Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29501) tomcica válasza beltram (#29497) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Na ez egy stabil alap,ebbol lehet 1:20 kornyeket futni FM-n! Mar csak az kell,h 14 utan is stabil maradjon,mert 17-18nal mar latni fogod a veget es kipreseled,mint egy fogpaszta tubust ;)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#29502) beltram válasza tomcica (#29501) üzenetére


beltram
tag

Köszi, olyan messzire nem látok el, egyelőre egy 1:26 körüli idővel is elégedett lennék. :)

pace be with you

(#29503) kk831228 válasza beltram (#29497) üzenetére


kk831228
addikt

Bazzzz😱😱, Kezdesz UFO-sodni... :Y :R Grat!! :R

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#29504) tomcica válasza beltram (#29502) üzenetére


tomcica
Topikgazda

1:26-ot mar egy hosszabb (felmero)tempon edzesen ki illene futnod.Isten hozott a klubban :C :R

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#29505) Pttypang


Pttypang
veterán

Kerdes a korpalyan vagy valamilyen ismetlodo palyan futoktol:
Hogy szamoljatok a koroket? Belekavarodok mindig, aztan tobbet csinalok mindenbol, mint kene.
(uszasbol is ugyanigy jarok rendszeresen, ami nem baj, csak ha limitált az időm rá, akkor jó lenne végigcsinálni a tervezetteket)

[ Szerkesztve ]

Everybody lies.

(#29506) Vertigo18 válasza Pttypang (#29505) üzenetére


Vertigo18
addikt

Sose baj, ha többet csinálsz! ;]

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#29507) emiki6 válasza Pttypang (#29505) üzenetére


emiki6
veterán

Gyors ötlet: Vegyél magadhoz annyi kavicsot, mint ahány kört futnod kell és minden kör végén dobj el egyet. Ha elfogy, akkor végeztél. :D
Ha nehezíteni akarsz a futáson vigyél nagyobb és nehezebb kavicsokat... :DDD

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#29508) Peterhappy válasza Pttypang (#29505) üzenetére


Peterhappy
őstag

Zenet hallgatsz? Telefonrol?
En Runtasticot hasznalok, azzal be lehet mondatni pl. 500, 1000 vagy 2000 m utan az addig megtett tavot. Itt 400as (volt) es 500as palya van, tokeletesen bevalt, par metert teved +/-.
Biztos van mas progi, en ezt hasznalom, zene alatt beszol (most epp tizpercenkent, regebben km-enkent), tokeletesen bevalt.

A kavics az amatoroknek valo, azokbol is a kezdoknek, mint en vagyok. En tegla ala nem adnam a helyedben :)

[ Szerkesztve ]

(#29509) Pttypang válasza Peterhappy (#29508) üzenetére


Pttypang
veterán

Igen, stravan látom már szintén van ilyen, kipróbálom majd.
A kis pályára fogom, hogy a strava néha levágja, ugrálgat, nagyobb körben gondolom nem csinálná, majd kipróbálom azt is legközelebb.

(#29507) emiki6
Két 10 kilós súlyzót akartam a kezembe, de akkor inkább a kavicsok meg sziklák

;]

Everybody lies.

(#29510) inf3rno válasza Pttypang (#29509) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Valszeg nem elég gyakran mér vagy szakad a jel, azért vágja le.

Buliban hasznos! =]

(#29511) bandus


bandus
veterán

[link] fm befutó :U

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#29512) Vertigo18 válasza bandus (#29511) üzenetére


Vertigo18
addikt

Anyám, hát milyen befutó volt ez már??? :C :C :C

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#29513) Sátán44


Sátán44
addikt

Sziasztok!

Fogyni szeretnék. Május elején kezdtem a futást 102 kg-al. Nem volt sok tapasztalatom és ezért elkövettem minden hibát, amit csak lehetett. Volt olyan, hogy alig bírtam lábra állni a fájdalomtól, de mára minden gond nélkül megy heti 3 alkalommal a 10 km (átlag 1 óra alatt). Most a súlyom 87 kg és közel 3 hete stagnál. Semmit nem csinálok másképp, esténként csak egy pohár joghurtot eszem. 18 óra után már semmit. Mi lehet a gond?

Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)

(#29514) tomcica válasza bandus (#29511) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Erre emlekszem,eloben neztem a kozvetitest,Mo volt a favorit,Heile a nyul,Bekele meg "megviccelte" oket a vege elott lemaradt,mintha faradna,aztan tobbszoros crosscountry vilagbajnok modjara a lejtonepeglepett Mo-tol,de ugy h eleg elonye maradt a vegere.
Legendak.

mas...
palyan szoktam ugy csinalni a korpket,h mindem korben eggyel feljebb megyek a palyan.Nalunk 6savos,de igy is csak hatossaval kell szamolni.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#29515) Pttypang válasza tomcica (#29514) üzenetére


Pttypang
veterán

A helyi kis palyan nincsenek savok, az egyetemi burkolatos futopalyan meg szabalyok kotik h kocogni melyik savokban ehet es melyikben nem.. :)

Everybody lies.

(#29516) tomcica válasza Pttypang (#29515) üzenetére


tomcica
Topikgazda

akkor marad az atlagolas,megnezed egy kort nagyjabol hany masodperc alatt futsz le,ahogy korozol es kiszamolod a tervezett tavod hany kor lesz(es az mennyi masodperc).
Ha meg fix ido a tervezett edzes,akkor kiszamolod atlagban az mennyi kort ad ki.
Edzeseknel ez igu okes,felmeronel es versenynel meg jobb ha szamolja valaki es szol,h hol tartasz.Utolso kor elott pedig csonget.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#29517) Danika256 válasza Sátán44 (#29513) üzenetére


Danika256
aktív tag

Szia!

Egy idő után beáll a szervezeted egy egyensúlyi állapotba! Ennek a súlya attól függ, hogy mennyit edzel, mennyit égetsz és főként miket és mennyit eszel.
Amikor 2015 tavaszán kezdtem 86kg voltam, egy éven belül lement 10kg. De utána már nem igazán... Aztán idén tavasszal kezdtem el jobban figyelni a kajára, egyre inkább kizártam a cukros löttyöket is stb. Ezután nyárra már elértem a 71kg-ot. Ezután ismét beálltam erre a szintre. Pár hete elhatároztam, hogy úgy is szeretnék kinézni, mint egy atléta, és nagyon komolyan elkezdtem számolni a kaját a kalóriabázis segítségével! Írom az edzéseken elégetett kalóriát is, mindent figyelembe véve. Az elején nehéz volt, de most már kialakult a rendszer. Mielőtt kajálok megtervezem, miből mennyit lehet. Így most már 69 kg alatt vagyok. Még így is van rajtam 7kg zsír, azt mindenképpen 5 alá szeretném vinni, hogy meglegyen a kockahas is!
Tehát a kérdésedre válaszolva, a kaja a gond, a kaján múlik! 70%kaja, 30% edzés! De persze ha valaki izmosodni is szeretne, akkor nem kerülheti el az erősítéseket sem!
Remélem tudtam segíteni! az biztos, hogy nem egyszerű változtatni és igen nagy elszántság kell! De ha az ember meglátja a kis eredményeket az igen nagy erőt tud adni újra és újra!

[ Szerkesztve ]

(#29518) bencze válasza Sátán44 (#29513) üzenetére


bencze
senior tag

Hasonlóan haladtam mint te, 106-108 kg-ról lementem 85 környékéig "csak úgy" (kajával óvatosan, üdítők ilyesmi italok kizárva csak víz meg kávé maradt esetleg tea cukor nélkül, minimális vacsora), utána már kellett kalóriát számláljak, másként nem ment. Nyilván a több futás több kalória de ezen az úton nem érdemes elindulni, amikor elkezdtem akkor az étvágyam is megnőtt legalább annyival :) szóval nekem csak fegyelemmel ment. Futni lehet később többet, de ne a kaja miatt sőt, a megnövekedett étvággyal még nehezebb tartani szóval figyelni kell mennyiségre, minőségre. A futás jó dolog de én is azt tapasztaltam, hogy fogyásra önmagában nem jó, csak segít :) (inkább kondiban, hogy az ember jobban érezze magát)

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#29519) Danika256 válasza bencze (#29518) üzenetére


Danika256
aktív tag

Egyetértek! De a futásra is lehet ez egy plusz motiváció is, sokszor semmi kedvem nincs kimenni edzeni, de ha enni szeretnék, akkor már csak amiatt is muszáj :) A lényeg, hogy ne akarjon az ember túl hamar túl sokat, mert akkor a szervezet védekezni fog. Nekem is volt egy kegyetlen hetem amikor túlzásba vittem és az edzés sem ment.. Úgy is rájössz, hogy mi az ami még belefér a fogyás tempójába! Végülis lehet enni bármit, csak bele kell tudni férni a napi keretbe! De ha nagyot bűnözöl, akkor úgy sem fog menni.. Ami a legnehezebb, hogy meglegyen a napi bevitt fehérje és a zsírt se lépjed túl. A szénhidrátot annyira nem nehéz szabályozni..

(#29520) inf3rno válasza Sátán44 (#29513) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Időben többet kéne futnod. Vagy tegyél be még egy edzést vagy told ki fokozatosan másfél-két órára. Figyelj arra, hogy végig aerob tartományban maradj, attól tudsz hatékonyan fogyni. Én is felszedtem még 3-4 kiló felesleget, jól fog jönni a téli alapozáshoz, lesz mit leadni, lesz egy kis motiváció.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#29521) inf3rno válasza Danika256 (#29517) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Hogy legyen ellenpélda, én annak idején kaja változtatás nélkül fogytam csak azzal, hogy minden nap fociztam 1-2 órát legalább. Szóval ha eleget sportolsz akár még ez is belefér, feltéve, hogy nem növeled közben a kaja mennyiségét.

Buliban hasznos! =]

(#29522) Sátán44


Sátán44
addikt

Köszönöm a tanácsot! Pedig 5 éve csirkemellet eszem és főleg mióta futok, csak vízen élek. Még jobban odafigyelek az étkezésre. Ezek szerint a szervezetem hozzászokott ehhez a tempóhoz és távhoz. Sajnos 1 óránál több időt nem tudok rászánni. 2 munkahely + család. Korábban heti négyszer futottam, de az sok volt, nem tudtam regenerálódni.

Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)

(#29523) kk831228 válasza Sátán44 (#29522) üzenetére


kk831228
addikt

Hiába eszel csirkemellet ha a bevitt kalòria tobb mint az elègetett... Csak ennyi a lênyeg...Ha megvan a kalòraideficit akkor jõn hogy miből mennyit kellene ha nem akarsz nagyon összeesni...

[ Szerkesztve ]

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#29524) kk831228 válasza Sátán44 (#29522) üzenetére


kk831228
addikt

Viszont a futas hosszútávon, ùgy is leviszi az összes izmot ami hatraltat közben...

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#29525) emiki6 válasza kk831228 (#29524) üzenetére


emiki6
veterán

Az attól függ mennyit eszel és hogy végzel e mellette erőedzés, illetve milyen arányban.
Pl edzés az vagy másnapján a hosszabb futás (45+perc) leállítja vagy mérsékli az izmokban a fehérjeszintézis, meggátolja a hipertrófiát (de emellett az erő nőni fog). És nyilván aki 5-öt fut, egyet edz az inkább futásra fog alakulni.

[ Szerkesztve ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#29526) kk831228 válasza emiki6 (#29525) üzenetére


kk831228
addikt

:R

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#29527) Danika256 válasza kk831228 (#29523) üzenetére


Danika256
aktív tag

+1, nagyon igaz én is ezt szerettem volna hozzáfűzni! Az meg, hogy ne izomból fogyj, a bevitt arányoktól és az edzéstől függ!

(#29528) tomcica


tomcica
Topikgazda

22 ora mulva New York-i maraton.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#29529) bandus válasza tomcica (#29528) üzenetére


bandus
veterán

Kik az eselyesek? Remelem nem oylan alibizes lesz mint chigagoban es huzza be megint valami amcsi 2:08-cal :U

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#29530) beltram válasza kk831228 (#29503) üzenetére


beltram
tag

köszi!
tomcica: meglátjuk. 2 hét múlva okosabb leszek. :)

pace be with you

(#29531) junkhead válasza tomcica (#29528) üzenetére


junkhead
aktív tag

Igen, és Meb utolsó futása,és nem látom, tv közelében sem leszek...és a nőknél Flanagan, :W
(off: hogy minden mennyire relatív, egy amerikai maratonista futó nő ismerősöm, aki jövőre futja 3x-ra a Boston Marathont, bostoni tanár amúgy, szóval nyáron itt volt beszélgettünk, és nem tudja ki az a Galen Rupp,nem hallott róla, ....igaz ettől még lehet élni, ő csak fut :)

[ Szerkesztve ]

(#29532) tomcica válasza bandus (#29529) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ha jol remlik Wilson Kipsang es egy etiop Gebreweth (?) vagy valami ilyen neven megy a ket favorit.
Meb 3 eve nem futott mar 2:09 alatt,szoval o inkabb csak lefutja es helytall a korosztalyban.

Beltram...kerjuk majd a beszamolot :R

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#29533) parandroid


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

OK, feladom, így nem lehet alapozni (activity linkje a képen is)...

Melyik övet vegyem? Ahogy nézem, az alap Garminokból van a keményebb műanyag, ami most 28 EUR, és a Soft Strap-es 46-ért, ami cserélhető, mosható szíjas. Utóbbit az összehasonlításokban kevésbé megbízhatónak mondják a másikhoz képest. :F Vagy érdemes a HRM Runt venni 75 EUR-ért? Vagy más tuti ötlet?

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#29534) junkhead válasza parandroid (#29533) üzenetére


junkhead
aktív tag

szerintem a dekás hibátlan

(#29535) Chuck Norris


Chuck Norris
senior tag

Ma elmentem futottam 32Km-t terepen. Amikor indultam még csak 2 fok volt aztán szépen melegedett az idő, nagyjából 5Km-től már csak a derekamra kötve vittem a futós pulcsimat. Aztán szépen kisütött a nap, nagyjából a táv felénél megelőztem az élen haladókat -nem volt túl erős a mezőny- nem fájt különösebben sehol sem és úgy éreztem nagyon jól ment. Tök jó kedvem is volt egészen addig, amíg fel nem szinkronizáltam az órámat és kiderült, hogy pont ugyan ezt a kört tavaly 20 perccel gyorsabban tettem meg. Jobb lett volna ha nem is mérek semmit :)

(#29536) Danika256


Danika256
aktív tag

Sziasztok

Csináltam Cooper tesztet, olyan oldalt keresek ami jól kielemzi, kijelzi az ebből számított nagyobb távokon elérhető sebességet, időt. Korábban láttam ilyet de most nem találom! :(
Légyszi írjátok meg ha tudtok ilyet!
Köszi!

(#29537) borix válasza parandroid (#29533) üzenetére


borix
őstag

Hrm run pántot fénix 3-hoz érdemes venni mert azzal mérné a laktát szintet.
Soft pánt lehet,hogy nem olyan tartós mint az első de baromi kényelmes és nedvesíteni nállam nem igazán kellett anélkül is mindig jó volt.

(#29538) inf3rno válasza Sátán44 (#29522) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Akkor marad, hogy visszaveszel a kajából vagy kiszórod az összes junk food-ot. Más opcióról nem tudok.

Buliban hasznos! =]

(#29539) zaskar válasza parandroid (#29533) üzenetére


zaskar
senior tag

Szia! Utólag is gratulálok a maratonhoz! Ha megteheted, szerintem vedd a HRM Run-t, nekem az van a 920XT mellé. Legalább az a pulzuson kívül néhány, eleinte feleslegesnek tűnő adatot is szolgáltat. Utólag jöttem rá, hogy a talajérintési idő egyensúly adat számomra elég fontos, mivel van egy minimális lábhossz eltérésem. Így segit a helyes mozgásban, ill. abban, hogy elég-e a plusz talpbetét a cipőbe.
Az FR235 optikai pulzusmérője ennyire megbízhatatlan lenne? Én nemrég rendeltem egyet második órának (viszonylag olcsó volt), mert nekem a pulzusmérés csak egy tájékoztató adat, valójában sose futottam pulzuskontrollal az elmúlt 14 évben, csak úgy érzésre. Gondoltam, a hétköznapi rövidebb futásaimhoz megfelelő lenne a beépített pulzusmérője is, de így ez tényleg elég harmatos. Még a végén fel se bontom, hanem piacra dobom:) Mondjuk annyi előnye van a 920XT-vel szemben, hogy a formája alkalmassá teszi napközbeni viseletre is.
Szerk: olvasva borix hozzászólását, az tényleg kérdéses, hogy az FR235 ki tudja-e használni a HRM-Run képességeit? Lehet, hogy ehhez az órához tényleg felesleges.

[ Szerkesztve ]

(#29540) inf3rno válasza parandroid (#29533) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Kemény, mondtam, hogy gagyi a Garmin optikai kütyüje, jó 30-40 ütést ugrik. A Polar H*, amiket mindenhol dicsérnek. Vagy mindenképp Garmin-t akarsz?

Buliban hasznos! =]

(#29541) bandus


bandus
veterán

nos az alapozás időszakában valami ilyesminek gondolnám a laza tempós napokat. annyi különbséggel, hogy szerettem volna 165 alatt tartani a pulzust és 5:15-5:20 körül futni a laza tempót :) nah ez nem jött össze, mondjuk 3 hete nem is futottam tempót sem, remélem következő alkalommal jobban megy már :B [link] holnap valami 15-20 km környéke jön terepen :K

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#29542) emiki6


emiki6
veterán

Múlt hetet kihagytam, mert nem kicsit volt hideg (mindig a kifogások..) és nem volt még megfelelő felszereltségem, (már van), ma viszont futottam megint egy 11k-t, 147-es átlag HR-rel, viszont lassabban, mint legutóbb (órápercben 1:20, amiben a lámpáknál várakozás is benne van), ami betudható annak is, hogy kb 4,5km-nél (a grafikon ott mutatja, hogy nő a hr, csökken a pace, pedig nincs emelkedés) jött az ötlet, hogy mi lenne, ha átváltanék sarokra érkezésről lábközépre érkezésre? Szóval átváltottam. Mit csinált ez? Azonos sebesség mellett nagyobb pulzusszámot jelentett, szóval lelassítottam. Aztán teltek a kilométerek és én kezdtem érezni, hogy ez lassan, de biztosan kinyírja (lefárasztja) a vádlim és így is lett, 8km környékére "elvesztettem", kénytelen voltam ismét "a sarkamra állni" és úgy futni tovább, ám akkor már éreztem, hogy ez a másik technika sok erőt kivett belőlem, gyengébbek lettek a lábaim és már rugaszkodni sem igazán tudtam... :D
Kissé fáj a vádlim (nem rossz értelemben), így azóta úgy járok, mint egy csípőficamos... :D

Miután átváltottam lábközépre zavarni kezdett az is, hogy a kesztyű túlzás volt, így 1-2 kilóméteren azzal voltam elfoglalva, hogy úgy összecsomózzam a két kesztyű ujjait, hogy mint karkötőt fel tudjam venni, hogy ne kelljen fogni. Nem volt könnyű, de sikerült... :))

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#29543) borix válasza inf3rno (#29540) üzenetére


borix
őstag

Garmin ANT+ használ a polár övei meg már inkább Bluetooth.Ha valakinek fontos a csuklón mérés akkor a Polar M430 jobb választás mint bármelyik Garmin szerintem.

(#29544) t1 válasza parandroid (#29533) üzenetére


t1
addikt

Sima prémium pànt + sima NEM futó emberes jeladó.
HR Run felesleges mert az FR235 nem méri azt az adatot...

(#29545) kk831228 válasza parandroid (#29533) üzenetére


kk831228
addikt

Szerintem a legelső garmin... Az a legstrapabìrôbb... Bár nekem meg bìrja a soft is, de ismerősnek behalt...

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#29546) Upo válasza parandroid (#29533) üzenetére


Upo
addikt

Másik csuklódon is csinálja? Nekem a balon ilyen instabil mint a tiéd, de a jobbon teljesen jó. Napközben is hordom, futáshoz meg átrakom jobb csuklóra. Egy próbát tán megér.

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

(#29547) inf3rno válasza borix (#29543) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Én a Mio termékeire esküszök még mindig, a Mio Link-em nagyon ritkán produkál ilyen ugrálást, akkor is általában elég megigazítani, vagy megtörölni a szenzort. Egyébként érdekes, hogy a Garmin elvileg tőlük vette a techonlógiát, lehet hogy nem adtak át minden tudást. :-) Egyébként a külön szenzor sokkal jobb, mert azt fel tudod venni ruha alá, az óra meg maradhat kívül.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#29548) inf3rno válasza emiki6 (#29542) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Én nem éreztem magam túl jól egész héten, állandóan fáztam, szinte mindegy volt, hogy mit veszek fel. Nagyjából mostanra kapartam össze magam annyira, hogy van kedvem kimenni futni és talán elviselem a lehűlést, ami a következő két hétben jön. Egyelőre maradok a rövid gatya + pulóver kombinációnál, 5-10°C körül majd elgondolkozom a hosszún.

A mezítlábas technikát sok idő, amíg megszokod, addig a pulzus is magasabban lesz, meg a vádlid is fájni fog tőle. Nem biztos, hogy jó ötlet most ezzel elkezdeni kísérletezni, egy magasított sarkú cipő meg egyébként sem a legjobb hozzá.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#29549) parandroid válasza Upo (#29546) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

A balon eleve használhatatlan, ez most jobb kéz volt, futásnál automatikusan átteszem. Ennyire nem szokott hülyeségeket mérni amúgy, szerdán kicsit tempósabban futottam 15k-t, ahhoz nagyjából stabilan mérte a 150-es pulzust. Tavaly ugyanez volt vele a gond alapozásnál, ahogy nézem, az alacsonyabb, és a magasabb pulzustartományokban is pontosabb, de pont ez a 130-140-es tartomány teljesen meghülyíti. Vagy a hideg. Tényleg nem tudom. Az egész szezont egész normálisan lehozta, most meg 6:45-ös tempóhoz bemér 170-180-at. WTF. Próbáltam megpucolni, arrébb tenni, lazítani, szorítani, másik kéz, de semmi. Azt néztem, hogy ha megállok, és leejtem a pulzust, akkor utána van rá esély, hogy jól mér. De néha akkor sem. Szóval 28 eur-t rászánok szerintem az alap pántra, aztán meglátjuk, hogy válik be.

Szerk.: Párommal szoktunk ilyenkor órát cserélni (szintén fr235), az övé mindkét kezemen jól mér, az enyém meg rajta jó. Tudom, cseréljünk rajta szíjat, aztán meg órát.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#29550) bigmasterg válasza parandroid (#29533) üzenetére


bigmasterg
addikt

Ha hrm-run-ban gondolkzol, akkor úgy nézem, hogy itt egy kicsit olcsóbb.
Szerk.: Vagy [link]
Szerk2.: Á fr 235höz viszont nincs értelme, azzal nem tudja az extra funkciókat. (Futás dinamika, talaj érintés és társai)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.