Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
válasz
Angel2014
üzenetére
Nem nem, piramis szerűen csinálom pl: fekvenyomás 14x60kg, 12x70, 10x80kg, 8x90kg, és így végzek egy 4es sorozat mellezéssel fekve.
Egyébként így nézki egy mell napom, fekvenyomás, tolás gépen, 35-45fokba egy kezes, majd tárogatás csigán, esetleg a végére egy pull ower de az nem mindig. -
Angel2014
addikt
válasz
szika87
üzenetére
Csütörtöktől tartom elfogadhatónak mellet tricepszel nem raknám össze...
Mennyit csinálsz egy izom csoportra? fekve, szűken, 45 fokon ,tárogatsz csigán vagy fekve, és pull ower a végére és ebből 4x12? Ez csak a mellre kérdeztem...mert akkor 5 gyakorlat 4 sorozat 12 ismétlés...
Mell -Hát
váll pici pihenővel és mehet a láb vele..
tricepsz bicepszel inkább...
-
szika87
aktív tag
válasz
Angel2014
üzenetére
Az első ilyen írásomba leírtam, de valóban elég hosszú sikerült lehet nem vettétek észre bemásolom.
Edzésnapok:H-mell-tricepsz, K-Váll-bicepsz, Sz-pihenő, csütörtök-mell-hát (ide a mellet azért iktattam be mert nehezen fejlődik pedig piszkosul odafigyelek rá,de a vállam,bicepszem,és a hátam jóval előrehaladottabb tőle és bármennyire is figyelek oda hogy szabályosan csináljam őket,érzem hogy még ígyis sokat belesegít a vállam a melledzésekbe), P-lábnap, Sz-pihenő,V-bicepsz/tricepsz vagy egy kis kardio
És igen 4x8-14es sorozatok, igen a mell pl jóval kisebb izomcsoport mint pl a hát és lehet változtatni kellene az ismétléseken.
-
Angel2014
addikt
Nem nem CH + fehérje És ha túl sok az alakul zsírrá de ha elválasztod akkor akármelyikből ehetsz akármennyit...
Egyszóval ha csak CH-t viszel be fehérje nélkül nem hízol annyira...
de ez fordítva is igaz ha megeszel egy kiadós pacalt de nem eszel hozzá kenyeret vagy krumplit akkor sem hízol. -
szika87
aktív tag
válasz
Angel2014
üzenetére
Köszönöm , akkor a CH-t eltolom egy fél órával a turmix után. A többi, kaja része ugyahogy rendbe van?
Leginkább 4es sorozatokat, a súlyokat pedig e szerint emelem. 14,12,10,8. Amibol 8at csinálok nyilván ott van a legnagyobb súly, azt már általában úgy viszem véghez hogy potyognak a könnyeim de 8 megvan. Esetleg a végére szoktam egy olyat, hogy egy 5.sorozat visszavett kicsi súllyal és abból amennyi megy. -
Zola007
veterán
válasz
HussarF
üzenetére
Úgy értettem, hogy ha nem 7e lenne, hanem 70ezer.
Minél drágább valami, annál inkább mérlegelünk rajta, hogy egyáltalán szükségünk van-e rá.
Múltkor is linkelt valaki egy 20 ezer forintos "tesztófokozó" csodát, de hamar sikerült magát lebeszélni róla.
Ha 2 ezer Ft lett volna, akkor valószínűleg megveszi.
De átadom inkább a szót Woodnak, ebben ő az expert![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
13. pont: esti beszólás pipa
Na de visszaveszek inkább, mert ha így haladunk, akkor túlteljesítem a napot és kénytelen leszek aludni menni este 6-kor
-
LanyUs
őstag
válasz
aelod
üzenetére
Akkor bcaa game over
Több marad minőségibb kajára, az úgyis fontosabb. Köszönöm a tanácsot!
Hussarf: az állami bevételekhez elég rendesen hozzájárulok már a bérem 1/3-os közterheivel plusz ezzel az alacsony áfa mértékkel, ami a drága kedves országunkban van
Elnézést az előbb kimaradt: VitaKing Multi Sport Profi multivitamint szedek [link]. Komplex termék ízület védővel. Ez is elhagyható vagy azért ennyire ne szűkítsük a költségvetést?
-
-
válasz
LanyUs
üzenetére
Én sosem szerettem reggel edzeni, de ha megerőszakoltam magam akkor azért ment. BCAA sosem árt, mert a tápkieg gyárak is hozzájárulnak a GDP növekedéséhez és arról megmondták a közgazdászok, hogy jó dolog. Valamint a "mi van, ha mégis amiatt egy kilóval több izom marad fent" végig ott fog motoszkálni a fejedben és ha nem is úgy használ, hogy azokat az aminokat használja fel a szervezet, amiket BCAA-ból bevittél, legalább a kortizol szintedet csökkenti, hogy nem idegeskedsz azon, hogy vajon leesik-e az izom a BCAA hiánya miatt.
Ha súlyzós edzés helyett csinálnál aerobot, akkor az szerintem felejtős. Ha pluszban, akkor oké, egy kis mozgás sosem árthat. -
LanyUs
őstag
válasz
HussarF
üzenetére
Hussarf és aelod: reggel éhgyomorra egyszerűen nem megy a súlyzós edzés. Folyamatosan korog és érzem, hogy ez így szokatlan a kora estihez képest. Próbáltátok vagy alkalmazzátok a reggeli edzést? Mi a véleményetek ha esetleg reggel nem súlyzós edzés, hanem zsírégetés célból 40-60 perc kocogás van reggel 60%-os pulzus tartományban. Szükséges előtte bcaa? Izomvesztés ilyen alacsony intenzitásnál elvileg nincs, nem? Bcaa helyett inkább vennék halat

-
LanyUs
őstag
válasz
HussarF
üzenetére
Egy elméleti kérdést engedj meg kérlek. Ha egy profi abbahagyja és "összeesik" , majd felteszi magát ide Nektek a fórumra, akkor mivel nincs forma a véleménye egy sz.r? Vannak azért itt problémák ezzel a gondolatmenettel. Kissé szűk látókörű. Többek között erre is utaltam feljebb. Persze megértem a netes félelmet is, miért ne írjam inkább hogy 20kg oldalemeléstől sérültem le, úgyse tudja senki

-
válasz
gagyilovag
üzenetére
Ugyan, ne szerénykedj, ez az internet. Csak annyit hoztál simán, mint aelod? Miért nem egyből Kathi Béla? A f@szt, szerintem Phil Heath is csak azért tudott nyerni, mert nem álltál oda mellé
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak hát biztos, ami biztos, meg kell kérdezni, hogy vajon kúrában kell-e tolni a kreatint, mert ha még ezt is tudnád, akkor Arnold legendáját is ledöntenéd![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#127769) Zola007
Mert ér vagy 2000 forintot és már annyiért csak nem adhatják -
szika87
aktív tag
Sok oltás közt elveszett az (127697) sorozatszámú írásom
Ha lenne valami építő vagy leépítő kritika szívesen fogadom 
Kávé- pipa
Fórumba írás- pipa
Munka- folyamatban
Beszólásokra várni
- még nem történt megKöszi
Üdv -
Woodslave
félisten
[link] bcaa vagy se. Kíváncsi vagyok mi győzne meg embereket arról hogy tök felesleges

-
Zola007
veterán
válasz
gagyilovag
üzenetére
nem fenyeget szerencsére
asszongya' reggeli megvolt, beszólás megvolt, meme megvolt, munka megvolt, ebéd megvolt
Akkor első 9 pont ✔
mod: kávét nem ittam, máris pótlom, uzsonnára pedig már várom a fincsi zabpehely-rozspehely-búzapehely-kókusz-szőlőmagliszt-lenmag-mogyoró-mandula-dió-törökmogyoró-fahéj mixemet egy kis túróval
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
HussarF
üzenetére
Már aki sírós,annak
Posztolni fotókat?Minek hiúságból?Ugyan már!
Ugye én tisztában vagyok a korlátaimmal,meg nem kenyerem az arcoskodás,de megvigasztaljalak,20évesen,simán Aleod szintet hoztam!SIMÁN!(amiket posztoltatok róla)(aktívan sportoltam(néhány év Shotokan karate ,konditerem,stb)
Azóta eltelt 2 évtized,edzés nélkül,és elzsírosodtak a dolgok,stb,de azért nem olyan rossz most sem.
Hasonló amit kiposztolt Angel,csak kisebbe,meg definiálatlanabb,de azt én ki sem mertem volna rakni,olyan semmitmondó kinézet..
-
Nem értem mire ez a nagy hisztéria. Régebben alap belépő az volt, hogy dobjon egy képet magáról, hogy lássuk kivel van dolgunk, mielőtt elkezdi bemutatni a bölcsek kövét. Már ezt sem követeli a topik az újonnan megjelentektől. Ezeknek semmi nem elég? Milyen sírás lett volna itt most, ha még mindig a pár évvel ezelőtti topikstílus menne
-
LanyUs
őstag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Érdekel a link függetlenül attól, hogy nem használt a monochidrát. Nem csökkentette az izomlázam és nem nőtt a térfogat sem, totál semmit nem hozott. Edzőtársam viszont esküszik rá. Főleg az első 3 hónapos periódus. 2. már gyengébb hatással volt rá. Én szénhidrátos étkezés előtt 10 perccel 5g napi 6 alkalom feltöltés, majd fele adag tovább leírás alapján próbálkoztam.
Fél éve csak kocogok/futok/állóképesség növelése van porondon. Hamarosan újrakezdek max. heti 2 alkalommal. Vállsérülésem is helyre jött. A társam unszolására felemeltem az oldalemelést 11 kg-ra, mert bántotta az egót a kevesebb súly. Nagy hiba volt! Azonnal szabálytalan lett a gyakorlat és megfingattam az ízületet is
Erre vigyázz! Nem másnak edzel, hanem magadnak... -
Radnix
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Minden centet megért

Már végigküldtünk az edzőtársammal egy teljes 3 ciklusból álló blokkot.
Sokszor emlegettük a doktor urat, hogy elmehet a búspic***ba, olyan volument ír elő...I.: Hypertorphy 4 hét + 1 hét deload
brutál volumen már a 3. héten a 4.-en már nincs életkedved, egy megváltás a deload.
Van, hogy a 4. hétre 20 sorozatig is elmegy egy-egy izomcsoportra / hét, ha olyan beállításokat használunk.II.: Metabolic "nyavaja" nem tudom mi a pontos neve 4 hét + 1 hét deload
megszabott rövid pihenőidő, sok ismétlésszám, kell egy teljes hét mire akklimatizálódik az ember, de nagyon kellemes egy kicsit mást csinálni a hypertophy után.III.: Resenzitization (na ezt mond ki gyorsan és helyesen ha tudod, nekem rendszeresen összeakad a nyelvem)
ez csak 3 + 1 hetes
nagy de ésszerű súly (utolsó héten is benne kell hagyni még egy ismétlést, meg amúgy sem megyünk sose bukásig, így is kap eleget az idegrendszerünk) itt annyit pihenünk amennyit csak akarunk, pl guggolásnál nem ritka h akár 5 perc, de itt már nem is számoljuk.Összességében:
Normális kalóriabevitel mellett is akaraterőt igényel, diétában viszont szerintem már túl sok.
Most végeztünk a hypertrophy 4. hetével, és egy darab szarnak éreztem magamat, 2 edzésen is volt egy-egy "ez már túl sok, nem megyünk inkább haza?" momentum.
Mivel nem monoton, és a volumen is hullámzó, ezért nem lehet megunni.
Ennyi jutott eszembe, ja és izmosabb nem lettem, meg erősebb sem, ahhoz több odafigyelés kéne, de több energiát nem ér meg ez a sport már nekem
-
Woodslave
félisten
válasz
gagyilovag
üzenetére
nem jó a link. ha a kreatin szedés akkor mindegy az nem érdekel, de ha a tagok fikázása akkor igen
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
LanyUs
üzenetére
Köszönöm,a helytálló,és lényegre törő válaszod

Ha véletlenül valaki véletlenül rákérdezne a KREATIN SZEDÉS REJTELMEIRE
Még mielőtt valamelyik önelégült pöcs lehurrogná(segítő szándékkal)(van ilyen is)
Nem sértegetni,akarok senkit,és nem is személyeskedni,csak egy általános megfogalmazás a részemről,a visszaolvasgatás alatt,és személyes tapasztalat által kialakult véleményem..(tisztelet a kivételnek)
Itt egész jó leírás található:
Én is priviben kaptam,egy rendes fórumtárstól,aki segítőkész volt,és hasonló véleményt alkotott
-
God Vazzeg
veterán
válasz
LanyUs
üzenetére
"Itt "imádják" a szokásostól eltérő újdonságokat, igazán nyitottak, segítenek, nem nézlek le és nem nyomják fel idegileg a többi fórumozót és fikázzák halálra ha esetleg nem a betanult tyúkszaros turmixot preferálja
Jó hely ez, csak meg kell találni benne a szépséget "

Egy másik fórumot olvasol
-
Hol van BÁ az aláírásával?
-
LanyUs
őstag
válasz
gagyilovag
üzenetére
aelod következtetése pedig helytálló. Ha valami bevált azon ne változtass. Én is sztároltam egy időszakban a kreatint, de közömbös vagyok a monochidrátra. Szart sem ért 2 kg. Tegyél fel kérdést személyedre szabottan a shop builderen és a tápkieg. szakértő válaszol Neked. Hasznosak a termékek alatti tanácsok és vélemények is.
Fórum: itt már évek óta sok a türelmetlen "szaki"
Ne vedd magadra ha éppen "olyan" valaki, mert a stílus maga az ember
. Azért az mindent elárul, hogy a többi topicban ez a jelenség nem igazán tapasztalható. Ez viszont abból a szempontból sajnálatos, hogy miért pont a gyúrósnál kell ez legyen? Sajnálom magát a sportot ilyen elutasító hsz-ekkel lejáratni és elvenni a kérdezők/kezdők/haladók kedvét. Viszont vannak nagyon segítőkészek is itt, Ő miattuk is kár ezért az egészért. Itt "imádják" a szokásostól eltérő újdonságokat, igazán nyitottak, segítenek, nem nézlek le és nem nyomják fel idegileg a többi fórumozót és fikázzák halálra ha esetleg nem a betanult tyúkszaros turmixot preferálja
Jó hely ez, csak meg kell találni benne a szépséget

-
aelod
veterán
-
Apollyon
Korrektor
válasz
HussarF
üzenetére
Ezt én értem, sok topikban van napi szinten olyan ember, aki bejön és b**ik elolvasni az összefoglalót kérdezés előtt. Mondjuk ide meg be lehet írni, hogy mindenki csak saját felelősségére kérdezzen
Egyes topikgazdák már azt is beszélték, hogy az alap dolgokat kérdezőknek ctrl-c ctrl-v-zni fognak kínjukban.
Azt pedig nem mondanám azért hogy xar itt a hangulat

-
válasz
Apollyon
üzenetére
Jó ez, csak most mit kezdjünk ezredjére is azzal a kérdéssel, hogy "akkor kúrában szedjem a kreatint vagy folyamatosan?"
Érdekesség ritkábban van, mint hozzászólás. Amikor aelod versenyez, azt megnézi mindenki, ha Woodnak egyszer kockahasa lesz, akkor azon is elcsámcsogunk majd egy hétig. De valami kell, ami kitölti a köztes időszakokat is. Mondjuk egy kis b@sztatás![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zola007
veterán
válasz
gagyilovag
üzenetére
baszki, ne add már fel ilyen könnyen, mi lesz a napi programommal?
szépen beterveztem pedig:
1. reggeli
2. munka
3. beszólni fórumon
4. ebéd
5. kávé
6. beszólni fórumon
7. munka (meme-gyártás)
8. uzsonna
9. .gif meme linkelése a fórumra
10. munka
11. edzés
12. vacsora
13. beszólni a fórumon
14. alvás.
15. álmomban beszólni a fórumon -
ampulla
aktív tag
válasz
chewycl
üzenetére
Hello!
Szerintem túlgondoltátok. Az emberek nem egyformák és valószínű ilyen adottságokkal született. Nekem is, ha nagy a seggem, akkor ne guggoljak? Ez bullshit. Menjen az edzés felső, alsótestre + több aerob edzést kellene beiktatni és játszani a kalóriákkal. Sajnos más nem végezheti el helyette az aerob edzéseket, meg kell dolgozni érte. -
-
Zola007
veterán
válasz
gagyilovag
üzenetére
Jó meglátás, ezért lovaggá ütnének, ha már nem lennél az.
Én már csak viccelődni jöttem vissza a topikba, mert szakmázni nem érdemes, így legalább jól szórakozom

Aztán egyszer ezt is megunom.
Ha pedig másnak baja van velem azt attól még mindig csak az ő baja... -
válasz
gagyilovag
üzenetére
Tökmindegy hogyan csinálod, ha nem Weider, akkor b@szhatod
Ha viszont Weider, akkor elég csak ránézni és jönnek fel a kilók. -
Apollyon
Korrektor
válasz
gagyilovag
üzenetére
Szerintem a kúra felejtős, bár kinek mi jön be. Én konkrétan évek óta napi 2x5 g-ot viszek be, reggel és edzés után, vagy ha aznap nincs edzés akkor a délutáni kajához. Monohidrátról van szó.
A vízzel elkeverést feleslegesnek tartom, amúgy is íztelen. Beöntöm az arcomba, iszok rá vizet és kész.
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
aelod
üzenetére
Azért kérdeztem,mert sok minden megváltozott,kiforrottabb lett,és gondolom ennyi idő alatt sokan szereztek a felhasználás kapcsolatba,gyakorlatból eredő tapasztalatot!
A neten van minden,írva minden,de gondolom itt célszemélyektől kérdeztem.
Ezekre voltam kíváncsi,hogy esetleg lehetne-e jobban,hatékonyabban használni.
Nem sok minden változott
-
aelod
veterán
válasz
gagyilovag
üzenetére
3 hónapos KÚRÁKAT JAVASOLTAK
Én ennyit csináltam vele,és szerintem szépen működött!Ha ez régen működött akkor most miért nem így csinálod?
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
Zola007
üzenetére
Olvasgatom a topikot egy ideje,de nálad észrevehető,a kötözködő,nagy arc stílus.
Te is minősítetted magadat!
Azon gondolkodom,hogy annyira gyúrsz,hogy az agysejtjeid rovására izmosodik az agyad,vagy a tesztoszteron fokozók hatására,fellépő heresorvadásodat,akarod ellensúlyozni a szarkasztikus kemény gyerek stílusoddal?Remélem könnyen kihámozod a lényeget
Nem okoz nagy megterhelést?Köszönöm a figyelmedet

-
Zola007
veterán
válasz
gagyilovag
üzenetére
Rám nem írtál, csak egy jelzőt, de magadat teljeskörűen minősítetted.
Minden lényeges információ a kreatin szedéséről benne volt a szarkazmus kellős közepén, de bizony némi intelligenciát igényel kihámozni.
Elnézést kérek, túlbecsültem ezt is a humoroddal egyetemben. -
aelod
veterán
válasz
gagyilovag
üzenetére
Tegyél még egy ! jelet nincs belőle elég.
BZW tápkiegek esetében nem beszélhetünk kúráról. Az a másik tápkieg
-
Woodslave
félisten
válasz
gagyilovag
üzenetére
fejlődött a tudomány
-
Maximum1
őstag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Azért volt mellékhatása rendesen, mondhatni maradandó...

Bocs, de ez magas labda volt nagyon..... -
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz
gagyilovag
üzenetére
szerintem kurvára mind 1, hogy mikor szeded.. ha használ, ígyis-úgyis.. én össze vissza szedem és használ

-
marked one94
őstag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Én utoljára mikor kreatint szedtem csak 5 grammot beleöntöttem a számba meg egy kis vizet megforgattam a számba és kész. Edzés előtt 5gramm meg edzés után 5 gramm. Semmi gondom nem volt, azt a kis pluszt így is megadta ha egyáltalán adott de én ennek tudtam be.

-
Shingen
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Hát ez az, vagy a Vidát.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de a többi gyakorlatra is így csináld...

de ez fordítva is igaz ha megeszel egy kiadós pacalt de nem eszel hozzá kenyeret vagy krumplit akkor sem hízol.

Több marad minőségibb kajára, az úgyis fontosabb. Köszönöm a tanácsot!

Erre vigyázz! Nem másnak edzel, hanem magadnak...