- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
megy a találgatás, hogy Jeff Seid youtube celeb és Mr. O. Fizik induló vajon naturál-e. Fenti képen a nosteroid magyar srác alázza le Balog Robin Mr. O. induló versenyzőt. Mivel a naturál srác izmosabb mint Robin, nyilván Robin is naturál, tehát ha naturálként Mr. O. induló akkor Jeff Seid is naturál
-
Deck
titán
Csirkéhez kinek mi a kedvenc szósza/öntete?
-
-
dybo
tag
válasz
Woodslave #126982 üzenetére
A pulykacomb is a lidls? Az nagyon okádék, régen én is ettem, de olyan mellékízé van, hogy már nem bírnám megenni. Helyette inkább ajánlom a darált sertést, van 7% zsír alatti, de amivel parádés az aldis darált marha, bár az 800ft körül mozog. Sima tészta helyett, meg mit már ajánlottam, Korona teljes kiőrlésű. Szószt kb. én is úgy csinálom mint aelod, ha gúrméskodsz, alá piritasz vöröshagymát, fokhagymát, friss bazsalikommal.
-
-
Woodslave
félisten
tegnap nem volt elég csmellem megfőzni 3 napra, ezért variáltam és csináltam darált pulykacombból bogonait. Jó mondjuk a normál kajához képest "szemét" a szósz miatt (valami lidl-s) meg a sima tészta de kalória szempontjából nem sokkal több (100) mint a zabot kajám, meg egyébként is azt hiszem heti egyszer beiktatom, mert bár nagyon szeretem a csmellett barnarizzsel, de hiányzik a szószos kaja tésztával.
pont ma agyaltam hogy ez a nyár nem lesz meg... Aztán gondolkodtam, hogy eltaktikáztam kicsit mert korábban max 84 kg voltam tavasszal most meg 92-ről indultam.
-
Shingen
addikt
-
Dani82
senior tag
válasz
aelod #126975 üzenetére
Régebben, amikor untam a Chili2-t elmentem az Allee vagy a savoya Gildaba, de katasztrofa ott is. semmit nem koltenek a teremre. ezer eves gepek, kosz a vizesblokkban ott is, kardio gepeknel 15bol 8 rossz honapokig...
Sokaig Bose Quietcomfort volt, azt nagyon szerettem, de elhagytam valamelyik termeben es akkor megfogadtam, hogy nem veszek tobbet draga fejhallgatot edzeshez.
Aztan talatam ali expressen a qcy qy8-at hasznalok, asszem 4000 Ft volt? es nagyon jol szol, nagy a hatotavolsaga. viszont minden 2. edzes utan tolteni kell -
aelod
veterán
válasz
Dani82 #126974 üzenetére
Igen erről beszélt a Bodó Imi is az egyik BB rádió adásban, hogy elviselhetetlen a zene ami ott megy. A diszkógömb kell ám egy terembe feltétlen...
Kicsit kivagyok a gilda herminára amúgy most. A zuhanyzóban áll a vastag fekete penész, botrány. Hétfőn jöttek befotózni a termet kár, hogy azt nem fényképezték le...
Úgy zuhanyzok, hogy próbálok nem hozzáérni semmihez.Tudsz valami jó BT fülest ajánlani? Vezetékes piston 2-m néha zavar az edzésben.
-
Dani82
senior tag
válasz
aelod #126972 üzenetére
Nem rossz, a géppark a szokásos hoist, life fitness stb, van funkcionalis edzes resz es nagy kardio park is.
Par honapja elmentem edzeni egyet, nem volt rossz. 2e Ft-tal dragabb mint a cutler, amit igazibol semmi nem indokol szerintem.
Ami nem tetszett, hogy iszonyat duborgo technolofasz szolt, ami meg a zajszuros fulhallgatomon keresztul is hallottam, illetve eleg sotet van es villodzo fenyek, meg diszkogomb
De lehet valamelyik pultos epp ott elte at a hetvegi aftert.
nem rossz terem egyebkent, vannakjo csajokjo gepek -
Dani82
senior tag
válasz
#15490560 #126970 üzenetére
senkivel nem beszélgetek, haverkodok ott. Berakom a zenet es leedzek. full leszarom ki mit gondol, de amugy sem ismerek senkit szemelyesen a myprotein teamen kivul
szerk: egyebkent meg ha barmi gond lenne, kijovok a lakasbol es nem balra fordulok a kocsival hanem jobbra, es onnantol a peak arenaba jarok. thats it
-
Zola007
veterán
-
aelod
veterán
válasz
BÁ Nutrition #126965 üzenetére
Scitec fitnes club.
Habár még a cutlergold.hu domain él. -
Fandango
veterán
Használtok bemelegítő krémet, ha igen akkor milyet?
Én eddig Richtofit Sportkrémet használtam, különösebb hatását nem éreztem ahhoz képest amit ma próbáltam ki. Rossmannban vettem egy Dr. Kelen Sport Start bemelegítő gélt, ahogy felkentem, rá 1 percre az a rész bepirosodott, kicsit égő, bizsergő érzéssel, olyan mint amikor a napon megpirul az ember bőre. Nem volt kellemetlen, de meglepett a hatása a másikhoz képest. Az edzés marha jól ment, nem mondom, hogy ettől, de a fene tudja.
-
dybo
tag
válasz
headhunter #126941 üzenetére
Én talán egyszer rendeltem innen, arra emlékszem hogy kurva lassan küldték, és már majdnem lemondtam a rendelést. Választék, ár jó amúgy! Gymbeam fehérje második íze is jó (csoki kókusz), lehetne 5kilós kiszerelés!
-
-
Dani82
senior tag
mindenesetre én 2 évre megvettem reggel a scitecgold.hu domaint, mivel szabad volt.
-
aelod
veterán
válasz
Woodslave #126932 üzenetére
Nem tudom de mintha olvastam volna már erről valahol valamit.
Mondom nem vagyok dietetikus nem okoskodás mert nem értek hozzá. De a gyúrós körökben csak "szemét" kajának nevezett kategóriában agyonsózott és hozzáadott cukorral teletömött előre feldolgozott élelmiszerek vannak csak szinte.
#porcukor
-
aelod
veterán
válasz
Woodslave #126928 üzenetére
Korábban linkeltem egy facebookos blogger srác koleszterin eredményét. Határértéken belül mozgott úgy, hogy elég sok tojást eszik. Nem vagyok pro a témában de szerintem a só is közre játszhat a koleszterin szont változásához nem?
(#126929) Woodslave
+ a lefekvős kazein.
-
Woodslave
félisten
válasz
Shingen #126926 üzenetére
nekem is volt felső határértéken felül. De most annak ellenére (vagy azért ki tudja) hogy minden nap 3 tojás, sertészsíron sütve, határértéken belül van jelenleg még a kardiológusnak megfelelő szinten is kb. (5,6 volt most 5,2)
mondjuk most megy lenmag meg omega 3 is.
-
Woodslave
félisten
válasz
Shingen #126923 üzenetére
ha orvos mond valamit akkor csináld azt. Mondjuk a koleszterin dolog elég vitatott. Maga a kaja rész elég kevéssé befolyásolja. Ha kevesebbet eszel akkor lehet többet termelsz, szóval ha genetikád olyan akkor ugyanott vagy, ráadásul nem csak az össz koleszterint a lényeg.
De az igaz hogy napraforgó olaj vagy egyéb nem hidegen sajtolható olajak használata nem annyira ajánlott. Legalábbis mindennapos főzéshez.
-
Shingen
addikt
Koleszterin szintet mivel lehet lehúzni ha magas?
tiszta vicc a vérvételnél kicsit magasabb volt, err rá van írva javasolt a diáta, meg olajjal való, főzés, omega3, zsírmentes húsok, stb.
jah meg rendszeres testmozgás.Még jó hogy ezt csinálom szinte.
-
Zola007
veterán
Azt hiszitek Jay nem tudott róla?
Dehogy nem, csak míg 1-2 terem volt, addig nem érte meg perelni.Ha be akarsz perelni valakit, akkor félre kell tenni az önérzetet és megvárni amíg ideális a szituáció és a legtöbb pénzt tudod kihúzni a dologból a legkisebb rizikóval.
A jogászai megvárták míg kinövi magát a franchise, aztán odaléptek.
-
Angel2014
addikt
válasz
qantum #126903 üzenetére
Sok karnitin edzés előtt...ha tudsz inkább éhgyomorra menj,hogy ne az aznapi reggelidet égesd el hanem a raktárakat égesd, kardió előtt rengeteg BCAA és fehérje ....ez segíti a karnitin útját a raktárakhoz vezetni és nem épül le az izom tőle...meg kell emelni a napi fehérjét ami főleg kazeines fehérjéből áll reggel este...edzés után mehet a gyorsan szívódó fehérje. Rengeteg folyadék, és 4-5-6 étkezés naponta . Hogy ne raktározzon a szervezet és ne essen le az anyagcseréd.
-
NorBuilder
csendes tag
En valahogy gondoltam, hogy Cutler nem lett megkerdezve, hogy ingyen engedne-e hasznalni a nevet. Csak azon lepodok meg, hogy mi tartott eddig. Belanak lehetett volna tobb esze. De nem volt...
Nem tudom viszont, hogy a birosagon a per mennyire nyugszik majd stabil alapokon. Ugyanis, valoban o az egyetlen Cutler szeles-e foldteken? Ha viszont volt mar ilyen terem valahol a vilagon es raadasul Jay erdekeltsege, akkor bukta van. -
Angel2014
addikt
válasz
aelod #126888 üzenetére
Azt nem ha tudom megkérdeztem volna ...
Viszont a kreatinnal azt mondja ugyan az az van benne csak 2 cég csinálja az alapanyagot Németek és kína
a weideré annyiban különbözik más a sejt térfogat növelése .
A fehérjéket most vizsgáltatta be vagyis egy több milliárd értékű program naponta ellenőrzi..... a zöld scitekes izolátumtól nincs jobb a piacon, a weidert is veri sőt 6-8 % százalékkal kevesebb fehérje van a weiderben viszont sokkal több cukor és szénhidrát...de ez a 6-8-% eltérés megengedett a piacon. jogilag amivel a horvátok élnek is
Azt is mesélte mivel a weidernek is sok jogi csatája van most , és a vám az utaztatás stb. Horvátországban lett a weider központ ott állítják elő most és ez is eltér az amerikai változattól.
Wood : Dehogy mondta sőt azt mondta a weider mióta horvát kézben van egy szar lett...még husszú katinka is bevizsgáltatta a sciteket....
És azt is mondta ha nem hiszek neki van egy hely 12000 ft a bevizsgáltatás kérjek a nevére számlát és kifizeti nekem , vigyek egy scitecet és egy weidert..és csalódni fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Rise of the Ronin (PS5)
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával