Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46562) Chuck Norris válasza tomcica (#46546) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Hát ez nagyon szép, főleg, hogy így a kutya ellenére sem estél vissza :R

Én is kimentem végre a jó levegőre szombaton: [link]
Kicsit kocogtam, próbáltam a gyenge lejtőkön lefutni de úgy fél távnál eléggé megfájdult a hasam ahol felvágták, ezért nem is erőltettem tovább, inkább csak gyalogoltam a hátra lévő részeken.

A suunto órám elkezdte hozni a fenix3 szintjét, már ami a pontatlanságot illeti, a kiírás szerint csak 107Km volt a táv ez meg 120-at mért, több mint 10%-ot tévedett ami szerintem elfogadhatatlan. Volt olyan, hogy állok mező szélén, az órán nézném a trekket az meg 2Km-es léptékbe váltott és körbe-körbe pörgött rajta a vonal, fogalma nem volt arról se, hogy hol vagyok meg, hogy merre az előre, mindezt úgy, hogy csillagos volt az ég sehol egy felhő. Ha tönkre megy ez az óra akkor lehet nem is veszek másik futósat, visszatérek a casio stopperra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.