy ne fordulna elő ilyen.
-
headhunter
addikt
-
Kari1
aktív tag
Most már "meglepit" is adnak a myproteines fehérjéhez.
Amúgy a magyar árak elég felmentek de ahogy nézem ha német oldalról rendel vki akkor ott még a régiek (akcióval kb 14-15k lenne az 5kg-os ízesítettlen fehérje) viszont ezek után nem tudom hogy van-e kedvem kipróbálni, hogy tényleg átmegy-e a rendelés.
-
Zola007
veterán
válasz
Woodslave #126208 üzenetére
Döntsd el, hogy irigyled vagy lenézed.
Azért szerintem, aki nálad
- erősebb
- kockább hasú
- szponzoráltabb
- gyakrabban jár expokra
azt nem igazán gáláns dolog "lenyurgázni"Utálhatod vagy irigyelheted, nincs azzal semmi gond, mert mindkettő lehet motiváció és lehet belőle tanulni.
No offense, just facts
-
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #126215 üzenetére
ennyire nem zavar
-
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #126212 üzenetére
ilyen fáradt mellékvesével meg alacsony kortizollal tuti nem
-
Ribi
nagyúr
válasz
Woodslave #126207 üzenetére
"komolyan ilyenkor annyira elmegy a kedvem meg qrvára nem értem mi a faxt csinálok"
Igen, ez a mondat pont úgy hangzik mint akit nem zavar, meg magasról leszarja. Még saját magadnak is ellentmondasz? Ne másokhoz próbáld már magad mérni folyton. Azért olvasni tőled naponta más cikket mert folyton a netet bújod, hogy mi a baj, mit csinálsz rosszul. És még ilyen videókkal is sanyargatod magad. Nem csoda, hogy rosszul megy ha közben magadnak is azt hajtogatod, hogy mi mindent csinálhatsz rosszul. Nem olvastál erről csillió cikket eddig? Ők biztos nem ezt hajtogatják maguknak. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Woodslave #126201 üzenetére
Az átlag gyúrósok (elég jó rálátásom van így pár év távlatából) 15-25 év közöttiek, átlag 70 kiló testsúly, fekvenyomás 70-90kg körül, guggolás 2-3 hetente 50-100kg körül.
Ez az "átlag" pokemon, ebből van a legtöbb, engem a 173cm/104kg testsúlyommal, 49-es karommal megbámulnak a termekben, és én magamat testépítőnek messze nem merném nevezni.
Nem mondom hogy nem kellenek a nagy álmok, de azért helyén kezeljük már magunkat, ne a lázárandzseló meg a simeonpanda legyen az etalon.
-
Woodslave
félisten
köszi ha életvezetési tanácsot akarok mindenképpen írok neked
ha egész életemben sakkoztam volna és az lenne a hobbim, hidd el lehet zavarna ha egy 5 éves megverne. Illetve itt nem arról van szó hogy zavar, mert őszintén magasról lexarom nekem nem jobb vagy rosszabb hogy egy videón valaki mennyivel guggol vagy hogy #szentirmaiákos koxol vagy sem, csak felvetettem egy aránylag témába vágó dolgot. (ja sztem)
-
-
Zola007
veterán
válasz
Az a cím a linkelt videóból mond neked valamit, hogy "Last Workout Before FIBO"?
ezek sem a teljes átlag gym-rat-ekEgyébként Amerikában teljesen más a mentalitás. Sokan baseballoznak, amerikai fociznak gyerekkoruktól. Ez kemény alapozó edzéseket jelent.
Ott az iskolai tornaóra nem magasugrás és medicinlabda dobálás, hanem az szakképzett edzők leviszik őket a terembe és a pályára rendes saját súlyos és súlyzós edzésekre. Ezek után szinte minden terembejáró megcsinált alap programokat, int StartingStrength, Stronglifts, stb. És komolyan is veszik, mert húzzák egymást. Ott az edzésnapló és edzéstervezés alap. Innen hányan járnak úgy terembe, hogy tudják mit és mennyit fognak csinálni 6 hét múlva?
Másrészt itt ritkaságszámba megy egy 150-es guggolás vagy 200-as felhúzás, jó ha termenként vagy 1-2 ember aki tudja. Ott meg termenként van 10 ilyen
Más a cél, más a motiváció.Ezek erőgyakorlatokat. Az a baj, hogy te/ti erőgyakorlatokkal akartok testépíteni.
Mindent akartok egyszerre.
Ezek a srácot időben eldöntötték, hogy erősek vagy izmosak akarnak lenni.
Nektek meg még 10-15 év edzésmúlttal sem sikerült.Ideje lenne reális alapra helyezni az
• igényeket (egészség, tömeg, erő, definíció) és a
• lehetőségeket (szaktudás, idő, anyagi),
Majd ennek fényében objektíven nekikezdeni az egésznek az alapoktól. -
Ribi
nagyúr
válasz
Mennyivel boldogabb ember lennél, ha nem folyton a neten néznéd, hogy a 8 milliárd emberből ki az aki nálad jobb
Nyilván nem az tesz fel videót aki szart se tud. Az miért nem zavar, hogy biztos van pár 5 éves aki sakkban simán péppéverne? De szerintem bármiben találni olyan videót ahol egy 10 éves lealázna. Mégsem sír itt senki, hogy de szar az életem. Nézzél már pár "3rd world" videót, hogy rájöjj te itt picsogsz milyen szar neked miközben ....
Bocs csak fárasztó ez a mai nyafogó fiatalság. -
Woodslave
félisten
válasz
Zola007 #126199 üzenetére
látom nem ment át teljesen mire céloztam. Nem arra, hogy van pár (sok) genetikai elit figura akik nem úgy néznek ki és testsúly 4x guggolnak (pláne nem a kínai olimpiai csapatra
) meg nem arra hogy az erő nem mindig van összefüggésben a kinézettel, hanem arra, hogy tök átlag terembe járó gymratek guggolnak ezeken a videókon 150-180 kg-val, húznak fel 200kg-+. Anélkül, hogy erőemelők, súlyemelő olimpikonok lennének és itthon nem nagyon ezt tapasztalom.
mondjuk azt nem bánom hogy gyenge vagyok legalább nem tart olyan sokáig bemelegíteni mintha 180-al kéne guggolnom meg nem is olyan nagy a sérülésveszély
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS