Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50331) Hi!King válasza LanyUs (#50318) üzenetére


Hi!King
őstag

De, fura, viszont most már jobban tetszik, mint mikor sötét volt. Itt alapvetően ha megszokott útvonal, akkor 3 felé célszerű indulnom, abból 1 csak fejlámpásan vállalható sötétben. Meg az is tetszik, hogy a végefelé már van hogy napsütés is ér.

A fagyot múlt héten én is nehezen bírtam. Februárban a -10-es időszak végére már nagyon rossz állapotban volt a lábfejem és a kezem, hiába kenegettem, utána kezdett regenerálódni, erre az előző és azelőtti héten újra minden reggel fagy, volt -5 fokos is, már megint annyira repedezett az egyik lábujjamnál, hogy kimondottan fájt, a kezem meg mint egy 80+ öregemberé, hiába a kesztyű. Ezen a héten kicsivel jobb a helyzet. Mondjuk egy dolgot szeretek a fagyban, a fagyott utakat, olyan helyeken is futhatok, amelyek majdnem mindig vállalhatatlanok a sáros traktornyomok miatt, fagyott talajjal viszont teljesen rendben vannak ezek az utak.

Viszont szombaton, esetleg vasárnap valamikor késő délelőtt futok egy virtuális versenyes félmaratont, cél az 1:30 alatti idő, 5-8 fokot mondanak időjárás jelentés függően, de versenytempóban simán be fogok vállalni a rövidnadrág + rövidujjú póló kombinációt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.