Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9538) bandus


bandus
veterán

a mai edzésre vittem magammal én is telefont, itt van az eredménye: [link]
picikét többre számítottam, de azért így sem ment rosszul, a futós részeken sikerült elérni a kívánt tempót azt hiszem. sajnos a térdem fájdogál, talán sok volt neki a hirtelen terhelés, meg persze az sem biztos, hogy jó technikával futok :) ízületvédőt veszek majd, meg persze meg is kell erősíteni egy kicsit, majd nézek rá néhány gyakorlatot. ilyen jellegű terhelés tényleg nagyon régen nem érte.

sikerült kipróbálni az új csukát is, hát valami álom jó :) igaz valamennyivel nehezebb mint a lunaracer 3, de kényelmesebbnek is érzem, csúcs ez a flyknit technológia. sokat agyaltam a méreten és szerencsére jól döntöttem, tökéletesen passzol a 42,5-ös méret, nem kellett volna a 43. persze 5 km nem teszt, de a mostani tapasztalatok alapján ajánlom mindenkinek akinek nem fáj a pénztárcájának vagy jó áron hozzá tud jutni.

jah, a zoknit meg vigye már el valaki :D feri?

[ Szerkesztve ]

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.