Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz bencze #29906 üzenetére
Dettó, de ez inkább a mi generációnkra jellemző, hogy pocsék fogyasztók vagyunk. Én pl teljesen rezisztens vagyok a reklámokra, ha megnyitok egy weboldalt, akkor egyáltalán nem is látok a tartalmon kívül mást. Azt látom, hogy vannak oldalt meg felül ilyen bannerek, de sosem olvastam még el, hogy miket írnak bennük. Ha beletolják a pofámba, akkor is csak a skip vagy x gombot keresem rajtuk. Nekem sincs kocsim, és olyan nagyon nem is hiányzik. Max arra lenne jó, hogy hosszabb utakon ne kelljen buszozni meg vonatozni, viszont relatíve nagy tőkeveszteséggel jár és fenntartási költsége is van. Nekem így nem érné meg az árát. A használt elektromos autó, amin még elgondolkodtam, olyat lehet, hogy veszek majd, de nem tetszik, hogy csak 100km körüli a hatótávja. Az viszont bejön, hogy most még nullához konvergál a fenntartási költsége amíg nem romlik el. Ingyen parkolsz, ingyen tankolsz, ha otthon töltöd fel, akkor sem annyira vészes.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest