Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43975) inf3rno válasza tomcica (#43972) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Szerintem kérdezz meg valakit, aki terepezik. Amit én tudok, hogy amikor legutóbb bepróbálkoztam terep félmaratonnal, ami erdei ösvényeken ment, akkor a felétől azt mondtam, hogy inkább lesétálom. Nekem félmaraton tempóban túl sok volt a bokámnak, a végén már bedagadt tőle és elnyomott valami ideget, és elkezdtem nem érezni a lábfejem. Akinek erősebb a bokája, annak gondolom ez meg se kottyan. Érdemes egy kicsit próbálgatni előtte erdei úton, hogy mit bírsz, mert a szokásos tempót biztosan nem fogod tudni hozni, meg állandóan nézni kell közben, hogy mi van előtted, mert könnyű megbotlani. A sár ehhez képest részletkérdés, ha nem túl nagy. Gondolom ugyanebből vannak lájtosabbak, ahol nem kitaposott ösvényeken meg kidőlt fát, patakot átugrálva, hanem murvás úton megy, vagy ilyesmi. Ezt is jó lenne tudni előtte, hogy milyen terepre számíts. Itt azt hiszem Chuck Norris szokott hosszú terepet futni, de gondolom vannak még sokan mások is. Valaki biztosan tud használható tanácsot adni, ami nem ilyen egy versenyes, mint az enyém.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.