- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
Amúgy ha már felmerült a téma, minden magyar ismert testèpitőnek van szemèlyi edző képesítése? Vagy ezt ne úgy kepzeljem el , mint egy polgári állást, ahol bekerik a papírokat? Név nélkül van 1-2 olyan név, aki simán bemondta kamerába,hogy őt bizony sose érdekelte a tanulás, kamaszkorában se járt már be, (simán 8 ált.)aztán hopp másik videóban meg személyi edző, teremedző, táplálkozási szakértő stb..Hogy megy ez?
-
userxy
őstag
válasz
aelod #124386 üzenetére
Nem akarom Angel-t védeni, de aki lusta normálisan beállítani a fészbukját az ne csodálkozzon, hogy bármilyen képe felkerül nyilvános fórumba.
Illetve ami nyilvánosan fent van a fészen azzal én hozzájárulok, hogy mások szabadon megosszák, akárhol.Ez van ilyen az internet.
Mindenki maga szabályozza, hogy, mit rak fel és hogyan állítja be a láthatóságot.
-
Zola007
veterán
válasz
aelod #124393 üzenetére
Szerintem meg bal oldalt 25-ös, jobb oldalon 20-asok vannak.
4x25 + 4x20 + 20 az pont 200
Látszik is hogy a bal oldal nehezebb. Ha húzunk egy vízszintes vonalat, akkor a rúd bal oldala lejjebb van.
Bizony, ezt a múltkor itt tanultam a Gyúrós topik "Perspektivikus ábrázolás műszaki rajzon" kurzusán. -
rwin5
őstag
válasz
Angel2014 #124378 üzenetére
Ha nem tud róla akkor nehezen szól
Egyébként még sosem tettem ki egy haverom képét sem, és nem is tervezem.
(#124379) aelod: mióta nem vagyok fent jobban szörnyülködök, hogy mennyire zombivá változtatja az embereket a közösségi média, egyáltalán nem bánom hogy "kivételek" közé tartozom ilyen szempontból. -
GoTReX
őstag
válasz
Woodslave #124372 üzenetére
Nézd ha már itt tartunk , meghalt Pvt Hudson kiskorom nagy alakja.
Itt se keresd, én csak próbálok alkalmazkodni
-
aelod
veterán
válasz
Woodslave #124360 üzenetére
Kegyetlent fejlődött az oxygenben. Mondom én a muscle beachen láttam, hát a Molnár Peti nagyobb volt nála...
Béla lábai brutálisak, viszont látszik a struktúrális különbség és az erőemelő múlt rajta. Nagyon vastag a dereka, törzse. Páros bicepsz és a mell csípő gyenge (értsd jól).
-
-
Zola007
veterán
Csuhai J. megvette a konditermet, ahova járok
Remélem ez majd pozitív lesz a szolgáltatás színvonalára nézve. -
pityaa23
senior tag
Zöldségeknek diétában mennyire számoljátok a szénhidrát tartalmát? Zöldbabot tolok napi 400g-ot ez kb 15-20g ch. Ha nem kéne beleszámolni, az plusz 100g édesburgonya.
-
rwin5
őstag
válasz
Woodslave #124335 üzenetére
Minden ami nem bio élelmiszer arra ugyanúgy rá mondható. Egyébként a magyar termelők is ugyanúgy vegyszereznek már mindent, nem kell ahhoz elmenni Amerikáig. (már ha a cikk magukról szólt)
most a pálmaolajat baxtatják, hogy nagyon rákkeltő, csekkoljátok le az otthoni dolgokat nagyjából minden terméknek ott lesz a hátoldalán: kávé, csoki, nutella - ilyesmik.
(#124339) aelod: szigorú szabályokban le van szögezve, hogy mi számít bionak, miért ne lenne az?
-
Woodslave
félisten
válasz
CriticalHit #124332 üzenetére
régen is a falusi öregasszonyok arzénnal mérgezték lassan a férjüket
most inkább bele se gondolok. A krumpli se jobb (legalábbis egy amerikai cikkben azt olvastam, hogy az anyag amivel kezelik hogy ne csírázzon ki az is rákkeltő meg halálos)
-
GoTReX
őstag
Myproton mostmár nincs magyar nyelv és HUF ár? Gondoltam rendelek onnan, és úgy rémlik régen ez nem így volt.
-
Ribi
nagyúr
válasz
CriticalHit #124332 üzenetére
Azért élnek olyan kevés ideig keleten is. Ja mégsem.
-
Alpachino
veterán
-
batai15
félisten
én jazmin rizst eszek,adja.
De olyat is szoktam hogy burgonya,kis répa cs mell egészbe fűszerezve sütő zacsiba az egész, és nagyon finom . -
Woodslave
félisten
válasz
aelod #124313 üzenetére
Jázmint utálom nem bírtam az illatát. Basmatit még nem ettem. Mivel ez is ízlik, testkompozíció szempontjából meg ugyanannyi kalória mellett semmi különbség nincs köztük én se flancolok.
Ebédre barnát eszek mondjuk mert az tényleg jobban telít. De a teszkóban kilója 429Ft az se annyira durva. Este meg edzés után megy a fehér.
-
GoTReX
őstag
válasz
aelod #124305 üzenetére
Aelod
ont hogy üdítő a fehér után. Persze jázmintól nem jobb, de kifogytam belőle és tartok barnát is . Ma le is kell ülnöm ,és összeírni egy színesebb/gazdagabb menüt magamnak,mert úgy érzem eljutottam oda hogy nem tudom már megenni a kiírt mennyiséget, ami erősen a fejlődést gátolja. Vannak hullámvölgyek ,mikor úgy érzem ez már finomabb rizs, finomabb mell stb, de úgy látszik mint olyan hogy most patent,mindig változtatni kell dolgokon időről-időre. Vegyesebb fehérje/ch forrás, edzésmódszerem is intenzívebbre vettem ,ami jó. Jó lenne élőben is valami tapasztaltabb figura, mert saját kárán lassabban tanul az ember, és az idő megy....
Alpachino: Fehértől ,ételhordóba belekövülőtől már rosszul vagyok. És vége felé már csak utaztattam,mert haromnegyedénél többet nem tudtam megenni belőle.
-
headhunter
addikt
-
GoTReX
őstag
Barnarizs tömegeléskor abszolut felejtős?
-
batai15
félisten
sziasztok! mell mellé mit érdemes csinálni? olvasok sok mindent(bicepsz,tricepsz )
ugye a tricepsz amúgy is be dolgozik, szóval az mindenképp.
de ha már tricepsz akkor bicepsz is mehet , legalábbis ha mellezek akkor mind kettőt szoktam csinálni.
de kezdem azt gondolni hogy a kevesebb néha több.
egyébként szerintetek hogy lenne jó egy 5 napos heti edzés milyen felbontásban ?valahogy bele kellene dobni 2 mell napot,meg egy hiit edzést is. bajban vagyok most ezzel így . -
-Ben-
veterán
Srácok, a body.builder -en ki volt ez a fickó? Már jó ideje nem látom. BuilderGasztro -ban sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!