Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agony
aktív tag
válasz tomcica #68823 üzenetére
Az Invincible Run egy undorítóan kényelmes cipő. Még a lötyögős futások is nagyon élvezetesen benne. Nem könnyű (EU 45,5 | 326 gramm) és a formája mintha baltával faragták volna egy habszivacs tömbből, de úgy pattog, hogy ahhoz képest a NB Rebel v2 egy deszka.
Épp szombaton voltam benne 50 perc @ 150 BPM csorgás volt a cél és 4:19-et adott.Én a Vaporfly esetében is azt mondom, hogy a ZoomX a nagy truváj, nem a karbonlap. Már van jó pár karbonlapos cipőm és egyiknél se érzem azt a nagy "popp" érzést, amit a Youtuberek tolnak, hogy szinte érzed ahogy kilő a karbonlap... ja persze.
Viszont a ZoomX olyan szinten kíméli a lábat, hogy azzal simán nyerhetsz pár másodpercet, arról nem is beszélve, hogy a másnap is sokkal kellemesebb.
Vaporflyról jut eszembe... Szegény Next%-em 600 km után megérett a nyugdíjazásra, úgyhogy egyelőre az egyiket széttákoltam. Youtubeon mindenki csak kettévágdossa ezeket a cipőket hosszába, hogy megnézzék a karbonlap elhelyezését, de én gondoltam kiszedem belőle. Szépen kifaragtam tapétavágóval, viszont fullra össze van ragasztva a habbal a kb. 1-2 mm vastag karbonlemez, úgyhogy nagyjából 3-4 órát csiszolgattam különböző érdességű vizes csiszolópapírral mire polír lett. Most még újítok rá egy matt fekete festést meg egy réteg lakkot, hogy védje, aztán ráírom a legjobb időt amit elért. Jobb mint egy befutóérem.
Start with a whisper, end with a scream!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest