Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25239) bencze válasza beltram (#25238) üzenetére


bencze
senior tag

félmaratont is

itt van a kutya elásva. Télen nem kell félmaratonhoz nekem víz de 30+ fokban 5km-nél is kell. Plusz fm fölötti távokhoz tervezem főleg használni, a vasárnapi hosszút meg kellene növelnem az eddigi minimum fm-ről minimum 25-re.
Egyébként kis nyári távhoz valószínűleg övet kellene keressek de még nem tudom létezik-e olyan amin egy fél litres palackot el tudok vinni úgy, hogy ne legyen zavaró. Kézben már fittem fél liter vizet de kb annyira esik jól mint a plank, és az sem barátom...

Előtte nem szeretek inni, kifejezetten kerülöm kivéve ha tudom, hogy olyan (lakatlan) helyen futok, ahol el tudok menni pisilni. :)

A másik, el kellene lassan kezdjek hétvégén kimenni HHH fele vagy valami érdekesebb helyekre, ahová már nem árt túlélő kitet vinni pl telefon, egy vékony dzseki (reggel / este hideg, vagy szél, eső, mittomén), kis kaja, víz. A 25 is kicsit necces attól függ hogyan eszem előtte, de 30 vagy többhöz már mindenkétt vinnék kaját is.

[ Szerkesztve ]

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.