Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41745) ígyvanferi válasza Agony (#41727) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Az igen derék, grat a helyezéshez is, meg a Pb-hez is! :K
Nagyon szép idő volt, nem fújt már úgy a szél, mint szombaton, jót lehetett futni (bár én a rövidgatyót azért nem mertem megkockáztatni). Nem tudom milyen helyeken vezetett a félmaraton útvonala miután elváltunk, de a közös szakaszok is szépek voltak, meg az is, ahol csak mi mentünk a 10K-n.

Már amikor tudtam, merre kell menni. :D Mert ezek szerint nem csak nekem okozott időnként némi fejtörést, hogy akkor most pontosan hol és merre? :DDD Pl. a Belvárosi hídra felvezető rész (arra a félmaraton útvonala pont nem vezetett) volt elég furcsa. Én itt balról érkeztem, a parkoló híd felőli oldalán futottam, de lehet meg kellett volna kerülni a parkolót, és akkor itt jobbról érkezni, onnan futni fel a hídra. Azért is gyanús, mert a önkéntes a bal oldalon állt itt, nekem a belső íven, és úgy tűnt, a másik irányból várja a futókat. A híd túloldalán meg sokan lefutottak egyből a lépcsőn rá a rakpartra, míg ott egyébként tovább kellett futni és tenni egy kis kunkort. Ilyen helyeken egész nyugodtan felrajzolhattak volna egy-két nyilat, ott is, ahol egyenesen kell futni, de amúgy le is lehetne térni. Volt még egy érdekes hely, a két híd közötti szakaszon a töltésről leirányítottak egy kis utcába, majd kb. 120 m után egy fordító és vissza. Az egy vicces emelkedő volt. :D

Az előzetes eredménylistában a rajt/célnál felállított futóóra ideje szerepel vagy már a chippel mért? Csak mert elb.sztam az indulást, még javában kötöttem a cipőmet a rajtszám átvételi sátraknál, amikor meghallottam, hogy rajt. Mire beavászkodtam oldalt a kordonok között, kb. pont egy perc telt el, úgyhogy az órám 41:28-on állt meg, a köridő 42:26-ot ír eredményül. Semmi jelentősége, legalábbis az eredménylista szempontjából, a helyezés úgyis a befutás sorrendje alapján megy, de én endomondoba a saját időmet írnám (vagy ha még módosul a chippel mért időre a listában, akkor azt). A lelkemnek jobb a 4:09-es tempó, mint a 4:15. :B

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.