Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41749) Agony válasza ígyvanferi (#41745) üzenetére


Agony
aktív tag

tanaris

Igen, a vánszorgást arra értettem, hogy a tervezett tempóhoz képest szétestem és örültem, hogy azt is bírtam tartani, nem konkrétan a 4:10-re értettem, csak a hülye erőbeosztásra. :)

ígyvanferi

Ez a rész nem rémlik amit linkeltél, de azokon az "erdős" patakparti részeken volt pár vicces felfutás, na nem sok csak 4-5 méter, de az elég meredek szögben... na annak tudtam örülni. :D

Én biztos ami biztos megcsináltam előtte a pálya útvonalat Garminon és bekapcsoltam a pálya navigációt, de talán csak egyszer néztem rá, amikor visszafele jöttük a hídon, mert akkor eltűnt a bringás felvezető. Ja meg a hídon visszafele amikor én futottam már szedték fel a bójákat, úgyhogy nem tudom aki mondjuk 5-10 perccel később ment arra az mit látott.

Az eredmény listában már a chipes idő van, mert nekem az óra 1:20:45-öt mért és 4-5. sorból indultam, úgyhogy 9 másodperc lehetett amíg elértem a chipet.

Miben futottál, nem találkoztunk?

tom

Most decemberben majd lehet rászánom magam egyik nap valami konditeremre, aztán futok egy 10K-t padon oldalra beállítva a telefont derék magasságba, had sírjunk. ;]

Start with a whisper, end with a scream!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.