Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15950) Danika256 válasza deicide (#15625) üzenetére


Danika256
aktív tag

Sziasztok.

Na csak eljött a nap, megvolt ma az Esztergom félmaraton :)

Kiváló szervezés, remek hangulat várt minket, nagyon jó volt minden!
A térdsérülésből teljesen persze tényleg nem tudtam felépülni, de összekalapálva szorító ruhával + pánttal meg kineziológiai szalagokkal :) megtámogatva végigbírtam a távot. Igaz az utóbbi hetekben a térdeim fel is szívtak 3 nagy tubus fexagilt.
Sajnos a 3 hetes kihagyás meglátszott a teljesítményemen, hiába nyomtam meg az utolsó hetet.
Így a 2 órán belüli időt most nem sikerült elérni, illetve a táv is picit nagyobb volt( úgy 250m-el) az előzetes kalkulációmnál.. Plusz volt benne két meredek domb is, ami elég sokat kivett. :D

Most 16-km ig voltam jó, utána ment el a dolog. Mivel az utolsó km-en láttam, hogy már nem lehet meg, még bele is gyalogoltam :D Így azért a lábaimban maradt tartalék bőven, de a keringésem most ennyit bírt.
Végül így 2:05-ön belül végeztem, de igazából 2:00 után már nem nagyon érdekelt..

Ez most így sikerült, de 2-3 hete még azt sem gondoltam volna, hogy rajthoz fogok tudni állni. Most kezdődik majd az igazi munka, a tél folyamán a pulzusomat átlagban jó 20-al lejjebb kell majd szorítanom, mert 185-ös pulzussal nem lehet nagy távon eredményesnek lenni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.