Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aelod
veterán
Kifutottam a szerk. időből. BTW ma megvolt a regisztráció. Állok sorban. Áll mögöttem a Sipőcz Etu és gyúródik (értsd tolakodik). Paraszt. Elégedetlenkedik. Kérdem mi baj? Mondja, hogy ő nem kis név már meg elég régóta versenyzik de ilyen nem volt tavaly, hogy wellness kategóriában (nem tudom, ennek nem szóltak, hogy itthon nem épp azok indulnak ebben a kategóriában akiknek nincs adottsága hozzá?) magasság szerint bontják a versenyzőket...
Nem tudom a mondandója azon része, hogy ő mekkora sportoló, hogy jön ahhoz, hogy magasság szerint sorolják be őket... -
aelod
veterán
válasz
KisDoc
üzenetére
Nekem aztán mindegy mit csinálsz. Nem vettem annak amúgy a hozzászólásod.
(#127090) gyuri860213
150 alá? Eleve 180 az ajanlott a bodybuilder kalkulator alapjan ha fogyas a cel. De ha igy akkor igy
És az a kalkulátor ismeri a te tested? Ha fogyni akarsz akkor több kalóriát (nem kell edzés után gyors ch, elég lesz a fehérje ha legurítod. De az sem annyira fontos ha utána egy órán belül eszel rendes ételt) égess el mint amennyit használsz. Nem kell nagy tudomány hozzá.
a legfontosabb a kalória (ez megint attól függ de a science based edzőknél, szakértőknél ez az álláspont) azaz tök mindegy semmit nem fog számítani ha a szükséges minimál makrók (fehérje - zsír) megvannak, akkor akár egy szelet kenyeret is ehetnél (ha a kalóriát nem léped túl)
MInt ahogy wood is írta.

-
Woodslave
félisten
válasz
gyuri860213
üzenetére
kérdés hogy milyen választ vársz. Mármint tudományos vagy tapasztalatit. Tudományos szempontból mostanában inkább az a nézet (tudom nem bodybuilder.hu ahol most olvastam pont a tökéletes edzés utáni turmixról) hogy teljesen felesleges a cukor edzés után. Én személy szerint azon az állásponton vagyok, ha 150 gramm ch-val (vagy 180-al) "kényezteti" magát az ember, akkor inkább egyél más ch-t ami jól is esik. Azaz én hamarabb ennék csokis gabonapelyhet...

a legfontosabb a kalória (ez megint attól függ de a science based edzőknél, szakértőknél ez az álláspont) azaz tök mindegy semmit nem fog számítani ha a szükséges minimál makrók (fehérje - zsír) megvannak, akkor akár egy szelet kenyeret is ehetnél (ha a kalóriát nem léped túl)
Szóval passz...
Próbáld ki. Ha segít valamit a regenerációban nem veszel észre totálisan pontosan kiszámolt makróknál zsírosodást, vagy zsírvesztés lassulást akkor idd, de szerintem se izmosabb se szálkásabb se zsírosabb nem leszel tőle. Kivéve ha pont a határon vagy és a 80-120 kalória pont szintentartó kalóriára lő fel.. De kétlem 
-
gyuri860213
tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Ez most nekem szol? 😳
-
Aventador91
őstag
help pls. szeretnék 150 kilós zsírdisznó lenni, és szuszogva magamba tömni az ötödik krémest
-
KisDoc
csendes tag
válasz
aelod
üzenetére
Ha gondolod rakok fel ide egy képet magamról, legfeljebb törlöm 1 órán belül. (nem szoktam képeket feltölteni)
Nem becsmérelni akartam a formád, mert látom rengeteg munkát fektettél bele. Csak ilyenkor gondolkodok el azon, hogy mi értelme van naturálon versenyezni v.kinek amatőr szinten. Szerintem ilyen módon nem lehet összehozni olyan izomtömeget ami a színpadon is jól mutat (kivéve akinek "jó a genetikája") -
gyuri860213
tag
válasz
aelod
üzenetére
150 alá? Eleve 180 az ajanlott a bodybuilder kalkulator alapjan ha fogyas a cel. De ha igy akkor igy🙃
Az eredeti kerdesem az edes utani gyors ch-ra iranyult. Azzal mi a helyzet? Kell /nem kell? Szabad ha fogyni akarok? Eleve 20-30 g gyors ch ra gondolok a tejsavoval nem tobbre. Koszi. -
aelod
veterán
válasz
gyuri860213
üzenetére
Nem nagy dolog vedd el a ch-t. Lépcsőkben 10-15 grammokkal hetente. Szépen fokozatosan. És cardiozz.
(#127086) KisDoc
Kb. mennyi a testzsír százalékod ezen a képen?
Nem tudom, de nem is érdekel.
Jó fényviszonyoknál kb. ugyan így nézek ki, mint Te, versenyfelkészülés nélkül, sima hobbi gyúrással a kazánházban.

-
-Ben-
veterán
válasz
gagyilovag
üzenetére
„Weider enciklopédia”
Angel segít!

-
gagyilovag
aktív tag
Sziasztok!
Ezt keresem,már sehol nem lehet hozzájutni:
Lionel Laidet: Weider enciklopédia
Ha lehet digitalizálva

Köszönöm előre is. -
KisDoc
csendes tag
válasz
aelod
üzenetére
Jó a forma!
Kb. mennyi a testzsír százalékod ezen a képen?
Úgy néz ki én elég kevés kalóriával próbálok tömeget növelni. Jó fényviszonyoknál kb. ugyan így nézek ki, mint Te, versenyfelkészülés nélkül, sima hobbi gyúrással a kazánházban.
(Legfőképp a betegségem miatt gyúrok, hogy ne épüljek le)
Tömegelés alatt milyenek a makróid? Nekem 75kg mellé: 150g fehérje, 300-350g ch, 30-50g zsír. -
gyuri860213
tag
válasz
aelod
üzenetére
Ebredes utan:
30g tejsavo, 50g daralt zab, 20g chia (eltelit a chia azert kell meg mert jo omega forras) vizzel.
Reggeli:
2 teljes tojas.100g Sovany sonka, teljes kiorlesu kenyer vagy TK tortilla lap(mindkettot en csinalom 100% TK liszt) nemi salata, zoldsegek+ 1 paradicsomos konzerchal(nem cukros)
Ebed:
500g daralt sovany pulykabol valami xar. 70g barnarizs(szarazon ennyi).nagy marek brokkoli es zoldbab parolva. Minden kaja melle 1 evokanal lenolaj.
Uzsi: ebed masodik resze mert baromi sok egyben.
Edzes utan 45g tejsavo +lenolaj
Vacsi: 1 light mozarella vagy csirke salataval es zoldseggel. -
aelod
veterán
válasz
gyuri860213
üzenetére
Hogy néz ki egy napi kajád?
-
gyuri860213
tag
Sziasztok.
Probalok leadni par kg-ot. Ch olyan 150-180 kozott. Zsir csak oliva es 50g lenmagolaj. Edzes utani feherjehez mehet valamennyi gyors ch? Szolocukor vagy fullforx fast carb? Valahol az irjak h dieta alatt 0, mashol meg hogy csak a glikogent tolti vissza es nem zsirosit. Koszi elore is. -
brownus
veterán
válasz
Angel2014
üzenetére
Jobbatmondok, ape regina mult heten voltunk, mennyei..
-
aelod
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Nálam most minimális ugye a diéta miatt. Am myfitnesspal alapján. De őszintén nem nagyon foglalkoztam vele a tömegelés alatt sem. Kb 90 és 100g jött ki /nap. Nyilván jó zsírokból ami a húsokban, tojásban volt. Persze ment néha csaló kaja is azt nem vettem figyelembe ilyenkor mert nem lehetett normálisan loggolni a programban.
-
aelod
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Igen de ez nem ő. Határozottan nem.
-
válasz
Angel2014
üzenetére
De nem a gépen van 302 kg, hanem az egész súlya annyi. Ebből kb. ki is jön, hogy a gépen lehet kb 150 kg súly, a többi meg maga a szerkezet.
(#127045) Shingen
Hu, bazdmeg, nem nagyon szoktak megmozgatni az ilyen insta fitness babák, de ez nagyon ott van. De amúgy nem ő a barátnője? -
Woodslave
félisten
zsírbevitelre mennyire figyeltek, illetve mi alapján állapítjátok meg a mennyiséget?
-
Zola007
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Miért, mit kezdjek egy képpel?
-
Shingen
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
19:20 hu bazzzzzzzzzzzzz
Derítsd ki a nevét
-
Angel2014
addikt
válasz
HussarF
üzenetére
Na ez az...
Termék szélessége: 53,25" (135 cm)
Termék magassága: 60.00" (152 cm)
Termék hossza: 46.00" (117 cm)
Gép súlya: 665 lbs. (302 kg)
HOIST kereskedelmi erejét Product Line
HOIST® kínálja az egyik legjobb garancia politika az iparban, megerősítve a minőség iránti elkötelezettségünket és a vevői elégedettséget. HOIST garanciát a termékről csak az eredeti vásárlónak. HOIST garanciákat, hogy a termék mentes a hibától és / vagy anyagok a normál használat vagy szolgáltatás.A teljeskörű garancia információk, kattintson a „Support” linkre. Garancia politika vonatkozik hibák a gyártó csak. HOIST fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a termék jellemzőit, a tervezés, és a funkció bármikor.

-
Woodslave
félisten
válasz
headhunter
üzenetére
Azt nem tudom de nekem 30mp inkább rest pause technika annyi idő alatt nem állok ki meg vissza a guggoló állványból

-
aelod
veterán
válasz
Angel2014
üzenetére
Engem sem zavar az üzlet. Csak azért tettem ki, hogy ne legyen belőle baja neki a ph-n. Esetleg warn vagy ilyesmi.
Én múlt vasárnap kimaxoltam a trófeát rendesen. A grill pulttól nem voltam elájulva. A lazac íztelen volt (asszony sokkal jobbat csinál
), a steak sem ízlett annyira. A francia saláta sem volt az igazi. De nem volt baj mert szerencsére volt más amivel degeszre ettem magam 
120 ba 8x12 guggolás
Lábtoló 240 kilóval 6x15Ezt verseny előtt null ch-val én is hoztam. Ne jó nem, de felmentem 4 sorozatban 120kg ig guggolásnál. Abba beleüvöltöttem 6 ismétlést. Lábtolón cybex gépen meg 300-ig 12 ismétlés. Töketlenkedsz itt
.... -
Angel2014
addikt
válasz
Shingen
üzenetére
Nekem is az volt
120 ba 8x12 guggolás
Lábtoló 240 kilóval 6x15
Lábfeszítő 220 kiló 6x15
Lábhajlító fekvő 120 kg 4x15
Lábhajlító ülő 140 kg 4x15
Álló vádli már 2. a héten 6x 20 160 kg
Kifelé tárogatás ülve 140 kg 5x20
Befelé tárogatás ülve 140 kg 5x20De semmit sem érzek azon gondolkodom visszamegyek este megcsinálom még egyszer ugyan ezt...

Wood : Tényleg lemehetnénk egyszer innen a topicból...
-
Shingen
addikt
Undorító Láb edzés letudva,
Atta
Holnap mankó vagy tolókocsi lesz a közlekedési eszközöm.
-
Angel2014
addikt
Inkább egy ilyet nem vállalunk be valamikor?
Gyúros topic a trófeában ...
megmutatjuk nekik hogy kell enni a húst szinte ingyen... 
Tényleg nem is lenne hülyeség!
Éttermünkben minden nap 12-16 féle különböző friss halból és húsból válogathat, amit a látványkonyhánkban a grill lapon készítünk el. Hétköznap esténként 17:30-20:30 között, valamint hétvégén egész nap marhabélszínt, lazacot, vörös tonhalat, tintahalat, királyrákot is tartalmaz a kínálatunk. A salátabárban pedig natúr és kevert saláták óriási választékát találja. A leveseink és készételeink 90 %-ban liszt nélkül készülnek.
-
Angel2014
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Szerintem nézik a moddik is és szólnak hidd el ha szabályt szegett...szerintem meg egy egy ilyen elfér hiszen gyorsan szüksége lehet a pénzre . vagy ne romoljon meg nála a 3. meg lehet csak jót akart nekünk...
De akkor s furcsálom Aelodtól,hogy egyből kitesz egy ilyen táblát neki...Pösti csibész létére...Vele sem csinálnék semmilyen okosságot ,mert ha akkor is leesik a vércukra egyből bemószerolna a zsaruknak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
R@ymonD
tag
Sziasztok! Nem erdekel esetleg valakit 100%-os mandula vaj? Hozzaadott cukrot, sot nem tartalmaz, teljesen vegan, glutenmentes. 425g-os kiszerelesuek. Bontatlan. Joval olcsobban adom mint a bolti ara.

-
Shingen
addikt
140 BBTV adásban, Molnár petya az elején milyen fekete dögöt edz.
PfffffffffffKi az?

-
aelod
veterán
-
aelod
veterán
Bunny féle seggnyalás szkájtekéknek.
Szerk:
Salamon Dia qrvajól néz ki

(#127000) Woodslave
Mindkettőről sugárzik, hogy naturálok ja

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

persze megtehetném hogy nem eszek. De sajnos nem tudom megállni.

Próbáld ki. Ha segít valamit a regenerációban nem veszel észre totálisan pontosan kiszámolt makróknál zsírosodást, vagy zsírvesztés lassulást akkor idd, de szerintem se izmosabb se szálkásabb se zsírosabb nem leszel tőle. Kivéve ha pont a határon vagy és a 80-120 kalória pont szintentartó kalóriára lő fel.. De kétlem

....
megmutatjuk nekik hogy kell enni a húst szinte ingyen...