Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani82
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
azert mentem anno, mert elalmosodtam reggeli utan folyton. elhagytam a tojast es nagyjabol ez megszunt, aztan rajottem h lehet megsem emiatt voltam almos, hanem az 50-60g zab miatt
Aztan nemreg felmerult, hogy reggel szar az inzulinerzekenyseg ezert nem javasolt ch a reggeliben. ezert gondoltam kiprobalom ogy tojasfeherje zoldseg es lenmagolaj a reggelim es csak 11 korul lenne az elso ch etkezes -
S e t h
nagyúr
válasz
szuszinho
üzenetére
A francot! A testi erő prezentálása dönti el ki nyeri az evolúciós versenyt, a gyenge nőstények hamar kihullanak a rostán.
szerk:
most látom, hogy fing is volt.
Akkor sztorno, Angel jól csinálta, minek várni amíg eljut odáig egy kapcsolat, hogy szabadon lehessen eregetni, kinek van erre ideje, az elején kell eldönteni. -
Angel2014
addikt
válasz
aelod
üzenetére
Ezt elmagyarázhatnád itt a csiliben is épp tárogattam amikor odajön mellém oldalt emelni egy csaj nem is rossz, beszélgetünk ,mosolyog ,szóval közvetlen volt, de amikor felvettem a 2x28 kilós és hirtelen hátradőltem a padon durrantottam egy puklit , szegénynek egyből lement a mosoly az arcáról és ott is hagyott
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jaa itthon van az édesburgonya de a kórházakban is adnak simát is főttet is és krumplipürét is diétásoknak, amúgy is van krumli diéta is. nem is keveset lehet tőle fogyni.
-
Shingen
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
bazzzzzzzz, ez kéne még a kondiba.
-
szuszinho
őstag
-
Dani82
senior tag
Etel intoleranciahoz ert vki? Csinaltattam egyet 20k Ftert de bazdmeg azt nem tartalmazza hogy utana megkerdezzem a geci orvostol, hogy akkor ez most mi a faszt jelent. kurva anyjukat...
na szoval a tojasfeherjere 6-os jott ki, ami a nagyon magas kategoria. viszont nem tudom konkretan ez mit jelent, ne fogyasszak egyaltalan, mi lesz ha reggelente tojassal kezdek, stb, mennyire kell ezt szigoruan venni.

-
aelod
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Na már megint egy sehogy nem kinéző okoskodik arról, hogyan legyünk izmosak.
BTW megvolt tegnap az utolsó láb edzés. 30g ch-val a belemben nem volt épp egy fáklyás menet...
Holnap nulla ch meg csütörtökön is de este már elkezdem a töltést. Ha minden jól megy a fitparádéhoz képest 2 kilóval nehezebben tudok felállni a színpadra. De majd kiderül, hogy a vízhajtás során mennyi megy le. -
Woodslave
félisten
[link] na legyen valami értelmes
-
aelod
veterán
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Az meg ki?
-
sutyesz96
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Nekem Steve Cook!!4
Minden edzés után beleturmixolok egy képet róla a fehérjémbe.
-
Woodslave
félisten
válasz
Coccolino_O
üzenetére
én csak azt nem értem hogy miért érzi mindenki hogy egy trollkodással kell visszatérnie a topicba..

-
-Ben-
veterán
Zyzz miért is példaképe oly' sok embernek?

-
dybo
tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Nekem Angel!
-
Coccolino_O
őstag
Nektek ki a kedvenc példaképetek? Nekem Zyzz.
-
dybo
tag
Jó nagy hülyeség cukrot inni, reggel főleg, de még edzés után is! Ha nem tudsz eleget enni, ennél vannak jobb tömegnővelők, bár ahogy látom a legolcsóbb verziót választottad. Fehérjéből is jobban járnál egy tejsavóval, kb. biotekes szója árán már vannak (myprotein, gymbeam, mhn).
Bár nem nagyon vagyok otthon tömegnővelőkben, de jumbo prof, hardcore jobb. Vagy up your mass (ha még lehet kapni), abban ha jól emlékszem semmi gyors szénhidrát nincs. -
Zin
őstag
Bio Tech Power Protein 4 kg+FForce 1kg Super Carb fast...1-1 kanál reggel, 2-2 edzés után.1000 kalória ez kb+kajára figyelek...Kezdőnek sztem jó kombó!
-
Zola007
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
vicc volt
egyébiránt úgy tűnik sikeresen adaptálódtál hozzá, nincs progresszió, nincs további fejlődés -
Zin
őstag
Kezdőnek milyen tömegnövelőt ajánlotok?(Ujra kezdő)
-
Zola007
veterán
válasz
headhunter
üzenetére
Felül férfi, alul nő
Mindkettő profi UFC ketrecharcos
Se McGregorral, se Justinoval nem ütnék össze, de bármily meglepő, ezzel a lánnyal még annyira sem ► [link] -
headhunter
addikt
1 Férfi + 1 nő vagy 2 férfi?! [link]

-
Angel2014
addikt
válasz
Radnix
üzenetére
Persze vannak súlyzós edzések de nem olyan mint a badysoknak..!!! Inkább egymást emelgetik
Gyerekek ilyen bicepsz edzés létezik? Bicepsz edzés sckottpadon! Mert ezt nem hiszem el ha nem látom.
-
Shingen
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
jah csak amilyen cingár volt, sok kox kellett, hogy így nézzen ki.

-
Coccolino_O
őstag
Csak akarni kell...
-
Zola007
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
nyugi, nem vagyok olyan viráglelkű

Egyszerűen nekem ez a fórum sokat hozzá nem tesz az életemhez, annál több időt viszont elvesz belőle. Egy-egy embernek szoktam egyedi, specifikus dolgokra reagálni, akinek látom az értelem szikráját a kérdésében is. Akinek ezután célirányosan segíteni akarok, annak inkább írok privátban.
Így a kecske is jóllakik, a káposzta meg le van sz.rva -
dybo
tag
Akkora a vádlim mint egy 5 éves óvódás kislánynak.
Pedig már egy ideje heti 2x edzem, de kurvára nem nő. Szarul is tapad, meg a csontozatom is vékony szar. Combom se nő úgy, ahogy kéne. Elbaszott dolog ez a genetika. 87 vagyok, nem rég kezdtem a diétát, vagyis egyelőre csak nem zabálok napi szinten szemetet, ahogy az elmúlt hónapokban. Lassan valami aerob dolgot is beiktatok, 80-ig szeretnék lemenni, sokkal tovább nem. így is aprónak érzem magam, csak akkorára nőtt a belem, amit már nem viselek jó szívvel. 
-
Shingen
addikt
-
Shingen
addikt
válasz
bigmasterg
üzenetére
"érzem mikor vagyok éhes és akkor eszem"
Na pont ezért állt be a súlyod és nem nősz.
persze ebben igazad van, de van amikor hiába eszel akár tiszta kajából többet, olyan a genetikája az embernek a bele elkezd nőni míg az izom sokkal lassabban nő.

De tényleg terembe is van egy srác reggel mikor felkel aránylag normális a has íve, de amikor elkezdi megenni a több ezer kcalt nap végére rendesen kigömbölyödik a hasa sők evészettől.
-
Angel2014
addikt
(#126365) Zola007: Gyere vissza ennyit nem ér az egész!

És te is kolosanyi!

-
aelod
veterán
válasz
goodboy007
üzenetére
Torok és anal királynőék is így kezdték

-
goodboy007
senior tag
válasz
aelod
üzenetére
"Nekem amióta kivették a mandulám csak falattal megy le az összes tabletta. Vízzel megakad mindegyik..."
Mikor elkezdtem szedni a Multi Pro-t, egyesével, a keskenyebbik részét "torokirányba" állítva nyeltem le és még úgy is olyan érzés volt, mintha kapanyelet dugtak volna le a torkomon, most meg egy nyeléssel simán lecsusszan az egész marék + esetenként Arthroxon + kurkuma. Durva, hogy adaptálódik a torok is a "procedúrához". Manduláim nekem sincsenek úgy 7 éves korom óta.
(#126365) Zola007: Egy idióta megér ennyit? Szerintem sokan olvassuk szívesen az írásaidat. Egyébként se más valaki(k) miatt járj vagy ne járj ide, hanem magad miatt!

-
Dani82
senior tag
Myprotein eger sztori [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Távcső topik
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Bittorrent topik
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Windows 10
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

🐰 🐰 🐰 💪