Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kari1
aktív tag
válasz
Zola007
üzenetére
Akkor marad a szolvák... ott akció nélkül kb 18-19k, bár ahogy néztem náluk nem szokott sokszor 25-30% akció lenni de még mindig jobb mint a UK oldal.
Amúgy nem értem ezt az egész dolgot, EU erre mégis 3 fő régió van (UK, Németo, Szlovákia) mind mind különböző árakkal.
-
Woodslave
félisten
[link] nem xar karok 75 kilós naturálként
-
Zola007
veterán
vége a jóárasított myproteinnek, már a német oldalról sem lehet ide rendelni semmilyen beállítással
-
Woodslave
félisten
válasz
Radnix
üzenetére
ja
mondjuk én megfőzök 3 napra, aztán ha közbejön" valami akkor a zabfehérje helyett eszem meg a csirkét. Mondjuk sajnos minden héten összejön valami, csütörtök-péntek nem tudtam ebédet tartani és elhiszem hogy dobozból kéne ennem a hideg csirkebrokkolit, de nem akarom eléggé 
Mindegy a héten belőttem én is 2000 alá, 180 gramm fehérje edzésnapon (amúgy - 1 shake és nem is pótolom) 150 gramm ch meg a maradék zsír (bruttó 64 mert ki tudja mennyit sikerül kinyalni a tepsiből meg a doboz alján is marad
) Ha nem csalnék akkor valszeg mehetne feljebb a ch egyébként, de sajnos a hétvége is elbaxott most kókuszgolyóra jártam rá. Nem is fogytam szinte semmit a héten. Maradt 85 kiló, szóval idén nyárra a "nemannyiraszálkás"
80 kg-t céloztam be. -
aelod
veterán
Ma már visszavezettem a normál kajálást. Ma megyek edzeni egy hét pihi után. Már most fáj a lábam előre xD.
Fun fact:
Biztos elnézte a weider creatin adagolást. [link]
-
Radnix
senior tag
A primitív "vigyünk be kevesebb kalóriát, mint amennyit a szervezetünk felhasznál" módszer úgy tűnik még mindig működik.
x: napok száma, y: tömeg
Továbbra is 2k kalória, 2g/kg prot, 4 edzés, 0 kardió.
Azt nem mondom, hogy nem szoktam éhes lenni, de a kv sokat segít
-
Angel2014
addikt
-
Kera01
csendes tag
Sziasztok! Elég furcsa problémám van. Eddig sciteces kreatint szedtem, most myprotein kreatin monohidrátot vettem, viszont ennek egyszerűen nem értem az adagolását. A csomagoláson 1,5 kanalat mondanak 5 grammnak, viszont a honlapjukon 1 kanalat. Valaki van, aki esetleg szintén myprotein kreatint szed és fel tud esetleg világosítani?
Üdv! -
SchumiBácsi
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Vagy még a szex
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Aventador91
őstag
válasz
gagyilovag
üzenetére
zsírégetésre szerintem legjobb az intervall futás, nem ez az ugribugri
de tökmindegy szinte mit csinálsz, a kajálás a legfontosabb
-
gagyilovag
aktív tag
Mell-bicepsz megvolt,és utána gondoltam egyet nyomtam egy kardiót:
Hogy ez milyen jólesett a tegnapi lábedzésre,azt el se merem mondani

140-146 pulzusszámot tartottam végig.
Ezeknek vannak olyan gyilkos edzéseik,hogy ledobnátok a láncot tőle
Csináltam már jó néhányat a listájukból,csak ajánlani tudom,aki fogyni szeretne kicsit

-
marked one94
őstag
-
Shingen
addikt
válasz
aelod
üzenetére
Köszi, de ez kimondottan az edzésről szól gondolom.
hanem egy anatómiai könyv, melyből az emberi testet lehet megismerni.
De Zolaa melyet ajánlott ott edzés módszereket tartalmaz.Bár ahogy néztem amennyi angolt még tudok az a könyv inkább erőemelőknek való nem gyúrósoknak.

-
Shingen
addikt
-
patex1983
őstag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Köszi
-
Fandango
veterán
válasz
gagyilovag
üzenetére
Érdemes volt belenézni ebbe a videóban.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
Tudom, nem a kényelemről szól ez a sport, de én is felteszem a lábam és úgy fekvenyomok - mert kényelmesebb számomra. Az is igaz hogy sztem kissé magas a padom ezáltal kényelmetlenebb volna a földön tartani a lábam és mivel lábgépszerűség van a végén 60cm szélességben így korrektül le tudok "talpalni" és stabil lenni a magam szintjén a saját súlyaimhoz.
-
patex1983
őstag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Esetleg belinkelhetnéd a videot.
Köszi! -
gagyilovag
aktív tag
Ma ráébredtem,hogy még ,indig nem tudok szabályosan oldalemelni

Megnéztem,egy Vida féle válledzés videót,ahol adja az instrukciókat.
Tanulságos volt,és 50% kellett csökkentenem a súlyt,hogy teljesen szabályos legyen(gondolom én,hogy teljesen az)és majd be...rtam a végére,így is. -
Zola007
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Kizárja a hidalás lehetőségét
Másrészt az erőátviteli rendszer ezáltal rövidebb lesz és nem a csuklótól a talajig tart, csak a csuklótól a lapockákigHipertrófia-specifikusan alkalmazható gyakorlat viszonylag kis súllyal, egy magasabb erőszint és fejlett agy-izom kapcsolat esetén, ha kellően erős a törzs is mellé.
Az más kérdés, hogy a legtöbb ember
- nem megfontolt céllal
- jóval a magasabb erőszint alatt
- jóval a "kis súly" felett
- bármiféle agy-izom kapcsolat nélkül (vagy szimplán agy és izom nélkül)
csinálja, hanem mert azt gondolja menő vagy ezt látta a bébétévébenÉn nem ajánlom, mert a fenti listából szinten mindig hiányzik valami.
-
marked one94
őstag
Valaki mondja már meg miért jó úgy fekvenyomni, hogy a padon fent van az ember lába vagy összekulcsolva a levegőbe? Egy csomó embert látok így nyomni és akárhogy nézem nem értem ez miért jó.
-
Angel2014
addikt
válasz
Rataxes
üzenetére
Ártani nem árt...lehetne intenzívebb a súlyozás kis súllyal is ...megnézhetnél neten egy súlyzós alap edzéstervet és kardiót iktass be 30 percet naponta minimum ...biciklizés , vagy erőltetett séta...aminek az a lényege,hogy a pulzusszámot a zsírégető zónába tartod...220- mínusz életkor és azt szorozva 0.65 el...
-
Rataxes
csendes tag
Sziasztok!
Nem kimondott gyúrás, de talán ide passzol a leginkább... Szóval pár hete elkezdtem úszkálni, nem sokat, hetente háromszor egy órát... Néha súlyzózgatok is itthon, de szigorúan kicsinyítőképzővel... A kérdésem, hogy ilyen intenzitású mozgás mellett van-e értelme fehérjeporra beruháznom? Most kicsit olyan irodai munkásalkatom van, ülőmunkát végzek, van sörhas is... Szeretnék sportosabbá válni, úszás napokon igyekszem több fehérjét/szénhidrátot bevinni, pihinapokon meg inkább diétásan étkezni (saláta/ilyenek). -
adalbert1
veterán
Sziasztok, mivel ez a topic kicsit jobban pörög, mint a kettlebell, ezért gondoltam, hogy itt is kérdeznék:
Súlyzós edzéshez ti milyen sportcipőt használtok? Nekem az az elképzelésem, hogy valami olyan kellene, aminek vékony a talpa, és szélesebb, mint az én talpam (hogy a boka ne mozduljon el valamilyen irányba, mint mondjuk egy keskeny futócipőnél), esetleg ne legyen a felső rész túl vastag anyagból, hogy kényelmes legyen. Ti mit ajánlanátok? Népszerűbb márkáknak (pl. Nike, Adidas) van direkt ilyen termékvonala?Radnix: általánosságban kérdeztem, mindenhez, guggolás is van benne.
-
Radnix
senior tag
-
Shingen
addikt
valaki tolt már ebből kúrát?
[link]
terembe lévő egyik edző srác azt mondta próbálta, neki atta.
de 2 kúrát kell csinálni belőle 2x 6 hét -
Shingen
addikt
ma mell-Hát volt, atta.
De a múltkori karozás miatt alig bírtam mozdítani a karom, így fasza volt edzeni.
na meg ez a párás idő, fulladtam rendesen. -
Angel2014
addikt
válasz
Angel2014
üzenetére
De ha ilyet Aelod Felesége elvennél feleségül megnézném ki lenne a főnök otthon!
Főleg verseny és diéta szezonban ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
aelod
veterán
válasz
Angel2014
üzenetére
Hát ha jól tudom, de javíts ki ha tévednék de a Gabit nem a Vida rakta össze. Vendég pózoló lesz a bodysporton. (3 éve indult először itt 76 kilósan) Most volt nemrég az ASIO classic Szegeden ott ezüstöt és bronzot hozott. Brutális formával egy nagyon erős mezőnyben: Kormos Zoli, Dudás Ádám. Nagyon színvonalas versenyt sikerült összerakni. Mindenki atomjó formában volt.
(#127411) Zola007

-
FIREBLADE78
addikt
válasz
HussarF
üzenetére
Annyira be,h lesérült a csuklóm,nem edzettem 2 hónapig. Rá is hagytam a faszba,marad a kondi
Viszont kurva jó erőt ad,mellette kondizgattam is és kisujjból kivágtam egy kondi edzést. Legjobb,ha mindkettőt csinálja az ember.
woodkabbeh
húú,majdnem elfelejtettem. váll vót,atta -
aelod
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Most, hogy visszajöttél...
-
Shingen
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Miért csodát vártál?

-
-Ben-
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Távcső topik
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Bittorrent topik
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Windows 10
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)